Kodi i mallërave 0300

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 0300 është pjesa e numrave çelës nga 0301 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
0301 Peshk i gjallë
0302 Peshk, i freskët apo i ftohtë, përjashto filetot e peshkut dhe mish tjetër prej peshkut të kreut Nr. 0304
0303 Peshk, i ngrirë, përjashto filetot e peshkut dhe mish tjetër prej peshkut të kreut 0304:
0304 Fileto peshku dhe mish tjetër peshku (nëse është apo jo i grirë), i freskët, i ftohtë apo i ngrirë
0305 Peshk, i tharë, i kripur apo në ujë me kripë; peshk i tymosur, nëse është gatuar apo jo më parë apo gjatë procesit të tymosjes; miellra, kokriza dhe sfera të peshkut, të përshtatshme për konsum njerëzor
0306 Kafshët guackore të nënujshme, nëse janë apo jo në guackë, të gjalla, të freskëta, të ftohta, të ngrira, të thara, të kripura apo në ujë me kripë; kafshët guackore të nënujshme, në guackë, të gatuar nga avulli apo nga zierja në ujë, nëse janë apo jo të ftohta, të ngrira, të thara, të kripura apo në ujë me kripë; miellra, kokriza dhe sfera të kafshëve guackore të nënujshme, të përshtatshme për konsum njerëzor
0307 Molusqet, nëse janë apo jo në guackë, të gjalla, të freskëta, të ftohta, të ngrira, të thara, të kripura apo në ujë me kripë; kafshët jovertebrore ujore të tjera veç kafshëve guackore të nënujshme dhe molusqeve, të gjalla, të freskëta, të ftohta, të thara, të kripura apo në ujë me kripë; miellrat, kokrizat dhe sferat e kafshëve jovertebrore ujore përveç kafshëve guackore të nënujshme, të përshtatshme për konsum njerëzor:
Burimi TARIK indeksi shqip