Jump to content

Kodi i mallërave 6400

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 6400 është pjesa e numrave çelës nga 6401 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
6401 Mbathje të qëndrueshme ndaj ujit me suprinat (sipërfaqe) dhe shuallin e jashtëm prej gome apo prej plastike, syprinë (sipërfaqe) e të cilave nuk janë as të fiksuara me shuallin as të bashkuara nga ngjitja, me anë të përçinave, nga gozhdimi, vidhosja, ngjeshja apo prej proçeseve të ngjajshme
6402 Mbathje tjera me suprina dhe shuallin e jashtëm prej gome apo plastike
6403 Mbathje me shuallin e jashtëm prej gome, plastike, lëkure apo lëkure të ripunuar dhe syprinë (sipërfaqe) prej lëkure
6404 Mbathje me shuallin e jashtëm prej gome, plastike, lëkure apo lëkure të ripunuar dhe suprina prej materiali tekstili
6405 Mbathje tjera
6406 Pjeset e mbathjeve (përfshirë suprinën (sipërfaqe) nëse është apo jo e ngjitur tek shualli përveç shuallit të jashtëm); shualli i brendshëm i lëvizshëm, mbushje të takave dhe artikuj të ngjashëm; gjynjakët, mbajtëse kërcinjsh(dollakë) dhe artikuj të ngjashëm, dhe pjesët e tyre
Burimi TARIK indeksi shqip