Kodi i mallërave 6300

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 6300 është pjesa e numrave çelës nga 6301 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
I. ARTIKUJ TË TJERË TEKSTILE TË NDËRTUAR
6301 Batanijet e zakonshme dhe batanijet e trasha për udhëtim
6302 Shtresa krevati, shtresa tavoline, shtresa tualeti dhe shtresa kuzhine
6303 Perdet (përfshirë perdet e dritareve ) dhe grilat e brendshme; perdet për krevate
6304 Artikuj të tjere mobilues, përjashto ato të kreut Nr. 9404
6305 Thasët dhe çantat, të një lloji të përdorur për paketimin e mallrave
6306 Pëlhure rezistente ndaj ujit trajtuar me katran, tenda mbrojtëse ndaj shiut dhe tenda dielli; tenda; velat për anijet apo për varkat me vela; mallra kampingu
6307 Artikuj të tjerë të ndërtuar, përfshirë pjesë të veshjeve
II.- GRUPET E ARTIKUJVE TEKSTILE
6308 Grupet e përbëra nga pëlhure e endur dhe fije, nëse janë apo jo me plotësues, për tu ndërtuar, në rrugica, tapiceri, mbulesa zbukurimi tavoline apo në peceta tavoline të qëndisura, apo në artikuj të ngjashëm tekstile, vendosur në paketa për shitjen me pakicë
III. VESHJE TË PËRDORURA DHE ARTIKUJ TEKSTILE TË PËRDORUR; LECKA MBETURINE
6309 Veshje të përdorura dhe artikuj të tjere të përdorur
6310 Lecka , spango, korda, litare dhe kabllo të mbetura dhe artikuj të dalë jashtë përdorimit prej spangoje, korde, litari apo kablloje, prej materiali tekstili
Burimi TARIK indeksi shqip