Kodi i mallërave 0900

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 0900 është pjesa e numrave çelës nga 0901 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
0901 Kafe, nëse është apo jo e pjekur apo e dekafeinizuar; lëvoret dhe lëkurat e kafesë;zëvendësuesit e kafesë që përmbajne kafe në çdo proporcion
0902 Çaj,nëse është apo jo i aromatizuar
0903 Mate
0904 Piper i llojit Piper; fruta të thara apo të grimcuar apo të shtypura të llojit Capsium apo të llojit Pimenta
0905 Vanilla
0906 Kanellë dhe lule të drurit kenellë
0907 Karafil (frut i tëri, karafil dhe kërcell)
0908 Arrë hindi, lëkura e arrës së hindit e tharë dhe cardamoms
0909 Farat e anasonit, të anasonit yllor,të kopres,të barit të gjumit,të koriandres,të qimnonit;fara dellinje
0910 Xhenxhefil, Shafran, Shafran i Indise, trumze, gjethe dafine, beharna dhe erëza të tjera
Burimi TARIK indeksi shqip