Jump to content

Kodi i mallërave 8000

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 8000 është pjesa e numrave çelës nga 8001 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
8001 Kallaj i papërpunuar:
8002 Mbetje dhe kthime kallaji
8003 Shufra, shkopinj, profile dhe tela kallaji
[8004]
[8005]
[8006]
8007 Artikuj të tjerë prej kallaji :
Burimi TARIK indeksi shqip