Kodi i mallërave 5000

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 4400 është pjesa e numrave çelës nga 4401 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
5001 Kukule të krimbit të mëndafshit të përshtatshme për tumbështjellë në rrotëz
5002 Mëndafshi i papërpunuar ( i pazhveshur)
5003 Mbetje mëndafshi (përfshirë kukulet e mëndafshit të papërshtatshme për tu mbështjellë në rrotëz, mbetje fijesh dhe fijet e hequra prej pëlhurave)
5004 Fije mëndafshi (përveç fijeve të tjerura nga mbetje mëndafshi) jo të vendosur për shitjen me pakicë:
5005 Fije të tjerrura nga mbetje mëndafshi, jo të vendosura për shitjen me pakicë
5006 Fije mëndafshi dhe fije të tjerrura nga mbetje mëndafshi, të vendosura për shitjen me pakicë; zorrët e krimbit të mëndafshit
5007 Pëlhura të endura nga mëndafshi apo prej mbetjeve të mëndafshit
Burimi TARIK indeksi shqip