Jump to content

Lista e filmave të prodhuar nga Albfilm

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kjo është lista e filmave dhe dokumentarëve të shoqërisë shqiptare të prodhimit filmik Albfilm.

 1. Dëshpërimisht, (2000)
 2. Rimodelim, (2000)
 3. Kronikë '97, (1998)
 4. Nata, (1998)
 5. Bolero, (1997)
 6. Unë jam Ismail Qemali, (1997)
 7. Kardinali i parë shqiptar, (1996)
 8. Ndodh edhe kështu, (1996)
 9. Sizifiana, (1996)
 10. Antoni Athanas, (1995)
 11. Shëmbja e idhujve, (1995)
 12. Një ditë nga një jetë, (1994)
 13. Të burgosurit e galerisë, (1994)
 14. E diela e fundit, (1993)
 15. Kush qesh i funditë, (1993)
 16. Qind për qind, (1993)
 17. Trëndafili magjik, (1993)
 18. Pas fasadës, (1992)
 19. Bardh e zi, (1991)
 20. Enigma, (1991)
 21. Vdekja e burrit, (1991)
 22. Balada e Kurbinit, (1990)
 23. Jeta në duart e tjetrit, (1990)
 24. Kronika e një nate, (1990)
 25. Ngjyrat e moshës, (1990)
 26. Një djalë edhe një vajzë, (1990)
 27. Pas takimit të fundit, (1990)
 28. Shpella e piratëve, (1990)
 29. Vetmi, (1990)
 30. Vitet e pritjes, (1990)
 31. Djali elastik, (1989)
 32. Edhe kështu edhe ashtu, (1989)
 33. Historiani dhe kameleonët, (1989)
 34. Kthimi i Ushtrisë së Vdekur, (1989)
 35. Kush është vrasësi, (1989)
 36. Lumi që nuk shteron, (1989)
 37. Muri i gjallë, (1989)
 38. Njerëz në rrymë, (1989)
 39. Ariana, (1988)
 40. Babai i studentit, (1988)
 41. Bregu i ashpër, (1988)
 42. Flutura në kabinen time, (1988)
 43. Kënga Përmetare, (1988)
 44. Kështjella e këngëve, (1988)
 45. Misioni përtej detit, (1988)
 46. Muzikanti Arbër, (1988)
 47. Një i tretë, (1988)
 48. Një kohë tjetër, (1988)
 49. Pesha e kohës, (1988)
 50. Shkëlqim i përkohshëm, (1988)
 51. Shpresa, (1988)
 52. Sinjali i dashurisë, (1988)
 53. Stolat në park, (1988)
 54. Treni niset më shtatë pa pesë, (1988)
 55. Tre vetë kapërcejnë malin, (1988)
 56. Rrugë të bardha, (1988)
 57. Drita e diturisë, (1987)
 58. Familja ime, (1987)
 59. Fizika bërthamore, (1987)
 60. Inciativa masave garanci për suksese, (1987)
 61. Këmishët me dyllë, (1987)
 62. Me blektorët, (1987)
 63. Me detarët e linjave të largëta, (1987)
 64. Një vitë i gjatë, (1987)
 65. Novatorët e portit, (1987)
 66. Përrallë Nga e Kaluara, (1987)
 67. Pësëri Pranverë, (1987)
 68. Shtegtimi, (1987)
 69. Bardhë e zi, (1986)
 70. Bilbil Matohiti, (1986)
 71. Dasem e çuditëshme, (1986)
 72. Gabimi, (1986)
 73. Kur ndahesh nga shokët, (1986)
 74. Laçi qytet industrial, (1986)
 75. Një jetë më shumë, (1986)
 76. Rron Enveri rron Partia, (1986)
 77. Rron o rron e s'vdes shqiptari, (1986)
 78. Shqipëria në festë, (1986)
 79. Spartakiada, (1986)
 80. Tiktaku i fundit, (1986)
 81. Tirana e kuqe e Enverit, (1986)
 82. Tokë e njerëzve të rinjë, (1986)
 83. Tri ditë nga një jetë, (1986)
 84. Asgjë nuk harrohet, (1985)
 85. Bashkëkohësit, (1985)
 86. Bashkëqytetari ynë, (1985)
 87. Brigjeve të Prespës, (1985)
 88. Dimri dhe fëmijët, (1985)
 89. Fanfara e të vegjëlve, (1985)
 90. Fidanishtja e ushtrisë, (1985)
 91. Hije që mbeten pas, (1985)
 92. Ju përshëndes, (1985)
 93. Kur nis një këngë, (1985)
 94. Manifestim i madhë, (1985)
 95. Me flamujt e Enverit, (1985)
 96. Melodi e pandërprerë, (1985)
 97. Pranverë e hidhur, (1985)
 98. Rekuiem, (1985)
 99. Te paftuarit, (1985)
 100. Tre njerëz me guna, (1985)
 101. Vjeshtë e nxehtë e '41, (1985)
 102. Vendimi, (1984)
 103. Taulanti kërkon një motër, (1984)
 104. Arti mesjetar, (1984)
 105. Asim Vokshi, (1984)
 106. Çdo vijë një vizatim, (1984)
 107. Dasma e shtyrë, (1984)
 108. Ditë në trasë, (1984)
 109. Ditë plot diell, (1984)
 110. Djemtë e Valiasit, (1984)
 111. Dje pa diell, sot pa natë, (1984)
 112. Drejt frymëzimeve, (1984)
 113. Duaje emrin tënd, (1984)
 114. Ëndërr për një karrikë, (1984)
 115. Eposi i kreshnikëve, (1984)
 116. Fejesa e Blertës, (1984)
 117. Fushë e blertë fushë e kuqe, (1984)
 118. Gjurmë në dëborë, (1984)
 119. Helmës, (1984)
 120. I çoni fjalë nënës, (1984)
 121. Kur flasim për poezinë, (1984)
 122. Kush vdes në këmbë, (1984)
 123. Letër nga Komani, (1984)
 124. Lumi i jetës, (1984)
 125. Lundrimi i parë, (1984)
 126. Militanti, (1984)
 127. Nata e parë e lirisë, (1984)
 128. Në rrugë të reja, (1984)
 129. Një jetë pranë njrëzve, (1984)
 130. Njeriu prej bore, (1984)
 131. Nxënsit e klasës sime, (1984)
 132. Piku, (1984)
 133. Po lufton Idriz Seferi, (1984)
 134. Pranvera dy hapa pranë, (1984)
 135. Pritje dhe takime miqësore, (1984)
 136. Shirat e vjeshtës, (1984)
 137. Shkolla rrëz Alpeve, (1984)
 138. Toka të begata, (1984)
 139. Troku, (1984)
 140. Kohë e largët, (1983)
 141. Apasionata, (1983)
 142. Bijtë e rrugicave të kalldrëmta, (1983)
 143. Bilbili mëndjelehtë, (1983)
 144. Brigada novatore, (1983)
 145. Dora e ngrohtë, (1983)
 146. Dritat e qytezës, (1983)
 147. Duar dhe zemra bashkuar, (1983)
 148. Energjetika, (1983)
 149. Enver Hoxha, tungjatjeta, (1983)
 150. Fraktura, (1983)
 151. Fundi i një gjakmarrjeje, (1983)
 152. Gjithmon zgjuar, (1983)
 153. Gracka, (1983)
 154. Kujtime nga Gjirokaster, (1983)
 155. Nepër ditarët e luftës, (1983)
 156. Një emër midis njerzëve, (1983)
 157. Pishtarë të dritës në Kosovë, (1983)
 158. Roskidë, (1983)
 159. Të përjetshëm midis nesh, (1983)
 160. tetori i këngëve, (1983)
 161. Zogu pushbardhë-1, (1983)
 162. Zogu pushbardhë-2, (1983)
 163. Besa e kuqe, (1982)
 164. Bishti, (1982)
 165. Oshetim në bregdet, (1982)
 166. Dy gosti, (1982)
 167. Edhe thërrimet janë bukë, (1982)
 168. Kryengritjet e mëdha, (1982)
 169. Kujtesë minatori, (1982)
 170. Muzeu Historik Kombëtar, (1982)
 171. Në ditët e pushimit, (1982)
 172. nëntori i dytë, (1982)
 173. Në unitet të çeliktë, (1982)
 174. Nga bullonat te makineritë dhe fabrikat komplekse, (1982)
 175. Një ditë në Kutalli, (1982)
 176. Njeriu i mirë, (1982)
 177. Një vonesë e vogël, (1982)
 178. Novatorët e drurit, (1982)
 179. Përvoja e Vrinës, (1982)
 180. Qortimet e vjeshtës, (1982)
 181. Rruga e lirisë, (1982)
 182. Shokët, (1982)
 183. Shtypi ynë i luftës, (1982)
 184. Vëllezër dhe shoke, (1982)
 185. Gjurmë në kaltërsi, (1981)
 186. Arbëreshët, (1981)
 187. Avni Rustemi, (1981)
 188. Banesat popullore, (1981)
 189. Dita e parë e emrimit, (1981)
 190. Djaloshi prej dëbore, (1981)
 191. Fëmijët tanë një këngë e bukur, (1981)
 192. Gëzofrat tona, (1981)
 193. Jeta buzë liqenit, (1981)
 194. Jeta e një tribuni, (1981)
 195. Kërcënimi, (1981)
 196. Kur xhirohej një film, (1981)
 197. Lufta për jetën, (1981)
 198. Me alpinistët e vegjël, (1981)
 199. Ne kufi te dy legjendave, (1981)
 200. Në prag të lirisë, (1981)
 201. Në skenat e Francës, (1981)
 202. Në udhët e vitit 2010, (1981)
 203. Një natë pa dritë, (1981)
 204. Plaku dhe hasmi, (1981)
 205. Shoku ynë Tili, (1981)
 206. Shtëpia jonë e përbashkët, (1981)
 207. Si gjithë të tjerët, (1981)
 208. Thesari, (1981)
 209. Tokat e thata, (1981)
 210. Udhëve të hekurta, (1981)
 211. Veshjet popullore shqiptare, (1981)
 212. Volejbollistet koperativiste, (1981)
 213. Një gjeneral kapet rob, (1980)
 214. Aleksandër Xhuvani, (1980)
 215. Ansambli i valleve popullore Eleni Caulli, (1980)
 216. Besniku i Partise, (1980)
 217. Bijtë e heroinës, (1980)
 218. Burim i madhë kursimesh, (1980)
 219. Dëshmorët e monumenteve, (1980)
 220. Dhimbje midis dy brigjeve, (1980)
 221. Ditë vjeshte në Plasë, (1980)
 222. Eksperienca e Buçimasit, (1980)
 223. Ekspozita Shqipëria sot, (1980)
 224. Fontana e pusit C-37, (1980)
 225. Gëzhoja e vjetër, (1980)
 226. Intendanti, (1980)
 227. Karl Gega, (1980)
 228. Karnavalet, (1980)
 229. Ku burojnë meloditë, (1980)
 230. Mbrojtja në punë, (1980)
 231. Mëngjeze të reja, (1980)
 232. Minerale dhe metale për export, (1980)
 233. Mjeshtret e vogla gjimnaste, (1980)
 234. Mozaikët, (1980)
 235. Ne cdo stine, (1980)
 236. Në prag të jetës, (1980)
 237. Një ndodhi në port, (1980)
 238. Një shoqe nga fshati, (1980)
 239. Nusja, (1980)
 240. Para së gjithash sigurimi teknik, (1980)
 241. Partizani i vogël Velo, (1980)
 242. Pas vdekjes, (1980)
 243. Piktori buza, (1980)
 244. Piktura shqiptare në mesjetë, (1980)
 245. Qitëset, (1980)
 246. Riatdhesimi i ushtarëve grekë, (1980)
 247. Riza Burja, (1980)
 248. Sketerre 43, (1980)
 249. Traditat tona në lundrim, (1980)
 250. Ylli i të trembëdhjetëave, (1980)
 251. Ansambli folkloristik krahinor i Kosovës, (1979)
 252. Ansambli Labëria në Maqedoni, (1979)
 253. Ansambli Marinela në Shqipëri, (1979)
 254. Ansambli ynë në Itali, (1979)
 255. Ballë për ballë, (1979)
 256. Balonat, (1979)
 257. Çeta e vogël, (1979)
 258. Ditët që sollën pranverën, (1979)
 259. Drejt mjeshtërisë, (1979)
 260. Erinda dhe kukulla, (1979)
 261. Këshilltarët, (1979)
 262. Liri a vdekje, (1979)
 263. Lufton Mujo Ulqinaku, (1979)
 264. Manifestimi i forcës, shëndetit dhe bukurisë, (1979)
 265. Me forcat tona me hov revolucionar, (1979)
 266. Mësonjëtorja, (1979)
 267. Mysafiri, (1979)
 268. Nepër Turqi, (1979)
 269. Në shtëpinë tonë, (1979)
 270. Ne vinim nga lufta, (1979)
 271. Përtej mureve të gurta, (1979)
 272. Radiostacioni, (1979)
 273. Teatri krahinor i Prishtinës, (1979)
 274. Të zhdukurit, (1979)
 275. Uzinë mishi dhe vezësh, (1979)
 276. Ansambli Migjeni në Turqi, (1978)
 277. Bariu i Matit, (1978)
 278. Dollia e dasmës sime, (1978)
 279. Festa e ujit, (1978)
 280. Gjeneral gramafoni, (1978)
 281. Këndon Atdheu ynë, (1978)
 282. Këngët tona për ty Parti, (1978)
 283. Koncert në vitin 1936, (1978)
 284. Lumja ti moj Shqipëri, (1978)
 285. Mbrojtja e Atdheut detyrë mbi detyrat, (1978)
 286. Mjelësja e dalluar, (1978)
 287. Ne jemi lulet e partisë, (1978)
 288. Në pyjet me borë ka jetë, (1978)
 289. Në roje të shëndetit, (1978)
 290. Nga mesi i errësirës, (1978)
 291. Nusja dhe shtetërrethimi, (1978)
 292. Pas gjurmëve, (1978)
 293. Përse kështu, (1978)
 294. Pranverë në Gjirokaster, (1978)
 295. Qytet i lashtë, qytet i ri, (1978)
 296. Riza Cerova, (1978)
 297. Shkrimtari militant, (1978)
 298. Sukses i ri i ansamblit Dajti në Greqi, (1978)
 299. Ushtri e popullit ushtar, (1978)
 300. Vajzat me kordele të kuqe, (1978)
 301. Anës Bunës, (1977)
 302. Ansambli amator Migjeni në Kosovë, (1977)
 303. Ansambli ynë në Greqi, (1977)
 304. Ata ishin kater, (1977)
 305. Aty është folur me pushkë dhe penë për Shqipërinë, (1977)
 306. Bilbili i Labërisë, (1977)
 307. Biografia e një nëne, (1977)
 308. Blerim i ri në fshat, (1977)
 309. Çeta jonë vullnetare guri i kështjellës së madhe, (1977)
 310. Cirku në fshat, (1977)
 311. Fëmijët tanë, (1977)
 312. Festë e gëzuar, (1977)
 313. Frymëzim nga jeta, (1977)
 314. Gunat mbi tela, (1977)
 315. Kuvënd i madh i rinisë, (1977)
 316. Matematika dhe prodhimi, (1977)
 317. Mendimi krijues i tekstilisteve, (1977)
 318. Me studentët ushtarakë, (1977)
 319. Mjekësia popullore, (1977)
 320. Nepër tunelin e Qaf Thanës, (1977)
 321. Njeriu me top, (1977)
 322. Një udhëtim i vështirë, (1977)
 323. Odhise Paskali, (1977)
 324. Oreksi i humbur, (1977)
 325. Perimet burim shëndeti, (1977)
 326. Pranverë në zemrat tona, (1977)
 327. Shëmbja e idhujve, (1977)
 328. Streha e re, (1977)
 329. Të rejat tekstiliste, (1977)
 330. Thesarë nën pisha, (1977)
 331. Tomka dhe shokët e tij, (1977)
 332. Tri dekada të filmit shqiptar, (1977)
 333. Urat e Kukësit, (1977)
 334. Vajzat e metalurgjisë, (1977)
 335. Zemrat që nuk plaken, (1977)
 336. Përballimi, (1976)
 337. Fije që priten, (1976)
 338. Ansambli i Këngëve dhe valleve popullore në Suedi e Norvegji, (1976)
 339. Asdreni, poet i lulëkuqes dhe vegjëlisë, (1976)
 340. Brigadierja, (1976)
 341. Dimri i fundit, (1976)
 342. Drejt dritës, (1976)
 343. Dritë në tunel, (1976)
 344. Fëmijët dhe kukllat, (1976)
 345. Fshati malor, (1976)
 346. Gjithmonë të gatshëm, (1976)
 347. Ilegalët, (1976)
 348. Ishte dikur një legjendë, (1976)
 349. Kaliza e grurit, (1976)
 350. Kryeqyteti ynë, (1976)
 351. Lasgush Poradeci, (1976)
 352. Lisharsi, (1976)
 353. Lulekuqet mbi mure, (1976)
 354. majlinda dhe zogu i vogël, (1976)
 355. Malësorët pas komisarëve, (1976)
 356. Më shpejt, më larg, (1976)
 357. Më shpejt, më lart, më larg, (1976)
 358. Në gjirin e klasës, (1976)
 359. Në Këlmend, (1976)
 360. Në skajin më Jugor, (1976)
 361. Në udhët e sukseseve, (1976)
 362. Njeriu i punës, (1976)
 363. Normat teknike, (1976)
 364. Onufri, (1976)
 365. Për shëndetin e popullit, (1976)
 366. Pika e ujit, (1976)
 367. Populli në këmbë Partia në ballë, (1976)
 368. qershori dhe gruri, (1976)
 369. Racionalizatorët e një kombinati, (1976)
 370. Shtëpitë malore të pushimit, (1976)
 371. Sistemimi i tokave, (1976)
 372. Tinguj lufte, (1976)
 373. Tokë e përgjakur, (1976)
 374. Tregimi për kohën e lirë, (1976)
 375. Udhët e artit, (1976)
 376. Ujrat termale, (1976)
 377. Unitet që mposht tërmete, (1976)
 378. Valbonë '76, (1976)
 379. Zonja nga qyteti, (1976)
 380. 1000 pse?, (1975)
 381. Ansambli i Korçës në Kosovë, (1975)
 382. Bakri ynë, (1975)
 383. Beni ecën vetë, (1975)
 384. Brigada, (1975)
 385. Cifti i lumtur, (1975)
 386. Derri fabrikë mishi, (1975)
 387. Dhëmbët dhe shëndeti, (1975)
 388. Drenazhimi i tokës, (1975)
 389. Duart e arta të racionalizatorëve, (1975)
 390. Fierza ushton, (1975)
 391. Flora shqiptare, (1975)
 392. Gëzimi në sytë e nënës, (1975)
 393. Gjithmon në reshta, (1975)
 394. Gjurmë lirie, (1975)
 395. Jeta e përmendoreve, (1975)
 396. Kur hiqen maskat, (1975)
 397. Kursim, kursim, kursim, (1975)
 398. Lulet dekorative, (1975)
 399. Me amatorët e fshatit, (1975)
 400. Mjekja e fshatit, (1975)
 401. Në fillim të verës, (1975)
 402. Në gjurmët e një tradite, (1975)
 403. Në prag të një përvjetori, (1975)
 404. Për popullin, me popullin, (1975)
 405. Pranë jetës, pranë njerzëve, (1975)
 406. Qylymat tanë, (1975)
 407. Reportazh nga Këmishtaj, (1975)
 408. Reportazh nga Tropoja, (1975)
 409. Roje vigjilente, (1975)
 410. Rruga e suksesit, (1975)
 411. Rrugicat që kërkonin diell, (1975)
 412. Sa më shumë naftë Atdheut, (1975)
 413. Shkolla jonë, (1975)
 414. Shtegtim montatorësh, (1975)
 415. Traktoristja, (1975)
 416. Udhëtim në pranverë, (1975)
 417. Vajza me pata, (1975)
 418. Vatër dijesh, vatër lirie, (1975)
 419. Vullnetarët në metallurgji, (1975)
 420. Zana dhe Miri, (1975)
 421. Ansambli ynë në Kore, (1974)
 422. Arti i punimit në dru, (1974)
 423. Arti shqiptarë në shekuj, (1974)
 424. Brigada e 19-të sulmuese, (1974)
 425. Cuca e maleve, (1974)
 426. Duke kërkuar pesëorëshin, (1974)
 427. Duke përdorur rrezatimet bërthamore, (1974)
 428. E vërteta mbi fenë, (1974)
 429. Gjithmonë në rritje, (1974)
 430. Katër këngë për Partinë, (1974)
 431. Kënga partizane, (1974)
 432. Kujdes zjarri, (1974)
 433. Lufta për bukën, (1974)
 434. Me ndërtuesit e një vepre, (1974)
 435. Midis miqëve të shtrenjtë, (1974)
 436. Miq në festën tonë, (1974)
 437. Misrat hibride, (1974)
 438. Monumentet e natyrës, (1974)
 439. Muslim Peza, (1974)
 440. Nepër rrugët e një qyteti, (1974)
 441. Ngjall liri brigada jonë, (1974)
 442. Një firmë e hekurt, (1974)
 443. Përjetërsi, (1974)
 444. Pranë hapave të para, (1974)
 445. Qyteti më i ri në botë, (1974)
 446. Rozafat, (1974)
 447. Rruge te bardha, (1974)
 448. Shpërthimi, (1974)
 449. shtatori në trase, (1974)
 450. Shtigje të luftës, (1974)
 451. Sulmon kudo me furi, (1974)
 452. Trofetë e fitoreve, (1974)
 453. Viti 1924, (1974)
 454. 1 maj 1973, (1973)
 455. Ata quheshin Arbër, (1973)
 456. Brazdat, (1973)
 457. Çervenaka, (1973)
 458. Deputeti, (1973)
 459. Dy endjet, (1973)
 460. Fierzë, (1973)
 461. Gjuha jonë, (1973)
 462. Këndojnë fëmijët tanë, (1973)
 463. Këndon Tefta Tashko Koço, (1973)
 464. Krevati i Perandorit, (1973)
 465. Mozaik këngësh dhe vallesh kosovare, (1973)
 466. Nëna partizane, (1973)
 467. Nepër fushat e futbollit, (1973)
 468. Nepër unazën e metalurgjikut, (1973)
 469. Perla e Jugut, (1973)
 470. Sukses i merituar, (1973)
 471. Urbanistika e fshatit tonë, (1973)
 472. Uzinë dhe shkollë, (1973)
 473. Vajza Pukjane, (1973)
 474. Kapedani, (1972)
 475. Artistët kinezë në vendin tonë, (1972)
 476. Basketbollistja nr. 10, (1972)
 477. Bekim Fehmiu në Shqipëri, (1972)
 478. Delegacioni kinez i bujqësisë në vendin tonë, (1972)
 479. Delegacioni qeveritar korean në vendinë tonë, (1972)
 480. Duke filluar nga vehtja, (1972)
 481. Ekspozita e arteve figurative, (1972)
 482. Filloi një ditë e re, (1972)
 483. Gurë të çmuar, (1972)
 484. Jehonë këngësh, (1972)
 485. Jeta e një vepre, (1972)
 486. Kongresi i 6 PPSH, (1972)
 487. Kongresi i dytë Kombëtar i Studimeve Shoqërore, (1972)
 488. Kuvendet Ilire, (1972)
 489. Lashtësi e një qyteti, (1972)
 490. Me banorët e pyjeve tona, (1972)
 491. Me emrin tënd, Parti, (1972)
 492. Metalurgjia e zezë, (1972)
 493. Motive dibrane, (1972)
 494. Ndërgjegja, (1972)
 495. Para shfaqjes, (1972)
 496. Shkolla tingujt ngjyra, (1972)
 497. Shoku Enver Hoxha në rethin e Matit, (1972)
 498. Shqipëria turistike, (1972)
 499. Teatri krahinor i Prishtinës në Shqipëri, (1972)
 500. Tregim i sharaxhiut, (1972)
 501. Trenistët, (1972)
 502. Vëllezërit Topulli, (1972)
 503. Vështrim përmes mijëvjeçarëve, (1972)
 504. Yjet e neteve te gjata, (1972)
 505. ABC...ZH, (1971)
 506. Bashkpuntorë me artistët, (1971)
 507. Delegacioni i punëtorëve kinezë në vendin tonë, (1971)
 508. Ekspozita Shqipëria, (1971)
 509. Gëzim me Vllehët, (1971)
 510. Hapat e para, (1971)
 511. Kënga e re, (1971)
 512. Lajmëtari i festivalit, (1971)
 513. Malet me blerim mbuluar, (1971)
 514. Mëngjeze lufte, (1971)
 515. Më shumë mish për popullin, (1971)
 516. Mësimi për Linden, (1971)
 517. Në gjurmët e novatorëve, (1971)
 518. Në shtëpinë e foshnjës, (1971)
 519. Ninshi, fshat i ri socialist, (1971)
 520. Prova e parë, (1971)
 521. Punojmë, mendojmë, mësojmë, (1971)
 522. Qytetet ilire, (1971)
 523. Rruga e një brigade, (1971)
 524. Shkolla dhe rrugët e jetës, (1971)
 525. Takim me artin revolucionar kinez, (1971)
 526. Të njohim më mirë tokën bujqësore, (1971)
 527. Toka dhe njerzit, (1971)
 528. Udhëtim me detarët tanë, (1971)
 529. Viktor Eftimiu në Shqipëri, (1971)
 530. 10 ditë sulmi, (1970)
 531. 1 maj 1970, (1970)
 532. Aksion për ndërtimin e banesave, (1970)
 533. Artet figurative me temën e LNÇ, (1970)
 534. Drita e partisë, (1970)
 535. Ekspozita e miqësisë së madhe, (1970)
 536. Faqe e lavdishme e historisë sonë, (1970)
 537. Furra, (1970)
 538. Higjiena e ushtarit, (1970)
 539. I teti ne bronz, (1970)
 540. Kërkuesit e metaleve dhe Saldatorët, (1970)
 541. Kujdes, (1970)
 542. Me ritmin e jetës, (1970)
 543. Më shumë perime për popullin, (1970)
 544. Miq nga Vietnami heroik, (1970)
 545. Nepër kantieret e Hidrocentralit, (1970)
 546. Në portin e Durrësit, (1970)
 547. Në turnet e natës, (1970)
 548. Nga festivali i shtëpisë së fëmijës, (1970)
 549. Parafabrikatet, (1970)
 550. Për mbrojtjen gjatë punës, (1970)
 551. Productione Albanaises, (1970)
 552. Tingujt dhe fëmijët, (1970)
 553. 25 vjetori i Kongresit të parë të BGSH, (1969)
 554. Ai është bir i klasës punëtore, (1969)
 555. Biri i Mirditës, (1969)
 556. Drini u thye, (1969)
 557. Këngë e valle nga gurra popullore, (1969)
 558. Në kampin e pionerëve-Vlorë, (1969)
 559. Nepër rrugët e dritës, (1969)
 560. Nga festivali artistik i fëmijve, (1969)
 561. Njësiti guerril, (1969)
 562. Për një zhvillim më të shpejtë të shpendëve, (1969)
 563. Perse bie kjo daulle, (1969)
 564. Reportazh nga Mirdita, (1969)
 565. Rruga jote, shok, (1969)
 566. Shkolla dhe praktika, (1969)
 567. Toka të përtërira, (1969)
 568. Vojo Kushi, (1969)
 569. Prita, (1968)
 570. Estrada në ekran, (1968)
 571. Horizonte të hapura, (1968)
 572. 90 vjetori i Lidhjes së Prizrenit, (1968)
 573. Dita e pionerit, (1968)
 574. Kalitemi nepërmjet aksioneve, (1968)
 575. Këngët e të vegjëlve, (1968)
 576. Lart flamujt e aksioneve, (1968)
 577. Mbresa vullnetarësh, (1968)
 578. Ne mbrojmë Atdheun Socialist, (1968)
 579. Në ndihmë të koperativave malore, (1968)
 580. Për zhvillimin intensiv të lopës, (1968)
 581. Plage te vjetra, (1968)
 582. Pusteci, (1968)
 583. Trim mbi trima, (1968)
 584. Vatra e flakës së madhe, (1968)
 585. Vrulli i mendimit krijues të masave, (1968)
 586. Duel i Heshtur, (1967)
 587. Ato çajnë përpara, (1967)
 588. Biri i Partisë, (1967)
 589. Gra heroike shqiptare përpara, (1967)
 590. Inciativa krijuse e masave, (1967)
 591. Lart flamujt e kuq, (1967)
 592. Letër nga mjeku i Kuçit, (1967)
 593. Miqësi revolucionare, (1967)
 594. Në gjurmët partizane, (1967)
 595. Rritje, (1967)
 596. Të fala nga fshati, (1967)
 597. Oshëtime në bregdet, (1966)
 598. Komisari i Dritës, (1966)
 599. Ata nuk vdesin, (1966)
 600. Çajupi, (1966)
 601. Fitimtarët, (1966)
 602. Kënga të buçasë, (1966)
 603. Kjo është toka jonë, (1966)
 604. Maleve me dëborë, (1966)
 605. Me forcat tona, (1966)
 606. Miqësi e madhe unitet luftarak, (1966)
 607. Ndre Mjeda, (1966)
 608. Në sharat e Sopotit, (1966)
 609. Plehrat organike, (1966)
 610. Poema e të njëzetmijve, (1966)
 611. Shkolla e fshatit malor, (1966)
 612. Taracat në bjeshkë, (1966)
 613. Të parët në rrugën e kolektivizimit, (1966)
 614. Vitet e para, (1965)
 615. Cirk, (1965)
 616. Në praktikë me studentët natyralistë, (1965)
 617. Në rjedhën e jetës, (1965)
 618. Njerzit dhe veprat, (1965)
 619. Përse mendojnë këto male, (1965)
 620. Policia popullore në shërbim, (1965)
 621. Posta kufitare, (1965)
 622. Takim me Arbreshët, (1965)
 623. Vangjush Mio, (1965)
 624. Zbuluesit në stërvitje, (1965)
 625. Toka jonë, (1964)
 626. Anës së Drinit, (1964)
 627. Drejt përmisimit të blegtorisë, (1964)
 628. Gurët dekorativë, (1964)
 629. Heshtje që flet, (1964)
 630. Krah për krah, (1964)
 631. Kronikë ngjarjesh, (1964)
 632. Kur vjen nëntori, (1964)
 633. Në rrugën e përparimit, (1964)
 634. Një ditë në kompani, (1964)
 635. Qemal Stafa, (1964)
 636. Rini heroike, (1964)
 637. Takime në Xhakarta -Indonezi, (1964)
 638. Teatri ynë, (1964)
 639. Detyrë e posaçme, (1963)
 640. Djali nga Korea, (1963)
 641. Lulëzon fshati ynë, (1963)
 642. Me minatorët e Pishkashit, (1963)
 643. Më shumë prodhime nga toka, (1963)
 644. Mijëra vjet më parë, (1963)
 645. Motive vallesh popullore, (1963)
 646. Nepër Algjeri dhe Marok, (1963)
 647. Nepër Shqipëri, (1963)
 648. Në shërbim të shëndetit, (1963)
 649. Sy shqiponjë, (1963)
 650. Tregim për njerzit e punës, (1963)
 651. Me peshkatarët tanë, (1962)
 652. Vllazërit Tare, (1962)
 653. Debatik, (1961)
 654. Gjithmonë fitimtarë, (1961)
 655. Jubileu i lavdishëm, (1961)
 656. Kalitja, (1961)
 657. Nën flamurin e M-L, (1961)
 658. Në prag të festës, (1961)
 659. Ngadhnjimtarë në çdo betejë, (1961)
 660. Njeriu kurrë nuk vdes, (1961)
 661. Për fitore të reja, (1961)
 662. Pranverë fitoresh, (1961)
 663. Program madhështor, (1961)
 664. Reportazh nga Kurbneshi, (1961)
 665. Aleksandër Moisiu, (1960)
 666. Ansambli i këngëve dhe valleve, (1960)
 667. Divjakë 2, (1960)
 668. Fusha e rilinduar, (1960)
 669. Kurora e gjelbër, (1960)
 670. Në duart tuaja, (1960)
 671. Në gjurmët e shekujve, (1960)
 672. Zëri i paqës, (1960)
 673. Dyluftim me flakët, (1959)
 674. Festa e shëndetit, forcës dhe bukurisë, (1959)
 675. Këndojmë e vallzojmë, (1959)
 676. Kënga e Rozafës, (1959)
 677. Kronika nr.1-nga vizita e Nikita Hrushovit në Shqipëri, (1959)
 678. Kufitari, (1959)
 679. Lulzo Shqipëri, (1959)
 680. Më kot e kini, (1959)
 681. Mik në Berlin, (1959)
 682. Misëri, (1959)
 683. Ne u dashuruam me Shqipërinë, (1959)
 684. Qyteti i 1000 dritareve, (1959)
 685. Tana, (1958)
 686. Ari i bardhë, (1958)
 687. Bukë, (1958)
 688. Dritë mbi Shqipëri, (1958)
 689. Në shtigjet malore, (1958)
 690. Një ditë në Apolloni, (1958)
 691. Si të mbrohemi nga tuberkolozi, (1958)
 692. Takim vëllazëror, (1958)
 693. Të ruajmë shëndetin, (1958)
 694. Të ruhemi nga zjarri, (1958)
 695. Vizitoni Shqipërinë, (1958)
 696. Çfarë duhet të dimë për Plasjen, (1957)
 697. Festa e madhe, (1957)
 698. Floriri i verdhë-duhani, (1957)
 699. Futboll: Shqipëri-Gjermani, (1957)
 700. Përfaqësonjësit e popullit vëlla kinez midis nesh, (1957)
 701. Alpinistët në Korab, (1956)
 702. Cerriku, (1956)
 703. Letër nga fshati, (1956)
 704. Musafirë të shtrenjtë, (1956)
 705. Në festivalin e Warshavës, (1956)
 706. nëntori ynë, (1956)
 707. Përgatitje rreshtore, (1956)
 708. Pranverë e nëntë, (1956)
 709. Riatdhesimi i ushtarëve grekë, (1956)
 710. Pushime të gëzuara, (1955)
 711. Urime shokë studentë, (1955)
 712. 10 vjetori i lavdishëm, (1954)
 713. Betimi i popullit shqiptar para Stalinit të madh, (1953)
 714. Kongresi i 3 i PPSH, (1952)
 715. Nepër vendin tonë-kino zhurnali nr.1, (1952)