Shkrimtarë shqiptarë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
  • Shkrimtari shqiptarë është shprehje me të cilën përfshihet shkrimtari që i takon njërit nga dy grupe të mëdha të autorëve të

shkrimeve letrare në gjuhën shqipe, *grupi i shkrimtarëve profesionist të cilët kanë studiuar Gjuhën dhe Letërsinë Shqipe dhe

  • grupi me profesion të lirë që merren me shkrime letrare në gjuhën shqipe.

Kuptimi[redakto | përpunoni burim]

Shiko dhe këtë[redakto | përpunoni burim]


< Përmbajtja < Tematika < Shkrimtarë shqiptarë

Mirësevini në portalin Shkrimtarë shqiptarë