Jump to content

Kodi i mallërave 6100

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 6100 është pjesa e numrave çelës nga 6101 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
6101 Pallto të mëdha burrash apo djemsh, pallto për vetura, pelerinat, mantelet, anorakset (përfshirë xhaketat për ski), xhupa të lehtë, xhaketa kundër erës dhe artikuj të ngjashëm , të thurura me një file apo me shume file, përveç atyre të kreut 6103
6102 Pallto të mëdha për gra apo vajza, pallto për vetura, pelerina, mantele, anorakse (përfshi xhaketa për ski), xhupa të lehtë, xhaketa kundër erës dhe artikuj të ngjashëm për vajza dhe gra, të thurura me një file apo me shumë file, përveç atyre të kreut 6104
6103 Kostume burrash apo djemsh, ensemble(komplet rrobash), xhaketa, xhaketa të lehta, pantallona, kominoshe me gjoksore dhe me tiranta, pantallona me këmbë të shkurtra dhe pantallona të shkurtra (përveç rrobave të banjës), të thurura me një file apo me shumë file
6104 Kostume për gra dhe vajza, ensemble(komplet rrobash), xhaketa, fustane, funde, fund pantallona, pantallona, kominoshe me gjoksore dhe tiranta, pantallona të shkurtra deri në gju dhe pantallona më të shkurtra (përveç rrobave të banjës), të thurura me një file apo me shumë file
6105 Këmisha burrash apo djemsh, të thurura me një file apo me shumë file
6106 Bluza, këmisha dhe këmisha bluza për gra apo vajza, të thurura me një file apo me shumë file
6107 Veshje të brendeshme burrash apo djemsh, bluza nate, pizhama, rroba dushi, penjuar dhe artikuj të ngjashëm, të thurura me një file apo me shumë file
6108 Kombinezione, këmisha të brendeshme, Veshje të brendëshme, veshje nate, pizhama,penjuar, rroba dushi, rroba të lehta për të ndenjtur në shtëpi dhe artikuj të ngjashëm për vajza dhe gra, të thurura me një file apo me shumë file
6109 T-shirts(fanele me mëgë të shkurtra), fanella pa mëngë dhe kanatjere të tjera, të thurura me një file apo me shumë file
6110 Fanella me mëngë të gjata, pulovra, triko, jeleqe dhe artikuj të ngjashëm, të thurura me një file apo me shumë file
6111 Veshje bebesh dhe plotësues të veshjeve të bebeve, të thurura me një file apo me shumë file
6112 Veshje të sipërme për sport, veshje për ski dhe not, të thurura

me një file apo më shumë file

6113 Veshje, të ndërtuara prej pëlhurave të thurura me një file apo me shumë file të kreut Nr. 5903, 5906 apo 5907
6114 Veshje të tjera, të thurura me një file apo me shumë file
6115 Gete, çorape të shkurtra, çorape të gjata dhe lloje të tjera çorapesh, çorape të kompresuar dhe të pështatshme ( p.sh. çorapët për variçet-vena) dhe veshjet e këmbëve pa shputën, të thurura me një file apo me shume file
6116 Dorëzat, dorëzat me një gisht dhe dorëzat pa gishta, të thurura me një file apo me shumë file
6117 Plotësues të tjere të ndërtuar të veshjeve, të thurura me një file apo me shumë file; pjesë të veshjeve apo të plotësuesve të tyre të thurura me një file apo me shumë file:
Burimi TARIK indeksi shqip