Kodi i mallërave 6500

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 6500 është pjesa e numrave çelës nga 6501 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
6501 Format e kapeleve, trupat e kapeleve dhe kapakët e tyre prej shajaku, as të dhënë forme as me bordure; disqet dhe manshonet (cilindrat) (përfshirë manshonet e prera ngushtë për së gjati), prej shajaku
6502 Kallëp-kapelet, të gërshetuara apo të bëra nga bashkimi i shirritave prej çdo lloj materiali, as të dhënë forme, as me bordure, as i linjëzuar, as i zbukuruar
[6503] - -
6504 Kapelet dhe veshje të tjera të kokës, të gërshetuara apo të bëra nga bashkimi i shiritave prej çdo lloj materiali, nëse janë apo jo të linjëzuara apo të zbukuruara
6505 Kapelet dhe veshje të tjera koke, të thurura me një file apo me shumë file, apo të bëra nga qëndisje, shajakut apo pëlhurave të tjera tekstile, në copa (por jo në shirita), nëse janë apo jo të linjëzuara apo të zbukuruara; rrjetat e flokeve prej çdo lloj materiali, nëse janë apo jo të linjezuara apo të zbukuruara
6506 Veshje të tjera koke, nëse janë apo jo të linjezuara apo të zbukuruara
Burimi TARIK indeksi shqip