Jump to content

Kodi i mallërave 4700

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 4700 është pjesa e numrave çelës nga 4701 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
4701 Brumi mekanik i drurit
4702 Brumi kimik i drurit, në nivel të tretshëm
4703 Brumi kimik i drurit, sodike apo sulfate, përveçse në nivel të tretshëm
4704 Brumi kimik i drurit, sulfite, përveçse në nivel të tretshëm
4705 Brumi gjysëm kimik i drurit
4706 Brumerat e fibrave të rrjedhura nga letra dhe kartoni i rikuperueshëm (mbetje dhe kthime) apo prej materialeve të tjera fibroze celulozike
4707 Letër apo karton i rikuperueshëm (mbetje dhe kthime)
Burimi TARIK indeksi shqip