Kodi i mallërave 8900

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 8900 është pjesa e numrave çelës nga 8901 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
8901 Mjete lundruese për ekskursione, varkat e ekskursionit, anijet e

kargos, tragetet, varkat me motor dhe të ngjashme për transportin e personave apo mallrave:

8902 Anijet e peshkimit; vaporet fabrike dhe anije të tjera për

përpunimin apo ruajtjen e produkteve të peshkimit:

8903 Jahtet dhe mjete të tjera ujore për kënaqësi dhe sporte; varkat

vozitëse dhe kanoet:

8904 Anije rimorkjator dhe anije shtytëse:
8905 Mjete ujore ndriçuese, zjarrfikëse, gërryese, vinçat notues, dhe

mjete të tjera lundrimi i të cilave është ndihmës i funksionit kryesor të tyre; skelat lundruese; shpuesit, shtytësit ose platformat prodhuese të lundrueshme:

8906 Mjete të tjera ujore, përfshi luftanijet dhe lundrat e shpëtimit të

ndryshme nga varkat vozitëse:

8907 Struktura të tjera lundruese (psh, trapet, cisternat, kasonet,

karrocë shkarkuese, bovat dhe shenjat ndriçuese mbiujore):

8908 Mjete ujore dhe struktura të tjera lundruese të prishura
Burimi TARIK indeksi shqip