Kodi i mallërave 6700

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 6700 është pjesa e numrave çelës nga 6701 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
6701 Lëkurat e papërpunuara dhe pjesë të tjera të zogjve me puplat apo pushin e tyre, puplat, pushi dhe artikujt prej tij (përveqse mallrat e kreut No.0505 dhe pendeve dhe kërcellit të pendeve të punuara
6702 Lulet artificiale, kurorat artificiale dhe frutat dhe pjesët e tyre artificiale; artikuj të bërë nga lulet, kurorat apo frutat artificiale
6703 Flokët e njerëzve të krehura, të holluara, zbardhura apo të punuara ndryshe; leshi apo flokë të tjera të kafshëve apo materiale të tjera tekstile, të përgatitura për tu përdorur në bartjen e perukave apo të ngjajshmeve të tyre
6704 Peruke, mjekra fallco, vetulla dhe qerpik ,onde dhe të ngjajshmet e tyre, prej flokëve të njerëzve apo të kafshëve apo prej material tekstili; artikujt prej flokëve të njerëzve të përfshira dhe të pa specifikuara diku tjetër
Burimi TARIK indeksi shqip