Kodi i mallërave 4500

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 4500 është pjesa e numrave çelës nga 4501 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
4501 Tapë natyrale, e papërpunuar apo thjesht e përgatitur; mbetje tape; tapë e shtypur, e granuluar apo e bluar
4502 Tapë natyrale, e zhveshur apo thjesht e rrumbullakosur, apo në blloqe, pllaka, fleta apo shirita (përfshirë prerjet me skaje apo anë të mprehta të përdorura si mbyllësa apo si tapa), në formë drejtkëdëshe (pëfshirë katrorin)
4503 Artikuj prej tapës natyrale
4504 Tapë e aglomeruar (me ose pa substanca lidhëse) dhe artikujt prej tapës së aglomeruar
Burimi TARIK indeksi shqip