Jump to content

Kodi i mallërave 5200

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 5200 është pjesa e numrave çelës nga 5201 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
5201 Pambuk, jo i gërhanur apo i krehur
5202 Mbetje pambuku (përfshirë mbetje fijesh dhe fije të hequra prej pëlhurave
5203 Pambuk, i gërhanur apo i krehur
5204 Fije pambuku për qepje, nëse është e vendosur apo jo për shitjen me pakicë
5205 Fill pambuku (ndryshe nga filli për qepje), që përmban 85 % apo më shumë ndaj peshës pambuk, jo e vendosur për shitjen me pakicë
5206 Fill pambuku (përveçse fill për qepje), që përmban ndaj peshës më pak se 85 % pambuk, jo të vendosur për shitje me pakicë
5207 Fill pambuku (përveçse fillit për qepje), vendosur për shitjen me pakicë
5208 Pëlhura të endura prej pambuku që përmbajnë ndaj peshës 85 % apo më shumë pambuk, me peshë jo më shumë se 200 g / m2
5209 Pëlhura të endura prej pambuku që përmbajnë ndaj peshës 85 % apo më shumë pambuk, me peshë më shumë se 200 g/m2
5210 Pëlhura të endura prej pambuku, që përmbajnë ndaj peshës më pak se 85 % pambuk, të përzier kryesisht apo vetëm me fibra të bëra nga njerezit, me peshë jo më shumë se 200 g/m2
5211 Pëlhura të endura prej pambuku, që përmbajnë ndaj peshës më pak se 85% pambuk, të përzier kryesisht apo vetëm me fibra të bëra nga njerëzit, me peshë më shumë se 200 g/m2
5212 Pëlhura të tjera të endura prej pambuku
Burimi TARIK indeksi shqip