Jump to content

Komuna e Filatit

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Komuna e Filatit (Greqisht: Φιλιάτες) është bashki në Qarkun e Çamërisë. Qendra e kësaj bahski është Filati.

Bashkia ka një sipërfaqe prej 590 km2 dhe një popullsi prej 7,710 banorësh. Këtu jetojnë shqiptarët çam.