Jump to content

Kodi i mallërave 2400

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 2400 është pjesa e numrave çelës nga 2401 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
2401 Duhan i papërpunuar; mbeturina duhani
2402 Puro, cigare dhe cigarillos, prej duhanit apo prej zëvendësuesve të duhanit
2403 Duhan tjetër i përpunuar dhe zëvendësuesit e përpunuar të duhanit; duhan i "homogjenizuar" apo i "rindërtuar"; ekstrakte dhe esenca prej duhanit
Burimi TARIK indeksi shqip