Lista e qyteteve që kan mbi një milion banorë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Lista e qyteteve milionshe në botë e cila përfshinë të gjitha qytetet të cilët kanë më shumë se një milion banorë.

Rangu Qyteti Banorë
(2005)
Shteti Kontinenti
1. Mumbai (Bombay) &0000000013922125.00000013.922.125 India India Azia
2. Stambolli &0000000012915158.00000012.915.158 Turqia Turqia Evropa - Azia
3. Karatçi &0000000012827927.00000012.827.927 Flag of Pakistan.svg Pakistani Azia
4. Nju Delhi &0000000011954217.00000011.954.217 India India Azia
5. Seouli &0000000010924870.00000010.924.870 Flag of South Korea.svg Korea Jugore Azia
6. Sao Paulo &0000000010886518.00000010.886.518 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
7. Moska &0000000010508971.00000010.508.971 Rusia Rusia Evropa
8. Shangai &0000000009696600.0000009.696.600 Kina Kina Azia
9. Lagos &0000000009494045.0000009.494.045 Flag of Nigeria.svg Nigeria Afrika
10. Shenzhen &0000000008912300.0000008.912.300 Kina Kina Azia
11. Mexiko-Siti &0000000008720916.0000008.720.916 Flag of Mexico.svg Meksika Amerika Veriore
12. Xhakarta &0000000008576788.0000008.576.788 Flag of Indonesia.svg Indonezia Azia
13. Tokio &0000000008483050.0000008.483.050 Japonia Japonia Azia
14. New York &0000000008274527.0000008.274.527 Flag of the United States.svg SHBA Amerika Veriore
15. Kinshasa &0000000008096254.0000008.096.254 Republika Demokratike e Kongos Republika Demokratike e Kongos Afrika
16. Kairo &0000000007947121.0000007.947.121 Flag of Egypt.svg Egjipti Afrika
17. Teherani &0000000007797520.0000007.797.520 Irani Irani Azia
18. Pekingu (Běijīng) &0000000007724932.0000007.724.932 Kina Kina Azia
19. Londra &0000000007512400.0000007.512.400 Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe Evropa
20. Bangkoku &0000000007025000.0000007.025.000 Tailanda Tailanda Azia
21. Hongkongu &0000000007008900.0000007.008.900 Hong Kongu Hong Kongu Azia
22. Lima &0000000006954583.0000006.954.583 Peru Peru Amerika Jugore
23. Bogota &0000000006850205.0000006.850.205 Flag of Colombia.svg Kolumbia Amerika Jugore
24. Lahore &0000000006747000.0000006.747.000 Flag of Pakistan.svg Pakistani Azia
25. Daka &0000000006724976.0000006.724.976 Bangladeshi Bangladeshi Azia
26. Rio de Zhaneiro &0000000006023742.0000006.023.742 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
27. Bagdadi &0000000005672513.0000005.672.513 Iraku Iraku Azia
28. Bengaluru (Bangalore) &0000000005281927.0000005.281.927 India India Azia
29. Ho-Chi-Min (Saigon) &0000000005140412.0000005.140.412 Vietnami Vietnami Azia
30. Santiago de Chile &0000000004837248.0000004.837.248 Kili Kili Amerika Jugore
31. Ankara &0000000004650802.0000004.650.802 Turqia Turqia Azia
32. Kolkata (Kalkutta) &0000000004643011.0000004.643.011 India India Azia
33. Rangun &0000000004477638.0000004.477.638 Birmania Birmania Azia
34. Chennai (Madras) &0000000004376400.0000004.376.400 India India Azia
35. Wuhan &0000000004184206.0000004.184.206 Kina Kina Azia
36. Riad &0000000004087152.0000004.087.152 Flag of Saudi Arabia.svg Arabia Saudite Azia
37. Sankt Petersburg (Leningrad) &0000000004039745.0000004.039.745 Rusia Rusia Evropa
38. Chongqing &0000000003967028.0000003.967.028 Kina Kina Azia
39. Chengdu &0000000003950437.0000003.950.437 Kina Kina Azia
40. Xi'an &0000000003935191.0000003.935.191 Kina Kina Azia
41. Los Angeles &0000000003834340.0000003.834.340 Flag of the United States.svg SHBA Amerika Veriore
42. Ahmedabad &0000000003819497.0000003.819.497 India India Azia
43. Alexandria &0000000003811516.0000003.811.516 Flag of Egypt.svg Egjipti Afrika
44. Sydney &0000000003774894.0000003.774.894 Australia Australia Australia
45. Tianjin &0000000003766207.0000003.766.207 Kina Kina Azia
46. Abidjan &0000000003692570.0000003.692.570 Bregu i Fildishtë Bregu i Fildishtë Afrika
47. Busan &0000000003678551.0000003.678.551 Flag of South Korea.svg Korea Jugore Azia
48. Hyderabad &0000000003665106.0000003.665.106 India India Azia
49. Kano &0000000003626204.0000003.626.204 Flag of Nigeria.svg Nigeria Afrika
50. Singapur &0000000003583100.0000003.583.100 Singapori Singapori Azia
51. Yokohama &0000000003654427.0000003.654.427 Japonia Japonia Azia
52. Ibadan &0000000003565810.0000003.565.810 Flag of Nigeria.svg Nigeria Afrika
53. Shenyang &0000000003512192.0000003.512.192 Kina Kina Azia
54. Berlin &0000000003426354.0000003.426.354 Gjermania Gjermania Evropa
55. Melbourne &0000000003384671.0000003.384.671 Australia Australia Australia
56. Durban &0000000003346799.0000003.346.799 flamuri Republika Jugafrikane Afrika
57. Harbin &0000000003229883.0000003.229.883 Kina Kina Azia
58. Johannesburg &0000000003225608.0000003.225.608 flamuri Republika Jugafrikane Afrika
59. Madrid &0000000003213271.0000003.213.271 Spanja Spanja Evropa
60. Surat &0000000003156578.0000003.156.578 India India Azia
61. Pune &0000000003153883.0000003.153.883 India India Azia
62. Guangzhou &0000000003152825.0000003.152.825 Kina Kina Azia
63. Nanjing &0000000003087010.0000003.087.010 Kina Kina Azia
64. Kanpur &0000000002975526.0000002.975.526 India India Azia
65. Omdurman &0000000002970099.0000002.970.099 Sudani Sudani Afrika
66. Casablanca &0000000002933684.0000002.933.684 Maroku Maroku Afrika
67. Jaipur &0000000002926915.0000002.926.915 India India Azia
68. Pjöngjang &0000000002926443.0000002.926.443 Flag of North Korea.svg Koreja e Veriut Azia
69. Chicago &0000000002836658.0000002.836.658 Flag of the United States.svg SHBA Amerika Veriore
70. Addis Abeba &0000000002823167.0000002.823.167 Etiopia Etiopia Afrika
71. Athina &0000000002805262.0000002.805.262 Greqia Greqia Evropa
72. Dschidda &0000000002801481.0000002.801.481 Flag of Saudi Arabia.svg Arabia Saudite Azia
73 Luanda &0000000002776125.0000002.776.125 Angola Angola Afrika
74. Nairobi &0000000002765657.0000002.765.657 Kenia Kenia Afrika
75. Buenos Aires &0000000002746761.0000002.746.761 Argjentina Argjentina Amerika Jugore
76. Taiyuan &0000000002722475.0000002.722.475 Kina Kina Azia
77. Salvador da Bahia &0000000002711903.0000002.711.903 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
78. Daressalam &0000000002698651.0000002.698.651 Tanzania Tanzania Afrika
79. Kiew &0000000002660401.0000002.660.401 Ukraina Ukraina Evropa
80. Osaka &0000000002628776.0000002.628.776 Japonia Japonia Azia
81. Taipeh &0000000002622472.0000002.622.472 Taivani Taivani Azia
82. Lakhnau &0000000002611300.0000002.611.300 India India Azia
83. Faisalabad &0000000002582175.0000002.582.175 Flag of Pakistan.svg Pakistani Azia
84. Incheon &0000000002580775.0000002.580.775 Flag of South Korea.svg Korea Jugore Azia
85. Daegu &0000000002566537.0000002.566.537 Flag of South Korea.svg Korea Jugore Azia
86. Izmir &0000000002557851.0000002.557.851 Turqia Turqia Azia
87. Rom &0000000002553873.0000002.553.873 Italia Italia Evropa
88. Changchun &0000000002537421.0000002.537.421 Kina Kina Azia
89. Toronto &0000000002503281.0000002.503.281 Flag of Canada.svg Kanadaja Amerika Veriore
90. Quezon City &0000000002455943.0000002.455.943 Flag of the Philippines.svg Filipinet Azia
91. Gizeh &0000000002443203.0000002.443.203 Flag of Egypt.svg Egjipti Afrika
92. Kabul &0000000002436000.0000002.436.000 Afganistani Afganistani Azia
93. Sana'a &0000000002431649.0000002.431.649 Flamuri Jemeni Azia
94. Tunis &0000000002380500.0000002.380.500 Tunizia Tunizia Afrika
95. Kapstadt &0000000002375910.0000002.375.910 flamuri Republika Jugafrikane Afrika
96. Belo Horizonte &0000000002373255.0000002.373.255 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
97. Surabaya &0000000002358111.0000002.358.111 Flag of Indonesia.svg Indonezia Azia
98. Nagpur &0000000002317946.0000002.317.946 India India Azia
99. Fortaleza &0000000002311911.0000002.311.911 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
100. Maschhad &0000000002307254.0000002.307.254 Irani Irani Azia
101. Cali &0000000002287819.0000002.287.819 Flag of Colombia.svg Kolumbia Amerika Jugore
102. Santo Domingo &0000000002253437.0000002.253.437 Flamuri Republika Dominikane Amerika Veriore
103. Nagoya &0000000002215031.0000002.215.031 Japonia Japonia Azia
104. Houston &0000000002208180.0000002.208.180 Flag of the United States.svg SHBA Amerika Veriore
105. Havanna &0000000002192500.0000002.192.500 Kuba Kuba Amerika Veriore
106. Paris &0000000002181371.0000002.181.371 Franca Franca Evropa
107. Guayaquil &0000000002157853.0000002.157.853 Flag of Ecuador.svg Ekuadori Amerika Jugore
108. Chittagong &0000000002123709.0000002.123.709 Bangladeshi Bangladeshi Azia
109. Khartum &0000000002090001.0000002.090.001 Sudani Sudani Afrika
110. Changsha &0000000002073938.0000002.073.938 Kina Kina Azia
111. Jinan &0000000002069266.0000002.069.266 Kina Kina Azia
112. Mosul &0000000002065597.0000002.065.597 Iraku Iraku Azia
113. Bursa &0000000002062226.0000002.062.226 Turqia Turqia Azia
114. Basra &0000000002015483.0000002.015.483 Iraku Iraku Azia
115. Zhengzhou &0000000002014125.0000002.014.125 Kina Kina Azia
116. Dakar &0000000001998635.0000001.998.635 Senegali Senegali Afrika
117. Shijiazhuang &0000000001992474.0000001.992.474 Kina Kina Azia
118. Taschkent &0000000001978078.0000001.978.078 Uzbekistani Uzbekistani Azia
119. Indore &0000000001967229.0000001.967.229 India India Azia
120. Accra &0000000001963264.0000001.963.264 Flag of Ghana.svg Gana Afrika
121. Medellín &0000000001955753.0000001.955.753 Flag of Colombia.svg Kolumbia Amerika Jugore
122. Maracaibo &0000000001948269.0000001.948.269 Flag of Venezuela.svg Venezuela Amerika Jugore
123. Yaoundé &0000000001926496.0000001.926.496 Flag of Cameroon.svg Kameruni Afrika
124. Douala &0000000001884802.0000001.884.802 Flag of Cameroon.svg Kameruni Afrika
125. Jilin &0000000001881977.0000001.881.977 Kina Kina Azia
126. Sapporo &0000000001880875.0000001.880.875 Japonia Japonia Azia
127. Hangzhou &0000000001878129.0000001.878.129 Kina Kina Azia
128. Bukarest &0000000001877155.0000001.877.155 Rumania Rumania Evropa
129. Nanchang &0000000001871351.0000001.871.351 Kina Kina Azia
130. Caracas &0000000001815681.0000001.815.681 Flag of Venezuela.svg Venezuela Amerika Jugore
131. Ecatepec de Morelos &0000000001806297.0000001.806.297 Flag of Mexico.svg Meksika Amerika Veriore
132. Rawalpindi &0000000001793197.0000001.793.197 Flag of Pakistan.svg Pakistani Azia
133. Hamburg &0000000001773218.0000001.773.218 Gjermania Gjermania Evropa
134. Medan &0000000001763874.0000001.763.874 Flag of Indonesia.svg Indonezia Azia
135. Minsk &0000000001753245.0000001.753.245 Bjellorusia Bjellorusia Evropa
136. Patna &0000000001722140.0000001.722.140 India India Azia
137. Curitiba &0000000001718433.0000001.718.433 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
138. Warschau &0000000001706624.0000001.706.624 Polonia Polonia Evropa
139. Wien &0000000001705080.0000001.705.080 Austria Austria Evropa
140. Soweto &0000000001695047.0000001.695.047 flamuri Republika Jugafrikane Afrika
141. Budapest &0000000001696128.0000001.696.128 Hungaria Hungaria Evropa
142. Bhopal &0000000001686792.0000001.686.792 India India Azia
143. Brisbane &0000000001683999.0000001.683.999 Australia Australia Australia
144. Bandung &0000000001651840.0000001.651.840 Flag of Indonesia.svg Indonezia Azia
145. Qingdao &0000000001642245.0000001.642.245 Kina Kina Azia
146. Guadalajara &0000000001640649.0000001.640.649 Flag of Mexico.svg Meksika Amerika Veriore
147. al-Chartum Bahri &0000000001626638.0000001.626.638 Sudani Sudani Afrika
148. Aleppo &0000000001626218.0000001.626.218 Flag of Syria.svg Siria Azia
149. Ludhiana &0000000001624767.0000001.624.767 India India Azia
150. Rabat &0000000001622860.0000001.622.860 Maroku Maroku Afrika
151 Montreal &0000000001620693.0000001.620.693 Flag of Canada.svg Kanadaja Amerika Veriore
152. Bekasi &0000000001619775.0000001.619.775 Flag of Indonesia.svg Indonezia Azia
153. Pretoria &0000000001619438.0000001.619.438 flamuri Republika Jugafrikane Afrika
154. Barcelona &0000000001615908.0000001.615.908 Spanja Spanja Evropa
155. Thane &0000000001612738.0000001.612.738 India India Azia
156. Manaus &0000000001598227.0000001.598.227 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
157. Tangshan &0000000001596949.0000001.596.949 Kina Kina Azia
158. Kaduna &0000000001582211.0000001.582.211 Flag of Nigeria.svg Nigeria Afrika
159. Damaskus &0000000001580909.0000001.580.909 Flag of Syria.svg Siria Azia
160. Manila &0000000001568926.0000001.568.926 Flag of the Philippines.svg Filipinet Azia
161. Phoenix &0000000001552259.0000001.552.259 Flag of the United States.svg SHBA Amerika Veriore
162. Isfahan &0000000001547241.0000001.547.241 Irani Irani Azia
163. Harare &0000000001542813.0000001.542.813 Flag of Zimbabwe.svg Zimbabveja Afrika
164. Kobe &0000000001525389.0000001.525.389 Japonia Japonia Azia
165. Agra &0000000001521112.0000001.521.112 India India Azia
166. Algier &0000000001518083.0000001.518.083 Flag of Algeria.svg Algjeria Afrika
167. Quito &0000000001516353.0000001.516.353 Flag of Ecuador.svg Ekuadori Amerika Jugore
168. Kaohsiung &0000000001512677.0000001.512.677 Taivani Taivani Azia
169. Ürümqi &0000000001508225.0000001.508.225 Kina Kina Azia
170. Recife &0000000001478118.0000001.478.118 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
171. Daejeon &0000000001475220.0000001.475.220 Flag of South Korea.svg Korea Jugore Azia
172. Kyoto &0000000001474764.0000001.474.764 Japonia Japonia Azia
173. Multan &0000000001471478.0000001.471.478 Flag of Pakistan.svg Pakistani Azia
174. Kumasi &0000000001468609.0000001.468.609 Flag of Ghana.svg Gana Afrika
175. Philadelphia &0000000001449634.0000001.449.634 Flag of the United States.svg SHBA Amerika Veriore
176. Charkiw &0000000001464740.0000001.464.740 Ukraina Ukraina Evropa
177. Vadodara &0000000001462058.0000001.462.058 India India Azia
178. Bursa &0000000001458459.0000001.458.459 Turqia Turqia Azia
179. Kuala Lumpur &0000000001453978.0000001.453.978 Malajzia Malajzia Azia
180. Pimpri-Chinchwad &0000000001452620.0000001.452.620 India India Azia
181. Karadsch &0000000001448996.0000001.448.996 Irani Irani Azia
182. Caloocan &0000000001438852.0000001.438.852 Flag of the Philippines.svg Filipinet Azia
183. Tangerang &0000000001433427.0000001.433.427 Flag of Indonesia.svg Indonezia Azia
184. Hanoi &0000000001431377.0000001.431.377 Vietnami Vietnami Azia
185. Täbris &0000000001424701.0000001.424.701 Irani Irani Azia
186. Gujranwala &0000000001421834.0000001.421.834 Flag of Pakistan.svg Pakistani Azia
187. Nowosibirsk &0000000001419007.0000001.419.007 Rusia Rusia Azia
188. Lanzhou &0000000001417742.0000001.417.742 Kina Kina Azia
189. Hyderabad &0000000001417082.0000001.417.082 Flag of Pakistan.svg Pakistani Azia
190. Gwangju &0000000001416937.0000001.416.937 Flag of South Korea.svg Korea Jugore Azia
191. Faridabad &0000000001411063.0000001.411.063 India India Azia
192. Belém &0000000001407737.0000001.407.737 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
193. Ciudad Juárez &0000000001403025.0000001.403.025 Flag of Mexico.svg Meksika Amerika Veriore
194. Fushun &0000000001400646.0000001.400.646 Kina Kina Azia
195. Fukuoka &0000000001400621.0000001.400.621 Japonia Japonia Azia
196. Conakry &0000000001399981.0000001.399.981 Flag of Guinea.svg Guineja Afrika
197. Puebla &0000000001392137.0000001.392.137 Flag of Mexico.svg Meksika Amerika Veriore
198. Antananarivo &0000000001391506.0000001.391.506 Flag of Madagascar.svg Madagaskari Afrika
199. Luoyang &0000000001390581.0000001.390.581 Kina Kina Azia
200. Hefei &0000000001388904.0000001.388.904 Kina Kina Azia
201. Valencia &0000000001385202.0000001.385.202 Flag of Venezuela.svg Venezuela Südamerika
202. Makassar &0000000001380840.0000001.380.840 Flag of Indonesia.svg Indonezia Azia
203. Tijuana &0000000001376494.0000001.376.494 Flag of Mexico.svg Meksika Amerika Veriore
204. Lubumbashi &0000000001374808.0000001.374.808 Republika Demokratike e Kongos Republika Demokratike e Kongos Afrika
205. Porto Alegre &0000000001372763.0000001.372.763 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
206. Santa Cruz de la Sierra &0000000001368390.0000001.368.390 Flamuri Bolivia Amerika Jugore
207. München &0000000001364980.0000001.364.980 Gjermania Gjermania Evropa
208. Handan &0000000001358318.0000001.358.318 Kina Kina Azia
209. Kampala &0000000001353236.0000001.353.236 Flag of Uganda.svg Uganda Afrika
210. Suzhou &0000000001343091.0000001.343.091 Kina Kina Azia
211. Shantou &0000000001333973.0000001.333.973 Kina Kina Azia
212. Barranquilla &0000000001329579.0000001.329.579 Flag of Colombia.svg Kolumbia Amerika Jugore
213. San Antonio &0000000001328984.0000001.328.984 Flag of the United States.svg SHBA Amerika Veriore
214. Davao City &0000000001328231.0000001.328.231 Flag of the Philippines.svg Filipinet Azia
215. Kawasaki &0000000001327009.0000001.327.009 Japonia Japonia Azia
216. Córdoba &0000000001318992.0000001.318.992 Argjentina Argjentina Amerika Jugore
217. Depok &0000000001315173.0000001.315.173 Flag of Indonesia.svg Indonezia Azia
218. Phnom Penh &0000000001313851.0000001.313.851 Kamboxhia Kamboxhia Azia
219. La Matanza &0000000001306729.0000001.306.729 Argjentina Argjentina Amerika Jugore
220. Mailand &0000000001299439.0000001.299.439 Italia Italia Evropa
221. Bamako &0000000001297390.0000001.297.390 Flag of Mali.svg Mali Afrika
222. Mekka &0000000001294168.0000001.294.168 Flag of Saudi Arabia.svg Arabia Saudite Azia
223. Nashik &0000000001289497.0000001.289.497 India India Azia
224. Jekaterinburg (Swerdlowsk) &0000000001287573.0000001.287.573 Rusia Rusia Azia
225. Semarang &0000000001286938.0000001.286.938 Flag of Indonesia.svg Indonezia Azia
226. Nischni Nowgorod (Gorki) &0000000001284164.0000001.284.164 Rusia Rusia Evropa
227. Baotou &0000000001279437.0000001.279.437 Kina Kina Azia
228. Adana &0000000001271894.0000001.271.894 Turqia Turqia Azia
229. Montevideo &0000000001269648.0000001.269.648 flamuri Uruguaj Amerika Jugore
230. Lusaka &0000000001267458.0000001.267.458 Flag of Zambia.svg Zambia Afrika
231. San Diego &0000000001266731.0000001.266.731 Flag of the United States.svg SHBA Amerika Veriore
232. Kalyan-Dombivli &0000000001262255.0000001.262.255 India India Azia
233. Palembang &0000000001257449.0000001.257.449 Flag of Indonesia.svg Indonezia Azia
234. Peshawar &0000000001253687.0000001.253.687 Flag of Pakistan.svg Pakistani Azia
235. Beirut &0000000001251739.0000001.251.739 Flag of Lebanon.svg Libani Azia
236. Schiraz &0000000001249972.0000001.249.972 Irani Irani Azia
237. Suwon &0000000001242799.0000001.242.799 Flag of South Korea.svg Korea Jugore Azia
238. Dallas &0000000001240499.0000001.240.499 Flag of the United States.svg SHBA Amerika Veriore
239. Port-au-Prince &0000000001234742.0000001.234.742 Flag of Haiti.svg Haiti Amerika Veriore
240. Perth &0000000001234364.0000001.234.364 Australia Australia Australia
241. Nezahualcóyotl &0000000001232565.0000001.232.565 Flag of Mexico.svg Meksika Amerika Veriore
242. Mogadischu &0000000001226654.0000001.226.654 Flag of Somalia.svg Somalia Afrika
243. Merath &0000000001223184.0000001.223.184 India India Azia
244. Amman &0000000001217924.0000001.217.924 Flag of Jordan.svg Jordania Azia
245. Mandalay &0000000001208099.0000001.208.099 Birmania Birmania Azia
246. Almaty &0000000001204762.0000001.204.762 Flag of Kazakhstan.svg Kazakistani Azia
247. Anshan &0000000001199275.0000001.199.275 Kina Kina Azia
248. Xuzhou &0000000001199193.0000001.199.193 Kina Kina Azia
249. [[GhAziabad]] &0000000001199191.0000001.199.191 India India Azia
250. Goyang &0000000001195590.0000001.195.590 Flag of South Korea.svg Korea Jugore Azia
251. Baku &0000000001194524.0000001.194.524 Azerbajxhani Azerbajxhani Azia
252. Maputo &0000000001191613.0000001.191.613 Flag of Mozambique.svg Mozambiku Afrika
253. Prag &0000000001188126.0000001.188.126 Republika Çeke Republika Çeke Evropa
254. Fuzhou &0000000001179720.0000001.179.720 Kina Kina Azia
255. Rajkot &0000000001177362.0000001.177.362 India India Azia
256. Saitama &0000000001176269.0000001.176.269 Japonia Japonia Azia
257. Guiyang &0000000001171633.0000001.171.633 Kina Kina Azia
258. Goiania &0000000001171209.0000001.171.209 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
259. Guarulhos &0000000001169601.0000001.169.601 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
260. Aurangabad &0000000001167649.0000001.167.649 India India Azia
261. Varanasi &0000000001164404.0000001.164.404 India India Azia
262. Adelaide &0000000001158259.0000001.158.259 Australia Australia Australia
263. Sofia &0000000001156796.0000001.156.796 Bulgaria Bullgaria Evropa
264. Hiroshima &0000000001154595.0000001.154.595 Japonia Japonia Azia
265. Tripolis &0000000001150989.0000001.150.989 Flag of Libya.svg Libia Afrika
266. Port Harcourt &0000000001148753.0000001.148.753 Flag of Nigeria.svg Nigeria Afrika
267. Managua &0000000001140506.0000001.140.506 Flag of Nicaragua.svg Nikaragua Amerika Veriore
268. Brazzaville &0000000001138044.0000001.138.044 Flag of the Republic of the Congo.svg Republika e Kongos Afrika
269. Dubai &0000000001137347.0000001.137.347 Flag of the United Arab Emirates.svg Emiratet e Bashkuara Arabe Azia
270. Samara (Kujbyschew) &0000000001134730.0000001.134.730 Rusia Rusia Evropa
271. Omsk &0000000001129281.0000001.129.281 Rusia Rusia Azia
272. Benin-Stadt &0000000001125126.0000001.125.126 Flag of Nigeria.svg Nigeria Afrika
273. Monterrey &0000000001122912.0000001.122.912 Flag of Mexico.svg Meksika Amerika Veriore
274. León &0000000001114662.0000001.114.662 Flag of Mexico.svg Meksika Amerika Veriore
275. Belgrad &0000000001113589.0000001.113.589 Serbia Serbia Evropa
276. Maiduguri &0000000001112511.0000001.112.511 Flag of Nigeria.svg Nigeria Afrika
277. Wuxi &0000000001108647.0000001.108.647 Kina Kina Azia
278. Kasan &0000000001104738.0000001.104.738 Rusia Rusia Evropa
279. [[GAziantep]] &0000000001102364.0000001.102.364 Turqia Turqia Azia
280. Eriwan &0000000001093485.0000001.093.485 Armenia Armenia Azia
281. Amritsar &0000000001092450.0000001.092.450 India India Azia
282. Qom &0000000001081745.0000001.081.745 Irani Irani Azia
283. Odessa &0000000001080000.0000001.080.000 Ukraina Ukraina Evropa
284. Taichung &0000000001078348.0000001.078.348 Taivani Taivani Azia
284. Rostow am Don &0000000001074482.0000001.074.482 Rusia Rusia Evropa
286. Allahabad &0000000001073438.0000001.073.438 India India Azia
287. Brüssel &0000000001067557.0000001.067.557 Belgjika Belgjika Evropa
288. Visakhapatnam &0000000001063178.0000001.063.178 India India Azia
289. Tscheljabinsk &0000000001062919.0000001.062.919 Rusia Rusia Azia
290. Datong &0000000001052678.0000001.052.678 Kina Kina Azia
291. Tiflis &0000000001049498.0000001.049.498 Gjeorgjia Gjeorgjia Azia
292. Xianyang &0000000001034081.0000001.034.081 Kina Kina Azia
293. Ufa &0000000001033338.0000001.033.338 Rusia Rusia Evropa
294. Dnipropetrowsk &0000000001032816.0000001.032.816 Ukraina Ukraina Evropa
295. Seongnam &0000000001032060.0000001.032.060 Flag of South Korea.svg Korea Jugore Azia
296. Campinas &0000000001031573.0000001.031.573 Flag of Brazil.svg Brazili Amerika Jugore
297. Ouagadougou &0000000001031330.0000001.031.330 Burkina Faso Burkina Faso Afrika
298. Jabalpur &0000000001030168.0000001.030.168 India India Azia
299. Ulan Bator &0000000001029900.0000001.029.900 Mongolia Mongolia Azia
300. Haora &0000000001027672.0000001.027.672 India India Azia
301. Huainan &0000000001027655.0000001.027.655 Kina Kina Azia
302. Sendai &0000000001024947.0000001.024.947 Japonia Japonia Azia
303. Kunming &0000000001023674.0000001.023.674 Kina Kina Azia
304. Birmingham &0000000001012010.0000001.012.010 Flag of the United Kingdom.svg Britania e Madhe Evropa
305. Rongcheng &0000000001001985.0000001.001.985 Kina Kina Azia


Shih gjithashtu[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lidhje të jashtme[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Lista tjera demografike