Wikipedia:Projekti Maqedonia/Stampa

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Wikipedia:Projekti Maqedonia është një përmbledhje e disa fletave të cilat e paqyrojnë gjendjen e arikujve që kanë të bëjnë me Maqeonin dhe redaktorët që kanë punuar në atë drejtim.  • Njësitë administrative
    • Stampa të përdorura për njësit administrative janë krijuar nga Përdoruesi:Bet 0 në muajin gusht 2006.
    • Për bazë janë marrë shënimet nga wikipedia verzioni në gjuhën maqedone. Në bazë të njohurive personale dhe disa diskusioneve janë përdorur toponimet për emrërtimet e komunave dhe vendbanive tjera më të vogla.

Stampat për Maqedonin[Redakto nëpërmjet kodit]


Lista e kutiave të qyteteve të Maqedonisë[Redakto nëpërmjet kodit]

Stamat për komunat[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampat kuti për komunat[Redakto nëpërmjet kodit]

Stampa listë për komunat[Redakto nëpërmjet kodit]

Wikipedia:Stampa listë që bartin lista