Kodi i mallërave 2000

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 2000 është pjesa e numrave çelës nga 2001 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
2005 Zarzavate të tjera të përgatitura apo të ruajtura ndryshe nga në uthull apo në acid acetik, jo të ngrira, ndryshe nga produktet e kreut Nr.2006
2006 Zarzavate, fruta, arra, lëkura frutash dhe pjese të tjera të bimëve, të ruajtura në sheqer (të thara, të sheqerosura apo të kristalizuara)
2008 Fruta, arra lajthi bajame dhe pjesë të tjera të ngrënëshme të bimëve, të përgatitura apo të ruajtura ndryshe, nëse përmbajnë apo jo sheqer apo lënde të tjera ëmbëlsuese shtesë apo alkool, të papërfshira apo të paspecifikuara diku tjetër
2009 Lëngje frutash (përfshirë mushtin e rrushit) dhe lëngje zarzavatesh, të pafermentuara dhe që nuk përmbajnë lënde alkoolike shtesë, nëse përmbajnë sheqer apo lëndë të tjera ëmbelsuese shtesë
Burimi TARIK indeksi shqip