Ndryshimi mes inspektimeve të "Rahoveci"

Jump to navigation Jump to search
193 bytes added ,  3 vjet më parë
 
=== Arsimi special ===
Arsimi special zhvillohet vetëm në një paralele të shkollës fillore “Mihal Grameno”, ku janë të regjistruar vetëm 7 nxënës nga qyteti. ShoqataOrganizata vendoree “Handikos”Prinderve te Femijeve me aftesi te Kufizuar te Komunes se Rahovec-it OJQ"OPFAK-RAHOVEC", ofronorganizon kurseaktivitete trajnimehste edukimit ndryshmespecial përper njëfemije pjesëme nevoja te veqanta, ne fshatrat Opterush dhe ne fshatin Ratkovc, me mbeshtetjen e donatorve nga "DIAKONIE" In Schleswig-Holstein, handikapëveGjermani. Nevojat për arsim special janë shumë më të mëdha sidomos nëpër fshatra, por për mungesë mjetesh transporti fëmijët me nevoja të veçanta nuk mund të arsimohen.
 
=== Arsimi jo formal ===
Anonymous user

Menyja e navigimit