Jump to content

Kodi i mallërave 6000

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 6000 është pjesa e numrave çelës nga 6001 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
6001 Pëlhura me push, përfshirë pëlhurat "me push të gjatë" dhe pëlhurat me bukle në formë peshqiri, të thurura me shumë file apo me një fije
6002 Pëlhura të tjera të thurura me një file apo me shumë file të një gjërësie jo më tepër sesa 30 cm, që përmbajnë ndaj peshës 5 % apo më shumë fije elastomerike apo fije gome të ndyshme nga ato të kreut 6001
6003 Pëlhura të tjera të thurura me një file apo me shumë file të një gjërësie jo më tepër sesa 30 cm, të ndryshme nga ato të krerëve 6001 apo 6002
6004 Pëlhura të tjera të thurura me një file apo më shumë file të një gjërësie më tepër sesa 30 cm, që përmbajnë ndaj peshës 5 % apo më shumë fije elastomerike apo fije gome të ndyshme nga ato të kreut 6001
6005 Pëlhura të tjera, të thurura me bazë (përfshirë ato të bëra nga makinerite e thurrjes gallon), të ndryshme nga ato të krerëve 6001 deri 6004
6006 Pëlhura të tjera të thurura me një file apo më shumë file
Burimi TARIK indeksi shqip