Kodi i mallërave 3300

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 3300 është pjesa e numrave çelës nga 3301 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
3301 Vajrat esenciale (të terpentuara apo jo), përfshirë vajrat "konkrete" dhe "absolute"; rezinoidet; oleoresinat e ekstraktuara; koncentratet e vajrave esenciale në formë yndyre, vaji yndyror, në formë dylli apo në forma të ngjashme, të fituara nëpërmjet procesit të zbutjes apo procesit të heqjes së esencave; nënproduktet terpenike të fituara nëpërmjet procesit të deterpentimit të vajrave esenciale; distilatet ujore dhe solucionet ujore të vajrave esenciale
3302 Përzierjet e substancave aromatike dhe përzierjet (përfshirë solucionet alkoolike) me bazë të një apo me shumë të këtyre substancave, të një lloji të përdorur si lëndë e parë në industri; preparatet e tjera të bazuara në substancat aromatike, të një lloji të përdorur për prodhimin e pijeve
3303 Parfumet dhe ujrat e tualetit
3304 Përgatitjet e bukurisë apo të makjazhit dhe përgatitjet për kujdesin e lëkurës (të tjera nga medikamentet), përfshirë preparatet kundër diellit apo ato të nxirjes nga dielli; preparate manikyri apo pedikyri
3305 Preparatet për përdorim në flokë
3306 Preparatet për higjienën e gojës apo të dhëmbëve, përfshirë pastat dhe pluhurat fiksues dentare; fije të përdorura për të pastruar hapësirën midis dhëmbëve (pe për të pastruar dhëmbët), në paketa të shitjes individuale me pakicë
3307 Preparatet para-rrojës, rrojës dhe pas rrojës, deodorantet personale, përgatitjet e banjës, depilatoret dhe preparate të tjera parfumerie, përgatitjet e tualetit dhe kozmetikës, të papërfshira dhe të paspecifikuara diku tjetër; deodorantet e përgatitur për dhoma, nëse janë apo jo të parfumuar apo që kanë veti dezinfektuese
Burimi TARIK indeksi shqip