Kodi i mallërave 7900

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 7600 është pjesa e numrave çelës nga 7601 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
7901 Zink i papërpunuar
7902 Mbetje dhe kthime zinku
7903 Pluhura, pudër dhe fetëza zinku:
7904 Shufra, shkopinj, profile dhe tela zinku
7905 Pllaka, fleta, shirrita dhe krisaf zinku
[7906]
7907 Artikuj të tjerë prej zinku:
Burimi TARIK indeksi shqip