Kodi i mallërave 6200

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 6200 është pjesa e numrave çelës nga 6201 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
6201 Pallto për bura dhe djem, pallto për vetura, pelerina, mantele, anorakse-xhup me kapuç (përfshirë xhaketat për ski), xhupa të lehta, xhaketa kundër erës dhe artikuj të ngjashëm, përveç se atyre të kreut Nr. 6203
6202 Pallto, pallto për makina, pelerina, mantele, anorakse- xhup me kapuç (përfshirë xhaketat për ski), xhupa të lehta, xhaketa kundër erës dhe artikuj të ngjashëm, për gra dhe vajza, përveç atyre të kreut Nr. 6204
6203 Kostume, ensemble, xhaketa, xhaketa të lehta, pantallona, kominoshe me gjoksore dhe tiranta, pantallona të shkurtra deri në gju dhe pantallona më të shkurtëra (përveçse rrobave të banjës), për djem dhe burra
6204 Kostume, ensemble, xhaketa, fustane, funde, fund pantallona, pantallona, kominoshe me gjoksore dhe tiranta, pantallona me këmbë të shkurtra dhe pantallona të shkurtra (përveç rrobave të banjës), për vajza dhe gra
6205 Këmisha burrash dhe djemsh
6206 Bluza, këmisha dhe këmisha-bluza për gra dhe vajza:
6207 Kanatjere dhe fanella të tjera, mbathje të brendeshme, bluza nate, pizhama, rroba dushi, rrobdishambre dhe artikuj të ngjashëm, për burra dhe djem
6208 Kanatjere dhe fanella të tjera, kombinezione, këmisha të brendëshme, mbathje të brendëshme, veshje nate, pizhama, penjuar, rroba dushi, rroba të lehta për të ndenjur në shtëpi dhe artikuj të ngjashëm, për vajza dhe gra
6209 Veshje për foshnje dhe veshje plotësuese për foshnje:
6210 Veshje, të ndërtuara prej pëlhurave të kreut Nr. 5602, 5603, 5903, 5906 apo 5907:
6211 Veshje të garave, kostume skije dhe veshje për not; veshje të tjera
6212 Sutjen(gjimbajtëse), tiranta, korse, rripa, varëse, mbajtëset e çorapeve dhe artikuj të ngjashëm dhe pjesët e tyre, nëse janë apo jo të thurura me një file apo me shumë file
6213 Shamite
6214 Shall për qafë, për kokë apo supe, shallet e qëndisur, përçet dhe artikuj të ngjashëm
6215 Jakat, kravatat dhe papionet
6216 Dorëzat, dorëzat me një gisht dhe dorëzat pa gishta
6217 Plotësues të tjere të ndërtuar të veshjeve; pjesë të veshjeve apo plotësuesve të veshjeve, ndryshe nga ato të kreut Nr. 6212
Burimi TARIK indeksi shqip