Përdoruesi:Liridon/Punimet/2015

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

George R. R. Martin  · Lista e episodeve të Game of Thrones  · Game of Thrones  · Nata  · Seljalandsfoss  · Perëndimi i diellit  · Lindja e diellit  · Agimi (kthjellim)  · Agimi  · Hal Mooney  · Nina Simone Sings the Blues  · High Priestess of Soul  · Format e energjisë  · Prodhimi i elektricitetit {{dot}Shkripëzimi  · Tavastia Proper  · Karelia Jugore  · Satakunta  · 1915 në Shqipëri  · 1914 në Shqipëri  · Pirkanmaa  · Ostrobothnia Jugore  · 1 − 2 + 3 − 4 + ⋯  · 1913 në Shqipëri  · 1910 në Shqipëri  · 1909 në Shqipëri  · 1912 në Shqipëri  · 1911 në Shqipëri  · 1908 në Shqipëri  · 1907 në Shqipëri  · 1906 në Shqipëri  · 1905 në Shqipëri  · 1904 në Shqipëri  · 1903 në Shqipëri  · 1902 në Shqipëri  · 1901 në Shqipëri  · 1900 në Shqipëri  · 1920 në Shqipëri  · Savonia Jugore  · Päijänne Tavastia  · Savonia Veriore  · Baltimore (album)  · Arlind Ajeti  · Kupa e Ballkanit 1948  · Kupa e Ballkanit 1947  · Kupa e Ballkanit 1946  · Kupa e Ballkanit  · Lista e shteteve evropiane sipas pagës mesatare  · 1947 në Shqipëri  · 1946 në Shqipëri  · 1945 në Shqipëri  · 1938 në Shqipëri  · 1937 në Shqipëri  · 1936 në Shqipëri  · 1935 në Shqipëri  · 1934 në Shqipëri  · 1933 në Shqipëri  · 1932 në Shqipëri  · 1931 në Shqipëri  · 1929 në Shqipëri  · 1930 në Shqipëri  · 1928 në Shqipëri  · Organizata ndërkombëtare në Evropë  · Organizatë ndërqeveritare  · 1943 në Shqipëri  · 1942 në Shqipëri  · I Put a Spell on You (libër)  · Wild Is the Wind (album)  · Philips Records  · Let It All Out  · Pastel Blues (album)  · I Put a Spell on You (album)  · Broadway-Blues-Ballads  · ISO 3166-2:MK  · 1944 në Shqipëri  · 1948 në Shqipëri  · 1949 në Shqipëri  · 1950 në Shqipëri  · 1951 në Shqipëri  · 1952 në Shqipëri  · 1953 në Shqipëri  · 1941 në Shqipëri  · Lidhja e Kombeve  · 1940 në Shqipëri  · 1939 në Shqipëri  · Zgjidhja e problemit  · 1957 në Shqipëri  · 1958 në Shqipëri  · 1959 në Shqipëri  · 1956 në Shqipëri  · 1955 në Shqipëri  · 1954 në Shqipëri  · Zgjedhjet parlamentare në Shqipëri, 2009  · Zgjedhjet parlamentare në Shqipëri, 1992  · Zgjedhjet parlamentare në Shqipëri, 1923  · 1969 në Shqipëri  · 1968 në Shqipëri  · 1967 në Shqipëri  · 1964 në Shqipëri  · 1966 në Shqipëri  · 1965 në Shqipëri  · 1962 në Shqipëri  · 1961 në Shqipëri  · 1963 në Shqipëri  · 1960 në Shqipëri  · Profesionist i kompjuterit  · Marrëdhëniet e jashtme të Shqipërisë  · Qyteti i Arteve dhe Shkencave  · Zgjedhjet parlamentare në Shqipëri, 1970  · 1975 në Shqipëri  · 1970 në Shqipëri  · 1971 në Shqipëri  · 1972 në Shqipëri  · 1973 në Shqipëri  · 1974 në Shqipëri  · 1976 në Shqipëri  · 1977 në Shqipëri  · 1978 në Shqipëri  · 1979 në Shqipëri  · Lista e dekadave  · Rajoni i Kryeqytetit (Islandë)  · Eliminatoret e Kampionatit Evropian të Futbollit 2016 - play-offs  · 1980 në Shqipëri  · 1981 në Shqipëri  · Rajonet e Islandës  · 1991 në Shqipëri  · Fjordet Perëndimore (Islandë)  · 1990 në Shqipëri  · 1982 në Shqipëri  · 1983 në Shqipëri  · 1984 në Shqipëri  · 1985 në Shqipëri  · 1986 në Shqipëri  · 1987 në Shqipëri  · 1988 në Shqipëri  · Maqedonia (rajon)  · Ekspedita e Skënderbeut në Maqedoni  · ISO 3166-2:AL  · 1989 në Shqipëri  · 1992 në Shqipëri  · 1993 në Shqipëri  · 1994 në Shqipëri  · 1995 në Shqipëri  · 1996 në Shqipëri  · 1997 në Shqipëri  · 1998 në Shqipëri  · 1999 në Shqipëri  · Kuvendi i Vlorës  · Shqipëria e pavarur  · Kryeministri i Shqipërisë  · 2000 në Shqipëri  · 2001 në Shqipëri  · 2002 në Shqipëri  · 2003 në Shqipëri  · 2004 në Shqipëri  · 2005 në Shqipëri  · 2006 në Shqipëri  · 2007 në Shqipëri  · 2008 në Shqipëri  · Beteja e dytë e Meçadit (1465)  · 2009 në Shqipëri  · 2010 në Shqipëri  · 2011 në Shqipëri  · 2012 në Shqipëri  · 2013 në Shqipëri  · 2015 në Shqipëri  · 2014 në Shqipëri  · Lista e viteve në Shqipëri  · Familja Blinishti  · Blinishti  · Kryengritja e vitit 1912  · Korean  · Indonezian  · Indian  · Filipin  · [Japonez]]  · Margot Fonteyn  · Forbidden Fruit (album)  · Lista e shteteve sipas shkallës së lindshmërisë  · Colpix Records  · Nina Simone at Newport  · Nina Simone at Town Hall  · The Amazing Nina Simone  · Ain't Got No, I Got Life  · Kryengritja e vitit 1910  · Kryengritja e viteve 1833–39  · Fazil Ahmed Pashë Qyprilliu  · Epoka Qyprilliu  · Familja Qyprilliu  · Kryengritja e vitit 1845  · Mehmed Pashë Qyprilliu  · Le Corbusier  · Qyteti i Shkupit  · Rajoni juglindor (Maqedoni)  · Rajoni i Vardarit  · Rajoni i Shkupit  · Rajoni i Pellagonisë  · Rajoni verilindor (Maqedoni)  · Rajoni lindor (Maqedoni)  · Rajoni i Pollogut  · Rajoni jugperëndimor (Maqedoni)  · Indeksi i shteteve të mirë  · Lista e shteteve dhe territoreve më pak se 100,000 banorë  · Vendimmarrja  · Koeficienti i inteligjencës  · Të dhënat  · Inteligjenca njerëzore  · Inxhineria e sistemeve  · Krijimtaria  · Idea  · Inovacioni  · UEFA Liga e Kampionëve 2015-16 faza kualifikuese dhe raundi play-off  · UEFA Liga e Kampionëve 2015-16  · Bashkimi Ndërkombëtar i Telekomunikacionit  · Organizata Ndërkombëtare e Punës  · Lista e shteteve Afrikane sipas Indeksit të Zhvillimit Njerëzor  · Lista e shteteve sipas Indeksit të Zhvillimit Njerëzor  · Hulumtimi  · Lista e shteteve sipas numrit të përdoruesve të internetit  · Indeksi i arsimimit  · Rënditjet ndërkombëtare të Shqipërisë  · Organizata Botërore e Turizmit  · Forumi Ekonomik Botëror  · Transhumanizmi  · Shtetet e zhvilluara  · Ndërtimtaria  · Teknologjia biomjekësore  · Çarshia e vjetër e Shkupit  · Ura e gurit (Shkup)  · Inxhinieria e transmetimit  · Teknologjia industriale  · Teknologjia e energjisë  · Bioinformatika  · Hapësira ajrore  · Integrated development environment  · BSON  · JSON  · MongoDB  · Ostrobothnia (rajon)  · Ostrobothnia Veriore  · Karelia Veriore  · Lapland (Finlandë)  · Kymenlaakso  · Kainuu  · Ostrobothnia Qendrore  · Finlanda Qendrore  · Rrethet e Zvicrës  · Komunat e Zvicrës  · Mjeti  · Shkenca, teknologjia dhe shoqëria  · Hidroelektriciteti  · Hidroelektriciteti në Shqipëri  · Energjia nga baticat  · Teknologjia e ulët  · Robert Cailliau  · ENQUIRE  · CERN  · Der Schut (Film)  · Palokë Nika  · Shqiptarët në Finlandë  · Hidroenergjia  · Gjeotermik (kthjellim)  · Elektriciteti gjeotermik  · Onufri (kthjellim)  · Shtëpia Botuese Onufri  · Feminizmi  · Geoffrey Chaucer  · Watt  · Burimi termal  · Korja (gjeologji)  · Energjia termike  · Biomasa  · Biokarburanti  · Energjia diellore në Shqipëri  · Energjia e ripërtëritshme në Shqipëri  · Qëndrueshmëria  · Lista e fushave të energjisë së ripërtëritshme sipas shteteve  · Zona urbane  · Qyteza (kthjellim)  · Qyteza  · Regjistrues i rrezeve diellore  · Rrezet e diellit  · REN21  · Janosh Huniadi  · Ishujt Oland  · Uusimaa  · Lumi Aura (Finlandë)  · Lista e qyteteve të Finlandës  · Rajonet e Finlandës  · Finlanda Jugperëndimore  · Procesi i projektimit të avionëve  · Sebastian Ziani de Ferranti  · Linja e prodhimit  · Elektrifikimi  · Revolucioni i dytë industrial  · Apollo 13  · Turbina me avull  · Peter Paul Rubens  · Avioni  · Burimi  · Burimi (kthjellim)  · Inxhineria e hapësirës ajrore  · Marlene Dietrich  · Bebe Rexha  · "B" Is for Burglar  · Sue Grafton  · Vildane Zeneli  · UEFA Euro 2016 të drejtat e transmetimit  · UEFA Euro 2016  · Filmi pa zë  · Sarah Bernhardt  · Internet Broadway Database  · AllMovie  · Bethlehem Records  · Nina Simone and Her Friends  · Turku  · Little Girl Blue (album)  · Muzika klasike  · Remix album  · Remixed and Reimagined (album)  · A Single Woman (album)  · Big Bang Theory (kthjellim)  · Shtetet e Venezuelës  · Amazonas  · Nina Simone  · Ahmet Shala (kthjellim)  · Burimet e ripërtëritshme  · John S. Middleton  · Bill Prady  · Chuck Lorre  · Lista e episodeve të The Big Bang Theory  · The Big Bang Theory  · Departamentet e Francës  · Energjia e ripërtëritshme  · Lista e gjuhëve programore  · Llogaritës  · Stanford University  · Teknologjia e lartë  ·