Jump to content

Kodi i mallërave 6600

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 6600 është pjesa e numrave çelës nga 6601 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
6601 Çadrat dhe çadrat e diellit (përfshirë çadrat-bastun, çadrat e kopshtit dhe çadra të ngjashme)
6602 Bastunet, bastunet mbështetës, kamzhiqet, artikujt për gjueti dhe të ngjashmet e tyre
6603 Pjesët, zbukurimet dhe plotësuesit e artikujve të kreut Nr. 6601 apo 6602
Burimi TARIK indeksi shqip