Kodi i mallërave 5700

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 5700 është pjesa e numrave çelës nga 5701 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
5701 Qilimat dhe mbulues të tjerë tekstile të dyshemesë , me nyje, nëse janë apo jo të ndërtuara
5702 Qilimat dhe mbulues të tjerë tekstile të dyshemesë , të endura, jo më xhufka apo me flokë, nëse janë apo jo të ndërtuara, përfshirë te qilimat e quajtura "Kelem", "Schumacks", "Karamanie" dhe rrugica të ngjashme të endur me dorë
5703 Qilima dhe mbulues të tjere tekstile të dyshemesë, me xhufka, nëse janë apo jo të ndërtuara
5704 Qilimat dhe mbuluesit e tjerë tekstile të dyshemesë, prej shajaku, jo me xhufka apo me flokë, nëse janë apo jo të ndërtuara
5705 Qilima të tjere dhe mbulues të tjerë tekstili të dyshemesë, nëse janë apo jo të ndërtuara
Burimi TARIK indeksi shqip