Lista e kimistëve

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Shko te: navigacion, kërko
Treguesi i përmbajtjes Lart # 0-9 A B C Ç D DH E Ë F G GJ H I J K L LL M N NJ O P Q R RR S SH T TH U V W X XH Y Z ZH Shiko edhe

A[redakto | redakto tekstin burimor]

B[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Bernd Eistert, 1902–1978, zgjatjen e zinxhirit të acideve karbure

C[redakto | redakto tekstin burimor]

D[redakto | redakto tekstin burimor]

E[redakto | redakto tekstin burimor]

F[redakto | redakto tekstin burimor]

G[redakto | redakto tekstin burimor]

H[redakto | redakto tekstin burimor]

I[redakto | redakto tekstin burimor]

J[redakto | redakto tekstin burimor]

K[redakto | redakto tekstin burimor]

  • Karl Ziegler, 1898–1973, Kataliza, polimeret, alkilet metalike

L[redakto | redakto tekstin burimor]

M[redakto | redakto tekstin burimor]

N[redakto | redakto tekstin burimor]

O[redakto | redakto tekstin burimor]

P[redakto | redakto tekstin burimor]

R[redakto | redakto tekstin burimor]

S[redakto | redakto tekstin burimor]

Shele zbuloi azotin ne vitin 1772 si përbërës te ajrit dhe ka vertetuar se ajri është përzierje.

T[redakto | redakto tekstin burimor]

V[redakto | redakto tekstin burimor]

W[redakto | redakto tekstin burimor]