Wikipedia:Stampat e datave/Shtator

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Projekti i stampave të muajit Shtator.


Kolegji Oberlin në vitin 1909.
Stadiumi i ekipit Everton FC.
Stema e Kalifornisë
Pamje tymi nga QTB nga ana e Statusë së Lirisë
Nobelisti shqiptar Ferid Murati
Tanku britanik i LPB.
Sistemi Operativ Linux.
Kitaret e John Lennonit
Valentinian III majtas, e motra Justa Grata Honoria në mes dhe nëna Galla Placidia djathtas.
  • 1399 – Enriku IV shpallet mbret i Anglisë
  • 1954 – Porositet nëndetësja USS Nautilus, i pari i lëvizur nga një reaktor nuklear
  • 1980 – Specifikimet e Ethernet publikohen nga Xerox bashkë më Intel E Digital Equipment Corporation
  • 1997 – Origins Systems Inc vë në qarkullim Ultima Onli, MMORPG-ëja e parë, duke hapur një lloj të re videoloje
  • 1999 – Aksident nuklear në Japoni, në qëndrën e rikondiziamentit e Uranit së Tokaimura-ës, në veri-lindje të Tokyos