Jump to content

Festivali i 36-të i Këngës në RTSH

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Festivali i 36-të i Këngës në RTSH
Edicioni 36-të
Qyteti Tirana
Viti 1997
Artisti Fitues
Kënga Fituese
              1996 1998              

Festivali i 36-të i Këngës në RTSH u zhvillua në Tiranë në fundin e dhjetorit të vitit 1997.


Kënga fituese "Larg urrejtjes", kënduar nga Elsa Lila.

Vendi II kënga "Fati ynë shpresë dhe marrëzi", kënduar nga Aurela Gaçe.

Vendi III kënga "Fjalët magjike", kënduar nga Mira Konçi.