Kodi i mallërave 4200

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 4200 është pjesa e numrave çelës nga 4201 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
4201 Takëme e pajimet për çdo lloj kafshe (përfshirë rripat për tërheqje, rripat e qenëve, gjynjakët, shalë kali, samarët, patkonjtë, mbulesat e qenëve dhe të ngjashmet e tyre), prej çdo lloj materiali
4202 Baulet, valixhet, kutitë e tualetit, çantat ku futen dokumentet, çantat zyrtare, çantat e shkollës, kutitë e kamerave, kutitë dylbive, kutitë e spektrave, kutitë e instrumentave muzikore, kutitë e armëve, mbajtësit dhe kontenieret e ngjashëm; çantat e udhëtimit, çantat e tualetit, çantat e shpinës, çantat e dorës, çantat e pazarit, kuletat, kuletat(qeset), kutitë e hartave, kutite e cigareve, mbajtësit e duhanit, çantat e veglave, çantat e sportit, kutitë e shisheve, kutitë e bizhuterive, kutitë e pudrës, kutite e takëmeve të ngrënies dhe konteniere të ngjashëm, prej lëkure apo prej lëkure të rindërtuar, prej fletëve plastike, prej materialeve të tekstilit, prej fibrave të vullkanizuara apo prej kartonit, ose tërësisht ose kryesisht mbuluar me materiale të tilla apo me letër
4203 Artikuj të veshjes dhe veshje plotësuese, prej lëkure apo prej lëkure të rindërtuar
[4204]
4205 Artikuj të tjerë prej lëkure apo prej lëkure të rindërtuar
4206 Artikuj prej të brendshmeve të kafshëve përveçse prej zorrëve të krimbit të mëndafshit), prej lëkureve të plenceve, prej fshikëzave apo prej tejzave
Burimi TARIK indeksi shqip