Lista e filmave të Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Kjo është Lista e filmaveShqipërisë.


Treguesi i përmbajtjes Lart # 0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

0-9[redakto | redakto tekstin burimor]

A[redakto | redakto tekstin burimor]

B[redakto | redakto tekstin burimor]

C[redakto | redakto tekstin burimor]

Ç[redakto | redakto tekstin burimor]

D[redakto | redakto tekstin burimor]

DH[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Dhe vjen nje dite
 • Dhe i vetem trim ne lufte

E[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Edhe ashtu edhe keshtu

Ë[redakto | redakto tekstin burimor]

F[redakto | redakto tekstin burimor]

*Fjale pa fund

G[redakto | redakto tekstin burimor]

GJ[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Gjenerali i ushtrise se vdekur

H[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Hije qe mbeten pas
 • Historiani dhe kameleoni

I[redakto | redakto tekstin burimor]

 • I teti ne bronx
 • Ishte kohe per dashuri

J[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Ja vdekje, ja liri

K[redakto | redakto tekstin burimor]

L[redakto | redakto tekstin burimor]

LL[redakto | redakto tekstin burimor]

M[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Mesonjetorja

N[redakto | redakto tekstin burimor]

NJ[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Njesiti guerril
 • Nje shoqe nga fshati
 • Njeriu me top
 • Nje djale dhe nje vajze

O[redakto | redakto tekstin burimor]

P[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Përballimi
 • Pranvera s'erdhi vetem
 • Perralle nga e kaluara
 • Pallati 176
 • Prefekti
 • Prilli i thyer

Q[redakto | redakto tekstin burimor]

R[redakto | redakto tekstin burimor]

RR[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Rrethi i kujteses
 • Rruge te bardha

S[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Stolat ne park
 • Skenderbeu

SH[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Shoku yne Tili
 • Shi ne plazh
 • shqiptari

T[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Tana
 • Tomka dhe shoket e tij
 • Toke e pergjakur
 • Taulanti kerkon nje moter
 • Treni niset ne 7 pa pese
 • Tela per violine
 • Tingujt e luftes
 • Traktoristja
 • Toka jone

TH[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Thirrja

U[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Une e dua Eren

V[redakto | redakto tekstin burimor]

 • Vajzat me kordele te kuqe
 • Vdekja e kalit
 • Vrasje ne gjueti

X[redakto | redakto tekstin burimor]

XH[redakto | redakto tekstin burimor]

Y[redakto | redakto tekstin burimor]

Z[redakto | redakto tekstin burimor]

ZH[redakto | redakto tekstin burimor]

Shiko edhe[redakto | redakto tekstin burimor]