Jump to content

Kodi i mallërave 1300

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 1300 është pjesa e numrave çelës nga 1301 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
1301 Lidhës; gome natyrale, rreshirat, gome-rreshirat dhe oleorreshirat (për shembull,balsamet)
1302 Lëngje dhe ekstrakte vegjetale; substanca pektike, pektinatet dhe pektatet; agar-agar dhe lënde të tjera ngjitëse dhe trashëse, nëse janë apo jo të modifikuara, të rrjedhura nga produktet vegjetale
Burimi TARIK indeksi shqip