Kodi i mallërave 7500

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë

Kodi i mallërave 7500 është pjesa e numrave çelës nga 7501 të kodit të mallërave në Kosovë. Tabela e më poshtme është e shkallës së parë d.m.th çelsat më të gjatë se kater shifra nuk janë përfshirë.

Kodi i
malrave
Përshkrimi
7501 Metaline nikeli, aglomerat i oksidit të nikelit dhe produkte të tjera ndërmjetëse në metalurgjinë e nikelit
7502 Nikel i papërpunuar:
7503 Mbetje dhe kthime të nikelit:
7504 Pluhura dhe fetëza të nikelit
7505 Shufra, shkopinj, profile dhe tela nikeli
7506 Pllaka, fleta, shirita dhe krisafe nikeli
7507 Tuba, tubacione dhe përshtatje të tubave dhe të tubacioneve (psh, bashkime, menge, kthesa) prej nikeli
7508 Artikuj të tjerë prej nikeli
Burimi TARIK indeksi shqip