Përdoruesi:Liridon/Hapësira punuese/artikuj/politikanë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Ane Llashkoska[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Ane Llashkoska''' ({{lang-mk|Ане Лашкоска}}; e lindur më 24.2.1978, në [[Prilep]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Ane Llashkoska kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-ane-llashkoska-16-al.nspx |title= Ane Llashkoska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1978]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Antonijo Milloshoski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Antonijo Milloshoski''' ({{lang-mk|Антонијо Милошоски}}; i lindur më 29.1.1976, në [[Tetovë]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Antonijo Milloshoski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-antonijo-milloshoski-16-al.nspx |title= Antonijo Milloshoski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1976]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Bllagica Llasovska[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Bllagica Llasovska''' ({{lang-mk|Благица Ласовска}}; e lindur më 8.3.1970, në [[Shtip]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Bllagica Llasovska kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-bllagica-llasovska-16-al.nspx |title= Bllagica Llasovska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1970]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Bllagoja Despotovski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Bllagoja Despotovski''' ({{lang-mk|Благоја Деспотоски}}; i lindur më 21.7.1958, në [[Kërçovë]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Bllagoja Despotovski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-bllagoja-despotovski-16-al.nspx |title= Bllagoja Despotovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1958]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Boris Zmejkovski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Boris Zmejkovski''' ({{lang-mk|Борис Змејковски}}; i lindur më 16.7.1956, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Boris Zmejkovski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-boris-zmejkovski-16-al.nspx |title= Boris Zmejkovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1956]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Dafina Stojanoska[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Dafina Stojanoska''' ({{lang-mk|Дафина Стојаноска}}; e lindur më 17.11.1974, në [[Gostivar]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Dafina Stojanoska kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-dafina-jovanoska-stojanoska-16-al.nspx |title= Dafina Stojanoska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1974]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Daniella Rangellova[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Daniella Rangellova''' ({{lang-mk|Даниела Рангелова}}; e lindur më 20.7.1978, në [[Veles]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Daniella Rangellova kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-daniella-rangellova-16-al.nspx |title= Daniella Rangellova |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1978]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Dimitar Stevananxhija [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Dimitar Stevananxhija ''' ({{lang-mk|Димитар Стевананџија}}; i lindur më 3.10.1976, në [[Prilep]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Dimitar Stevananxhija kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-dimitar-stevananxhija-16-al.nspx |title= Dimitar Stevananxhija |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1976]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Dragan Cuklev[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Dragan Cuklev''' ({{lang-mk|Драган Цуклев}}; i lindur më 17.8.1973, në [[Gjevgjeli]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Dragan Cuklev kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-dragan-cuklev-16-al.nspx |title= Dragan Cuklev |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1973]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Dragan Danev[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Dragan Danev''' ({{lang-mk|Драган Данев}}; i lindur më 2.7.1974, në [[Koçan]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Dragan Danev kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-dragan-danev-16-al.nspx |title= Dragan Danev |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1974]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Elizabeta Kançeska-Milevska[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Elizabeta Kançeska-Milevska''' ({{lang-mk|Елизабета Канческа Милевска}}; e lindur më 30.6.1970, në [[Veles]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Elizabeta Kançeska-Milevska kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-elizabeta-kanceska-milevska-16-al.nspx |title= Elizabeta Kançeska-Milevska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1970]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Emil Dimitriev[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Emil Dimitriev''' ({{lang-mk|Емилија Александрова}}; i lindur më 19.3.1979, në [[Probishtip]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Emil Dimitriev kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-emil-dimitriev-16-al.nspx |title= Emil Dimitriev |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1979]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Emilia Aleksandrova[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Emilia Aleksandrova''' ({{lang-mk|Емил Димитриев}}; e lindur më 29.6.1976, në [[Berovë]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Emilia Aleksandrova kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-emilia-aleksandrova-16-al.nspx |title= Emilia Aleksandrova |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1976]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Goran Manojlloski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Goran Manojlloski''' ({{lang-mk|Горан Манојлоски}}; i lindur më 19.4.1977, në [[Tetovë]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Goran Manojlloski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-goran-manojlloski-16-al.nspx |title= Goran Manojlloski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1977]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Ilija Dimovski [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Ilija Dimovski ''' ({{lang-mk|Илија Димовски}}; i lindur më 10.8.1980, në [[Veles]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Ilija Dimovski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-ilija-dimovski-16-al.nspx |title= Ilija Dimovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1980]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Ivan Ivanov[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Ivan Ivanov''' ({{lang-mk|Иван Иванов }}; i lindur më 11.8.1971, në [[Shtip]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Ivan Ivanov kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-ivan-ivanov-16-al.nspx |title= Ivan Ivanov |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1971]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Johan Tarçullovski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Johan Tarçullovski''' ({{lang-mk|Јохан Тарчуловски}}; i lindur më 17.11.1974, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Johan Tarçullovski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-johan-tarcullovski-16-al.nspx |title= Johan Tarçullovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1974]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Kërsto Jovanovski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Kërsto Jovanovski''' ({{lang-mk|Крсто Јовановски}}; i lindur më 13.3.1960, në [[Veles]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Kërsto Jovanovski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-kersto-jovanovski-16-al.nspx |title= Kërsto Jovanovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1960]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Krsto Mukoski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Krsto Mukoski''' ({{lang-mk|Крсто Мукоски}}; i lindur më 24.9.1974, në [[Beograd]], [[Republika e Serbisë]]) është një politikan serb nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Krsto Mukoski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-krsto-mukoski-16-al.nspx |title= Krsto Mukoski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1974]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Liljana Kuzmanovska[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Liljana Kuzmanovska''' ({{lang-mk|Лилјана Кузмановска}}; e lindur më 15.7.1962, në [[Manastir]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Liljana Kuzmanovska kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-liljana-kuzmanovska-16-al.nspx |title= Liljana Kuzmanovska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1962]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Liljana Zaturoska[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Liljana Zaturoska''' ({{lang-mk|Лилјана Затуроска}}; e lindur më 6.9.1964, në [[Manastir]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Liljana Zaturoska kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-liljana-zaturoska-16-al.nspx |title= Liljana Zaturoska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1964]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Luben Arnaudov[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Luben Arnaudov''' ({{lang-mk|Љубен Арнаудов}}; i lindur më 17.11.1957, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Luben Arnaudov kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-luben-arnaudov-16-al.nspx |title= Luben Arnaudov |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1957]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Magdalena Manaskova [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Magdalena Manaskova ''' ({{lang-mk|Магдалена Манаскова}}; e lindur më 22.6.1981, në [[Koçan]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Magdalena Manaskova kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-magdalena-manaskova-16-al.nspx |title= Magdalena Manaskova |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1981]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Nada Cipusheva[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Nada Cipusheva''' ({{lang-mk|Нада Ципушева}}; e lindur më 22.1.1958, në [[Smilanci]], [[Radovish]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Nada Cipusheva kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-nada-cipusheva-16-al.nspx |title= Nada Cipusheva |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1958]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Nikolla Micevski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Nikolla Micevski''' ({{lang-mk|Никола Мицевски}}; i lindur më 13.3.1975, në [[Shtip]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Nikolla Micevski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-nikolla-micevski-16-al.nspx |title= Nikolla Micevski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1975]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Pavlinçe Çestojnova[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Pavlinçe Çestojnova''' ({{lang-mk|Павлинче Честојнова}}; e lindur më 15.3.1974, në [[Veles]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Pavlinçe Çestojnova kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-pavlince-cestojnova-16-al.nspx |title= Pavlinçe Çestojnova |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1974]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Sasho Vasilevski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Sasho Vasilevski''' ({{lang-mk|Сашо Василевски}}; i lindur më 16.6.1966, në [[Ohër]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Sasho Vasilevski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-sasho-vasilevski-16-al.nspx |title= Sasho Vasilevski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1966]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Sllagjana Mitovska[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Sllagjana Mitovska''' ({{lang-mk|Слаѓана Митовска}}; e lindur më 29.1.1981, në [[Kriva Pallankë]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Sllagjana Mitovska kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-sllagjana-mitovska-16-al.nspx |title= Sllagjana Mitovska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1981]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Trajço Dimkov[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Trajço Dimkov''' ({{lang-mk|Трајчо Димков}}; i lindur më 22.7.1967, në [[Shtip]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Trajço Dimkov kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-trajco-dimkov-16-al.nspx |title= Trajço Dimkov |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1967]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Trajko Veljanoski [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Trajko Veljanoski ''' ({{lang-mk|Трајко Вељаноски}}; i lindur më 2.11. 1962, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Trajko Veljanoski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-trajko-veljanoski-16-al.nspx |title= Trajko Veljanoski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1962]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Vankover Mançev[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Vankover Mançev''' ({{lang-mk|Ванковер Манчев}}; i lindur më 16.3.1980, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Vankover Mançev kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-vankover-mancev-16-al.nspx |title= Vankover Mançev |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1980]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Vasil Pishev[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Vasil Pishev''' ({{lang-mk|Васил Пишев}}; i lindur më 22.4.1965, në [[Strumicë]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Vasil Pishev kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-vasil-pishev-16-al.nspx |title= Vasil Pishev |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1965]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Vesna Damçevska-Ilievska[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Vesna Damçevska-Ilievska''' ({{lang-mk|Весна Дамчевска Илиевска}}; e lindur më 27.11,1961, në [[Zhvan]], [[Demir Hisar]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Vesna Damçevska-Ilievska kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-vesna-damcevska-ilievska-16-al.nspx |title= Vesna Damçevska-Ilievska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1961]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Vesna Pemova[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Vesna Pemova''' ({{lang-mk|Весна Пемова}}; e lindur më 5.11.1960, në [[Kavadar]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Vesna Pemova kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-vesna-pemova-16-al.nspx |title= Vesna Pemova |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1960]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Vlladimir Gjorçev[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Vlladimir Gjorçev''' ({{lang-mk|Владимир Ѓорчев}}; i lindur më 31.8.1978, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Vlladimir Gjorçev kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-vlladimir-gjorcev-16-al.nspx |title= Vlladimir Gjorçev |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1978]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Zhaklina Peshevska[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Zhaklina Peshevska''' ({{lang-mk|Жаклина Пешевска}}; e lindur më 7.8.1978, në [[Shkup]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Zhaklina Peshevska kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-zhaklina-peshevska-16-al.nspx |title= Zhaklina Peshevska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1978]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Zoran Gjorgjievski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Zoran Gjorgjievski''' ({{lang-mk|Зоран Ѓорѓиевски}}; i lindur më 18.11.1958, në [[Kumanovë]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Zoran Gjorgjievski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-zoran-gjorgjievski-16-al.nspx |title= Zoran Gjorgjievski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1958]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Zoran Iliosski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Zoran Iliosski''' ({{lang-mk|Зоран Илиоски}}; i lindur më 28.10.1962, në [[Manastir]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Zoran Iliosski kandidoj si pjesë e VMRO-DPMNE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/vmro-dpmne-16-ns_article-zoran-iliosski-16-al.nspx |title= Zoran Iliosski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1962]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Afrim Gashi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Afrim Gashi''' ({{lang-mk|Африм Гаши}}; i lindur më 9.11.1977, në [[Shkup]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Afrim Gashi kandidoj si pjesë e BESA-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/levizja-besa-ns_article-afrim-gashi-16-al.nspx |title= Afrim Gashi |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1977]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Zeqirja Ibrahimi [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Zeqirja Ibrahimi''' ({{lang-mk|Зеќирија Ибрахими}}; i lindur më 14.6.1977, në [[Luboten]], [[Shkup]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Zeqirja Ibrahimi kandidoj si pjesë e BESA-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/levizja-besa-ns_article-zeqirja-ibrahimi-16-al.nspx |title= Zeqirja Ibrahimi |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1977]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Fadil Zendeli[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Fadil Zendeli''' ({{lang-mk|Фадил Зендели}}; i lindur më 10.6.1967, në [[Gostivar]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Fadil Zendeli kandidoj si pjesë e BESA-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/levizja-besa-ns_article-fadil-zendeli-16-al.nspx |title= Fadil Zendeli |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1967]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Bilal Kasami [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Bilal Kasami ''' ({{lang-mk|Биљал Касами }}; i lindur më 31.7.1975, në [[Tetovë]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Bilal Kasami kandidoj si pjesë e BESA-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/levizja-besa-ns_article-bilal-kasami-16-al.nspx |title= Bilal Kasami |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1975]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Teuta Bilali [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Teuta Bilali''' ({{lang-mk|Теута Биљали}}; e lindur më 25.5.1980, në [[Tetovë]]) është një politikane shqiptare nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Teuta Bilali kandidoj si pjesë e BESA-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/levizja-besa-ns_article-teuta-bilali-16-al.nspx |title= Teuta Bilali |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1980]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Ejup Alimi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Ejup Alimi''' ({{lang-mk|Ејуп Аљими}}; i lindur më 10.2.1980, në [[Tanushë]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Ejup Alimi kandidoj si pjesë e BDI-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/bashkimi-demokratik-per-integrim-ns_article-ejup-alimi-16-al.nspx |title= Ejup Alimi |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1980]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Agim Shaqiri[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Agim Shaqiri''' ({{lang-mk|Агим Шаќири}}; i lindur më 13.10.1980, në [[Strugë]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Agim Shaqiri kandidoj si pjesë e BDI-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/bashkimi-demokratik-per-integrim-ns_article-agim-shaqiri-16-al.nspx |title= Agim Shaqiri |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1980]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Shpresa Hadri[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Shpresa Hadri''' ({{lang-mk|Шпреса Хадри}}; e lindur më 6.3.1964, në [[Tetovë]]) është një politikane shqiptare nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Shpresa Hadri kandidoj si pjesë e BDI-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/bashkimi-demokratik-per-integrim-ns_article-shpresa-hadri-16-al.nspx |title= Shpresa Hadri |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1964]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Ali Ahmeti[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Ali Ahmeti''' ({{lang-mk|Али Ахмети }}; i lindur më 5.1.1959, në [[Zajas]], [[Kërçovë]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Ali Ahmeti kandidoj si pjesë e BDI-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/bashkimi-demokratik-per-integrim-ns_article-ali-ahmeti-16-al.nspx |title= Ali Ahmeti |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1959]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Artan Grubi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Artan Grubi''' ({{lang-mk|Артан Груби}}; i lindur më 7.6.1977, në [[Shkup]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Artan Grubi kandidoj si pjesë e BDI-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/bashkimi-demokratik-per-integrim-ns_article-artan-grubi-16-al.nspx |title= Artan Grubi |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1977]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Branko Manoillovski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Branko Manoillovski''' ({{lang-mk|Бранко Маноиловски }}; i lindur më 2.8.1941, në [[Kiçinicë]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Branko Manoillovski kandidoj si pjesë e BDI-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/bashkimi-demokratik-per-integrim-ns_article-branko-manoillovski-16-al.nspx |title= Branko Manoillovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1941]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Mirsada Emini-Asani[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Mirsada Emini-Asani''' ({{lang-mk|Мирсада Емини-Aсани}}; e lindur më 8.7.1965, në [[Tetovë]]) është një politikane shqiptare nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Mirsada Emini-Asani kandidoj si pjesë e BDI-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/bashkimi-demokratik-per-integrim-ns_article-mirsada-emini-asani-16-al.nspx |title= Mirsada Emini-Asani |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1965]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Rexhail Ismaili [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Rexhail Ismaili ''' ({{lang-mk|Реџаиљ Исмаили}}; i lindur më 2.11.1966, në [[Sllupçan]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Rexhail Ismaili kandidoj si pjesë e BDI-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/bashkimi-demokratik-per-integrim-ns_article-rexhail-ismaili-16-al.nspx |title= Rexhail Ismaili |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1966]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Talat Xhaferi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Talat Xhaferi''' ({{lang-mk|Талат Џафери}}; i lindur më 15.04.1962, në [[Forinë]], [[Gostivar]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Talat Xhaferi kandidoj si pjesë e BDI-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/bashkimi-demokratik-per-integrim-ns_article-talat-xhaferi-16-al.nspx |title= Talat Xhaferi |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1962]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Xhevat Ademi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Xhevat Ademi''' ({{lang-mk|Џеват Адеми}}; i lindur më 8.12.1962, në [[Reçicë e Madhe]], [[Tetovë]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Xhevat Ademi kandidoj si pjesë e BDI-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/bashkimi-demokratik-per-integrim-ns_article-xhevat-ademi-16-al.nspx |title= Xhevat Ademi |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1962]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Tomisllav Tuntev[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Tomisllav Tuntev''' ({{lang-mk|Томислав Тунтев}}; i lindur më 7.7.1966, në [[Ohër]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Tomisllav Tuntev kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-tomisllav-tuntev-16-al.nspx |title= Tomisllav Tuntev |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1966]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Jovan Mitreski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Jovan Mitreski''' ({{lang-mk|Јован Митрески}}; i lindur më 20.11.1980, në [[Strumicë]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Jovan Mitreski kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-jovan-mitreski-16-al.nspx |title= Jovan Mitreski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1980]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Aleksandar Kiracovski [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Aleksandar Kiracovski ''' ({{lang-mk|Александар Кирацовски}}; i lindur më 23.2.1983, në [[Manastir]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Aleksandar Kiracovski kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-aleksandar-kiracovski-16-al.nspx |title= Aleksandar Kiracovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1983]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Betian Kitev [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Betian Kitev ''' ({{lang-mk|Бетиан Китев}}; i lindur më 23.6.1985, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Betian Kitev kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-betian-kitev-16-al.nspx |title= Betian Kitev |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1985]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Beti Rabaxhievska-Naumovska[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Beti Rabaxhievska-Naumovska''' ({{lang-mk|Бети Рабаџиевска-Hаумовска}}; e lindur më 24.9.1973, në [[Resnjë]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Beti Rabaxhievska-Naumovska kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/socijaldemokratski-sojuz-na-makedonija-2016-ns_article-beti-rabadzievska-naumovska-16.nspx |title= Beti Rabaxhievska-Naumovska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1973]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Bllagoj Boçvarski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Bllagoj Boçvarski''' ({{lang-mk|Благој Бочварски}}; i lindur më 9.1.1985, në [[Shtip]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Bllagoj Boçvarski kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-bllagoj-bocvarski-16-al.nspx |title= Bllagoj Boçvarski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1985]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Bllagojçe Tërpevski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Bllagojçe Tërpevski''' ({{lang-mk|Благојче Трпевски}}; i lindur më 11.9.1965, në [[Gostivar]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Bllagojçe Tërpevski kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-bllagojce-terpevski-16-al.nspx |title= Bllagojçe Tërpevski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1965]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Vasko Kovaçevski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Vasko Kovaçevski''' ({{lang-mk|Васко Ковачевски}}; i lindur më 6.7.1969, në [[Manastir]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Vasko Kovaçevski kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/socijaldemokratski-sojuz-na-makedonija-2016-ns_article-vasko-kovacevski-16.nspx |title= Vasko Kovaçevski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1969]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Dime Velkovski [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Dime Velkovski ''' ({{lang-mk|Диме Велковски}}; i lindur më 3.12.1973, në [[Kavadar]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Dime Velkovski kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-dime-velkovski-16-al.nspx |title= Dime Velkovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1973]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Zhaklina Llazarevska [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Zhaklina Llazarevska''' ({{lang-mk|Жаклина Лазаревска}}; e lindur më 3.11.1964, në [[Ohër]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Zhaklina Llazarevska kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-zhaklina-llazarevska-16-al.nspx |title= Zhaklina Llazarevska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1964]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Jagoda Shahpaska [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Jagoda Shahpaska''' ({{lang-mk|Јагода Шахпаска}}; e lindur më 18.3.1964, në [[Tepavcë]], [[Manastir]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Jagoda Shahpaska kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-jagoda-shahpaska-16-al.nspx |title= Jagoda Shahpaska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1964]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Katerina Kuzmanovska [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Katerina Kuzmanovska''' ({{lang-mk|Катерина Кузмановска}}; e lindur më 15.6.1968, në [[Strumicë]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Katerina Kuzmanovska kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-katerina-kuzmanovska-16-al.nspx |title= Katerina Kuzmanovska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1968]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Keti Smileska [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Keti Smileska ''' ({{lang-mk|Кети Смилеска}}; e lindur më 13.12.1974, në [[Tetovë]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Keti Smileska kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-keti-smileska-16-al.nspx |title= Keti Smileska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1974]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Kosta Janevski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Kosta Janevski''' ({{lang-mk|Коста Јаневски }}; i lindur më 13.5.1960, në [[Shtip]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Kosta Janevski kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-kosta-janevski-16-al.nspx |title= Kosta Janevski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1960]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Kurto Dudush[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Kurto Dudush''' ({{lang-mk|Курто Дудуш}}; i lindur më 7.12.1974, në [[Shkup]]) është një politikan rom nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Kurto Dudush kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-kurto-dudush-16-al.nspx |title= Kurto Dudush |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1974]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Maksim Dimitrievski [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Maksim Dimitrievski ''' ({{lang-mk|Максим Димитриевски}}; i lindur më 29.11.1975, në [[Kumanovë]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Maksim Dimitrievski kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-maksim-dimitrievski-16-al.nspx |title= Maksim Dimitrievski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1975]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Meri Llazarova [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Meri Llazarova''' ({{lang-mk|Мери Лазарова}}; e lindur më 17.9.1984, në [[Kavadar]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Meri Llazarova kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-meri-llazarova-16-al.nspx |title= Meri Llazarova |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1984]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Mileva Gorgieva[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Mileva Gorgieva''' ({{lang-mk|Милева Горгиева}}; e lindur më 17.3.1963, në [[Strumicë]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Mileva Gorgieva kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-mileva-gorgieva-16-al.nspx |title= Mileva Gorgieva |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1963]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Mira Stojçevska [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Mira Stojçevska ''' ({{lang-mk|Мира Стојчевска}}; e lindur më 19.7.1966, në [[Manastir]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Mira Stojçevska kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-mira-stojcevska-16-al.nspx |title= Mira Stojçevska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1966]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Muhamed Zeqiri [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Muhamed Zeqiri ''' ({{lang-mk|Мухамед Зеќири }}; i lindur më 10.3.1979, në [[Shkup]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Muhamed Zeqiri kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-muhamed-zeqiri-16-al.nspx |title= Muhamed Zeqiri |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1979]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Pançe Ivanov[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Pançe Ivanov''' ({{lang-mk|Панче Иванов }}; i lindur më 20.9.1964, në [[Veles]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Pançe Ivanov kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-pance-ivanov-16-al.nspx |title= Pançe Ivanov |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1964]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Petar Atanasov [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Petar Atanasov ''' ({{lang-mk|Петар Атанасов }}; i lindur më 6.5.1962, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Petar Atanasov kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-petar-atanasov-16-al.nspx |title= Petar Atanasov |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1962]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Petre Shilegov [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Petre Shilegov ''' ({{lang-mk|Петре Шилегов}}; i lindur më 12.6.1969, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Petre Shilegov kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-petre-shilegov-16-al.nspx |title= Petre Shilegov |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1969]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Sashko Atanasov[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Sashko Atanasov''' ({{lang-mk|Сашко Атанасов}}; i lindur më 27.7.1982, në [[Strumicë]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Sashko Atanasov kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-sashko-atanasov-16-al.nspx |title= Sashko Atanasov |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1982]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Sashko Kostov [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Sashko Kostov''' ({{lang-mk|Сашко Костов}}; i lindur më 23.9.1972, në [[Koçan]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Sashko Kostov kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-sashko-kostov-16-al.nspx |title= Sashko Kostov |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1972]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Sasho Pockov [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Sasho Pockov ''' ({{lang-mk|Сашо Поцков}}; i lindur më 17.5.1966, në [[Gjevgjeli]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Sasho Pockov kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-sasho-pockov-16-al.nspx |title= Sasho Pockov |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1966]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Sllavica Shumanska-Miteva[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Sllavica Shumanska-Miteva''' ({{lang-mk|Славица Шуманска-Mитева}}; e lindur më 20.10.1980, në [[Shtip]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Sllavica Shumanska-Miteva kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/socijaldemokratski-sojuz-na-makedonija-2016-ns_article-slavica-shumanska-miteva-16.nspx |title= Sllavica Shumanska-Miteva |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1980]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Stefan Bogoev [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Stefan Bogoev''' ({{lang-mk|Стефан Богоев}}; i lindur më 28.8.1989, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Stefan Bogoev kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-stefan-bogoev-16-al.nspx |title= Stefan Bogoev |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1989]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Tanja Kovaçev [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Tanja Kovaçev''' ({{lang-mk|Тања Ковачев}}; e lindur më 7.7.1983, në [[Shkup]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Tanja Kovaçev kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-tanja-kovacev-16-al.nspx |title= Tanja Kovaçev |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1983]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Tatjana Prentoviq [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Tatjana Prentoviq ''' ({{lang-mk|Татјана Прентовиќ}}; e lindur më 27.7.1964, në [[Shkup]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Tatjana Prentoviq kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-tatjana-prentoviq-16-al.nspx |title= Tatjana Prentoviq |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1964]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Frosina Tashevska - Remenski [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Frosina Tashevska - Remenski ''' ({{lang-mk|Фросина Ташевска-Pеменски}}; e lindur më 22.2.1977, në [[Kriva Pallankë]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Frosina Tashevska - Remenski kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-tatjana-prentoviq-16-al.nspx |title= Frosina Tashevska - Remenski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1977]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Hari Llokvenec [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Hari Llokvenec ''' ({{lang-mk|Хари Локвенец}}; i lindur më 25.2.1970, në [[Prilep]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Hari Llokvenec kandidoj si pjesë e LSDM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-socialdemokrate-e-maqedonise-16-ns_article-hari-llokvenec-16-al.nspx |title= Hari Llokvenec |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1970]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Panço Minov [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Panço Minov ''' ({{lang-mk|Панчо Минов}}; i lindur më 21.8.1958, në [[Kavadar]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Panço Minov kandidoj si pjesë e OQM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/opsioni-qytetar-per-maqedonine-ns_article-panco-minov-16-al.nspx |title= Panço Minov |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1958]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Çedomir Sazdovski [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Çedomir Sazdovski ''' ({{lang-mk|Чедомир Саздовски}}; i lindur më 27.12.1952, në [[Neokazë]], [[Probishtip]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Çedomir Sazdovski kandidoj si pjesë e OQM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/opsioni-qytetar-per-maqedonine-ns_article-cedomir-sazdovski-16-al.nspx |title= Çedomir Sazdovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1952]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Liljana Popovska[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Liljana Popovska''' ({{lang-mk|Лилјана Поповска}}; e lindur më 24.5.1956, në [[Prilep]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Liljana Popovska kandidoj si pjesë e PDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/perteritja-demokratike-e-maqedonise-ns_article-liljana-popovska-16-al.nspx |title= Liljana Popovska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1956]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Maja Moraçanin [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Maja Moraçanin''' ({{lang-mk|Маја Морачанин}}; e lindur më 14.4.1970, në [[Shkup]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Maja Moraçanin kandidoj si pjesë e PDM-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/perteritja-demokratike-e-maqedonise-ns_article-maja-moracanin-16-al.nspx |title= Maja Moraçanin |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1970]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Bardhyl Dauti [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Bardhyl Dauti ''' ({{lang-mk|Бардуљ Даути}}; i lindur më 4.8.1982, në [[Tetovë]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Bardhyl Dauti kandidoj si pjesë e PDSH-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-demokratike-shqiptare-16-20-ns_article-bardhyl-dauti-16-al.nspx |title= Bardhyl Dauti |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1982]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Menduh Thaqi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Menduh Thaqi''' ({{lang-mk|Мендух Тачи}}; i lindur më 3.3.1965, në [[Tetovë]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Menduh Thaqi kandidoj si pjesë e PDSH-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-demokratike-shqiptare-16-20-ns_article-menduh-thaqi-16-al.nspx |title= Menduh Thaqi |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1965]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Ivan Stoilkoviq[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Ivan Stoilkoviq''' ({{lang-mk|Иван Стоилковиќ}}; i lindur më 15.2.1962, në [[Kumanovë]]) është një politikan serb nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Ivan Stoilkoviq kandidoj si pjesë e PDSM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-demokratike-e-serbeve-ne-maqedoni-16-ns_article-ivan-stoilkoviq-16-al.nspx |title= Ivan Stoilkoviq |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1962]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Jusuf Hasani [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Jusuf Hasani ''' ({{lang-mk|Јусуф Хасани}}; i lindur më 19.1.1973, në [[Gostivar]]) është një politikan turk nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Jusuf Hasani kandidoj si pjesë e PDTM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-demokratike-e-turqve-ne-maqedoni-16-ns_article-jusuf-hasani-16-al.nspx |title= Jusuf Hasani |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1973]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Zeqir Ramçilloviq [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Zeqir Ramçilloviq ''' ({{lang-mk|Зеќир Рамчиловиќ }}; i lindur më 16.3.1975, në [[Konjare të poshtme]]) është një politikan boshnjak nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Zeqir Ramçilloviq kandidoj si pjesë e AVAZ-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/shoqata-per-bashkim-kulturor-te-boshnjakeve-avaz-ns_article-zeqir-ramcilloviq-16-al.nspx |title= Zeqir Ramçilloviq |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1975]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Vesell Memedi [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Vesell Memedi ''' ({{lang-mk|Весел Мемеди}}; i lindur më 12.9.1974, në [[Gostivar]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Vesell Memedi kandidoj si pjesë e RDK-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/koalicioni-aleanca-per-shqiptaret-lr-pdsh-uniteti-rdk-ns_article-vesell-memedi-16-al.nspx |title= Vesell Memedi |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1974]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Ziadin Sela[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Ziadin Sela''' ({{lang-mk|Зиадин Села}}; i lindur më 1.11.1972, në [[Livadhi]], [[Strugë]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Ziadin Sela kandidoj si pjesë e LRPDSH-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/koalicioni-aleanca-per-shqiptaret-lr-pdsh-uniteti-rdk-ns_article-ziadin-sela-16-al.nspx |title= Ziadin Sela |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1972]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Surija Rashidi [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Surija Rashidi ''' ({{lang-mk|Сурија Рашиди}}; i lindur më 17.4.1965, në [[Ladorishtë]], [[Strugë]]) është një politikan shqiptar nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Surija Rashidi kandidoj si pjesë e LRPDSH-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/koalicioni-aleanca-per-shqiptaret-lr-pdsh-uniteti-rdk-ns_article-surija-rashidi-16-al.nspx |title= Surija Rashidi |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1965]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]
[[Kategoria:Shqiptarë në Republikën e Maqedonisë]]

Goran Milevski [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Goran Milevski''' ({{lang-mk|Горан Милевски}}; i lindur më 1.11.1978, në [[Manastir]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Goran Milevski kandidoj si pjesë e PLD-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-liberale-demokratike-16-ns_article-goran-milevski-16-al.nspx |title= Goran Milevski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1978]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Juliana Nikollova[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Juliana Nikollova''' ({{lang-mk|Јулиана Николова}}; e lindur më 14.7.1975, në [[Veles]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Juliana Nikollova kandidoj si pjesë e PLD-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-liberale-demokratike-16-ns_article-juliana-nikollova-16-al.nspx |title= Juliana Nikollova |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1975]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Nikica Korubin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Nikica Korubin''' ({{lang-mk|Никица Корубин}}; e lindur më 22.5.1976, në [[Shkup]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Nikica Korubin kandidoj si pjesë e PLD-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-liberale-demokratike-16-ns_article-nikica-korubin-16-al.nspx |title= Nikica Korubin |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1976]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Ivana Tufegxhiq[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Ivana Tufegxhiq''' ({{lang-mk|Ивана Туфегџиќ}}; e lindur më 11.2.1993, në [[Shkup]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Ivana Tufegxhiq kandidoj i pavarur dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/deputete-te-pavarur-16-ns_article-ivana-tufegxhiq-16-al.nspx |title= Ivana Tufegxhiq |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1993]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Irena Stefoska [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Irena Stefoska ''' ({{lang-mk|Ирена Стефоска}}; e lindur më 16.9.1967, në [[Shkup]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Irena Stefoska kandidoj i pavarur dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/deputete-te-pavarur-16-ns_article-irena-stefoska-16-al.nspx |title= Irena Stefoska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1967]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Pavle Bogoevski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Pavle Bogoevski''' ({{lang-mk|Павле Богоевски}}; i lindur më 14.2.1986, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Pavle Bogoevski kandidoj i pavarur dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/deputete-te-pavarur-16-ns_article-pavle-bogoevski-16-al.nspx |title= Pavle Bogoevski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1986]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Stevo Pendarovski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Stevo Pendarovski''' ({{lang-mk|Стево Пендаровски}}; i lindur më 3.4.1963, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Stevo Pendarovski kandidoj i pavarur dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/deputete-te-pavarur-16-ns_article-stevo-pendarovski-16-al.nspx |title= Stevo Pendarovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1963]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Ferid Muhiq [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Ferid Muhiq ''' ({{lang-mk|Ферид Мухиќ }}; i lindur më 8.6.1943, në [[Zavidoviq]], [[Bosnjë e Hercegovinë]]) është një politikan boshnjak nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Ferid Muhiq kandidoj i pavarur dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/deputete-te-pavarur-16-ns_article-ferid-muhiq-16-al.nspx |title= Ferid Muhiq |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1943]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Goran Misovski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Goran Misovski''' ({{lang-mk|Горан Мисовски}}; i lindur më 15.4.1965, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Goran Misovski kandidoj si pjesë e PRSD-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-e-re-socialdemokrate-16-ns_article-goran-misovski-16-al.nspx |title= Goran Misovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1965]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Sonja Mirakovska[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Sonja Mirakovska''' ({{lang-mk|Соња Мираковска}}; e lindur më 12.9.1963, në [[Berovë]]) është një politikane maqedonase nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Sonja Mirakovska kandidoj si pjesë e PRSD-së dhe u zgjodh deputete e legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-e-re-socialdemokrate-16-ns_article-sonja-mirakovska-16-al.nspx |title= Sonja Mirakovska |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1963]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]] 
[[Kategoria:Gra nga Maqedonia në politikë]]

Enes Ibrahim [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Enes Ibrahim ''' ({{lang-mk|Енес Ибрахим}}; i lindur më 8.8.1984, në [[Shkup]]) është një politikan turk nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Enes Ibrahim kandidoj si pjesë e PLT-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-e-levizjes-se-turqve-16-ns_article-enes-ibrahim-16-al.nspx |title= Enes Ibrahim |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1984]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Alija Kamberoski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Alija Kamberoski''' ({{lang-mk|Алија Камбероски }}; i lindur më 27.9.1966, në [[Labunishtë]], [[Strugë]]) është një politikan torbesh nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Alija Kamberoski kandidoj si pjesë e PAE-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-e-ardhmerise-evropiane-16-ns_article-alija-kamberoski-16-al.nspx |title= Alija Kamberoski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1966]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Ilija Nikollovski[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Ilija Nikollovski''' ({{lang-mk|Илија Николовски}}; i lindur më 6.7.1948, në [[Pançarevë]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Ilija Nikollovski kandidoj si pjesë e PPQBM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-e-pensionisteve-dhe-qytetareve-te-bashkuar-te-maqedonise-ns_article-ilija-nikollovski-16-al.nspx |title= Ilija Nikollovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1948]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Amdi Bajram [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Amdi Bajram ''' ({{lang-mk|Амди Бајрам}}; i lindur më 30.8.1956, në [[Shkup]]) është një politikan rom nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Amdi Bajram kandidoj si pjesë e LRM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/lidhja-e-romeve-16-ns_article-amdi-bajram-16-al.nspx |title= Amdi Bajram |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1956]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Vlladanka Aviroviq [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Vlladanka Aviroviq ''' ({{lang-mk|Владанка Авировиќ }}; i lindur më 22.1.1954, në [[Shkup]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Vlladanka Aviroviq kandidoj si pjesë e PSM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-socialiste-e-maqedonise-16-ns_article-vlladanka-aviroviq-16-al.nspx |title= Vlladanka Aviroviq |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1954]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Lupço Dimovski [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Lupço Dimovski''' ({{lang-mk|Љупчо Димовски}}; i lindur më 9.4.1959, në [[Veles]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Lupço Dimovski kandidoj si pjesë e PSM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-socialiste-e-maqedonise-16-ns_article-lupco-dimovski-16-al.nspx |title= Lupço Dimovski |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1959]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Stojan Milanov [Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Stojan Milanov ''' ({{lang-mk|Стојан Миланов}}; i lindur më 14.2.1948, në [[Topolloviq]]) është një politikan maqedonas nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Stojan Milanov kandidoj si pjesë e PSM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/partia-socialiste-e-maqedonise-16-ns_article-stojan-milanov-16-al.nspx |title= Stojan Milanov |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1948]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]
[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]

Mirosllav Jovanoviq[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

'''Mirosllav Jovanoviq''' ({{lang-mk|Мирослав Јовановиќ}}; i lindur më 7.8.1960, në [[Veles]]) është një politikan serb nga [[Republika e Maqedonisë|Maqedonia]]. Në zgjedhjet e dhjetorit të vitit 2016, Mirosllav Jovanoviq kandidoj si pjesë e PSM-së dhe u zgjodh deputet i legjislaturës 2016-2020 në [[Kuvendi i Republikës së Maqedonisë|Kuvendin e Republikës së Maqedonisë]].<ref name=kuvendi-RM>{{cite web |url= http://sobranie.mk/pala-serbe-ne-maqedoni-16-20-ns_article-mirosllav-jovanoviq-16.nspx |title= Mirosllav Jovanoviq |author=|date= |website= sobranie.mk |publisher=Kuvendi i Republikës së Maqedonisë |accessdate=23 qershor 2017}}</ref>
== Referencat ==
{{reflist}}

{{RM-politikan-cung}}

[[Kategoria:Lindje 1960]]
[[Kategoria:Njerëz që jetojnë]]
[[Kategoria:Anëtarë të Kuvendit të Republikës së Maqedonisë]]

[[Kategoria:Politikanë nga Maqedonia]]