Kodi i mallërave 4300

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 4300 është pjesa e numrave çelës nga 4301 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
4301 Gëzofet e papërpunuara (përfshirë kokat, bishtat, putrat si dhe pjesë apo prerje të tjera, të përshtatshme për tu përdorur në gëzof punuesit), përveç lëkurët e paperpunuara të kreut Nr. 4101, 4102 apo 4103
4302 Gëzofet e rregjur apo të punuar në sipërfaqe (përfshirë kokat, bishtat, putrat dhe pjesë apo prerje të tjera), të pabashkuara, apo të bashkuara (pa shtesën e materialeve të tjera) përveç atyre të kreut Nr. 4303
4303 Artikuj të veshjes, të rrobave plotësuese dhe artikuj të tjerë prej gëzofi
4304 Gëzof artificial dhe artikuj prej tyre
Burimi TARIK indeksi shqip