Lista e lojtarëve ndërkombëtarë të Shqipërisë

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search
Red right arrow.svg
 Artikulli kryesor: Kombëtarja shqiptare e futbollit.

Lista e lojtarëve ndërkombëtarë të Shqipërisë përfshin të gjitha rekordet individuale të paraqitjeve dhe golave të lojtarëve që kanë përfaqsuar Shqipërinë në kualifikueset e Kampionatit Europian, Kupës së Botës, në ndeshjet miqësore dhe në Kupën Ballkanike. Statistikat janë përfshirë që nga ndeshja e parë zyrtare e skuadrës në vitin 1946.

Lojtarët[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Më poshtë është lista me të gjithë lojtarët që kanë luajtur më shumë se dhjetë ndeshje me kombëtaren dhe një gol më shumë. Listat janë redaktuar më 29 Mars 2015 (ndeshja e fundit vs Armenia)

Me më shumë ndeshje[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Redaktuar më 29 Mars 2015

# Emri Karriera Ndeshje Gola
1
Lorik Cana[1]
2002– 82 1
2
Altin Lala[1]
1998–2011 80 3
3
Klodian Duro[1]
2001–2011 78 6
4
Ervin Skela[1]
2000–2011 76 13
5
Erjon Bogdani
1996–2013 74 18
Foto Strakosha[1]
1990–2004 74 0
7
Igli Tare[1]
1997–2007 69 10
8
Altin Haxhi
1995–2009 68 3
Alban Bushi[1]
1995–2007 68 14
10
Altin Rraklli[1]
1992–2005 64 11
Armend Dallku
2005–2015 64 1
12
Rudi Vata
1990–2001 59 5
13
Ervin Bulku
2002– 56 1
14
Ansi Agolli
2005– 53 2
15
Andi Lila
2007– 51 0
16
Hamdi Salihi
2006– 50 11
17
Arjan Xhumba[1]
1994–2002 49 0
18
Elvin Beqiri
2002–2009 47 0
19
Sulejman Demollari
1983–1995 45 1
20
Arjan Beqaj[1]
1998–2011 44 0
Besnik Hasi[1]
2000–2007 44 2
22
Debatik Curri
2006– 43 1
Edvin Murati[1]
1998–2006 43 4
24
Edmond Kapllani
2004– 41 6
Bledar Kola[1]
1994–2002 41 6
26
Ilir Shulku
1992–2000 40 1
Devi Muka[1]
1998–2007 40 1
28
Jahmir Hyka
2007– 38 2
29
Hysen Zmijani
1984–1995 36 2
30
Kristi Vangjeli
2008–-2012 35 0
Geri Çipi[1]
1995–2005 35 0
32
Sokol Kushta
1987–1996 31 10
Nevil Dede
1995–2007 31 0
34
Arjan Bellaj
1994–2003 30 1
Artur Lekbello
1987–1996 30 0
36
Adrian Aliaj
2002–2006 29 8
37
Arben Minga
1980–1989 28 2
Panajot Pano
1963–1973 28 4
39
Mirel Josa
1984–1992 27 1
Elis Bakaj
2007–2013 27 1
Emiljano Vila
2009– 27 3
42
Ervin Fakaj[1]
1995–2002 26 1
43
Florian Myrtaj
2002–2006 25 3
Indrit Fortuzi
1992–2002 25 1
45
Loro Boriçi
1946–1958 24 6
46
Perlat Musta
1981–1993 23 0
Gjergji Muzaka
2008–2013 23 1
Etrit Berisha
2012– 23 0
49
Agustin Kola
1980–1994 22 1
Muhedin Targaj
1980–1985 22 3
Mërgim Mavraj
2012– 22 3
Odise Roshi
2011– 22 1
53
Safet Berisha
1970–1981 21 0
Skënder Hodja
1984–1990 21 0
55
Muhamet Dibra[2]
1946–1953 20 0
Samir Ujkani
2008–2013 20 0
Lefter Millo
1988–1996 20 0
Ramazan Rragami
1965–1973 20 1
Rexhep Spahiu
1946–1952 20 0
60
Eduard Abazi
1985–1997 19 2
Redi Jupi
1995–2006 19 0
Gilman Lika
2008–2013 19 0
Admir Teli
2008–2013 19 0
Sllave Llambi
1946–1950 19 0
65
Salvador Kaçaj
1991–1997 18 1
Aristidh Parapani
1946–1952 18 1
Blendi Nallbani
1989–2002 18 0
68
Besart Berisha
2006–2010 17 1
Isli Hidi
2005–2011 17 0
Fatmir Vata
1996–2002 17 0
Vasil Biçaku[3]
1946–1950 17 1
72
Edmond Dalipi
1993–2000 16 1
Shkëlqim Muça
1982–1987 16 2
74
Sabah Bizi[4]
1967–1976 15 1
Fatbardh Jera[5]
1985–1990 15 0
Saimir Malko[6]
1994–1996 15 0
Ilir Përnaska
1971–1981 15 5
Lin Shllaku[7]
1963–1970 15 0
Haxhi Ballgjini[8]
1976–1985 15 1
Edgar Çani
2012– 15 4
81
Ilion Lika
2002–2007 14 0
Bledi Shkëmbi
2002–2006 14 0
Bedri Omuri
1982–1987 14 2
Ferid Rragami[9]
1980–1985 14 0
Ali Mema
1963–1967 14 0
Xhevdet Shaqiri
1947–1957 14 0
Valdet Rama
2013– 14 3
88
Mahir Halili
1996–1999 13 1
Kliton Bozgo
1993–2003 13 0
Bahri Kavaja[10]
1946–1950 13 0
Qamil Teliti
1946–1952 13 6
Arjan Peço[11]
1996–2002 13 0
93
Ardit Beqiri
2002–2006 12 0
Fatbardh Deliallisi[12]
1957–1965 12 0
Fatmir Frashëri[13]
1963–1970 12 0
Mihal Gjika[14]
1971–1974 12 1
Zihni Gjinali[15]
1948–1952 12 3
Tefik Osmani
2005– 12 0
Elseid Hysaj
2013– 12 0
Amir Abrashi
2013– 12 0
101
Mehmet Dragusha
2003–2005 11 1
Besim Fagu[16]
1946–1958 11 0
Skënder Halili[17]
1963–1965 11 0
Ilir Lame[18]
1980–1984 11 0
Adnan Oçelli
1984–1993 11 0
Kastriot Peqini[19]
1991–1994 11 0
Faruk Sejdini[20]
1971–1976 11 0
Rrapo Taho
1986–1993 11 0
Qemal Vogli
1947–1953 11 0
Medin Zhega
1965–1971 11 3
Endrit Vrapi
2006–2011 11 0
Armando Sadiku
2012– 11 1
Ergys Kaçe
2013– 11 1
Alpin Gallo[1]
2002–2005 11 0
115
Sabien Lilaj
2011– 10 0
Gjergji Dëma
1990–1997 10 0
Skënder Gega
1987–1989 10 0
Arian Hametaj[21]
1982–1985 10 0
Arbën Milori[22]
1991–1995 10 0
Ylli Shehu
1988–1995 10 1

Më shumë gola[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Redaktuar më 29 Mars 2015

# Emri Karriera Gola Ndeshje
1
Erjon Bogdani
1996–2013 18 74
2
Alban Bushi
1995–2007 14 68
3
Ervin Skela
2000–2011 13 76
4
Altin Rraklli
1992–2005 11 64
Hamdi Salihi
2006– 11 50
6
Sokol Kushta
1987–1996 10 31
Igli Tare
1997–2007 10 68
8
Adrian Aliaj
2002–2006 8 29
9
Bledar Kola
1994–2002 6 41
Klodian Duro
2000–2011 6 78
Edmond Kapllani
2004– 6 41
Loro Boriçi
1946–1958 6 24
Qamil Teliti
1946–1952 6 13
14
Rudi Vata
1990–2001 5 59
Ilir Përnaska
1971–1981 5 15
16
Edvin Murati
1998–2006 4 43
Panajot Pano
1963–1973 4 28
Edgar Çani
2012– 4 15
Pal Mirashi
1946–1950 4 9
20
Valdet Rama
2013– 3 14
Altin Lala
1998–2011 3 80
Altin Haxhi
1995–2009 3 68
Florian Myrtaj
2002–2006 3 25
Muhedin Targaj
1980–1985 3 22
Emiljano Vila
2009– 3 27
Medin Zhega
1965–1971 3 11
Zihni Gjinali
1948–1952 3 12
Mërgim Mavraj
2012– 3 22
30
Ansi Agolli
2005– 2 53
Besnik Hasi
2000–2007 2 44
Shkëlqim Muça
1982–1987 2 16
Jahmir Hyka
2007– 2 38
Hysen Zmijani
1984–1995 2 36
Arben Minga
1980–1989 2 28
Eduard Abazi
1985–1997 2 19
Migjen Basha
2013– 2 8
Alban Meha
2012– 2 6
Bedri Omuri
1982–1987 2 14
Xhelal Juka[23]
1946 2 1
Koleç Kraja[24]
1957–1963 2 3
42
Shkëlzen Gashi
2013– 1 6

Lista e plotë[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

Kjo listë e futbollistëve që kanë përfaqësuar të paktën një lojë ekipin kombëtar të Shqipërisë. Emri i lojtarëve që janë aktualisht aktiv, është me tekst të theksuar.

Statistikat korrigjuar si i 18 tetor 2015.

Emër Pjesëmarrje Qëllimet Debutim Ndeshja e fundit
Abazi, EdmondEdmond Abazi 19 2 1985 1997
Abrashi, AmirAmir Abrashi 16 0 2013
Agolli, AnsiAnsi Agolli 57 2 2005
Ahmataj, JulianJulian Ahmataj 2 0 2002 2003
Ahmedani, AhmetAhmet Ahmedani 1 0 1976 1976
Ajeti, ArlindArlind Ajeti 5 0 2014
Aliaj, AdrianAdrian Aliaj 29 8 2002 2006
Aliji, NaserNaser Aliji 2 0 2015
Alimehmeti, KrenarKrenar Alimehmeti 1 0 1988 1988
Aliti, FidanFidan Aliti 2 0 2014 2014
Allaj, NaimNaim Allaj 2 0 1973 1973
Alliu, IlirIlir Alliu 3 0 1995 1996
AllmucaIgli Allmuça 1 0 2011 2011
Alluni, QamilQamil Alluni 2 0 1957 1958
Andoni, FotoFoto Andoni 2 0 1965 1967
Arapi, AnestiAnesti Arapi 2 0 1990 1990
Arapi, RenatoRenato Arapi 4 0 2011
ArberiArbën Arbëri 3 0 1989 1990
Babamusta, DritanDritan Babamusta 1 0 2002 2002
BaciMillan Baçi 7 1 1976 1981
Baholli, DritanDritan Baholli 1 0 1996 1996
Bajaziti, DashnorDashnor Bajaziti 5 0 1980 1983
Bakaj, ElisElis Bakaj 27 1 2007 2013
Bakalli, HamdhiHamdhi Bakalli 4 0 1950 1953
Balaj, BekimBekim Balaj 12 1 2012
Ballgjini, HaxhiHaxhi Ballgjini 15 1 1976 1985
Ballgjini, ShyqyriShyqyri Ballgjini 2 0 1981 1981
Balluku, VladimirVladimir Balluku 2 0 1971 1972
Bano, ArtanArtan Bano 7 0 1993 1996
Barbullushi, AdrianAdrian Barbullushi 5 0 1990 1992
Barbullushi, ZihniZihni Barbullushi 1 0 1947 1947
Basha, MigjenMigjen Basha 13 2 2013
Basha, VullnetVullnet Basha 1 0 2013 2013
Bashi, ÇlirimÇlirim Bashi 2 0 2000 2000
Begeja, SkënderSkënder Begeja 4 0 1947 1947
Behari, ArdianArdian Behari 1 0 1996 1996
Bellaj, ArjanArjan Bellaj 30 1 1994 2003
Beqaj, ArjanArjan Beqaj 43 -39 1998 2011
Beqiri, ArditArdit Beqiri 12 0 2002 2006
Beqiri, ElvinElvin Beqiri 47 0 2002 2009
Berisha, BesartBesart Berisha 17 1 2006 2009
Berisha, EtritEtrit Berisha 29 -16 2012
Berisha, SafetSafet Berisha 21 0 1970 1981
BicajDitmar Biçaj 1 0 2010 2010
BicakuVasif Biçaku 17 1 1946 1950
Bilali, BesnikBesnik Bilali 1 0 1987 1987
Bilali, FerdinandFerdinand Bilali 1 0 1992 1992
Billa, EfstratEfstrat Billa 2 -? 2003 2003
Bimo, ArjanArjan Bimo 6 0 1982 1985
Bisha, RamizRamiz Bisha 1 0 1992 1992
Bizhuta, RuzhdiRuzhdi Bizhuta 1 1 1946 1946
Bizi, SabahSabah Bizi 15 1 1967 1976
Bogdani, ErjonErjon Bogdani 74 19 1996 2013
Bonati, AlfredAlfred Bonati 3 -? 1947 1950
Borici, BesimBesim Boriçi 6 0 1949 1950
BoriciLoro Boriçi 24 6 1946 1957
Bozgo, KlitonKliton Bozgo 12 0 1993 2000
Brahimi, MërgimMërgim Brahimi 1 0 2012 2012
Braho, SefedinSefedin Braho 9 1 1973 1983
Bregu, AlekoAleko Bregu 2 0 1980 1982
Bubeqi, AgimAgim Bubeqi 6 0 1987 1989
Bukoviku, PavlloPavllo Bukoviku 5 0 1963 1965
Bulku, ErvinErvin Bulku 56 1 2002
Bushati, MehdiMehdi Bushati 7 0 1963 1965
Bushi, AlbanAlban Bushi 67 14 1995 2007
Bylykbashi, DorianDorian Bylykbashi 6 0 2006 2010
Cana, LorikLorik Cana 87 1 2003
Canaj, AgimAgim Canaj 1 0 1991 1991
Cani, BujarBujar Çani 9 0 1970 1972
Cani, EdgarEdgar Çani 15 4 2012 2013
CecoIljaz Çeço 8 0 1964 1971
CikalleshiSokol Çikalleshi 13 0 2014
Cipi, GeriGeri Çipi 34 0 1995 2005
Cipi, KreshnikKreshnik Çipi 7 0 1980 1992
CocjaGentian Çoçja 1 0 1995 1995
CocoliKujtim Çoçoli 3 0 1981 1981
CuriSpiko Çuri 1 0 1973 1973
Curri, DebatikDebatik Curri 44 1 2006
Curri, SkerdilaidSkerdilaid Curri 2 0 2006 2007
Dabulla, RezartRezart Dabulla 5 0 1999 2003
Daiu, PerparimPerparim Daiu 4 0 1995 1998
Daja, FatosFatos Daja 6 0 1991 1997
Dalipi, EdmondEdmond Dalipi 16 1 1993 2000
Dalipi, KlevisKlevis Dalipi 2 0 2002 2002
Dallku, ArmendArmend Dallku 64 1 2005 2013
Dani, AvenirAvenir Dani 3 -? 1992 1992
Dashi, ArdianArdian Dashi 1 0 1994 1994
Dashi, LeonidhaLeonidha Dashi 1 0 1953 1953
DedaSimon Dëda 3 0 1953 1958
Dede, NevilNevil Dede 31 0 1995 2007
Deliallisi, FatbardhFatbardh Deliallisi 12 0 1957 1965
Dema, GjergjiGjergji Dema 10 0 1990 1997
Demneri, XhavitXhavit Demneri 1 0 1946 1946
Demollari, SulejmanSulejman Demollari 45 1 1983 1995
Devolli, BledarBledar Devolli 2 0 2000 2000
Dhales, PërikliPërikli Dhales 5 0 1970 1971
DhembiPaulin Dhëmbi 3 0 2002 2002
Dibra, IlirIlir Dibra 2 0 2000 2000
Dibra, MuhametMuhamet Dibra 20 0 1946 1953
Dinella, KoçoKoço Dinella 8 -? 1967 1973
Djimsiti, BeratBerat Djimsiti 4 1 2015
Dobi, EnkeleidEnkeleid Dobi 6 1 1995 2003
Dosti, AlbiAlbi Dosti 1 0 2014 2014
Dosti, EdmondEdmond Dosti 4 0 1991 1995
Dosti, MuharremMuharrem Dosti 1 -? 1989 1989
Dragusha, MehmetMehmet Dragusha 11 1 2003 2005
Driza, JohanJohan Driza 4 0 1998 2000
DuckaNevruz Duçka 1 0 1971 1971
Duma, AbdullaAbdulla Duma 1 0 1958 1958
Dume, DashnorDashnor Dume 2 0 1991 1991
Duro, AlbertAlbert Duro 5 0 1999 2000
Duro, FiqiriFiqiri Duro 4 0 1963 1965
Duro, KlodianKlodian Duro 77 4 2001 2011
Eksarko, KristaqKristaq Eksarko 4 0 1983 1984
Fagu, BesimBesim Fagu 11 0 1946 1958
Fakja, BimoBimo Fakja 6 0 1946 1948
Fakaj, ErvinErvin Fakaj 25 1 1995 2002
Fejzullahu, ArbnorArbnor Fejzullahu 1 0 2015
Ferko, AlfredAlfred Ferko 9 0 1986 1992
Fortuzi, IndritIndrit Fortuzi 25 1 1992 2002
Fraholli, BajramBajram Fraholli 2 1 1996 1996
FrasheriFatmir Frashëri 12 0 1963 1970
Gallo, AlpinAlpin Gallo 9 0 1994 1998
Gashi, ShkëlzenShkëlzen Gashi 9 1 2013
Gega, SkënderSkënder Gega 10 0 1987 1989
Gjyli, DhimitraqDhimitraq Gjyli 1 0 1958 1958
Gjasula, JürgenJürgen Gjasula 2 0 2013 2013
Gjeloshi, JulianJulian Gjeloshi 1 -2 2002 2002
Gjeloshi, PrengePrenge Gjeloshi 1 0 1946 1946
Gjergji, JosifJosif Gjergji 1 0 1991 1991
Gjika, MihalMihal Gjika 12 1 1971 1973
Gjinali, ZihniZihni Gjinali 12 3 1948 1952
Gjinali, FrederikFrederik Gjinali 1 0 1967 1967
Gjondeda, LatifLatif Gjondeda 5 0 1987 1992
Grimaj, ArmirArmir Grimaj 4 -4 1998 2000
Gurma, MiltoMilto Gurma 4 0 1972 1976
Halili, MahirMahir Halili 13 1 1996 1999
Halili, SkënderSkënder Halili 11 0 1963 1965
Hametaj, ArianArian Hametaj 10 0 1982 1985
Hasanpapa, FatmirFatmir Hasanpapa 1 0 1989 1989
Hasi, BesnikBesnik Hasi 43 2 2000 2007
Haxhi, AltinAltin Haxhi 67 3 1995 2009
Haxhiu, MexhitMexhit Haxhiu 3 1 1964 1965
Haxhiaj, RomeoRomeo Haxhiaj 1 0 1994 1994
Hidi, IsliIsli Hidi 17 -13 2005 2011
Hodja, SkënderSkënder Hodja 21 0 1984 1990
Hoxha, IsmetIsmet Hoxha 3 0 1973 1973
Hushi, LulzimLulzim Hushi 3 0 2002 2002
Hyka, JahmirJahmir Hyka 38 2 2007 2014
Hyka, SkënderSkënder Hyka 1 0 1967 1967
Hysaj, ElseidElseid Hysaj 16 0 2013
Hysi, KastriotKastriot Hysi 7 0 1980 1981
Ibërshimi, EnverEnver Ibërshimi 1 0 1963 1963
Ibërshimi, RifatRifat Ibërshimi 8 0 1971 1976
Ibro, GencGenc Ibro 3 0 1990 1990
Iljadhi, RolandRoland Iljadhi 4 0 1987 1990
Ishka, BahriBahri Ishka 3 0 1964 1967
Ismaili, FatmirFatmir Ismaili 1 -? 1973 1973
Janku, AgimAgim Janku 1 0 1971 1971
Janku, FotoFoto Janku 1 0 1946 1946
Janku, MikelMikel Janku 9 -? 1964 1967
Januzi, AhmedAhmed Januzi 8 0 2010 2013
Jera, FatbardhFatbardh Jera 15 0 1985 1990
JareciSkënder Jareçi 8 1 1949 1958
Jashari, RobertRobert Jashari 7 1 1963 1965
Jorgaqi, FrederikFrederik Jorgaqi 2 0 1967 1967
Josa, MirelMirel Josa 27 1 1984 1992
Juka, XhelalXhelal Juka 1 2 1946 1946
Jupi, RediRedi Jupi 19 0 1995 2006
Kacaci, EduardEduard Kacaci 2 0 1990 1990
KacajSalvator Kaçaj 18 1 1991 1997
KaceErgys Kaçe 13 2 2013
KaciJani Kaçi 6 -? 1976 1981
KalluciDhori Kalluçi 1 0 1973 1973
Kapidani, ShpetimShpetim Kapidani 1 0 1993 1993
Kapllani, EdmondEdmond Kapllani 41 6 2004 2014
Kapllani, XhevahirXhevahir Kapllani 5 -? 1993 1996
Karanxha, MuharremMuharrem Karanxha 2 0 1950 1950
Kasmi, GëzimGëzim Kasmi 8 0 1963 1971
Kastrati, BekimBekim Kastrati 2 0 2006 2006
Kastrioti, DashnorDashnor Kastrioti 1 0 1996 1996
Kavaja, BahriBahri Kavaja 13 0 1946 1950
Kazanxhi, JosifJosif Kazanxhi 3 0 1967 1967
Kepa, IlirIlir Kepa 7 1 1988 1993
KercicMilutin Kërçiç 1 0 1983 1983
KocaElton Koça 2 0 1995 1996
Kola, AgustinAgustin Kola 22 1 1980 1994
Kola, BledarBledar Kola 39 6 1990 2001
Kotri, UliksUliks Kotri 3 0 1998 1998
Kove, NaumNaum Kove 1 0 1990 1990
Kraja, KoleçKoleç Kraja 3 2 1957 1963
Kukeli, BurimBurim Kukeli 13 0 2012
Kushta, SokolSokol Kushta 31 10 1987 1996
Lacej, RexhepRexhep Lacej 3 0 1949 1950
Lala, AltinAltin Lala 79 3 1998 2011
Lamce, ErvinErvin Lamce 3 0 1995 1997
Lame, IlirIlir Lame 11 0 1980 1984
Lekbello, ArturArtur Lekbello 2 0 1987 1987
Lekbello, ArturArtur Lekbello 30 0 1987 1996
Lenjani, ErmirErmir Lenjani 13 1 2013
Leshteni, MaksutMaksut Leshteni 2 0 1971 1971
Leskaj, LorencLorenc Leskaj 2 0 1990 1990
LiciSuad Liçi 6 0 2000 2005
Lika, GilmanGilman Lika 19 0 2008 2013
Lika, HasanHasan Lika 1 0 1983 1983
Lika, IlionIlion Lika 14 -18 2002 2006
Lila, AndiAndi Lila 54 0 2007
Lilaj, SabienSabien Lilaj 11 0 2011
Llambi, SllaveSllave Llambi 19 0 1946 1950
Llani, ErvinErvin Llani 1 -0 2010 2010
Lleshi, FerdinandFerdinand Lleshi 8 0 1976 1981
Luarasi, IlirIlir Luarasi 2 -? 1981 1982
LuciRoland Luçi 5 0 1981 1982
majaci, KujtimKujtim majaci 3 0 1989 1990
Malko, SaimirSaimir Malko 15 0 1994 1996
Maliqati, SulejmanSulejman Maliqati 5 -? 1950 1963
MancakuBledar Mançaku 2 0 2002 2003
Marko, AndreaAndrea Marko 5 0 1980 1985
Martini, EdiEdi Martini 2 0 1994 1995
Mavraj, MërgimMërgim Mavraj 23 3 2012
Maxhuni, ArturArtur Maxhuni 1 0 1998 1998
Meha, AlbanAlban Meha 7 2 2012
Mehmeti, AgonAgon Mehmeti 3 0 2013 2013
Mema, AliAli Mema 14 0 1963 1967
Mema, ArdianArdian Mema 8 0 1995 1998
Mema, SulejmanSulejman Mema 1 0 1983 1983
Memelli, MigenMigen Memelli 1 0 2009 2009
Memushaj, LedianLedian Memushaj 11 0 2010
Memushi, EqeremEqerem Memushi 4 0 1990 1991
Mërgjyshi, ArtanArtan Mërgjyshi 1 0 1996 1996
Merja, GaniGani Merja 2 0 1957 1958
Merkoçi, EldoradoEldorado Merkoçi 2 0 1999 2001
Mersini, HalimHalim Mersini 6 -? 1988 1989
Mile, KristaqKristaq Mile 1 0 1985 1985
Millo, LefterLefter Millo 20 0 1988 1996
Milori, ArbënArbën Milori 10 0 1991 1995
Miloti, AuronAuron Miloti 2 0 1995 1995
Minga, ArbënArbën Minga 28 2 1980 1989
Mirashi, PalPal Mirashi 9 4 1946 1950
MucaShkëlqim Muça 16 2 1982 1987
Muhedini, BashkimBashkim Muhedini 7 0 1971 1973
Mukaj, DevisDevis Mukaj 39 1 1998 2007
Muka, OgertOgert Muka 2 0 2002 2002
Murati, AgimAgim Murati 3 0 1973 1976
Murati, EdvinEdvin Murati 42 4 1998 2006
Musta, PerlatPerlat Musta 23 -? 1981 1993
Muzaka, GjergjGjergj Muzaka 23 1 2008 2013
Myrtaj, FlorianFlorian Myrtaj 25 3 2002 2006
Naçi, AntoninAntonin Naçi 1 0 1976 1976
Nallbani, BlendiBlendi Nallbani 18 -? 1989 2002
Ndini, MicoMico Ndini 2 1 1957 1958
Ndreka, HenriHenri Ndreka 2 0 2004 2004
Noga, PjerinPjerin Noga 3 0 1989 1990
Novi, NeritanNeritan Novi 1 0 1995 1995
OcelliAdnan Oçelli 11 0 1984 1993
Omuri, BedriBedri Omuri 14 3 1982 1987
Osmani, OltionOltion Osmani 1 0 1998 1998
Osmani, TefikTefik Osmani 12 0 2005 2013
Paço, ViktorViktor Paço 4 0 1996 1997
Pali, ArtanArtan Pali 3 0 1992 1995
Pano, LedioLedio Pano 9 1 1987 1996
Pano, PanajotPanajot Pano 28 4 1963 1973
Papadophulli, MiçoMiço Papadophulli 1 0 1963 1963
Parapani, AristidhAristidh Parapani 18 1 1946 1952
PecoArjan Peço 13 0 1996 2002
Peqini, KastriotKastriot Peqini 11 0 1992 1993
Peqini, SabriSabri Peqini 3 0 1950 1952
Pelingu, IsufIsuf Pelingu 1 0 1952 1952
PernaskaIlir Përnaska 15 5 1971 1981
Pinari, LuanLuan Pinari 5 1 1998 2003
Pisha, ArjanArjan Pisha 1 0 2003 2003
PociArtion Poçi 1 0 2001 2001
Popa, ArdianArdian Popa 1 0 1981 1981
Poselli, GiacomoGiacomo Poselli 8 -? 1946 1948
Prenga, BesnikBesnik Prenga 2 0 1992 1994
Prenga, SokolSokol Prenga 7 0 1995 1997
Qendro, AnestiAnesti Qendro 3 1 1992 1995
Qose, KristiKristi Qose 1 0 2014 2014
Qoshja, DhimiterDhimiter Qoshja 1 -? 1957 1957
Rama, JaniJani Rama 4 0 1967 1973
Rama, ValdetValdet Rama 15 3 2013
Resmja, RefikRefik Resmja 6 1 1952 1963
Roshi, OdiseOdise Roshi 26 1 2011
Rragami, FeridFerid Rragami 14 0 1980 1985
Rragami, RamazanRamazan Rragami 20 1 1965 1973
Rrahmani, AmirAmir Rrahmani 1 0 2014
Rraklli, AltinAltin Rraklli 63 11 1992 2005
Rreli, ShyqyriShyqyri Rreli 1 0 1957 1957
Rrica, AltinAltin Rrica 2 0 2000 2000
Rrustemi, BlerimBlerim Rrustemi 3 0 2007 2007
RuciPetro Ruçi 8 0 1982 1983
Rudi, BashkimBashkim Rudi 1 0 1965 1965
Ruhi, NordikNordik Ruhi 1 0 1995 1995
Sadiku, ArmandoArmando Sadiku 14 2 2012
Sakiqi, HivziHivzi Sakiqi 2 0 1947 1947
Salihi, HamdiHamdi Salihi 50 11 2006
Sallaj, AgonitAgonit Sallaj 1 0 2011 2011
Sefa, JetmirJetmir Sefa 2 0 2009 2009
Seferaj, SotirSotir Seferaj 1 0 1964 1964
Seiti, LuanLuan Seiti 1 0 1981 1981
Sejdini, FarukFaruk Sejdini 11 0 1971 1976
Shala, HerolindHerolind Shala 2 0 2014
Shala, ShyqryShyqry Shala 2 0 1993 1993
Shaqiri, XhevdetXhevdet Shaqiri 14 0 1947 1957
Shehi, OrgesOrges Shehi 6 -1 2010
Shehu, EnverEnver Shehu 1 0 1957 1957
Shehu, YlliYlli Shehu 10 1 1988 1995
Sheta, ArjanArjan Sheta 1 0 2002 2002
ShkembiBledi Shkëmbi 14 0 2002 2006
shkurti, SotirSotir shkurti 4 0 1987 1990
Shllaku, LinLin Shllaku 15 0 1963 1970
Shpuza, ZamirZamir Shpuza 5 0 1991 1997
Shulku, IlirIlir Shulku 40 1 1993 1999
Sina, ElvisElvis Sina 5 0 2002 2005
Sinani, VioresinVioresin Sinani 4 1 2000 2002
Skela, ErvinErvin Skela 75 13 2000 2011
Sokoli, BlendiBlendi Sokoli 1 0 1992 1992
Spahiu, RexhepRexhep Spahiu 20 0 1946 1952
Stafa, ArjanArjan Stafa 3 0 1989 1990
Stoja, AnestiAnesti Stoja 1 0 1988 1988
Stojku, GentianGentian Stojku 1 0 1994 1994
Strakosha, FotoFoto Strakosha 73 -? 1990 2005
Sukaj, AdrianAdrian Sukaj 1 0 1990 1990
Sukaj, XhevahirXhevahir Sukaj 1 0 2008 2008
Tahiri, DodëDodë Tahiri 3 -? 1946 1946
Tahiri, ErmalErmal Tahiri 4 0 1990 1991
Taho, RrapoRrapo Taho 11 0 1986 1993
Tallushi, EqeremEqerem Tallushi 1 0 1957 1957
Tare, IgliIgli Tare 68 10 1997 2007
Targaj, MuhedinMuhedin Targaj 22 3 1980 1985
Teli, AdmirAdmir Teli 19 0 2006 2013
Teliti, QamilQamil Teliti 13 6 1946 1952
Tole, AfrimAfrim Tole 9 0 1995 1998
Tomori, GencGenc Tomori 1 1 1983 1983
Topi, ShefqetShefqet Topi 2 -? 1957 1963
Ujkani, SamirSamir Ujkani 20 -30 2009 2013
Vajushi, ArmandoArmando Vajushi 6 1 2011
Vangjeli, KristiKristi Vangjeli 35 0 2007 2012
Vasi, AleksanderAleksander Vasi 3 0 1992 1992
Vaso, MillanMillan Vaso 3 0 1973 1973
Vaso, TeodorTeodor Vaso 9 0 1967 1971
Vata, FatmirFatmir Vata 17 0 1996 2002
Vata, RudiRudi Vata 59 5 1990 2001
Vathi, SulejmanSulejman Vathi 5 0 1947 1950
Veliaj, EmilianoEmiliano Veliaj 2 0 2010 2012
Veliu, FrancFranc Veliu 7 0 2011 2013
Vila, ArbenArben Vila 2 0 1984 1985
Vila, ArtanArtan Vila 2 0 1996 1997
Vila, EmiljanoEmiljano Vila 27 3 2009 2014
Vila, MuhametMuhamet Vila 3 0 1952 1953
Vogli, FadilFadil Vogli 1 0 1952 1952
Vogli, QemalQemal Vogli 11 -? 1947 1953
Vorfi, LorençLorenç Vorfi 5 0 1963 1967
Vrapi, EndritEndrit Vrapi 10 0 2006 2011
Vukatana, LuanLuan Vukatana 8 0 1982 1983
XhackaNiko Xhaçka 3 0 1965 1967
Xhafa, ErionErion Xhafa 3 0 2006 2007
Xhafa, FjodorFjodor Xhafa 1 0 2002 2002
Xhafa, GaniGani Xhafa 4 0 1967 1973
Xhafa, MehmetMehmet Xhafa 3 0 1972 1973
Xhafa, UranUran Xhafa 1 0 1981 1981
Xhafaj, DanielDaniel Xhafaj 2 0 2007 2007
Xhaho, PandeliPandeli Xhaho 2 0 1983 1983
Xhaka, TaulantTaulant Xhaka 8 0 2014
Xhihani, ParidParid Xhihani 1 0 2010 2010
Xhumba, ArjanArjan Xhumba 48 0 1989 2003
Zaho, AndonAndon Zaho 1 0 1963 1963
Zajmi, RolandRoland Zajmi 4 1 1995 2000
Zalla, AlvaroAlvaro Zalla 6 0 1993 1996
Zela, AmarildoAmarildo Zela 2 0 1992 1997
Zeqiri, HairHair Zeqiri 4 0 2012 2012
ZeriVasillaq Zëri 6 0 1976 1982
Zhega, MedinMedin Zhega 11 3 1965 1971
Zijai, AlfredAlfred Zijai 3 0 1986 1987
Ziu, AstritAstrit Ziu 6 1 1970 1972
Zmijani, HysenHysen Zmijani 36 2 1984 1995
Zmijani, LuanLuan Zmijani 2 0 2002 2002

Referime[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q Kosovo vs. Albania (0:1) - 2002 National-Football-Teams.com +1 match included
  2. ^ Muhamet Dibra - national football team player EU-Football.info
  3. ^ Vasif Biçaku - national football team player EU-Football.info
  4. ^ Sabah Bizi at National-Football-Teams.com
  5. ^ Fatbardh Jera at National-Football-Teams.com
  6. ^ Saimir Malko at National-Football-Teams.com
  7. ^ Lin Shllaku - national football team player EU-Football.info
  8. ^ Haxhi Ballgjini at National-Football-Teams.com
  9. ^ Ferid Rragami at National-Football-Teams.com
  10. ^ Bahri Kavaja - national football team player EU-Football.info
  11. ^ Arjan Peço at National-Football-Teams.com
  12. ^ Fatbardh Deliallisi - national football team player EU-Football.info
  13. ^ Fatmir Frashëri - national football team player EU-Football.info
  14. ^ Mihal Gjika at National-Football-Teams.com
  15. ^ Zihni Gjinali - national football team player EU-Football.info
  16. ^ Besim Fagu - national football team player EU-Football.info
  17. ^ Skënder Halili - national football team player EU-Football.info
  18. ^ Ilir Lame at National-Football-Teams.com
  19. ^ Kastriot Peqini at National-Football-Teams.com
  20. ^ Faruk Sejdini at National-Football-Teams.com
  21. ^ Arian Hametaj at National-Football-Teams.com
  22. ^ Arbën Milori at National-Football-Teams.com
  23. ^ Xhelal Juka - national football team player EU-Football.info
  24. ^ Koleç Kraja - national football team player EU-Football.info