Teatri i Operas dhe Baletit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Coordinates: 41°19′43″N 19°49′09″E / 41.3286°N 19.8192°E / 41.3286; 19.8192 Teatri i Operas dhe Baletit është promovuar me shfaqjen e parë "Rusallka" në Tiranë në vitin 1953. Artistë të njohur i kanë dhënë publikut shqiptar ndër vite një kulturë të lartë muzikore. Ata kanë mbetur të paharruar në kujtesën e publikut.