Jump to content

Kodi i mallërave 2100

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 2100 është pjesa e numrave çelës nga 2101 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
2101 Ekstrakte, esenca dhe koncentrate, të kafesë, çajit apo matesë dhe përgatitjet me bazë të këtyre produkteve apo me bazë të kafesë, çajit apo matesë;çikore e pjekur dhe zëvendesuesit e tjerë të pjekur të kafesë, dhe ekstraktet, esencat dhe koncentratet prej tyre
2102 maja(aktive apo joaktive); mikro-organizmat e tjera një qelizore të vetme, të ngordhura (por pa përfshirë vaksinat e kreut Nr.3002);pluhura të përgatitura për ardhjen e brumrave
2103 Salcat dhe përgatitjet prej tyre;erëza të përziera dhe aromatizues të përzier; miell dhe kokrriza mielli mustarde dhe mustarde të përgatitur
2104 Supat dhe lëngjet e mishit si dhe përgatitjet prej tyre; përgatitjet ushqimore të përbëra të homogjenizuara
2105 Akulloret dhe akuj të tjera të ngrënshëm, nëse përmbajnë apo jo kakao
2106 Përgatitje ushqimore të papërfshira dhe të paspecifikuara diku tjetër
Burimi TARIK indeksi shqip