Festivali i 34-të i Këngës në RTSH

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Festivali i 34-të i Këngës në RTSH
Edicioni 34-të
Qyteti Tirana
Viti 1995
Artisti Fitues Ardit Gjebrea
Kënga Fituese Eja
              1994 1996              

Festivali i 34-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Tiranë në fundin e dhjetorit të vitit 1995.


Kënga fituese “Eja”, kënduar nga Ardit Gjebrea dhe grupi projekt Jon.

Në vendin e dytë kënga "E doni dashurinë", kënduar nga Ledina Çelo dhe Luan Zhegu

(Kjo ishte kënga më e duartrokitur në historinë e festivaleve shqiptar)