Përdoruesi:Liridon/Hapësira punuese/artikuj/vendbanime

Nga Wikipedia, enciklopedia e lirë
Jump to navigation Jump to search

Marvaux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Marvaux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.2906
|gjatësia = 4.6811
|Harta_foto =
}}
'''Marvaux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Marvaux]]
[[en:Marvaux]]
[[fr:Marvaux]]Matton[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Matton
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Matton.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6667
|gjatësia = 5.2
|Harta_foto =
}}
'''Matton''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Matton]]
[[en:Matton]]
[[fr:Matton]]Meillier-Fontaine[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Meillier-Fontaine
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.830964
|gjatësia = 4.714171
|Harta_foto =
}}
'''Meillier-Fontaine''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Meillier-Fontaine]]
[[en:Meillier-Fontaine]]
[[fr:Meillier-Fontaine]]Mont-de-Jeux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mont-de-Jeux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Church%20of%20Mont-de-Jeux%20%28St.Lambert-et-Mont-deJeux%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.494501
|gjatësia = 4.637636
|Harta_foto =
}}
'''Mont-de-Jeux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Mont-de-Jeux}}
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mont-de-Jeux]]
[[en:Mont-de-Jeux]]
[[fr:Mont-de-Jeux]]Neuville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Neuville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vue%20de%20Neuville.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.4961
|gjatësia = 4.6892
|Harta_foto =
}}
'''Neuville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Neuville]]
[[en:Neuville]]
[[fr:Neuville]]Olizy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Olizy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = PA00078480%20%C3%A9glise%20Saint%20Pierre%20aux%20liens%20d%27Olizy%20-%20Ardennes%20-.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.3472
|gjatësia = 4.7769
|Harta_foto =
}}
'''Olizy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Olizy]]
[[en:Olizy]]
[[fr:Olizy]]Pargny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Pargny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Pargny-Resson-FR-08-%C3%A9glise-02.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.499754
|gjatësia = 4.400165
|Harta_foto =
}}
'''Pargny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Pargny]]
[[en:Pargny]]
[[fr:Pargny]]Pierrepont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Pierrepont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.650618
|gjatësia = 4.541932
|Harta_foto =
}}
'''Pierrepont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Pierrepont]]
[[en:Pierrepont]]
[[fr:Pierrepont]]Pourron[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Pourron
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.59929
|gjatësia = 5.03365
|Harta_foto =
}}
'''Pourron''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Pourron]]
[[en:Pourron]]
[[fr:Pourron]]Puilly[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Puilly
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Puilly-Charbeaux%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Saint-S%C3%A9bastien%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6308
|gjatësia = 5.2717
|Harta_foto =
}}
'''Puilly''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Puilly]]
[[en:Puilly]]
[[fr:Puilly]]Recouvrance[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Recouvrance
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Recouvrance%20Banogne-Recouvrance%20Ardennes%20France%20Entr%C3%A9e.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.568115
|gjatësia = 4.146615
|Harta_foto =
}}
'''Recouvrance''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Recouvrance]]
[[en:Recouvrance]]
[[fr:Recouvrance]]Resson[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Resson
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Ch%C3%A2teau%206982.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.503956
|gjatësia = 4.412443
|Harta_foto =
}}
'''Resson''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Resson]]
[[en:Resson]]
[[fr:Resson]]Roche-et-Méry[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Roche-et-Méry
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Roche-FR-08-maison%20Cuif-a2.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.462957
|gjatësia = 4.630802
|Harta_foto =
}}
'''Roche-et-Méry''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Roche-et-Méry}}
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Roche-et-Méry]]
[[en:Roche-et-Méry]]
[[fr:Roche-et-Méry]]Rumel[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rumel
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.761523
|gjatësia = 4.830351
|Harta_foto =
}}
'''Rumel''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rumel]]
[[en:Rumel]]
[[fr:Rumel]]Saint-Georges[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Georges
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Chapelle%20Saint-Georges.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.349955
|gjatësia = 4.984702
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Georges''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Georges]]
[[en:Saint-Georges]]
[[fr:Saint-Georges]]Saint-Lambert[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Lambert
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign%20Saint-Lambert.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.4989
|gjatësia = 4.6119
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Lambert''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Lambert]]
[[en:Saint-Lambert]]
[[fr:Saint-Lambert]]Saint-Loup-aux-Bois[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Loup-aux-Bois
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Loup-Terrier%20%28Ardennes%29%20%C3%89glise%20Saint-Loup%20vu%20du%20sud.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.576
|gjatësia = 4.618
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Loup-aux-Bois''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Loup-aux-Bois]]
[[en:Saint-Loup-aux-Bois]]
[[fr:Saint-Loup-aux-Bois]]Sainte-Marie-et-Blaise[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sainte-Marie-et-Blaise
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sainte-Marie-FR-08-%C3%A9glise-11.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.3728
|gjatësia = 4.6683
|Harta_foto =
}}
'''Sainte-Marie-et-Blaise''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sainte-Marie-et-Blaise]]
[[en:Sainte-Marie-et-Blaise]]
[[fr:Sainte-Marie-et-Blaise]]Sainte-Marie-sous-Bourcq[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sainte-Marie-sous-Bourcq
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sainte-Marie-FR-08-%C3%A9glise-11.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.3728
|gjatësia = 4.6683
|Harta_foto =
}}
'''Sainte-Marie-sous-Bourcq''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sainte-Marie-sous-Bourcq]]
[[en:Sainte-Marie-sous-Bourcq]]
[[fr:Sainte-Marie-sous-Bourcq]]Sapogne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sapogne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sapogne08.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6608
|gjatësia = 4.7964
|Harta_foto =
}}
'''Sapogne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sapogne]]
[[en:Sapogne]]
[[fr:Sapogne]]Sausseuil[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sausseuil
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Alland%27Huy-et-Sausseuil%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign%20Sausseuil.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.521169
|gjatësia = 4.540757
|Harta_foto =
}}
'''Sausseuil''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sausseuil]]
[[en:Sausseuil]]
[[fr:Sausseuil]]Servion[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Servion
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Rouvroy-sur-Audry%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise%20de%20Servion%2001.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.784674
|gjatësia = 4.499979
|Harta_foto =
}}
'''Servion''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Servion]]
[[en:Servion]]
[[fr:Servion]]Sorcy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sorcy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.5386
|gjatësia = 4.5367
|Harta_foto =
}}
'''Sorcy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sorcy]]
[[en:Sorcy]]
[[fr:Sorcy]]Terrier[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Terrier
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Loup-Terrier-FR-08-panneau-02.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.576
|gjatësia = 4.618
|Harta_foto =
}}
'''Terrier''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Terrier]]
[[en:Terrier]]
[[fr:Terrier]]Terron-lès-Vendresse[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Terron-lès-Vendresse
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Terron-l%C3%A8s-Vendresse-FR-08-ex-mairie-%C3%A9cole-01.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.600003
|gjatësia = 4.778423
|Harta_foto =
}}
'''Terron-lès-Vendresse''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Terron-lès-Vendresse]]
[[en:Terron-lès-Vendresse]]
[[fr:Terron-lès-Vendresse]]Thugny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Thugny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Thugny-Trugny%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise%20Saint-Loup%20PA00078532%20ext%C3%A9rieur.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.485
|gjatësia = 4.425
|Harta_foto =
}}
'''Thugny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Thugny]]
[[en:Thugny]]
[[fr:Thugny]]Tourcelles-Chaumont-Quilly-et-Chardeny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Tourcelles-Chaumont-Quilly-et-Chardeny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Tourcelles-Chaumont-FR-08-%C3%A9glise-04.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.4017
|gjatësia = 4.6044
|Harta_foto =
}}
'''Tourcelles-Chaumont-Quilly-et-Chardeny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Tourcelles-Chaumont-Quilly-et-Chardeny]]
[[en:Tourcelles-Chaumont-Quilly-et-Chardeny]]
[[fr:Tourcelles-Chaumont-Quilly-et-Chardeny]]Trugny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Trugny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.483643
|gjatësia = 4.437281
|Harta_foto =
}}
'''Trugny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Trugny]]
[[en:Trugny]]
[[fr:Trugny]]Vieux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vieux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.281225
|gjatësia = 4.695561
|Harta_foto =
}}
'''Vieux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vieux]]
[[en:Vieux]]
[[fr:Vieux]]Villemontry[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Villemontry
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.581576
|gjatësia = 5.078249
|Harta_foto =
}}
'''Villemontry''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Villemontry]]
[[en:Villemontry]]
[[fr:Villemontry]]Villette[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Villette
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.709551
|gjatësia = 4.899354
|Harta_foto =
}}
'''Villette''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Villette]]
[[en:Villette]]
[[fr:Villette]]Wadimont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Wadimont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Wadimont%20%28Ardennes%29%20la%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.675988
|gjatësia = 4.200327
|Harta_foto =
}}
'''Wadimont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Wadimont]]
[[en:Wadimont]]
[[fr:Wadimont]]Bar-et-Harricourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bar-et-Harricourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Bar-Les-Buzancy%20%2808%20Ardennes%29%20l%E2%80%99Eglise%20St-Maurice%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.43388889
|gjatësia = 4.94222222
|Harta_foto =
}}
'''Bar-et-Harricourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bar-et-Harricourt]]
[[en:Bar-et-Harricourt]]
[[fr:Bar-et-Harricourt]]Belval-et-Sury[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Belval-et-Sury
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Belval%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise%2C%20fa%C3%A7ade.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.77722222
|gjatësia = 4.63527778
|Harta_foto =
}}
'''Belval-et-Sury''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Belval-et-Sury]]
[[en:Belval-et-Sury]]
[[fr:Belval-et-Sury]]Bogny-lès-Murtin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bogny-lès-Murtin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Murtin-et-Bogny%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise%20de%20Bogny%20%282%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.822386
|gjatësia = 4.541877
|Harta_foto =
}}
'''Bogny-lès-Murtin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bogny-lès-Murtin]]
[[en:Bogny-lès-Murtin]]
[[fr:Bogny-lès-Murtin]]La Hardoye[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Hardoye
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Hardoye-FR-08-panneau%20d%27agglom%C3%A9ration.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.675406
|gjatësia = 4.223537
|Harta_foto =
}}
'''La Hardoye''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Hardoye]]
[[en:La Hardoye]]
[[fr:La Hardoye]]La Vieille-Ville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Vieille-Ville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saulces-Monclin-FR-08-Chapelle%20Sainte-Marie-10.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.575598
|gjatësia = 4.487318
|Harta_foto =
}}
'''La Vieille-Ville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Vieille-Ville]]
[[en:La Vieille-Ville]]
[[fr:La Vieille-Ville]]Mainbressy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mainbressy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mainbressy%20mairie%201.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.707147
|gjatësia = 4.219306
|Harta_foto =
}}
'''Mainbressy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mainbressy]]
[[en:Mainbressy]]
[[fr:Mainbressy]]Maraucourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Maraucourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.722488
|gjatësia = 4.852161
|Harta_foto =
}}
'''Maraucourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Maraucourt]]
[[en:Maraucourt]]
[[fr:Maraucourt]]Noyers[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Noyers
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6625
|gjatësia = 4.9381
|Harta_foto =
}}
'''Noyers''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Noyers]]
[[en:Noyers]]
[[fr:Noyers]]Raucourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Raucourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Raucourt%20station%201.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6031
|gjatësia = 4.9581
|Harta_foto =
}}
'''Raucourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Raucourt]]
[[en:Raucourt]]
[[fr:Raucourt]]Semeuse[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Semeuse
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.748594
|gjatësia = 4.753417
|Harta_foto =
}}
'''Semeuse''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Semeuse]]
[[en:Semeuse]]
[[fr:Semeuse]]Château-Regnault[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Château-Regnault
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = CHATEAU-REGNAULT-BOGNY-%20La%20Grosse%20Boutique-1910.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.858476
|gjatësia = 4.736868
|Harta_foto =
}}
'''Château-Regnault''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Château-Regnault]]
[[en:Château-Regnault]]
[[fr:Château-Regnault]]Braux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Braux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Coll%C3%A9giale%20Saint-Vivent%20de%20Braux%201.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.8508
|gjatësia = 4.7677
|Harta_foto =
}}
'''Braux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Braux]]
[[en:Braux]]
[[fr:Braux]]Levrézy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Levrézy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Levr%C3%A9zy-FR-08-vall%C3%A9e%20de%20la%20Meuse.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.859138
|gjatësia = 4.758912
|Harta_foto =
}}
'''Levrézy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Levrézy]]
[[en:Levrézy]]
[[fr:Levrézy]][Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Wé
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.642673
|gjatësia = 5.152863
|Harta_foto =
}}
'''Wé''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Wé]]
[[en:Wé]]
[[fr:Wé]]Le Theux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Le Theux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.758368
|gjatësia = 4.739424
|Harta_foto =
}}
'''Le Theux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Le Theux]]
[[en:Le Theux]]
[[fr:Le Theux]]Logny-lès-Chaumont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Logny-lès-Chaumont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Logny-l%C3%A8s-Chaumont%20%28Chaumont-Porcien%29%20%C3%89glise.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.636126
|gjatësia = 4.223737
|Harta_foto =
}}
'''Logny-lès-Chaumont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Logny-lès-Chaumont]]
[[en:Logny-lès-Chaumont]]
[[fr:Logny-lès-Chaumont]]Murtin-et-le-Châtelet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Murtin-et-le-Châtelet
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Murtin-et-Bogny%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise%20de%20Murtin.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.8178
|gjatësia = 4.5383
|Harta_foto =
}}
'''Murtin-et-le-Châtelet''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Murtin-et-le-Châtelet]]
[[en:Murtin-et-le-Châtelet]]
[[fr:Murtin-et-le-Châtelet]]La Neuville-aux-Tourneurs[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Neuville-aux-Tourneurs
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Neuville-lez-Beaulieu%20%28Ardennes%29%201%C3%A8re%20mairie%20La%20Neuville%20aux%20Tourneurs.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.8669
|gjatësia = 4.3267
|Harta_foto =
}}
'''La Neuville-aux-Tourneurs''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Neuville-aux-Tourneurs]]
[[en:La Neuville-aux-Tourneurs]]
[[fr:La Neuville-aux-Tourneurs]]Monclin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Monclin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.563045
|gjatësia = 4.529098
|Harta_foto =
}}
'''Monclin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Monclin]]
[[en:Monclin]]
[[fr:Monclin]]Saulces-aux-Bois[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saulces-aux-Bois
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89glise%20Saint-Nicolas%20de%20Saulces-aux-Bois.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.5769
|gjatësia = 4.4981
|Harta_foto =
}}
'''Saulces-aux-Bois''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saulces-aux-Bois]]
[[en:Saulces-aux-Bois]]
[[fr:Saulces-aux-Bois]]Saulces-Vielle[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saulces-Vielle
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.575598
|gjatësia = 4.487318
|Harta_foto =
}}
'''Saulces-Vielle''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saulces-Vielle]]
[[en:Saulces-Vielle]]
[[fr:Saulces-Vielle]]Villers-devant-Mézières[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Villers-devant-Mézières
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89glise%20Saint-Pierre%20de%20Villers-Semeuse.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.739688
|gjatësia = 4.751086
|Harta_foto =
}}
'''Villers-devant-Mézières''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Villers-devant-Mézières]]
[[en:Villers-devant-Mézières]]
[[fr:Villers-devant-Mézières]]Mouzon[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mouzon
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mouzon%20hotel%20de%20ville.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =41.83
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE = 08311
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.606111111111
|gjatësia = 5.0755555555556
|Harta_foto =
}}
'''Mouzon''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Mouzon (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08311 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mouzon]]
[[en:Mouzon]]
[[fr:Mouzon]]Charleville-Mézières[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Charleville-Mézières
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Charleville-M%C3%A9zi%C3%A8res%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Charleville%20place%20ducale.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =31.44
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =48991
|Dendësia =1558
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08000
|INSEE = 08105
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.charleville-mezieres.fr
|gjerësia = 49.76
|gjatësia = 4.7194444444444
|Harta_foto =
}}
'''Charleville-Mézières''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Charleville-Mézières ka një popullsi prej 48991 banorë dhe sipërfaqe 31.44 km², me një dendësi prej 1558 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Charleville-Mézières}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08105 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Charleville-Mézières]]
[[en:Charleville-Mézières]]
[[fr:Charleville-Mézières]]Charleville-Mézières[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Charleville-Mézières
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Charleville-M%C3%A9zi%C3%A8res%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Charleville%20place%20ducale.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =31.44
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =48991
|Dendësia =1558
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08000
|INSEE = 08105
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.charleville-mezieres.fr
|gjerësia = 49.76
|gjatësia = 4.7194444444444
|Harta_foto =
}}
'''Charleville-Mézières''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Charleville-Mézières ka një popullsi prej 48991 banorë dhe sipërfaqe 31.44 km², me një dendësi prej 1558 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Charleville-Mézières}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08105 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Charleville-Mézières]]
[[en:Charleville-Mézières]]
[[fr:Charleville-Mézières]]Charleville-Mézières[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Charleville-Mézières
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Charleville-M%C3%A9zi%C3%A8res%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Charleville%20place%20ducale.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =31.44
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =48991
|Dendësia =1558
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08000
|INSEE = 08105
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.charleville-mezieres.fr
|gjerësia = 49.76
|gjatësia = 4.7194444444444
|Harta_foto =
}}
'''Charleville-Mézières''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Charleville-Mézières ka një popullsi prej 48991 banorë dhe sipërfaqe 31.44 km², me një dendësi prej 1558 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Charleville-Mézières}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08105 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Charleville-Mézières]]
[[en:Charleville-Mézières]]
[[fr:Charleville-Mézières]]Charleville-Mézières[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Charleville-Mézières
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Charleville-M%C3%A9zi%C3%A8res%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Charleville%20place%20ducale.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =31.44
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =48991
|Dendësia =1558
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08000
|INSEE = 08105
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.charleville-mezieres.fr
|gjerësia = 49.76
|gjatësia = 4.7194444444444
|Harta_foto =
}}
'''Charleville-Mézières''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Charleville-Mézières ka një popullsi prej 48991 banorë dhe sipërfaqe 31.44 km², me një dendësi prej 1558 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Charleville-Mézières}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08105 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Charleville-Mézières]]
[[en:Charleville-Mézières]]
[[fr:Charleville-Mézières]]Issancourt-et-Rumel[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Issancourt-et-Rumel
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Issancourt-et-Rumel.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Issancourt%20et%20Rumel.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.47
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =426
|Dendësia =78
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08440
|INSEE = 08235
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.754444444444
|gjatësia = 4.8222222222222
|Harta_foto =
}}
'''Issancourt-et-Rumel''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Issancourt-et-Rumel ka një popullsi prej 426 banorë dhe sipërfaqe 5.47 km², me një dendësi prej 78 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Issancourt-et-Rumel}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08235 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Issancourt-et-Rumel]]
[[en:Issancourt-et-Rumel]]
[[fr:Issancourt-et-Rumel]]Lumes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Lumes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Lumes.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Lumes%2C%20ardennes%2001.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.14
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1172
|Dendësia =191
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08440
|INSEE = 08263
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.735277777778
|gjatësia = 4.7838888888889
|Harta_foto =
}}
'''Lumes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Lumes ka një popullsi prej 1172 banorë dhe sipërfaqe 6.14 km², me një dendësi prej 191 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Lumes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08263 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Lumes]]
[[en:Lumes]]
[[fr:Lumes]]Villers-Cernay[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Villers-Cernay
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Villers-Cernay.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Villers%20Cernay%20%2808%20Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =22.15
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =339
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08140
|INSEE = 08475
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.717222222222
|gjatësia = 5.0313888888889
|Harta_foto =
}}
'''Villers-Cernay''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Villers-Cernay ka një popullsi prej 339 banorë dhe sipërfaqe 22.15 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Villers-Cernay}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08475 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Villers-Cernay]]
[[en:Villers-Cernay]]
[[fr:Villers-Cernay]]Pouru-aux-Bois[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Pouru-aux-Bois
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Pouru-aux-Bois.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Pouru-aux-Bois%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.02
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =300
|Dendësia =33
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08140
|INSEE = 08342
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.706388888889
|gjatësia = 5.0919444444444
|Harta_foto =
}}
'''Pouru-aux-Bois''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Pouru-aux-Bois ka një popullsi prej 300 banorë dhe sipërfaqe 9.02 km², me një dendësi prej 33 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Pouru-aux-Bois}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08342 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Pouru-aux-Bois]]
[[en:Pouru-aux-Bois]]
[[fr:Pouru-aux-Bois]]Rubécourt-et-Lamécourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rubécourt-et-Lamécourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Rub%C3%A9court%20et%20Lam%C3%A9court.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Rub%C3%A9court-et-Lam%C3%A9court%20-%20Ch%C3%A2teau%20de%20Lamecourt%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr%20jpg.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.61
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =126
|Dendësia =27
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08140
|INSEE = 08371
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.69
|gjatësia = 5.0225
|Harta_foto =
}}
'''Rubécourt-et-Lamécourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rubécourt-et-Lamécourt ka një popullsi prej 126 banorë dhe sipërfaqe 4.61 km², me një dendësi prej 27 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rubécourt-et-Lamécourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08371 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rubécourt-et-Lamécourt]]
[[en:Rubécourt-et-Lamécourt]]
[[fr:Rubécourt-et-Lamécourt]]Daigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Daigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Daigny%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Daigny%20Mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =2.85
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =355
|Dendësia =125
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08140
|INSEE = 08136
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.702777777778
|gjatësia = 4.9919444444444
|Harta_foto =
}}
'''Daigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Daigny ka një popullsi prej 355 banorë dhe sipërfaqe 2.85 km², me një dendësi prej 125 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Daigny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08136 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Daigny]]
[[en:Daigny]]
[[fr:Daigny]]Clavy-Warby[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Clavy-Warby
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Clavy-Warby.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Clavy-Warby%20%28Ardennes%29%20la%20mairie%20%C3%A0%20Clavy.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.78
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =357
|Dendësia =30
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08460
|INSEE = 08124
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.754444444444
|gjatësia = 4.5558333333333
|Harta_foto =
}}
'''Clavy-Warby''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Clavy-Warby ka një popullsi prej 357 banorë dhe sipërfaqe 11.78 km², me një dendësi prej 30 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Clavy-Warby}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08124 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Clavy-Warby]]
[[en:Clavy-Warby]]
[[fr:Clavy-Warby]]Coucy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Coucy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Coucy.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Coucy%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.39
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =517
|Dendësia =81
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08133
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.mairie-coucy.fr
|gjerësia = 49.506111111111
|gjatësia = 4.4580555555556
|Harta_foto =
}}
'''Coucy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Coucy ka një popullsi prej 517 banorë dhe sipërfaqe 6.39 km², me një dendësi prej 81 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Coucy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08133 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Coucy]]
[[en:Coucy]]
[[fr:Coucy]]Vrigne-aux-Bois[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vrigne-aux-Bois
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Vrigne-aux-Bois%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vrigne.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.04
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =3343
|Dendësia =416
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =160
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08330
|INSEE = 08491
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.7375
|gjatësia = 4.8558333333333
|Harta_foto =
}}
'''Vrigne-aux-Bois''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vrigne-aux-Bois ka një popullsi prej 3343 banorë dhe sipërfaqe 8.04 km², me një dendësi prej 416 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vrigne-aux-Bois (commune déléguée)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08491 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vrigne-aux-Bois]]
[[en:Vrigne-aux-Bois]]
[[fr:Vrigne-aux-Bois]]Warcq[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Warcq
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Warcq.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Warcq%20%28Ardennes%29%20nom%20en%20verdure.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.19
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1304
|Dendësia =142
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08000
|INSEE = 08497
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://mairie-warcq.com
|gjerësia = 49.769722222222
|gjatësia = 4.6805555555556
|Harta_foto =
}}
'''Warcq''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Warcq ka një popullsi prej 1304 banorë dhe sipërfaqe 9.19 km², me një dendësi prej 142 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Warcq (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08497 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Warcq]]
[[en:Warcq]]
[[fr:Warcq]]Bourg-Fidèle[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bourg-Fidèle
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Bourg-Fid%C3%A8le%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Bourg-Fid%C3%A8le%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =14.79
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =882
|Dendësia =60
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08230
|INSEE = 08078
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.891388888889
|gjatësia = 4.5408333333333
|Harta_foto =
}}
'''Bourg-Fidèle''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Bourg-Fidèle ka një popullsi prej 882 banorë dhe sipërfaqe 14.79 km², me një dendësi prej 60 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Bourg-Fidèle}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08078 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bourg-Fidèle]]
[[en:Bourg-Fidèle]]
[[fr:Bourg-Fidèle]]Sévigny-Waleppe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sévigny-Waleppe
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Centre%20sevigny-waleppe.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =24.11
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =242
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08418
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.604166666667
|gjatësia = 4.0811111111111
|Harta_foto =
}}
'''Sévigny-Waleppe''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sévigny-Waleppe ka një popullsi prej 242 banorë dhe sipërfaqe 24.11 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sévigny-Waleppe}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08418 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sévigny-Waleppe]]
[[en:Sévigny-Waleppe]]
[[fr:Sévigny-Waleppe]]Saint-Étienne-à-Arnes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Étienne-à-Arnes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Saint-%C3%89tienne-%C3%A0-Arnes.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint%20Etienne%20%C3%A0%20Arnes%204844.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =29.56
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =241
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08379
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.31
|gjatësia = 4.4933333333333
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Étienne-à-Arnes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Étienne-à-Arnes ka një popullsi prej 241 banorë dhe sipërfaqe 29.56 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Étienne-à-Arnes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08379 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Étienne-à-Arnes]]
[[en:Saint-Étienne-à-Arnes]]
[[fr:Saint-Étienne-à-Arnes]]Sécheval[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sécheval
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20S%C3%A9cheval%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = S%C3%A9cheval%20%2808%20Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.79
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =542
|Dendësia =39
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08408
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.secheval.fr
|gjerësia = 49.859444444444
|gjatësia = 4.6597222222222
|Harta_foto =
}}
'''Sécheval''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sécheval ka një popullsi prej 542 banorë dhe sipërfaqe 13.79 km², me një dendësi prej 39 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sécheval}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08408 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sécheval]]
[[en:Sécheval]]
[[fr:Sécheval]]Remilly-les-Pothées[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Remilly-les-Pothées
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Remilly-les-Poth%C3%A9es%20monument-aux-morts%20et%20%C3%A9glise%20fortifi%C3%A9e%201.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.92
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =238
|Dendësia =24
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08358
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.781111111111
|gjatësia = 4.5305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Remilly-les-Pothées''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Remilly-les-Pothées ka një popullsi prej 238 banorë dhe sipërfaqe 9.92 km², me një dendësi prej 24 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Remilly-les-Pothées}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08358 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Remilly-les-Pothées]]
[[en:Remilly-les-Pothées]]
[[fr:Remilly-les-Pothées]]La Berlière[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Berlière
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Berli%C3%A8re%20-%20Ch%C3%A2teau%20de%20La%20Berli%C3%A8re%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.54
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =45
|Dendësia =4
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08061
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.522222222222
|gjatësia = 4.9197222222222
|Harta_foto =
}}
'''La Berlière''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Berlière ka një popullsi prej 45 banorë dhe sipërfaqe 10.54 km², me një dendësi prej 4 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Berlière}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08061 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Berlière]]
[[en:La Berlière]]
[[fr:La Berlière]]Brévilly[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Brévilly
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Br%C3%A9villy.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Brevilly%201.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.3
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =404
|Dendësia =55
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08140
|INSEE = 08083
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.663333333333
|gjatësia = 5.0786111111111
|Harta_foto =
}}
'''Brévilly''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Brévilly ka një popullsi prej 404 banorë dhe sipërfaqe 7.3 km², me një dendësi prej 55 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Brévilly}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08083 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Brévilly]]
[[en:Brévilly]]
[[fr:Brévilly]]Bourcq[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bourcq
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Bourcq.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Bourcq-Eglise%2001.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.85
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =57
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08077
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.385
|gjatësia = 4.6322222222222
|Harta_foto =
}}
'''Bourcq''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Bourcq ka një popullsi prej 57 banorë dhe sipërfaqe 9.85 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Bourcq}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08077 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bourcq]]
[[en:Bourcq]]
[[fr:Bourcq]]Mont-Saint-Remy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mont-Saint-Remy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89glise%205356.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.55
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =53
|Dendësia =7
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08309
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.388888888889
|gjatësia = 4.4816666666667
|Harta_foto =
}}
'''Mont-Saint-Remy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Mont-Saint-Remy ka një popullsi prej 53 banorë dhe sipërfaqe 7.55 km², me një dendësi prej 7 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Mont-Saint-Remy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08309 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mont-Saint-Remy]]
[[en:Mont-Saint-Remy]]
[[fr:Mont-Saint-Remy]]Signy-le-Petit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Signy-le-Petit
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Signy-le-Petit.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Monument%20aux%20morts%20Signy%20le%20Petit.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =38.72
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1277
|Dendësia =33
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08380
|INSEE = 08420
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.903888888889
|gjatësia = 4.2797222222222
|Harta_foto =
}}
'''Signy-le-Petit''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Signy-le-Petit ka një popullsi prej 1277 banorë dhe sipërfaqe 38.72 km², me një dendësi prej 33 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Signy-le-Petit}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08420 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Signy-le-Petit]]
[[en:Signy-le-Petit]]
[[fr:Signy-le-Petit]]Yoncq[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Yoncq
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Yoncq.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Yoncq.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =15.5
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =110
|Dendësia =7
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08210
|INSEE = 08502
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.566388888889
|gjatësia = 5.0161111111111
|Harta_foto =
}}
'''Yoncq''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Yoncq ka një popullsi prej 110 banorë dhe sipërfaqe 15.5 km², me një dendësi prej 7 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Yoncq}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08502 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Yoncq]]
[[en:Yoncq]]
[[fr:Yoncq]]Les Mazures[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Les Mazures
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Entree%20Les%20Vieilles%20Forges.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =36.14
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =948
|Dendësia =26
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08500
|INSEE = 08284
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.ville-les-mazures.fr/index.html
|gjerësia = 49.888055555556
|gjatësia = 4.6263888888889
|Harta_foto =
}}
'''Les Mazures''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Les Mazures ka një popullsi prej 948 banorë dhe sipërfaqe 36.14 km², me një dendësi prej 26 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Les Mazures}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08284 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Les Mazures]]
[[en:Les Mazures]]
[[fr:Les Mazures]]Saint-Aignan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Aignan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Saint-Aignan%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Aignan%20-%20%C3%89glise%20de%20Saint-Aignan%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.74
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =143
|Dendësia =18
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08350
|INSEE = 08377
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.652777777778
|gjatësia = 4.8463888888889
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Aignan''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Aignan ka një popullsi prej 143 banorë dhe sipërfaqe 7.74 km², me një dendësi prej 18 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Aignan (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08377 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Aignan]]
[[en:Saint-Aignan]]
[[fr:Saint-Aignan]]Francheval[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Francheval
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Francheval%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Francheval%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =19.6
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =624
|Dendësia =32
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08140
|INSEE = 08179
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.701666666667
|gjatësia = 5.0488888888889
|Harta_foto =
}}
'''Francheval''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Francheval ka një popullsi prej 624 banorë dhe sipërfaqe 19.6 km², me një dendësi prej 32 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Francheval}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08179 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Francheval]]
[[en:Francheval]]
[[fr:Francheval]]Pouru-Saint-Remy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Pouru-Saint-Remy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Pouru-Saint-Remy%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Pouru-Saint-Remy%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.19
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1205
|Dendësia =118
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08140
|INSEE = 08343
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.679166666667
|gjatësia = 5.0836111111111
|Harta_foto =
}}
'''Pouru-Saint-Remy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Pouru-Saint-Remy ka një popullsi prej 1205 banorë dhe sipërfaqe 10.19 km², me një dendësi prej 118 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Pouru-Saint-Remy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08343 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Pouru-Saint-Remy]]
[[en:Pouru-Saint-Remy]]
[[fr:Pouru-Saint-Remy]]La Croix-aux-Bois[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Croix-aux-Bois
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Croix-aux-Bois%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Sainte-Croix%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.77
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =138
|Dendësia =24
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08135
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.402777777778
|gjatësia = 4.7933333333333
|Harta_foto =
}}
'''La Croix-aux-Bois''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Croix-aux-Bois ka një popullsi prej 138 banorë dhe sipërfaqe 5.77 km², me një dendësi prej 24 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Croix-aux-Bois}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08135 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Croix-aux-Bois]]
[[en:La Croix-aux-Bois]]
[[fr:La Croix-aux-Bois]]Vandy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vandy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Vandy%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vandy%20%2808%20Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.11
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =190
|Dendësia =17
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08461
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.434444444444
|gjatësia = 4.7058333333333
|Harta_foto =
}}
'''Vandy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vandy ka një popullsi prej 190 banorë dhe sipërfaqe 11.11 km², me një dendësi prej 17 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vandy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08461 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vandy]]
[[en:Vandy]]
[[fr:Vandy]]La Moncelle[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Moncelle
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20La%20Moncelle%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20la%20Moncelle%20892.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =1.35
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =136
|Dendësia =101
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08140
|INSEE = 08294
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.688888888889
|gjatësia = 4.9897222222222
|Harta_foto =
}}
'''La Moncelle''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Moncelle ka një popullsi prej 136 banorë dhe sipërfaqe 1.35 km², me një dendësi prej 101 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Moncelle}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08294 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Moncelle]]
[[en:La Moncelle]]
[[fr:La Moncelle]]Longwé[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Longwé
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Longw%C3%A9%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Sainte%20Marie-Madeleine%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.78
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =91
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08259
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.39
|gjatësia = 4.7894444444444
|Harta_foto =
}}
'''Longwé''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Longwé ka një popullsi prej 91 banorë dhe sipërfaqe 10.78 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Longwé}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08259 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Longwé]]
[[en:Longwé]]
[[fr:Longwé]]Terron-sur-Aisne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Terron-sur-Aisne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Terron-sur-Aisne-FR-08-mairie-03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.5
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =108
|Dendësia =17
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08443
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.452777777778
|gjatësia = 4.6966666666667
|Harta_foto =
}}
'''Terron-sur-Aisne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Terron-sur-Aisne ka një popullsi prej 108 banorë dhe sipërfaqe 6.5 km², me një dendësi prej 17 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Terron-sur-Aisne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08443 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Terron-sur-Aisne]]
[[en:Terron-sur-Aisne]]
[[fr:Terron-sur-Aisne]]Contreuve[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Contreuve
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Contreuve-FR-08-mairie-03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.02
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =57
|Dendësia =5
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08130
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.361666666667
|gjatësia = 4.6244444444444
|Harta_foto =
}}
'''Contreuve''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Contreuve ka një popullsi prej 57 banorë dhe sipërfaqe 11.02 km², me një dendësi prej 5 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Contreuve}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08130 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Contreuve]]
[[en:Contreuve]]
[[fr:Contreuve]]Bosseval-et-Briancourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bosseval-et-Briancourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Bosseval-et-Briancourt.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20bosseval%20briancourt.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =14.53
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =408
|Dendësia =28
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08350
|INSEE = 08072
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.754722222222
|gjatësia = 4.8752777777778
|Harta_foto =
}}
'''Bosseval-et-Briancourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Bosseval-et-Briancourt ka një popullsi prej 408 banorë dhe sipërfaqe 14.53 km², me një dendësi prej 28 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Bosseval-et-Briancourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08072 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bosseval-et-Briancourt]]
[[en:Bosseval-et-Briancourt]]
[[fr:Bosseval-et-Briancourt]]Matton-et-Clémency[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Matton-et-Clémency
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Matton-et-Cl%C3%A9mency.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Matton.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =18.32
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =442
|Dendësia =24
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08110
|INSEE = 08281
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.665833333333
|gjatësia = 5.2041666666667
|Harta_foto =
}}
'''Matton-et-Clémency''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Matton-et-Clémency ka një popullsi prej 442 banorë dhe sipërfaqe 18.32 km², me një dendësi prej 24 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Matton-et-Clémency}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08281 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Matton-et-Clémency]]
[[en:Matton-et-Clémency]]
[[fr:Matton-et-Clémency]]Les Ayvelles[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Les Ayvelles
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Les%20Ayvelles.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Les%20Ayvelles%20%2C%20%C3%A9glise%2002.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.45
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =986
|Dendësia =181
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08000
|INSEE = 08040
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.721388888889
|gjatësia = 4.7569444444444
|Harta_foto =
}}
'''Les Ayvelles''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Les Ayvelles ka një popullsi prej 986 banorë dhe sipërfaqe 5.45 km², me një dendësi prej 181 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Les Ayvelles}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08040 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Les Ayvelles]]
[[en:Les Ayvelles]]
[[fr:Les Ayvelles]]Montmeillant[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Montmeillant
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Montmeillant%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.02
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =88
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08307
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6925
|gjatësia = 4.3305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Montmeillant''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Montmeillant ka një popullsi prej 88 banorë dhe sipërfaqe 7.02 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Montmeillant}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08307 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Montmeillant]]
[[en:Montmeillant]]
[[fr:Montmeillant]]Thin-le-Moutier[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Thin-le-Moutier
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Thin-le-Moutier.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Place%20Thin-le-Moutier%20Ardennes%20France.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =39.72
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =579
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08460
|INSEE = 08449
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.718888888889
|gjatësia = 4.5013888888889
|Harta_foto =
}}
'''Thin-le-Moutier''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Thin-le-Moutier ka një popullsi prej 579 banorë dhe sipërfaqe 39.72 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Thin-le-Moutier}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08449 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Thin-le-Moutier]]
[[en:Thin-le-Moutier]]
[[fr:Thin-le-Moutier]]Toges[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Toges
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Toges%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Toges-FR-08-mairie-06.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.44
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =97
|Dendësia =28
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08453
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.425555555556
|gjatësia = 4.7772222222222
|Harta_foto =
}}
'''Toges''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Toges ka një popullsi prej 97 banorë dhe sipërfaqe 3.44 km², me një dendësi prej 28 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Toges}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08453 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Toges]]
[[en:Toges]]
[[fr:Toges]]Lançon[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Lançon
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Lan%C3%A7on.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Lan%C3%A7on%202.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.24
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =36
|Dendësia =4
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08245
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.275277777778
|gjatësia = 4.8738888888889
|Harta_foto =
}}
'''Lançon''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Lançon ka një popullsi prej 36 banorë dhe sipërfaqe 8.24 km², me një dendësi prej 4 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Lançon (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08245 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Lançon]]
[[en:Lançon]]
[[fr:Lançon]]Vrizy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vrizy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vrizy%20-%20%C3%89glise%20Saint-Maurice%20de%20Vrizy%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.18
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =329
|Dendësia =40
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08493
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.426388888889
|gjatësia = 4.6788888888889
|Harta_foto =
}}
'''Vrizy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vrizy ka një popullsi prej 329 banorë dhe sipërfaqe 8.18 km², me një dendësi prej 40 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vrizy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08493 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vrizy]]
[[en:Vrizy]]
[[fr:Vrizy]]Grivy-Loisy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Grivy-Loisy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20Grivy-Loisy%20Ardennes%20France%2002.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.56
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =184
|Dendësia =16
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08200
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.416388888889
|gjatësia = 4.6311111111111
|Harta_foto =
}}
'''Grivy-Loisy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Grivy-Loisy ka një popullsi prej 184 banorë dhe sipërfaqe 11.56 km², me një dendësi prej 16 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Grivy-Loisy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08200 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Grivy-Loisy]]
[[en:Grivy-Loisy]]
[[fr:Grivy-Loisy]]Quatre-Champs[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Quatre-Champs
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Quatre-Champs-08-mairie-07.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.51
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =197
|Dendësia =17
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08350
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.445277777778
|gjatësia = 4.7672222222222
|Harta_foto =
}}
'''Quatre-Champs''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Quatre-Champs ka një popullsi prej 197 banorë dhe sipërfaqe 11.51 km², me një dendësi prej 17 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Quatre-Champs}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08350 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Quatre-Champs]]
[[en:Quatre-Champs]]
[[fr:Quatre-Champs]]Falaise[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Falaise
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Falaise%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Falaise-FR-08-mairie-01.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.52
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =325
|Dendësia =34
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08164
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.378333333333
|gjatësia = 4.7294444444444
|Harta_foto =
}}
'''Falaise''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Falaise ka një popullsi prej 325 banorë dhe sipërfaqe 9.52 km², me një dendësi prej 34 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Falaise (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08164 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Falaise]]
[[en:Falaise]]
[[fr:Falaise]]Noyers-Pont-Maugis[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Noyers-Pont-Maugis
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = N%C3%A9cropole%20Noyers%20Pont%20Maugis%20Ardennes%20France%20Vue01.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.32
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =718
|Dendësia =77
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08350
|INSEE = 08331
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.662222222222
|gjatësia = 4.9372222222222
|Harta_foto =
}}
'''Noyers-Pont-Maugis''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Noyers-Pont-Maugis ka një popullsi prej 718 banorë dhe sipërfaqe 9.32 km², me një dendësi prej 77 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Noyers-Pont-Maugis}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08331 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Noyers-Pont-Maugis]]
[[en:Noyers-Pont-Maugis]]
[[fr:Noyers-Pont-Maugis]]Brécy-Brières[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Brécy-Brières
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Br%C3%A9cy-Bri%C3%A8res%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise%20Saint-Martin%20de%20Bri%C3%A8res.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.68
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =66
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08082
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.322777777778
|gjatësia = 4.7655555555556
|Harta_foto =
}}
'''Brécy-Brières''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Brécy-Brières ka një popullsi prej 66 banorë dhe sipërfaqe 8.68 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Brécy-Brières}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08082 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Brécy-Brières]]
[[en:Brécy-Brières]]
[[fr:Brécy-Brières]]Saint-Juvin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Juvin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89glise%20fortifi%C3%A9e%20de%20Saint%20Juvin.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.4
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =111
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08383
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.335
|gjatësia = 4.9394444444444
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Juvin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Juvin ka një popullsi prej 111 banorë dhe sipërfaqe 9.4 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Juvin}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08383 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Juvin]]
[[en:Saint-Juvin]]
[[fr:Saint-Juvin]]Amagne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Amagne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Amagne%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Amagne%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.32
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =711
|Dendësia =76
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08008
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.amagne.fr/
|gjerësia = 49.5175
|gjatësia = 4.5008333333333
|Harta_foto =
}}
'''Amagne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Amagne ka një popullsi prej 711 banorë dhe sipërfaqe 9.32 km², me një dendësi prej 76 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Amagne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08008 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Amagne]]
[[en:Amagne]]
[[fr:Amagne]]Douzy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Douzy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Douzy%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Douzy%204juni2006.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.76
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1877
|Dendësia =147
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08140
|INSEE = 08145
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.671388888889
|gjatësia = 5.0408333333333
|Harta_foto =
}}
'''Douzy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Douzy ka një popullsi prej 1877 banorë dhe sipërfaqe 12.76 km², me një dendësi prej 147 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Douzy (commune déléguée)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08145 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Douzy]]
[[en:Douzy]]
[[fr:Douzy]]Gespunsart[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Gespunsart
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Gespunsart%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Gespunsart.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =21.02
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1097
|Dendësia =52
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08700
|INSEE = 08188
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.821666666667
|gjatësia = 4.8288888888889
|Harta_foto =
}}
'''Gespunsart''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Gespunsart ka një popullsi prej 1097 banorë dhe sipërfaqe 21.02 km², me një dendësi prej 52 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Gespunsart}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08188 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Gespunsart]]
[[en:Gespunsart]]
[[fr:Gespunsart]]Étrépigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Étrépigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89tr%C3%A9pigny%2C%20%C3%A9glise%20et%20ch%C3%A2teau20050515.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.23
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =258
|Dendësia =61
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08160
|INSEE = 08158
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.684444444444
|gjatësia = 4.7538888888889
|Harta_foto =
}}
'''Étrépigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Étrépigny ka një popullsi prej 258 banorë dhe sipërfaqe 4.23 km², me një dendësi prej 61 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Étrépigny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08158 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Étrépigny]]
[[en:Étrépigny]]
[[fr:Étrépigny]]Sorbon[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sorbon
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Sorbon.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sorbon%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =14.43
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =201
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08427
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.538888888889
|gjatësia = 4.3547222222222
|Harta_foto =
}}
'''Sorbon''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sorbon ka një popullsi prej 201 banorë dhe sipërfaqe 14.43 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sorbon}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08427 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sorbon]]
[[en:Sorbon]]
[[fr:Sorbon]]Neufmanil[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Neufmanil
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Neufmanil.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Ancienne%20mairie%20de%20Neufmanil.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.12
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1117
|Dendësia =110
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08700
|INSEE = 08316
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.810277777778
|gjatësia = 4.7952777777778
|Harta_foto =
}}
'''Neufmanil''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Neufmanil ka një popullsi prej 1117 banorë dhe sipërfaqe 10.12 km², me një dendësi prej 110 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Neufmanil}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08316 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Neufmanil]]
[[en:Neufmanil]]
[[fr:Neufmanil]]Logny-Bogny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Logny-Bogny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Logny-Bogny%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise%20et%20plaque%20entr%C3%A9e%20village.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.66
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =192
|Dendësia =18
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08257
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.7775
|gjatësia = 4.3966666666667
|Harta_foto =
}}
'''Logny-Bogny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Logny-Bogny ka një popullsi prej 192 banorë dhe sipërfaqe 10.66 km², me një dendësi prej 18 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Logny-Bogny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08257 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Logny-Bogny]]
[[en:Logny-Bogny]]
[[fr:Logny-Bogny]]Poix-Terron[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Poix-Terron
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Poix-Terron.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Poix-Terron%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =14.26
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =822
|Dendësia =58
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08341
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.648888888889
|gjatësia = 4.64
|Harta_foto =
}}
'''Poix-Terron''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Poix-Terron ka një popullsi prej 822 banorë dhe sipërfaqe 14.26 km², me një dendësi prej 58 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Poix-Terron}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08341 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Poix-Terron]]
[[en:Poix-Terron]]
[[fr:Poix-Terron]]Marvaux-Vieux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Marvaux-Vieux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Marvaux-Vieux%20-%20l%E2%80%99%C3%89glise%20Saint-%C3%89tienne%20%C3%A0Vieux%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.61
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =76
|Dendësia =7
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08280
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.289722222222
|gjatësia = 4.6802777777778
|Harta_foto =
}}
'''Marvaux-Vieux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Marvaux-Vieux ka një popullsi prej 76 banorë dhe sipërfaqe 11.61 km², me një dendësi prej 7 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Marvaux-Vieux}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08280 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Marvaux-Vieux]]
[[en:Marvaux-Vieux]]
[[fr:Marvaux-Vieux]]Wasigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Wasigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Wasigny.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Wasigny%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.98
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =356
|Dendësia =36
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08499
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.632777777778
|gjatësia = 4.3566666666667
|Harta_foto =
}}
'''Wasigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Wasigny ka një popullsi prej 356 banorë dhe sipërfaqe 9.98 km², me një dendësi prej 36 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Wasigny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08499 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Wasigny]]
[[en:Wasigny]]
[[fr:Wasigny]]Écordal[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Écordal
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20%C3%89cordal.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89cordal%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.89
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =305
|Dendësia =24
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08151
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.5275
|gjatësia = 4.5805555555556
|Harta_foto =
}}
'''Écordal''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Écordal ka një popullsi prej 305 banorë dhe sipërfaqe 12.89 km², me një dendësi prej 24 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Écordal}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08151 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Écordal]]
[[en:Écordal]]
[[fr:Écordal]]Marcq[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Marcq
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Place%20Marcq%20Ardennes.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.61
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =101
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08274
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.319722222222
|gjatësia = 4.9269444444444
|Harta_foto =
}}
'''Marcq''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Marcq ka një popullsi prej 101 banorë dhe sipërfaqe 10.61 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Marcq (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08274 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Marcq]]
[[en:Marcq]]
[[fr:Marcq]]Gruyères[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Gruyères
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Gruyeres%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Ch%C3%A2teau%20de%20Gruy%C3%A8res%20vue%20Ouest%201%20Gruy%C3%A8res%20Ardennes%20France.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.48
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =85
|Dendësia =16
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08201
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.71
|gjatësia = 4.6016666666667
|Harta_foto =
}}
'''Gruyères''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Gruyères ka një popullsi prej 85 banorë dhe sipërfaqe 5.48 km², me një dendësi prej 16 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Gruyères (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08201 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Gruyères]]
[[en:Gruyères]]
[[fr:Gruyères]]La Férée[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Férée
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-La%20F%C3%A9r%C3%A9e.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.01
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =86
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08290
|INSEE = 08167
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.763055555556
|gjatësia = 4.3022222222222
|Harta_foto =
}}
'''La Férée''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Férée ka një popullsi prej 86 banorë dhe sipërfaqe 11.01 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Férée}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08167 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Férée]]
[[en:La Férée]]
[[fr:La Férée]]Novy-Chevrières[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Novy-Chevrières
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Novy-Chevri%C3%A8res.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Novy-Chevri%C3%A8res%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =17.2
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =649
|Dendësia =38
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08330
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.538888888889
|gjatësia = 4.4438888888889
|Harta_foto =
}}
'''Novy-Chevrières''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Novy-Chevrières ka një popullsi prej 649 banorë dhe sipërfaqe 17.2 km², me një dendësi prej 38 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Novy-Chevrières}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08330 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Novy-Chevrières]]
[[en:Novy-Chevrières]]
[[fr:Novy-Chevrières]]Harricourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Harricourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Harricourt%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Harricourt%20Ardennes%20France%20Maison%20forte%20et%20moulin%2001.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.87
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =37
|Dendësia =5
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =175
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08215
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.434166666667
|gjatësia = 4.9291666666667
|Harta_foto =
}}
'''Harricourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Harricourt ka një popullsi prej 37 banorë dhe sipërfaqe 7.87 km², me një dendësi prej 5 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Harricourt (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08215 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Harricourt]]
[[en:Harricourt]]
[[fr:Harricourt]]Lépron-les-Vallées[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Lépron-les-Vallées
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20L%C3%A9pron-les-Vall%C3%A9es.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = L%C3%A9pron-les-Vall%C3%A9es%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise%2001.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.42
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =99
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08251
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.760833333333
|gjatësia = 4.4522222222222
|Harta_foto =
}}
'''Lépron-les-Vallées''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Lépron-les-Vallées ka një popullsi prej 99 banorë dhe sipërfaqe 6.42 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Lépron-les-Vallées}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08251 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Lépron-les-Vallées]]
[[en:Lépron-les-Vallées]]
[[fr:Lépron-les-Vallées]]Cliron[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Cliron
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Cliron.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Zone%20Industrielle%20Ardennes%20Emeraude.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.18
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =309
|Dendësia =50
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08090
|INSEE = 08125
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.810833333333
|gjatësia = 4.6133333333333
|Harta_foto =
}}
'''Cliron''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Cliron ka një popullsi prej 309 banorë dhe sipërfaqe 6.18 km², me një dendësi prej 50 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Cliron}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08125 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Cliron]]
[[en:Cliron]]
[[fr:Cliron]]Bièvres[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bièvres
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Bi%C3%A8vres%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Bi%C3%A8vres%20%2808%20Ardennes%29%20-%20%C3%89glise%20Saint-Pierre%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.3
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =55
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08370
|INSEE = 08065
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.556666666667
|gjatësia = 5.265
|Harta_foto = http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/Map%20commune%20FR%20insee%20code%2008065.png
}}
'''Bièvres''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Bièvres ka një popullsi prej 55 banorë dhe sipërfaqe 7.3 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Bièvres (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08065 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bièvres]]
[[en:Bièvres]]
[[fr:Bièvres]]Bertoncourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bertoncourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Bertoncourt.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Village%20Bertoncourt%2002.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.83
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =131
|Dendësia =19
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08062
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.536111111111
|gjatësia = 4.4008333333333
|Harta_foto =
}}
'''Bertoncourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Bertoncourt ka një popullsi prej 131 banorë dhe sipërfaqe 6.83 km², me një dendësi prej 19 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Bertoncourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08062 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bertoncourt]]
[[en:Bertoncourt]]
[[fr:Bertoncourt]]Lametz[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Lametz
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Lametz.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20de%20Lametz.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.46
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =76
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08244
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.530555555556
|gjatësia = 4.69
|Harta_foto =
}}
'''Lametz''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Lametz ka një popullsi prej 76 banorë dhe sipërfaqe 9.46 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Lametz}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08244 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Lametz]]
[[en:Lametz]]
[[fr:Lametz]]Chagny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Chagny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Chagny-08-village-01.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.35
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =181
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08095
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.576111111111
|gjatësia = 4.7052777777778
|Harta_foto =
}}
'''Chagny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Chagny ka një popullsi prej 181 banorë dhe sipërfaqe 13.35 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Chagny (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08095 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Chagny]]
[[en:Chagny]]
[[fr:Chagny]]Château-Porcien[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Château-Porcien
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Ecu%20Chateau-Porcien.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Chateau-Porcien%20Ardennes%20France%2004.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =17.31
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1425
|Dendësia =82
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08360
|INSEE = 08107
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.chateau-porcien.fr
|gjerësia = 49.529444444444
|gjatësia = 4.2458333333333
|Harta_foto =
}}
'''Château-Porcien''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Château-Porcien ka një popullsi prej 1425 banorë dhe sipërfaqe 17.31 km², me një dendësi prej 82 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Château-Porcien}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08107 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Château-Porcien]]
[[en:Château-Porcien]]
[[fr:Château-Porcien]]Sapogne-sur-Marche[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sapogne-sur-Marche
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Sapogne-sur-Marche.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sapogne-sur-Marche%20Ch%C3%A2teau%20de%20Tassigny%20-%20le%20Ch%C3%A2teau%20de%20Tassigny%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =139
|Dendësia =26
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08370
|INSEE = 08399
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.599444444444
|gjatësia = 5.3177777777778
|Harta_foto =
}}
'''Sapogne-sur-Marche''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sapogne-sur-Marche ka një popullsi prej 139 banorë dhe sipërfaqe 5.41 km², me një dendësi prej 26 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sapogne-sur-Marche}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08399 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sapogne-sur-Marche]]
[[en:Sapogne-sur-Marche]]
[[fr:Sapogne-sur-Marche]]Le Mont-Dieu[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Le Mont-Dieu
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Grand%20corps%20de%20logis%20Chartreuse%20du%20Mont-Dieu%20Ardennes%20France.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =18.72
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =16
|Dendësia =1
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =200
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08390
|INSEE = 08300
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.535
|gjatësia = 4.8780555555556
|Harta_foto =
}}
'''Le Mont-Dieu''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Le Mont-Dieu ka një popullsi prej 16 banorë dhe sipërfaqe 18.72 km², me një dendësi prej 1 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Le Mont-Dieu}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08300 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Le Mont-Dieu]]
[[en:Le Mont-Dieu]]
[[fr:Le Mont-Dieu]]Saint-Menges[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Menges
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Saint-Menges.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Menges-08-Eglise.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.21
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1019
|Dendësia =83
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08391
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.saint-menges.com
|gjerësia = 49.738611111111
|gjatësia = 4.9261111111111
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Menges''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Menges ka një popullsi prej 1019 banorë dhe sipërfaqe 12.21 km², me një dendësi prej 83 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Menges}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08391 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Menges]]
[[en:Saint-Menges]]
[[fr:Saint-Menges]]Chaumont-Porcien[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Chaumont-Porcien
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Chaumont-Porcien.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Chaumont-Porcien%20%28Ardennes%29%20Mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =35.97
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =472
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08113
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.649444444444
|gjatësia = 4.2472222222222
|Harta_foto =
}}
'''Chaumont-Porcien''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Chaumont-Porcien ka një popullsi prej 472 banorë dhe sipërfaqe 35.97 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Chaumont-Porcien}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08113 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Chaumont-Porcien]]
[[en:Chaumont-Porcien]]
[[fr:Chaumont-Porcien]]Juniville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Juniville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Juniville.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Church%20and%20war%20memorial%20at%20Juniville%20%28Ardennes%2C%20Fr%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =26.2
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1196
|Dendësia =46
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08239
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://juniville.free.fr/
|gjerësia = 49.3975
|gjatësia = 4.3825
|Harta_foto =
}}
'''Juniville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Juniville ka një popullsi prej 1196 banorë dhe sipërfaqe 26.2 km², me një dendësi prej 46 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Juniville}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08239 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Juniville]]
[[en:Juniville]]
[[fr:Juniville]]Angecourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Angecourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Angecourt%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20Angecourt%20077.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.73
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =406
|Dendësia =109
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08450
|INSEE = 08013
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.634166666667
|gjatësia = 4.9788888888889
|Harta_foto =
}}
'''Angecourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Angecourt ka një popullsi prej 406 banorë dhe sipërfaqe 3.73 km², me një dendësi prej 109 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Angecourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08013 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Angecourt]]
[[en:Angecourt]]
[[fr:Angecourt]]Apremont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Apremont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Apremont081610.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.86
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =126
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08017
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.268888888889
|gjatësia = 4.9880555555556
|Harta_foto =
}}
'''Apremont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Apremont ka një popullsi prej 126 banorë dhe sipërfaqe 12.86 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Apremont (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08017 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Apremont]]
[[en:Apremont]]
[[fr:Apremont]]Charbogne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Charbogne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Charbogne.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Charbogne%20%28Ardennes%29%20ferme%20fortifi%C3%A9.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.06
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =212
|Dendësia =23
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08103
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.502777777778
|gjatësia = 4.5880555555556
|Harta_foto =
}}
'''Charbogne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Charbogne ka një popullsi prej 212 banorë dhe sipërfaqe 9.06 km², me një dendësi prej 23 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Charbogne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08103 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Charbogne]]
[[en:Charbogne]]
[[fr:Charbogne]]Haraucourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Haraucourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Haraucourt.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Haraucourt%20station%20A.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.53
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =749
|Dendësia =65
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08450
|INSEE = 08211
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.622222222222
|gjatësia = 4.9613888888889
|Harta_foto =
}}
'''Haraucourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Haraucourt ka një popullsi prej 749 banorë dhe sipërfaqe 11.53 km², me një dendësi prej 65 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Haraucourt (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08211 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Haraucourt]]
[[en:Haraucourt]]
[[fr:Haraucourt]]Flize[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Flize
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Flize%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20de%20Flize.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =2.07
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1164
|Dendësia =562
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08160
|INSEE = 08173
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.698611111111
|gjatësia = 4.7733333333333
|Harta_foto =
}}
'''Flize''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Flize ka një popullsi prej 1164 banorë dhe sipërfaqe 2.07 km², me një dendësi prej 562 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Flize}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08173 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Flize]]
[[en:Flize]]
[[fr:Flize]]Cheveuges[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Cheveuges
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Cheveuges%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Roseneige.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.9
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =437
|Dendësia =49
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08350
|INSEE = 08119
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.665
|gjatësia = 4.8827777777778
|Harta_foto =
}}
'''Cheveuges''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Cheveuges ka një popullsi prej 437 banorë dhe sipërfaqe 8.9 km², me një dendësi prej 49 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Cheveuges}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08119 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Cheveuges]]
[[en:Cheveuges]]
[[fr:Cheveuges]]Cornay[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Cornay
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Cornay%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Village%20de%20Cornay.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.94
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =72
|Dendësia =7
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08131
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.301666666667
|gjatësia = 4.9491666666667
|Harta_foto =
}}
'''Cornay''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Cornay ka një popullsi prej 72 banorë dhe sipërfaqe 10.94 km², me një dendësi prej 7 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Cornay}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08131 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Cornay]]
[[en:Cornay]]
[[fr:Cornay]]Novion-Porcien[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Novion-Porcien
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Novion-Porcien.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Novion-Porcien%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =17.21
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =504
|Dendësia =29
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08329
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.novion-porcien.com
|gjerësia = 49.600277777778
|gjatësia = 4.4236111111111
|Harta_foto =
}}
'''Novion-Porcien''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Novion-Porcien ka një popullsi prej 504 banorë dhe sipërfaqe 17.21 km², me një dendësi prej 29 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Novion-Porcien}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08329 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Novion-Porcien]]
[[en:Novion-Porcien]]
[[fr:Novion-Porcien]]Ham-sur-Meuse[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Ham-sur-Meuse
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Ham-sur-Meuse%20-%20Pont%20sur%20la%20Meuse.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.19
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =245
|Dendësia =40
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08600
|INSEE = 08207
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 50.111111111111
|gjatësia = 4.7808333333333
|Harta_foto =
}}
'''Ham-sur-Meuse''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Ham-sur-Meuse ka një popullsi prej 245 banorë dhe sipërfaqe 6.19 km², me një dendësi prej 40 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Ham-sur-Meuse}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08207 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Ham-sur-Meuse]]
[[en:Ham-sur-Meuse]]
[[fr:Ham-sur-Meuse]]Givonne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Givonne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Givonne.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20givonne.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =14.04
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1099
|Dendësia =78
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08191
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://givonne08.free.fr
|gjerësia = 49.720555555556
|gjatësia = 4.9880555555556
|Harta_foto =
}}
'''Givonne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Givonne ka një popullsi prej 1099 banorë dhe sipërfaqe 14.04 km², me një dendësi prej 78 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Givonne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08191 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Givonne]]
[[en:Givonne]]
[[fr:Givonne]]Les Deux-Villes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Les Deux-Villes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Les%20Deux-Villes.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Les%20Deux-Villes.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.14
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =272
|Dendësia =33
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =223
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08110
|INSEE = 08138
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.650555555556
|gjatësia = 5.2319444444444
|Harta_foto =
}}
'''Les Deux-Villes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Les Deux-Villes ka një popullsi prej 272 banorë dhe sipërfaqe 8.14 km², me një dendësi prej 33 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Les Deux-Villes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08138 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Les Deux-Villes]]
[[en:Les Deux-Villes]]
[[fr:Les Deux-Villes]]Draize[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Draize
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Draize%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.79
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =101
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08146
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.657222222222
|gjatësia = 4.335
|Harta_foto =
}}
'''Draize''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Draize ka një popullsi prej 101 banorë dhe sipërfaqe 6.79 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Draize}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08146 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Draize]]
[[en:Draize]]
[[fr:Draize]]Boutancourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Boutancourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Boutancourt%20%28Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =2.99
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =285
|Dendësia =95
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08160
|INSEE = 08079
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.684166666667
|gjatësia = 4.7683333333333
|Harta_foto =
}}
'''Boutancourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Boutancourt ka një popullsi prej 285 banorë dhe sipërfaqe 2.99 km², me një dendësi prej 95 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Boutancourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08079 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Boutancourt]]
[[en:Boutancourt]]
[[fr:Boutancourt]]Hauteville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Hauteville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Hauteville%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.61
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =107
|Dendësia =19
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =86
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08219
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.583888888889
|gjatësia = 4.3002777777778
|Harta_foto =
}}
'''Hauteville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Hauteville ka një popullsi prej 107 banorë dhe sipërfaqe 5.61 km², me një dendësi prej 19 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Hauteville (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08219 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Hauteville]]
[[en:Hauteville]]
[[fr:Hauteville]]Condé-lès-Autry[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Condé-lès-Autry
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Cond%C3%A9-l%C3%A8s-Autry-FR-08-mairie-03.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.97
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =78
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08128
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.251666666667
|gjatësia = 4.8544444444444
|Harta_foto =
}}
'''Condé-lès-Autry''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Condé-lès-Autry ka një popullsi prej 78 banorë dhe sipërfaqe 7.97 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Condé-lès-Autry}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08128 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Condé-lès-Autry]]
[[en:Condé-lès-Autry]]
[[fr:Condé-lès-Autry]]Chappes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Chappes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Chappes%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.59
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =96
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08102
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.610277777778
|gjatësia = 4.2697222222222
|Harta_foto =
}}
'''Chappes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Chappes ka një popullsi prej 96 banorë dhe sipërfaqe 9.59 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Chappes (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08102 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Chappes]]
[[en:Chappes]]
[[fr:Chappes]]Boult-aux-Bois[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Boult-aux-Bois
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Boult-aux-Bois%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Boult%20aux%20Bois%201.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =15.2
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =148
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08075
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.431111111111
|gjatësia = 4.8425
|Harta_foto =
}}
'''Boult-aux-Bois''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Boult-aux-Bois ka një popullsi prej 148 banorë dhe sipërfaqe 15.2 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Boult-aux-Bois}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08075 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Boult-aux-Bois]]
[[en:Boult-aux-Bois]]
[[fr:Boult-aux-Bois]]Bignicourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bignicourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89glise%205333.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.62
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =67
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08066
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.399166666667
|gjatësia = 4.4244444444444
|Harta_foto =
}}
'''Bignicourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Bignicourt ka një popullsi prej 67 banorë dhe sipërfaqe 8.62 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Bignicourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08066 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bignicourt]]
[[en:Bignicourt]]
[[fr:Bignicourt]]Le Châtelet-sur-Retourne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Le Châtelet-sur-Retourne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Le%20Ch%C3%A2telet-sur-Retourne.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Le%20Chatelet-Sur-Retourne%20-%20l%E2%80%99%C3%89glise%20Saint-Nicolas%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.94
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =746
|Dendësia =75
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08111
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.416944444444
|gjatësia = 4.2780555555556
|Harta_foto =
}}
'''Le Châtelet-sur-Retourne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Le Châtelet-sur-Retourne ka një popullsi prej 746 banorë dhe sipërfaqe 9.94 km², me një dendësi prej 75 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Le Châtelet-sur-Retourne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08111 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Le Châtelet-sur-Retourne]]
[[en:Le Châtelet-sur-Retourne]]
[[fr:Le Châtelet-sur-Retourne]]Euilly-et-Lombut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Euilly-et-Lombut
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Euilly-et-Lombut.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Entree%20Euilly.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.11
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =111
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08210
|INSEE = 08159
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.629166666667
|gjatësia = 5.1202777777778
|Harta_foto =
}}
'''Euilly-et-Lombut''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Euilly-et-Lombut ka një popullsi prej 111 banorë dhe sipërfaqe 10.11 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Euilly-et-Lombut}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08159 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Euilly-et-Lombut]]
[[en:Euilly-et-Lombut]]
[[fr:Euilly-et-Lombut]]Anchamps[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Anchamps
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Pont%20sur%20l%27ecluse%2C%20Anchamps%2001%2009.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =2.26
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =226
|Dendësia =100
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08500
|INSEE = 08011
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.931388888889
|gjatësia = 4.6752777777778
|Harta_foto =
}}
'''Anchamps''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Anchamps ka një popullsi prej 226 banorë dhe sipërfaqe 2.26 km², me një dendësi prej 100 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Anchamps}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08011 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Anchamps]]
[[en:Anchamps]]
[[fr:Anchamps]]Aouste[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Aouste
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Aouste.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Aouste%20entr%C3%A9e%20Sud%20par%20D36.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.83
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =206
|Dendësia =16
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08290
|INSEE = 08016
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.7975
|gjatësia = 4.3155555555556
|Harta_foto =
}}
'''Aouste''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Aouste ka një popullsi prej 206 banorë dhe sipërfaqe 12.83 km², me një dendësi prej 16 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Aouste}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08016 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Aouste]]
[[en:Aouste]]
[[fr:Aouste]]Annelles[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Annelles
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Annelles%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Annelles%20-%20le%20village%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.31
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =137
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08014
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.commune-annelles.fr
|gjerësia = 49.427777777778
|gjatësia = 4.4194444444444
|Harta_foto =
}}
'''Annelles''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Annelles ka një popullsi prej 137 banorë dhe sipërfaqe 12.31 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Annelles}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08014 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Annelles]]
[[en:Annelles]]
[[fr:Annelles]]Ardeuil-et-Montfauxelles[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Ardeuil-et-Montfauxelles
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Ardeuil-et-Montfauxelles%20-%20l%E2%80%99%C3%89glise%20Notre-Dame%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =80
|Dendësia =19
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08018
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.268055555556
|gjatësia = 4.7069444444444
|Harta_foto =
}}
'''Ardeuil-et-Montfauxelles''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Ardeuil-et-Montfauxelles ka një popullsi prej 80 banorë dhe sipërfaqe 4.28 km², me një dendësi prej 19 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Ardeuil-et-Montfauxelles}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08018 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Ardeuil-et-Montfauxelles]]
[[en:Ardeuil-et-Montfauxelles]]
[[fr:Ardeuil-et-Montfauxelles]]Raucourt-et-Flaba[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Raucourt-et-Flaba
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Raucourt%20et%20Flaba.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = 103%20%282%29%20Raucourt-et-Flaba%20%28%2008450%20%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =21.83
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =869
|Dendësia =40
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08450
|INSEE = 08354
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6025
|gjatësia = 4.9572222222222
|Harta_foto =
}}
'''Raucourt-et-Flaba''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Raucourt-et-Flaba ka një popullsi prej 869 banorë dhe sipërfaqe 21.83 km², me një dendësi prej 40 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Raucourt-et-Flaba}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08354 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Raucourt-et-Flaba]]
[[en:Raucourt-et-Flaba]]
[[fr:Raucourt-et-Flaba]]Foisches[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Foisches
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Foisches%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Ch%C3%A2teau-ferme%20de%20Foisches%206.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.65
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =211
|Dendësia =45
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08600
|INSEE = 08175
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 50.126666666667
|gjatësia = 4.7791666666667
|Harta_foto =
}}
'''Foisches''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Foisches ka një popullsi prej 211 banorë dhe sipërfaqe 4.65 km², me një dendësi prej 45 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Foisches}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08175 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Foisches]]
[[en:Foisches]]
[[fr:Foisches]]Givron[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Givron
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Givron%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.15
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =100
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08192
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.648333333333
|gjatësia = 4.29
|Harta_foto =
}}
'''Givron''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Givron ka një popullsi prej 100 banorë dhe sipërfaqe 7.15 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Givron}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08192 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Givron]]
[[en:Givron]]
[[fr:Givron]]Sedan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sedan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Sedan%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Sedan03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =20548
|Dendësia =1262
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =157
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08409
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.sedan.fr
|gjerësia = 49.701944444444
|gjatësia = 4.9402777777778
|Harta_foto =
}}
'''Sedan''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sedan ka një popullsi prej 20548 banorë dhe sipërfaqe 16.28 km², me një dendësi prej 1262 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sedan}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08409 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sedan]]
[[en:Sedan]]
[[fr:Sedan]]Sedan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sedan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Sedan%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Sedan03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =20548
|Dendësia =1262
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =157
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08409
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.sedan.fr
|gjerësia = 49.701944444444
|gjatësia = 4.9402777777778
|Harta_foto =
}}
'''Sedan''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sedan ka një popullsi prej 20548 banorë dhe sipërfaqe 16.28 km², me një dendësi prej 1262 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sedan}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08409 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sedan]]
[[en:Sedan]]
[[fr:Sedan]]Sedan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sedan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Sedan%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Sedan03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =20548
|Dendësia =1262
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =157
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08409
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.sedan.fr
|gjerësia = 49.701944444444
|gjatësia = 4.9402777777778
|Harta_foto =
}}
'''Sedan''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sedan ka një popullsi prej 20548 banorë dhe sipërfaqe 16.28 km², me një dendësi prej 1262 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sedan}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08409 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sedan]]
[[en:Sedan]]
[[fr:Sedan]]Sedan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sedan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Sedan%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Sedan03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =20548
|Dendësia =1262
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =157
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08409
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.sedan.fr
|gjerësia = 49.701944444444
|gjatësia = 4.9402777777778
|Harta_foto =
}}
'''Sedan''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sedan ka një popullsi prej 20548 banorë dhe sipërfaqe 16.28 km², me një dendësi prej 1262 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sedan}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08409 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sedan]]
[[en:Sedan]]
[[fr:Sedan]]Sedan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sedan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Sedan%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Sedan03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =18134
|Dendësia =1114
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =157
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08409
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.sedan.fr
|gjerësia = 49.701944444444
|gjatësia = 4.9402777777778
|Harta_foto =
}}
'''Sedan''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sedan ka një popullsi prej 18134 banorë dhe sipërfaqe 16.28 km², me një dendësi prej 1114 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sedan}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08409 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sedan]]
[[en:Sedan]]
[[fr:Sedan]]Sedan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sedan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Sedan%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Sedan03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =18134
|Dendësia =1114
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =157
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08409
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.sedan.fr
|gjerësia = 49.701944444444
|gjatësia = 4.9402777777778
|Harta_foto =
}}
'''Sedan''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sedan ka një popullsi prej 18134 banorë dhe sipërfaqe 16.28 km², me një dendësi prej 1114 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sedan}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08409 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sedan]]
[[en:Sedan]]
[[fr:Sedan]]Sedan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sedan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Sedan%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Sedan03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =18134
|Dendësia =1114
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =157
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08409
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.sedan.fr
|gjerësia = 49.701944444444
|gjatësia = 4.9402777777778
|Harta_foto =
}}
'''Sedan''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sedan ka një popullsi prej 18134 banorë dhe sipërfaqe 16.28 km², me një dendësi prej 1114 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sedan}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08409 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sedan]]
[[en:Sedan]]
[[fr:Sedan]]Sedan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sedan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Sedan%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Sedan03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =18134
|Dendësia =1114
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =157
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08409
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.sedan.fr
|gjerësia = 49.701944444444
|gjatësia = 4.9402777777778
|Harta_foto =
}}
'''Sedan''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sedan ka një popullsi prej 18134 banorë dhe sipërfaqe 16.28 km², me një dendësi prej 1114 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sedan}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08409 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sedan]]
[[en:Sedan]]
[[fr:Sedan]]Rethel[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rethel
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Armoiries%20Rethel%203%20rateaux.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Biblioth%C3%A8que%20et%20%C3%A9glise%20saint%20Nicolas%20Rethel.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =18.58
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =7730
|Dendësia =416
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08362
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.villederethel.fr
|gjerësia = 49.509722222222
|gjatësia = 4.3675
|Harta_foto =
}}
'''Rethel''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rethel ka një popullsi prej 7730 banorë dhe sipërfaqe 18.58 km², me një dendësi prej 416 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rethel}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08362 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rethel]]
[[en:Rethel]]
[[fr:Rethel]]Vouziers[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vouziers
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Vouziers%20%28Ardenne%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Maurille%2001.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =27.8
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =4019
|Dendësia =145
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =148
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08490
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.ville-vouziers.fr
|gjerësia = 49.398055555556
|gjatësia = 4.7011111111111
|Harta_foto =
}}
'''Vouziers''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vouziers ka një popullsi prej 4019 banorë dhe sipërfaqe 27.8 km², me një dendësi prej 145 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vouziers (commune déléguée)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08490 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vouziers]]
[[en:Vouziers]]
[[fr:Vouziers]]La Francheville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Francheville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20La%20Francheville.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Francheville%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.79
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1637
|Dendësia =241
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =11
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08000
|INSEE = 08180
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.729722222222
|gjatësia = 4.7147222222222
|Harta_foto =
}}
'''La Francheville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Francheville ka një popullsi prej 1637 banorë dhe sipërfaqe 6.79 km², me një dendësi prej 241 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Francheville}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08180 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Francheville]]
[[en:La Francheville]]
[[fr:La Francheville]]Givet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Givet
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Givet%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Givet2.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =18.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =6618
|Dendësia =359
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08600
|INSEE = 08190
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://givet.fr
|gjerësia = 50.138055555556
|gjatësia = 4.8241666666667
|Harta_foto =
}}
'''Givet''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Givet ka një popullsi prej 6618 banorë dhe sipërfaqe 18.41 km², me një dendësi prej 359 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Givet}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08190 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Givet]]
[[en:Givet]]
[[fr:Givet]]This[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =This
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20This%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = This%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.46
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =219
|Dendësia =49
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08090
|INSEE = 08450
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.749166666667
|gjatësia = 4.6088888888889
|Harta_foto =
}}
'''This''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. This ka një popullsi prej 219 banorë dhe sipërfaqe 4.46 km², me një dendësi prej 49 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|This (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08450 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|This]]
[[en:This]]
[[fr:This]]Viel-Saint-Remy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Viel-Saint-Remy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Viel-Saint-R%C3%A9my%20%28Ardennes%29%20lavoir.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =22.63
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =290
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08472
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.629722222222
|gjatësia = 4.5025
|Harta_foto =
}}
'''Viel-Saint-Remy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Viel-Saint-Remy ka një popullsi prej 290 banorë dhe sipërfaqe 22.63 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Viel-Saint-Remy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08472 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Viel-Saint-Remy]]
[[en:Viel-Saint-Remy]]
[[fr:Viel-Saint-Remy]]Rocroi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rocroi
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Rocroi%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Rocroi.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =50.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =2393
|Dendësia =47
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =385
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08230
|INSEE = 08367
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.925277777778
|gjatësia = 4.5213888888889
|Harta_foto =
}}
'''Rocroi''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rocroi ka një popullsi prej 2393 banorë dhe sipërfaqe 50.41 km², me një dendësi prej 47 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rocroi}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08367 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rocroi]]
[[en:Rocroi]]
[[fr:Rocroi]]Rocroi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rocroi
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Rocroi%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Rocroi.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =50.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =2393
|Dendësia =47
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =385
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08230
|INSEE = 08367
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.925277777778
|gjatësia = 4.5213888888889
|Harta_foto =
}}
'''Rocroi''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rocroi ka një popullsi prej 2393 banorë dhe sipërfaqe 50.41 km², me një dendësi prej 47 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rocroi}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08367 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rocroi]]
[[en:Rocroi]]
[[fr:Rocroi]]Rocroi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rocroi
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Rocroi%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Rocroi.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =50.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =2393
|Dendësia =47
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =385
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08230
|INSEE = 08367
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.925277777778
|gjatësia = 4.5213888888889
|Harta_foto =
}}
'''Rocroi''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rocroi ka një popullsi prej 2393 banorë dhe sipërfaqe 50.41 km², me një dendësi prej 47 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rocroi}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08367 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rocroi]]
[[en:Rocroi]]
[[fr:Rocroi]]Rocroi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rocroi
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Rocroi%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Rocroi.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =50.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =2393
|Dendësia =47
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =385
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08230
|INSEE = 08367
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.925277777778
|gjatësia = 4.5213888888889
|Harta_foto =
}}
'''Rocroi''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rocroi ka një popullsi prej 2393 banorë dhe sipërfaqe 50.41 km², me një dendësi prej 47 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rocroi}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08367 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rocroi]]
[[en:Rocroi]]
[[fr:Rocroi]]Vireux-Wallerand[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vireux-Wallerand
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Vireux-Wallerand.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vireux-Wallerand%20-%20Mairie.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =21.07
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =2013
|Dendësia =96
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08320
|INSEE = 08487
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 50.083888888889
|gjatësia = 4.73
|Harta_foto =
}}
'''Vireux-Wallerand''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vireux-Wallerand ka një popullsi prej 2013 banorë dhe sipërfaqe 21.07 km², me një dendësi prej 96 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vireux-Wallerand}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08487 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vireux-Wallerand]]
[[en:Vireux-Wallerand]]
[[fr:Vireux-Wallerand]]Laifour[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Laifour
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vue%20sur%20Laifour%20%28Ardennes%2C%20Fr%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.25
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =481
|Dendësia =148
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08800
|INSEE = 08242
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.9125
|gjatësia = 4.6927777777778
|Harta_foto =
}}
'''Laifour''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Laifour ka një popullsi prej 481 banorë dhe sipërfaqe 3.25 km², me një dendësi prej 148 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Laifour}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08242 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Laifour]]
[[en:Laifour]]
[[fr:Laifour]]Machault[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Machault
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Machaut.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = PA00078459%20l%27%C3%A9glise%20Saint%20Pierre%20de%20Machault%20-%20Ardennes.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.58
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =510
|Dendësia =31
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08264
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.354722222222
|gjatësia = 4.4994444444444
|Harta_foto =
}}
'''Machault''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Machault ka një popullsi prej 510 banorë dhe sipërfaqe 16.58 km², me një dendësi prej 31 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Machault (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08264 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Machault]]
[[en:Machault]]
[[fr:Machault]]Liry[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Liry
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Liry.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Liry%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.69
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =102
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08256
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.3075
|gjatësia = 4.6588888888889
|Harta_foto =
}}
'''Liry''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Liry ka një popullsi prej 102 banorë dhe sipërfaqe 12.69 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Liry}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08256 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Liry]]
[[en:Liry]]
[[fr:Liry]]Fumay[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Fumay
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Fumay.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Fumay%20depuis%20platale.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =37.56
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =3605
|Dendësia =96
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08170
|INSEE = 08185
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.fumay.fr
|gjerësia = 49.993611111111
|gjatësia = 4.7069444444444
|Harta_foto =
}}
'''Fumay''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Fumay ka një popullsi prej 3605 banorë dhe sipërfaqe 37.56 km², me një dendësi prej 96 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Fumay}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08185 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Fumay]]
[[en:Fumay]]
[[fr:Fumay]]Monthermé[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Monthermé
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Montherm%C3%A9%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Montherm%C3%A9%202.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =32.33
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =2413
|Dendësia =75
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08800
|INSEE = 08302
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.885555555556
|gjatësia = 4.7313888888889
|Harta_foto =
}}
'''Monthermé''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Monthermé ka një popullsi prej 2413 banorë dhe sipërfaqe 32.33 km², me një dendësi prej 75 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Monthermé}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08302 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Monthermé]]
[[en:Monthermé]]
[[fr:Monthermé]]Roizy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Roizy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20Roizy.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.15
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =231
|Dendësia =21
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08190
|INSEE = 08368
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.425
|gjatësia = 4.1772222222222
|Harta_foto =
}}
'''Roizy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Roizy ka një popullsi prej 231 banorë dhe sipërfaqe 11.15 km², me një dendësi prej 21 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Roizy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08368 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Roizy]]
[[en:Roizy]]
[[fr:Roizy]]Brienne-sur-Aisne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Brienne-sur-Aisne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20Brienne%20sur%20Aisne%20-%20Ardennes%20-%20France.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.23
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =193
|Dendësia =16
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08190
|INSEE = 08084
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.433055555556
|gjatësia = 4.0525
|Harta_foto =
}}
'''Brienne-sur-Aisne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Brienne-sur-Aisne ka një popullsi prej 193 banorë dhe sipërfaqe 12.23 km², me një dendësi prej 16 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Brienne-sur-Aisne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08084 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Brienne-sur-Aisne]]
[[en:Brienne-sur-Aisne]]
[[fr:Brienne-sur-Aisne]]Saint-Remy-le-Petit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Remy-le-Petit
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Remy-le-Petit%20%2808%20Ardennes%29%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Saint-%20Remi%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.5
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =54
|Dendësia =7
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08397
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.414444444444
|gjatësia = 4.24
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Remy-le-Petit''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Remy-le-Petit ka një popullsi prej 54 banorë dhe sipërfaqe 7.5 km², me një dendësi prej 7 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Remy-le-Petit}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08397 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Remy-le-Petit]]
[[en:Saint-Remy-le-Petit]]
[[fr:Saint-Remy-le-Petit]]Sault-Saint-Remy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sault-Saint-Remy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sault-Saint-Remy%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.63
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =173
|Dendësia =18
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08190
|INSEE = 08404
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.426388888889
|gjatësia = 4.1616666666667
|Harta_foto =
}}
'''Sault-Saint-Remy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sault-Saint-Remy ka një popullsi prej 173 banorë dhe sipërfaqe 9.63 km², me një dendësi prej 18 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sault-Saint-Remy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08404 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sault-Saint-Remy]]
[[en:Sault-Saint-Remy]]
[[fr:Sault-Saint-Remy]]Haybes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Haybes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Haybes%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Haybes%20-%20H%C3%B4tel%20de%20ville.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =28.05
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1992
|Dendësia =71
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =117
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08170
|INSEE = 08222
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.villedehaybes.fr
|gjerësia = 50.009722222222
|gjatësia = 4.7058333333333
|Harta_foto =
}}
'''Haybes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Haybes ka një popullsi prej 1992 banorë dhe sipërfaqe 28.05 km², me një dendësi prej 71 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Haybes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08222 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Haybes]]
[[en:Haybes]]
[[fr:Haybes]]Donchery[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Donchery
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Donchery.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Donchery..JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =27.36
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =2245
|Dendësia =82
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08350
|INSEE = 08142
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.696388888889
|gjatësia = 4.8744444444444
|Harta_foto =
}}
'''Donchery''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Donchery ka një popullsi prej 2245 banorë dhe sipërfaqe 27.36 km², me një dendësi prej 82 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Donchery}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08142 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Donchery]]
[[en:Donchery]]
[[fr:Donchery]]Nouzonville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Nouzonville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Nouzonville%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20de%20Nouzonville%2008.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.92
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =6214
|Dendësia =569
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08700
|INSEE = 08328
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.nouzonville.com/index.php?r=1
|gjerësia = 49.815
|gjatësia = 4.745
|Harta_foto =
}}
'''Nouzonville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Nouzonville ka një popullsi prej 6214 banorë dhe sipërfaqe 10.92 km², me një dendësi prej 569 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Nouzonville}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08328 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Nouzonville]]
[[en:Nouzonville]]
[[fr:Nouzonville]]Bogny-sur-Meuse[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bogny-sur-Meuse
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Bogny-sur-Meuse.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Bognyaerienne.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =23.16
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =5291
|Dendësia =228
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08120
|INSEE = 08081
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.855277777778
|gjatësia = 4.7658333333333
|Harta_foto =
}}
'''Bogny-sur-Meuse''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Bogny-sur-Meuse ka një popullsi prej 5291 banorë dhe sipërfaqe 23.16 km², me një dendësi prej 228 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Bogny-sur-Meuse}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08081 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bogny-sur-Meuse]]
[[en:Bogny-sur-Meuse]]
[[fr:Bogny-sur-Meuse]]Semide[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Semide
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Semide%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Semide-08-A01.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =37.04
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =198
|Dendësia =5
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08410
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.341111111111
|gjatësia = 4.5827777777778
|Harta_foto =
}}
'''Semide''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Semide ka një popullsi prej 198 banorë dhe sipërfaqe 37.04 km², me një dendësi prej 5 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Semide (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08410 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Semide]]
[[en:Semide]]
[[fr:Semide]]Escombres-et-le-Chesnois[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Escombres-et-le-Chesnois
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Escombres-et-le-Chesnois.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Escombres-et-le-Chesnois%20%2808%20Ardennes%29%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Notre-Dame%20%C3%A0%20Escombres%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.29
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =368
|Dendësia =44
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08110
|INSEE = 08153
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.694722222222
|gjatësia = 5.1236111111111
|Harta_foto =
}}
'''Escombres-et-le-Chesnois''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Escombres-et-le-Chesnois ka një popullsi prej 368 banorë dhe sipërfaqe 8.29 km², me një dendësi prej 44 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Escombres-et-le-Chesnois}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08153 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Escombres-et-le-Chesnois]]
[[en:Escombres-et-le-Chesnois]]
[[fr:Escombres-et-le-Chesnois]]Blanzy-la-Salonnaise[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Blanzy-la-Salonnaise
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Blanzy%20la%20Salonnaise-08190%20%28Ardennes%29%20cropped.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.13
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =338
|Dendësia =28
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08190
|INSEE = 08070
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.488333333333
|gjatësia = 4.1716666666667
|Harta_foto =
}}
'''Blanzy-la-Salonnaise''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Blanzy-la-Salonnaise ka një popullsi prej 338 banorë dhe sipërfaqe 12.13 km², me një dendësi prej 28 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Blanzy-la-Salonnaise}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08070 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Blanzy-la-Salonnaise]]
[[en:Blanzy-la-Salonnaise]]
[[fr:Blanzy-la-Salonnaise]]Gomont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Gomont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Gomont%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Gomont.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.23
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =353
|Dendësia =49
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08190
|INSEE = 08195
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.500277777778
|gjatësia = 4.1616666666667
|Harta_foto =
}}
'''Gomont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Gomont ka një popullsi prej 353 banorë dhe sipërfaqe 7.23 km², me një dendësi prej 49 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Gomont}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08195 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Gomont]]
[[en:Gomont]]
[[fr:Gomont]]Vieux-lès-Asfeld[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vieux-lès-Asfeld
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Vieux-l%C3%A8s-Asfeld%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vieux-l%C3%A8s-Asfeld%20%28Ardennes%29%20Mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.66
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =320
|Dendësia =48
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08190
|INSEE = 08473
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.4575
|gjatësia = 4.1036111111111
|Harta_foto =
}}
'''Vieux-lès-Asfeld''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vieux-lès-Asfeld ka një popullsi prej 320 banorë dhe sipërfaqe 6.66 km², me një dendësi prej 48 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vieux-lès-Asfeld}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08473 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vieux-lès-Asfeld]]
[[en:Vieux-lès-Asfeld]]
[[fr:Vieux-lès-Asfeld]]L'Écaille[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =L'Écaille
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = L%27%C3%89caille%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.15
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =243
|Dendësia =27
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08148
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.416944444444
|gjatësia = 4.2116666666667
|Harta_foto =
}}
'''L'Écaille''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. L'Écaille ka një popullsi prej 243 banorë dhe sipërfaqe 9.15 km², me një dendësi prej 27 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|L'Écaille}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08148 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|L'Écaille]]
[[en:L'Écaille]]
[[fr:L'Écaille]]Houdilcourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Houdilcourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Houdilcourt%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.3
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =149
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =68
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08190
|INSEE = 08229
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.425277777778
|gjatësia = 4.1252777777778
|Harta_foto =
}}
'''Houdilcourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Houdilcourt ka një popullsi prej 149 banorë dhe sipërfaqe 11.3 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Houdilcourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08229 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Houdilcourt]]
[[en:Houdilcourt]]
[[fr:Houdilcourt]]Villers-devant-le-Thour[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Villers-devant-le-Thour
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Villers-devant-le-Thour%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =408
|Dendësia =25
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08190
|INSEE = 08476
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.507222222222
|gjatësia = 4.0861111111111
|Harta_foto =
}}
'''Villers-devant-le-Thour''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Villers-devant-le-Thour ka një popullsi prej 408 banorë dhe sipërfaqe 16.41 km², me një dendësi prej 25 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Villers-devant-le-Thour}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08476 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Villers-devant-le-Thour]]
[[en:Villers-devant-le-Thour]]
[[fr:Villers-devant-le-Thour]]Le Thour[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Le Thour
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Le%20Thour%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Saint-Nicolas%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.62
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =377
|Dendësia =23
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08190
|INSEE = 08451
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.539166666667
|gjatësia = 4.0894444444444
|Harta_foto =
}}
'''Le Thour''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Le Thour ka një popullsi prej 377 banorë dhe sipërfaqe 16.62 km², me një dendësi prej 23 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Le Thour}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08451 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Le Thour]]
[[en:Le Thour]]
[[fr:Le Thour]]Poilcourt-Sydney[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Poilcourt-Sydney
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Poilcourt-Sydney%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Poilcourt-Sydney%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.88
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =182
|Dendësia =23
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08190
|INSEE = 08340
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.422777777778
|gjatësia = 4.1016666666667
|Harta_foto =
}}
'''Poilcourt-Sydney''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Poilcourt-Sydney ka një popullsi prej 182 banorë dhe sipërfaqe 7.88 km², me një dendësi prej 23 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Poilcourt-Sydney}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08340 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Poilcourt-Sydney]]
[[en:Poilcourt-Sydney]]
[[fr:Poilcourt-Sydney]]Semuy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Semuy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Semuy%20%28Ardennes%2C%20Fr%29%2C%20the%20church.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.97
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =84
|Dendësia =21
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08411
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.4875
|gjatësia = 4.6580555555556
|Harta_foto =
}}
'''Semuy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Semuy ka një popullsi prej 84 banorë dhe sipërfaqe 3.97 km², me një dendësi prej 21 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Semuy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08411 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Semuy]]
[[en:Semuy]]
[[fr:Semuy]]Saint-Germainmont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Germainmont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Saint-Germainmont.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20St-Germainmont%20Ardennes%20France.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =15.69
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =819
|Dendësia =52
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08190
|INSEE = 08381
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.507777777778
|gjatësia = 4.1313888888889
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Germainmont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Germainmont ka një popullsi prej 819 banorë dhe sipërfaqe 15.69 km², me një dendësi prej 52 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Germainmont}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08381 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Germainmont]]
[[en:Saint-Germainmont]]
[[fr:Saint-Germainmont]]Sainte-Vaubourg[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sainte-Vaubourg
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sainte-Vaubourg%20%2808%20Ardennes%29%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Notre-Dame%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr%20jpg.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.91
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =86
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08398
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.461388888889
|gjatësia = 4.5894444444444
|Harta_foto =
}}
'''Sainte-Vaubourg''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sainte-Vaubourg ka një popullsi prej 86 banorë dhe sipërfaqe 6.91 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sainte-Vaubourg}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08398 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sainte-Vaubourg]]
[[en:Sainte-Vaubourg]]
[[fr:Sainte-Vaubourg]]Vaux-Champagne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vaux-Champagne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Vaux-Champagne%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vaux-Champagne%2002.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.78
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =132
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08462
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.443055555556
|gjatësia = 4.5558333333333
|Harta_foto =
}}
'''Vaux-Champagne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vaux-Champagne ka një popullsi prej 132 banorë dhe sipërfaqe 10.78 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vaux-Champagne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08462 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vaux-Champagne]]
[[en:Vaux-Champagne]]
[[fr:Vaux-Champagne]]Glaire[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Glaire
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Glaire.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Kierch%20Iges.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.46
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =916
|Dendësia =142
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =157
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08194
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.710833333333
|gjatësia = 4.9147222222222
|Harta_foto =
}}
'''Glaire''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Glaire ka një popullsi prej 916 banorë dhe sipërfaqe 6.46 km², me një dendësi prej 142 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Glaire (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08194 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Glaire]]
[[en:Glaire]]
[[fr:Glaire]]Wignicourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Wignicourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Wignicourt%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.49
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =62
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08500
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.578333333333
|gjatësia = 4.5786111111111
|Harta_foto =
}}
'''Wignicourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Wignicourt ka një popullsi prej 62 banorë dhe sipërfaqe 4.49 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Wignicourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08500 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Wignicourt]]
[[en:Wignicourt]]
[[fr:Wignicourt]]Chuffilly-Roche[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Chuffilly-Roche
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Chuffilly-Roche%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sur%20les%20pas%20de%20Rimbaud%2C%20vue%20sur%20Roche%2C.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.67
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =84
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08123
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.447222222222
|gjatësia = 4.6069444444444
|Harta_foto =
}}
'''Chuffilly-Roche''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Chuffilly-Roche ka një popullsi prej 84 banorë dhe sipërfaqe 7.67 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Chuffilly-Roche}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08123 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Chuffilly-Roche]]
[[en:Chuffilly-Roche]]
[[fr:Chuffilly-Roche]]Chooz[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Chooz
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = B%C3%BCrgermeisterhaus%20Chooz.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.08
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =757
|Dendësia =58
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08600
|INSEE = 08122
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 50.103611111111
|gjatësia = 4.8069444444444
|Harta_foto =
}}
'''Chooz''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Chooz ka një popullsi prej 757 banorë dhe sipërfaqe 13.08 km², me një dendësi prej 58 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Chooz}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08122 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Chooz]]
[[en:Chooz]]
[[fr:Chooz]]Revin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Revin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Revin%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Revin.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =38.42
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =6783
|Dendësia =177
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08500
|INSEE = 08363
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.ville-revin.fr
|gjerësia = 49.9425
|gjatësia = 4.6386111111111
|Harta_foto =
}}
'''Revin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Revin ka një popullsi prej 6783 banorë dhe sipërfaqe 38.42 km², me një dendësi prej 177 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Revin}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08363 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Revin]]
[[en:Revin]]
[[fr:Revin]]Revin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Revin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Revin%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Revin.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =38.42
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =6783
|Dendësia =177
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08500
|INSEE = 08363
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.ville-revin.fr
|gjerësia = 49.9425
|gjatësia = 4.6386111111111
|Harta_foto =
}}
'''Revin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Revin ka një popullsi prej 6783 banorë dhe sipërfaqe 38.42 km², me një dendësi prej 177 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Revin}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08363 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Revin]]
[[en:Revin]]
[[fr:Revin]]Revin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Revin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Revin%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Revin.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =38.42
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =6783
|Dendësia =177
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08500
|INSEE = 08363
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.ville-revin.fr
|gjerësia = 49.9425
|gjatësia = 4.6386111111111
|Harta_foto =
}}
'''Revin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Revin ka një popullsi prej 6783 banorë dhe sipërfaqe 38.42 km², me një dendësi prej 177 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Revin}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08363 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Revin]]
[[en:Revin]]
[[fr:Revin]]Revin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Revin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Revin%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Revin.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =38.42
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =6783
|Dendësia =177
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08500
|INSEE = 08363
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.ville-revin.fr
|gjerësia = 49.9425
|gjatësia = 4.6386111111111
|Harta_foto =
}}
'''Revin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Revin ka një popullsi prej 6783 banorë dhe sipërfaqe 38.42 km², me një dendësi prej 177 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Revin}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08363 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Revin]]
[[en:Revin]]
[[fr:Revin]]Bouconville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bouconville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Bouconville%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Bouconville%205.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =15.21
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =52
|Dendësia =3
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08074
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.255
|gjatësia = 4.7625
|Harta_foto =
}}
'''Bouconville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Bouconville ka një popullsi prej 52 banorë dhe sipërfaqe 15.21 km², me një dendësi prej 3 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Bouconville}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08074 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bouconville]]
[[en:Bouconville]]
[[fr:Bouconville]]Coulommes-et-Marqueny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Coulommes-et-Marqueny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Ferme%20de%20Verlaine%20%C3%A0%20Coulommes%20%28Ardennes%2C%20Fr%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.99
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =92
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08134
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.435
|gjatësia = 4.5794444444444
|Harta_foto =
}}
'''Coulommes-et-Marqueny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Coulommes-et-Marqueny ka një popullsi prej 92 banorë dhe sipërfaqe 11.99 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Coulommes-et-Marqueny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08134 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Coulommes-et-Marqueny]]
[[en:Coulommes-et-Marqueny]]
[[fr:Coulommes-et-Marqueny]]Champigneulle[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Champigneulle
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Champigneulle%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20Champigneulle.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.73
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =61
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08098
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.351944444444
|gjatësia = 4.9258333333333
|Harta_foto =
}}
'''Champigneulle''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Champigneulle ka një popullsi prej 61 banorë dhe sipërfaqe 7.73 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Champigneulle}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08098 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Champigneulle]]
[[en:Champigneulle]]
[[fr:Champigneulle]]Hierges[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Hierges
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Hierges.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Ch%C3%A2teau%20hierges%20003.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.05
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =208
|Dendësia =51
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08320
|INSEE = 08226
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 50.105
|gjatësia = 4.74
|Harta_foto =
}}
'''Hierges''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Hierges ka një popullsi prej 208 banorë dhe sipërfaqe 4.05 km², me një dendësi prej 51 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Hierges}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08226 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Hierges]]
[[en:Hierges]]
[[fr:Hierges]]Mouzon[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mouzon
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Mouzon%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mouzon%20hotel%20de%20ville.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =34.43
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =2202
|Dendësia =64
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08210
|INSEE = 08311
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.mouzon.fr/
|gjerësia = 49.606111111111
|gjatësia = 5.0755555555556
|Harta_foto =
}}
'''Mouzon''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Mouzon ka një popullsi prej 2202 banorë dhe sipërfaqe 34.43 km², me një dendësi prej 64 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Mouzon (commune déléguée)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08311 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mouzon]]
[[en:Mouzon]]
[[fr:Mouzon]]Rilly-sur-Aisne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rilly-sur-Aisne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Rilly-sur-Aisne%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = L%27Aisne%2C%20vue%20de%20Mont-de-Jeux.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.44
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =115
|Dendësia =33
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08364
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.4875
|gjatësia = 4.6344444444444
|Harta_foto =
}}
'''Rilly-sur-Aisne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rilly-sur-Aisne ka një popullsi prej 115 banorë dhe sipërfaqe 3.44 km², me një dendësi prej 33 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rilly-sur-Aisne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08364 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rilly-sur-Aisne]]
[[en:Rilly-sur-Aisne]]
[[fr:Rilly-sur-Aisne]]Grandpré[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Grandpré
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Grandpr%C3%A9.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Ch%C3%A2teau%20Grandpr%C3%A9.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =28.56
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =447
|Dendësia =16
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08198
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.340555555556
|gjatësia = 4.87
|Harta_foto =
}}
'''Grandpré''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Grandpré ka një popullsi prej 447 banorë dhe sipërfaqe 28.56 km², me një dendësi prej 16 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Grandpré (commune déléguée)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08198 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Grandpré]]
[[en:Grandpré]]
[[fr:Grandpré]]Alland'Huy-et-Sausseuil[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Alland'Huy-et-Sausseuil
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Alland%27Huy-et-Sausseuil.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Alland%27Huy-et-Sausseuil%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign%20Alland%27Huy.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.71
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =266
|Dendësia =31
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08006
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.512777777778
|gjatësia = 4.5558333333333
|Harta_foto =
}}
'''Alland'Huy-et-Sausseuil''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Alland'Huy-et-Sausseuil ka një popullsi prej 266 banorë dhe sipërfaqe 8.71 km², me një dendësi prej 31 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Alland'Huy-et-Sausseuil}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08006 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Alland'Huy-et-Sausseuil]]
[[en:Alland'Huy-et-Sausseuil]]
[[fr:Alland'Huy-et-Sausseuil]]Rocquigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rocquigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Rocquigny08.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Rocquigny%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =36.85
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =669
|Dendësia =18
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08366
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.690277777778
|gjatësia = 4.2475
|Harta_foto =
}}
'''Rocquigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rocquigny ka një popullsi prej 669 banorë dhe sipërfaqe 36.85 km², me një dendësi prej 18 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rocquigny (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08366 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rocquigny]]
[[en:Rocquigny]]
[[fr:Rocquigny]]Chalandry-Elaire[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Chalandry-Elaire
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Chalandry-Elaire%2006.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.18
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =630
|Dendësia =122
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08160
|INSEE = 08096
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.711666666667
|gjatësia = 4.765
|Harta_foto =
}}
'''Chalandry-Elaire''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Chalandry-Elaire ka një popullsi prej 630 banorë dhe sipërfaqe 5.18 km², me një dendësi prej 122 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Chalandry-Elaire}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08096 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Chalandry-Elaire]]
[[en:Chalandry-Elaire]]
[[fr:Chalandry-Elaire]]Deville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Deville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Deville%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vue%20sur%20Deville%20%28Ardennes%2C%20Fr%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.83
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1084
|Dendësia =138
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08800
|INSEE = 08139
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.880833333333
|gjatësia = 4.7055555555556
|Harta_foto =
}}
'''Deville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Deville ka një popullsi prej 1084 banorë dhe sipërfaqe 7.83 km², me një dendësi prej 138 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Deville (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08139 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Deville]]
[[en:Deville]]
[[fr:Deville]]Neuvizy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Neuvizy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Neuvizy-FR-08-mairie-13.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.62
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =121
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08324
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.628055555556
|gjatësia = 4.5327777777778
|Harta_foto =
}}
'''Neuvizy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Neuvizy ka një popullsi prej 121 banorë dhe sipërfaqe 8.62 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Neuvizy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08324 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Neuvizy]]
[[en:Neuvizy]]
[[fr:Neuvizy]]Chatel-Chéhéry[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Chatel-Chéhéry
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Chatel-Ch%C3%A9h%C3%A9ry%20%2808%20Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.08
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =153
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08109
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.283055555556
|gjatësia = 4.9544444444444
|Harta_foto =
}}
'''Chatel-Chéhéry''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Chatel-Chéhéry ka një popullsi prej 153 banorë dhe sipërfaqe 16.08 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Chatel-Chéhéry}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08109 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Chatel-Chéhéry]]
[[en:Chatel-Chéhéry]]
[[fr:Chatel-Chéhéry]]Faissault[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Faissault
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Faissault%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.07
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =238
|Dendësia =39
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08163
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6075
|gjatësia = 4.5094444444444
|Harta_foto =
}}
'''Faissault''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Faissault ka një popullsi prej 238 banorë dhe sipërfaqe 6.07 km², me një dendësi prej 39 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Faissault}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08163 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Faissault]]
[[en:Faissault]]
[[fr:Faissault]]Séchault[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Séchault
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = PA00078516%20%C3%A9glise%20Saint%20R%C3%A9mi%20de%20S%C3%A9chault%20Ardennes.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.86
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =64
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08407
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.264722222222
|gjatësia = 4.7377777777778
|Harta_foto =
}}
'''Séchault''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Séchault ka një popullsi prej 64 banorë dhe sipërfaqe 10.86 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Séchault}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08407 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Séchault]]
[[en:Séchault]]
[[fr:Séchault]]Linay[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Linay
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Linay%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Linay%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =257
|Dendësia =35
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08110
|INSEE = 08255
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.615277777778
|gjatësia = 5.2238888888889
|Harta_foto =
}}
'''Linay''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Linay ka një popullsi prej 257 banorë dhe sipërfaqe 7.28 km², me një dendësi prej 35 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Linay}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08255 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Linay]]
[[en:Linay]]
[[fr:Linay]]Ambly-Fleury[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Ambly-Fleury
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Ambly-Fleury%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign%20and%20bridge%20Canal%20des%20Ardennes.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.88
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =125
|Dendësia =21
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08010
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.486666666667
|gjatësia = 4.4844444444444
|Harta_foto =
}}
'''Ambly-Fleury''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Ambly-Fleury ka një popullsi prej 125 banorë dhe sipërfaqe 5.88 km², me një dendësi prej 21 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Ambly-Fleury}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08010 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Ambly-Fleury]]
[[en:Ambly-Fleury]]
[[fr:Ambly-Fleury]]Dom-le-Mesnil[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Dom-le-Mesnil
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Dom-le-Mesnil.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20de%20Dom-le-Mesnil.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.99
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1089
|Dendësia =136
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08160
|INSEE = 08140
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.689444444444
|gjatësia = 4.8072222222222
|Harta_foto =
}}
'''Dom-le-Mesnil''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Dom-le-Mesnil ka një popullsi prej 1089 banorë dhe sipërfaqe 7.99 km², me një dendësi prej 136 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Dom-le-Mesnil}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08140 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Dom-le-Mesnil]]
[[en:Dom-le-Mesnil]]
[[fr:Dom-le-Mesnil]]Sainte-Marie[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sainte-Marie
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sainte-Marie-FR-08-mairie-06.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.57
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =85
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08390
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.372222222222
|gjatësia = 4.6675
|Harta_foto =
}}
'''Sainte-Marie''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sainte-Marie ka një popullsi prej 85 banorë dhe sipërfaqe 5.57 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sainte-Marie (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08390 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sainte-Marie]]
[[en:Sainte-Marie]]
[[fr:Sainte-Marie]]Antheny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Antheny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Antheny.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Antheny%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.14
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =109
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08015
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.848611111111
|gjatësia = 4.3127777777778
|Harta_foto =
}}
'''Antheny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Antheny ka një popullsi prej 109 banorë dhe sipërfaqe 10.14 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Antheny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08015 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Antheny]]
[[en:Antheny]]
[[fr:Antheny]]Dricourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Dricourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89glise%20%C3%A9olienne%20tracteur%205365.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.12
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =88
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08147
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.395277777778
|gjatësia = 4.5127777777778
|Harta_foto =
}}
'''Dricourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Dricourt ka një popullsi prej 88 banorë dhe sipërfaqe 7.12 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Dricourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08147 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Dricourt]]
[[en:Dricourt]]
[[fr:Dricourt]]Yvernaumont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Yvernaumont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Yvernaumont%20-%20le%20Village%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =2.82
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =141
|Dendësia =50
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08503
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.678333333333
|gjatësia = 4.6586111111111
|Harta_foto =
}}
'''Yvernaumont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Yvernaumont ka një popullsi prej 141 banorë dhe sipërfaqe 2.82 km², me një dendësi prej 50 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Yvernaumont}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08503 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Yvernaumont]]
[[en:Yvernaumont]]
[[fr:Yvernaumont]]Fraillicourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Fraillicourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Fraillicourt%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =14.39
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =183
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08178
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.666388888889
|gjatësia = 4.1627777777778
|Harta_foto =
}}
'''Fraillicourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Fraillicourt ka një popullsi prej 183 banorë dhe sipërfaqe 14.39 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Fraillicourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08178 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Fraillicourt]]
[[en:Fraillicourt]]
[[fr:Fraillicourt]]Vendresse[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vendresse
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = ChateauLaCassine08.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =43.22
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =519
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08160
|INSEE = 08469
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.603888888889
|gjatësia = 4.7938888888889
|Harta_foto =
}}
'''Vendresse''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vendresse ka një popullsi prej 519 banorë dhe sipërfaqe 43.22 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vendresse}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08469 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vendresse]]
[[en:Vendresse]]
[[fr:Vendresse]]Briquenay[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Briquenay
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Briquenay%20-%20l%E2%80%99%C3%89glise%20Saint%20Jean-Baptiste%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =14.5
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =115
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08086
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.405555555556
|gjatësia = 4.8786111111111
|Harta_foto =
}}
'''Briquenay''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Briquenay ka një popullsi prej 115 banorë dhe sipërfaqe 14.5 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Briquenay}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08086 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Briquenay]]
[[en:Briquenay]]
[[fr:Briquenay]]Stonne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Stonne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Stonne.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Stonne%20entree%20du%20village%20char.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.18
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =44
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08390
|INSEE = 08430
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.550277777778
|gjatësia = 4.9269444444444
|Harta_foto =
}}
'''Stonne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Stonne ka një popullsi prej 44 banorë dhe sipërfaqe 7.18 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Stonne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08430 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Stonne]]
[[en:Stonne]]
[[fr:Stonne]]Seuil[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Seuil
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Seuil%2000264.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.79
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =142
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08416
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.480833333333
|gjatësia = 4.4533333333333
|Harta_foto =
}}
'''Seuil''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Seuil ka një popullsi prej 142 banorë dhe sipërfaqe 11.79 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Seuil (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08416 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Seuil]]
[[en:Seuil]]
[[fr:Seuil]]Messincourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Messincourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Messincourt.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Photo%20N%C2%B0%2011820%20Messincourt%20la%20Mairie%20et%20le%20monument%20en%20Hommage%20aux%20Morts%20pour%20la%20France.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.15
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =617
|Dendësia =76
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08110
|INSEE = 08289
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.680277777778
|gjatësia = 5.1538888888889
|Harta_foto =
}}
'''Messincourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Messincourt ka një popullsi prej 617 banorë dhe sipërfaqe 8.15 km², me një dendësi prej 76 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Messincourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08289 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Messincourt]]
[[en:Messincourt]]
[[fr:Messincourt]]Mazerny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mazerny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mazerny%2C%20%C3%A9glise%2020050515.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.3
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =124
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =220
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08283
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.609722222222
|gjatësia = 4.6133333333333
|Harta_foto =
}}
'''Mazerny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Mazerny ka një popullsi prej 124 banorë dhe sipërfaqe 12.3 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Mazerny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08283 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mazerny]]
[[en:Mazerny]]
[[fr:Mazerny]]Fossé[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Fossé
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Foss%C3%A9%201.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.94
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =51
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08176
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.446111111111
|gjatësia = 5.005
|Harta_foto =
}}
'''Fossé''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Fossé ka një popullsi prej 51 banorë dhe sipërfaqe 8.94 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Fossé (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08176 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Fossé]]
[[en:Fossé]]
[[fr:Fossé]]Gernelle[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Gernelle
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Gernelle.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Gernelle%20%28panorama%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.83
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =324
|Dendësia =67
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08440
|INSEE = 08187
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.7675
|gjatësia = 4.8169444444444
|Harta_foto =
}}
'''Gernelle''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Gernelle ka një popullsi prej 324 banorë dhe sipërfaqe 4.83 km², me një dendësi prej 67 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Gernelle}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08187 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Gernelle]]
[[en:Gernelle]]
[[fr:Gernelle]]Saint-Pierremont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Pierremont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Saint-Pierremont.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Maison%20natale%20Jean%20Mabillon%20Saint-Pierremont%20Ardennes%20France%20V2.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =19.77
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =74
|Dendësia =4
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08394
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.486111111111
|gjatësia = 4.9377777777778
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Pierremont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Pierremont ka një popullsi prej 74 banorë dhe sipërfaqe 19.77 km², me një dendësi prej 4 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Pierremont (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08394 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Pierremont]]
[[en:Saint-Pierremont]]
[[fr:Saint-Pierremont]]La Grandville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Grandville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Grandville%20%28La%29%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Grandville%20%28Ardennes%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.02
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =850
|Dendësia =85
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08700
|INSEE = 08199
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.78
|gjatësia = 4.7961111111111
|Harta_foto =
}}
'''La Grandville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Grandville ka një popullsi prej 850 banorë dhe sipërfaqe 10.02 km², me një dendësi prej 85 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Grandville}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08199 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Grandville]]
[[en:La Grandville]]
[[fr:La Grandville]]Tailly[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Tailly
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Tailly%20village%20fleuri.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =39.31
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =172
|Dendësia =4
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08437
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.435277777778
|gjatësia = 5.0827777777778
|Harta_foto =
}}
'''Tailly''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Tailly ka një popullsi prej 172 banorë dhe sipërfaqe 39.31 km², me një dendësi prej 4 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Tailly (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08437 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Tailly]]
[[en:Tailly]]
[[fr:Tailly]]Villers-sur-Bar[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Villers-sur-Bar
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Villers%20%28custom%29.png
|Emblema_artikull =
|Pamje = Villers-sur-Bar-Mairie.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.45
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =241
|Dendësia =44
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =163
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08350
|INSEE = 08481
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.679722222222
|gjatësia = 4.8497222222222
|Harta_foto =
}}
'''Villers-sur-Bar''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Villers-sur-Bar ka një popullsi prej 241 banorë dhe sipërfaqe 5.45 km², me një dendësi prej 44 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Villers-sur-Bar}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08481 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Villers-sur-Bar]]
[[en:Villers-sur-Bar]]
[[fr:Villers-sur-Bar]]Buzancy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Buzancy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Buzancy%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Buzancy%20Mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =22.67
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =352
|Dendësia =16
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08089
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.426111111111
|gjatësia = 4.955
|Harta_foto =
}}
'''Buzancy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Buzancy ka një popullsi prej 352 banorë dhe sipërfaqe 22.67 km², me një dendësi prej 16 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Buzancy (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08089 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Buzancy]]
[[en:Buzancy]]
[[fr:Buzancy]]Landres-et-Saint-Georges[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Landres-et-Saint-Georges
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20Landres%20remake.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =20.43
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =92
|Dendësia =5
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08246
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.353333333333
|gjatësia = 5.0105555555556
|Harta_foto =
}}
'''Landres-et-Saint-Georges''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Landres-et-Saint-Georges ka një popullsi prej 92 banorë dhe sipërfaqe 20.43 km², me një dendësi prej 5 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Landres-et-Saint-Georges}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08246 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Landres-et-Saint-Georges]]
[[en:Landres-et-Saint-Georges]]
[[fr:Landres-et-Saint-Georges]]Oches[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Oches
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Oches%20-%20l%E2%80%99%C3%89glise%20Saint%20Lambert%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.76
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =43
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08332
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.504166666667
|gjatësia = 4.9261111111111
|Harta_foto =
}}
'''Oches''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Oches ka një popullsi prej 43 banorë dhe sipërfaqe 6.76 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Oches}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08332 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Oches]]
[[en:Oches]]
[[fr:Oches]]Oches[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Oches
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Oches%20-%20l%E2%80%99%C3%89glise%20Saint%20Lambert%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.76
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =43
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08332
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.504166666667
|gjatësia = 4.9261111111111
|Harta_foto =
}}
'''Oches''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Oches ka një popullsi prej 43 banorë dhe sipërfaqe 6.76 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Oches}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08332 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Oches]]
[[en:Oches]]
[[fr:Oches]]Oches[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Oches
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Oches%20-%20l%E2%80%99%C3%89glise%20Saint%20Lambert%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.76
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =43
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08332
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.504166666667
|gjatësia = 4.9261111111111
|Harta_foto =
}}
'''Oches''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Oches ka një popullsi prej 43 banorë dhe sipërfaqe 6.76 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Oches}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08332 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Oches]]
[[en:Oches]]
[[fr:Oches]]Oches[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Oches
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Oches%20-%20l%E2%80%99%C3%89glise%20Saint%20Lambert%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.76
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =43
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08332
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.504166666667
|gjatësia = 4.9261111111111
|Harta_foto =
}}
'''Oches''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Oches ka një popullsi prej 43 banorë dhe sipërfaqe 6.76 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Oches}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08332 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Oches]]
[[en:Oches]]
[[fr:Oches]]Verpel[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Verpel
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Verpel.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20Verpel.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =15.25
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =78
|Dendësia =5
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08470
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.383888888889
|gjatësia = 4.9333333333333
|Harta_foto =
}}
'''Verpel''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Verpel ka një popullsi prej 78 banorë dhe sipërfaqe 15.25 km², me një dendësi prej 5 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Verpel}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08470 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Verpel]]
[[en:Verpel]]
[[fr:Verpel]]Nouart[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Nouart
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Nouart.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Nouart%2005.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =17.73
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =147
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08326
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.44
|gjatësia = 5.0497222222222
|Harta_foto =
}}
'''Nouart''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Nouart ka një popullsi prej 147 banorë dhe sipërfaqe 17.73 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Nouart}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08326 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Nouart]]
[[en:Nouart]]
[[fr:Nouart]]Sugny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sugny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sugny-FR-08-mairie-02.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.11
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =108
|Dendësia =18
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08431
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.358055555556
|gjatësia = 4.6569444444444
|Harta_foto =
}}
'''Sugny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sugny ka një popullsi prej 108 banorë dhe sipërfaqe 6.11 km², me një dendësi prej 18 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sugny (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08431 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sugny]]
[[en:Sugny]]
[[fr:Sugny]]Tagnon[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Tagnon
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Tagnon%20%2808%20Ardennes%29%20-%20%C3%89glise%20Saint-%20Pierre%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr%20jpg.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =23.97
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =884
|Dendësia =37
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08435
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.439722222222
|gjatësia = 4.2902777777778
|Harta_foto =
}}
'''Tagnon''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Tagnon ka një popullsi prej 884 banorë dhe sipërfaqe 23.97 km², me një dendësi prej 37 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Tagnon}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08435 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Tagnon]]
[[en:Tagnon]]
[[fr:Tagnon]]Rumigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rumigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Rumigny.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Rumigny%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =17.38
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =362
|Dendësia =21
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08290
|INSEE = 08373
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.808611111111
|gjatësia = 4.2663888888889
|Harta_foto =
}}
'''Rumigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rumigny ka një popullsi prej 362 banorë dhe sipërfaqe 17.38 km², me një dendësi prej 21 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rumigny (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08373 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rumigny]]
[[en:Rumigny]]
[[fr:Rumigny]]Saulces-Champenoises[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saulces-Champenoises
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saulces-Champenoises%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =22.64
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =218
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08401
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.449722222222
|gjatësia = 4.5052777777778
|Harta_foto =
}}
'''Saulces-Champenoises''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saulces-Champenoises ka një popullsi prej 218 banorë dhe sipërfaqe 22.64 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saulces-Champenoises}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08401 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saulces-Champenoises]]
[[en:Saulces-Champenoises]]
[[fr:Saulces-Champenoises]]Vireux-Molhain[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vireux-Molhain
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Vireux-Molhain.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vireux-Molhain%20TER%20eglise.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.29
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1589
|Dendësia =192
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08320
|INSEE = 08486
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 50.083333333333
|gjatësia = 4.7241666666667
|Harta_foto =
}}
'''Vireux-Molhain''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vireux-Molhain ka një popullsi prej 1589 banorë dhe sipërfaqe 8.29 km², me një dendësi prej 192 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vireux-Molhain}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08486 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vireux-Molhain]]
[[en:Vireux-Molhain]]
[[fr:Vireux-Molhain]]Villers-Semeuse[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Villers-Semeuse
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Villers-Semeuse%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89glise%20Saint-Pierre%20de%20Villers-Semeuse.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.03
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =3599
|Dendësia =512
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08000
|INSEE = 08480
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://villers-semeuse.servhome.org
|gjerësia = 49.739444444444
|gjatësia = 4.7494444444444
|Harta_foto =
}}
'''Villers-Semeuse''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Villers-Semeuse ka një popullsi prej 3599 banorë dhe sipërfaqe 7.03 km², me një dendësi prej 512 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Villers-Semeuse}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08480 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Villers-Semeuse]]
[[en:Villers-Semeuse]]
[[fr:Villers-Semeuse]]Ville-sur-Lumes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Ville-sur-Lumes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Ville-sur-Lumes%202.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.1
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =515
|Dendësia =166
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08440
|INSEE = 08483
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.753055555556
|gjatësia = 4.7905555555556
|Harta_foto =
}}
'''Ville-sur-Lumes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Ville-sur-Lumes ka një popullsi prej 515 banorë dhe sipërfaqe 3.1 km², me një dendësi prej 166 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Ville-sur-Lumes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08483 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Ville-sur-Lumes]]
[[en:Ville-sur-Lumes]]
[[fr:Ville-sur-Lumes]]Chardeny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Chardeny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Chardeny%20%2808%20Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.02
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =41
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08104
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.418333333333
|gjatësia = 4.6005555555556
|Harta_foto =
}}
'''Chardeny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Chardeny ka një popullsi prej 41 banorë dhe sipërfaqe 5.02 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Chardeny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08104 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Chardeny]]
[[en:Chardeny]]
[[fr:Chardeny]]Perthes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Perthes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Perthes%20%28Ardennes%29%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Saint-Thimoth%C3%A9e%20et%20Saint-Apollinaire%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =23.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =301
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =132
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08339
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.449444444444
|gjatësia = 4.3505555555556
|Harta_foto =
}}
'''Perthes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Perthes ka një popullsi prej 301 banorë dhe sipërfaqe 23.41 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Perthes (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08339 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Perthes]]
[[en:Perthes]]
[[fr:Perthes]]Mars-sous-Bourcq[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mars-sous-Bourcq
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Place%20Mars-sous-Bourcq%20Ardennes%20France.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.73
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =54
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08279
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.396666666667
|gjatësia = 4.6411111111111
|Harta_foto =
}}
'''Mars-sous-Bourcq''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Mars-sous-Bourcq ka një popullsi prej 54 banorë dhe sipërfaqe 4.73 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Mars-sous-Bourcq}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08279 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mars-sous-Bourcq]]
[[en:Mars-sous-Bourcq]]
[[fr:Mars-sous-Bourcq]]Givry[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Givry
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Givry%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Givry%20%28Ardennes%29%20mairie%20-%20%C3%A9cole.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.93
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =266
|Dendësia =22
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08193
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.49
|gjatësia = 4.5358333333333
|Harta_foto =
}}
'''Givry''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Givry ka një popullsi prej 266 banorë dhe sipërfaqe 11.93 km², me një dendësi prej 22 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Givry (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08193 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Givry]]
[[en:Givry]]
[[fr:Givry]]Sachy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sachy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Sachy.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sachy%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.9
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =181
|Dendësia =31
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08110
|INSEE = 08375
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.668333333333
|gjatësia = 5.1330555555556
|Harta_foto =
}}
'''Sachy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sachy ka një popullsi prej 181 banorë dhe sipërfaqe 5.9 km², me një dendësi prej 31 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sachy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08375 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sachy]]
[[en:Sachy]]
[[fr:Sachy]]Carignan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Carignan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Carignan.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Carignan.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =14.01
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =2967
|Dendësia =212
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08110
|INSEE = 08090
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6325
|gjatësia = 5.1680555555556
|Harta_foto =
}}
'''Carignan''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Carignan ka një popullsi prej 2967 banorë dhe sipërfaqe 14.01 km², me një dendësi prej 212 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Carignan (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08090 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Carignan]]
[[en:Carignan]]
[[fr:Carignan]]Margny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Margny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Margny%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Margny%204.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.68
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =169
|Dendësia =25
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =250
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08370
|INSEE = 08275
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.615
|gjatësia = 5.3516666666667
|Harta_foto =
}}
'''Margny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Margny ka një popullsi prej 169 banorë dhe sipërfaqe 6.68 km², me një dendësi prej 25 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Margny (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08275 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Margny]]
[[en:Margny]]
[[fr:Margny]]Vivier-au-Court[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vivier-au-Court
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Vivier-au-Court%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%2007469.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.34
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =3048
|Dendësia =326
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08440
|INSEE = 08488
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.734722222222
|gjatësia = 4.8308333333333
|Harta_foto =
}}
'''Vivier-au-Court''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vivier-au-Court ka një popullsi prej 3048 banorë dhe sipërfaqe 9.34 km², me një dendësi prej 326 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vivier-au-Court}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08488 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vivier-au-Court]]
[[en:Vivier-au-Court]]
[[fr:Vivier-au-Court]]Cernion[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Cernion
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Cernion.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Cernion%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.58
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =64
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08094
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.797777777778
|gjatësia = 4.4305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Cernion''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Cernion ka një popullsi prej 64 banorë dhe sipërfaqe 6.58 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Cernion}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08094 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Cernion]]
[[en:Cernion]]
[[fr:Cernion]]Les Petites-Armoises[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Les Petites-Armoises
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Les%20Petites-Armoises%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Les%20Petites-Armoises-08-mairie-02.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.37
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =65
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08390
|INSEE = 08020
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.505
|gjatësia = 4.8261111111111
|Harta_foto =
}}
'''Les Petites-Armoises''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Les Petites-Armoises ka një popullsi prej 65 banorë dhe sipërfaqe 4.37 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Les Petites-Armoises}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08020 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Les Petites-Armoises]]
[[en:Les Petites-Armoises]]
[[fr:Les Petites-Armoises]]Blombay[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Blombay
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Blombay.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Blombay%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.47
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =130
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08071
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.823611111111
|gjatësia = 4.4522222222222
|Harta_foto =
}}
'''Blombay''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Blombay ka një popullsi prej 130 banorë dhe sipërfaqe 9.47 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Blombay}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08071 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Blombay]]
[[en:Blombay]]
[[fr:Blombay]]Illy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Illy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Illy.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89glise%20mairie%20660.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =15.6
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =395
|Dendësia =25
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08232
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.735833333333
|gjatësia = 4.9613888888889
|Harta_foto =
}}
'''Illy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Illy ka një popullsi prej 395 banorë dhe sipërfaqe 15.6 km², me një dendësi prej 25 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Illy (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08232 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Illy]]
[[en:Illy]]
[[fr:Illy]]Évigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Évigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89vigny%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.33
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =198
|Dendësia =46
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08090
|INSEE = 08160
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.731111111111
|gjatësia = 4.6722222222222
|Harta_foto =
}}
'''Évigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Évigny ka një popullsi prej 198 banorë dhe sipërfaqe 4.33 km², me një dendësi prej 46 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Évigny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08160 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Évigny]]
[[en:Évigny]]
[[fr:Évigny]]Fépin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Fépin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20F%C3%A9pin%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = F%C3%A9pin%20Barrage.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.79
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =285
|Dendësia =49
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08170
|INSEE = 08166
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 50.019444444444
|gjatësia = 4.7291666666667
|Harta_foto =
}}
'''Fépin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Fépin ka një popullsi prej 285 banorë dhe sipërfaqe 5.79 km², me një dendësi prej 49 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Fépin}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08166 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Fépin]]
[[en:Fépin]]
[[fr:Fépin]]Guincourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Guincourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Guincourt%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.31
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =93
|Dendësia =18
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08204
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.5575
|gjatësia = 4.6261111111111
|Harta_foto =
}}
'''Guincourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Guincourt ka një popullsi prej 93 banorë dhe sipërfaqe 5.31 km², me një dendësi prej 18 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Guincourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08204 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Guincourt]]
[[en:Guincourt]]
[[fr:Guincourt]]Bossus-lès-Rumigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bossus-lès-Rumigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Bossus-l%C3%A8s-Rumigny%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Bossus-l%C3%A8s-Rumigny%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.14
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =101
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08290
|INSEE = 08073
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.838611111111
|gjatësia = 4.2566666666667
|Harta_foto =
}}
'''Bossus-lès-Rumigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Bossus-lès-Rumigny ka një popullsi prej 101 banorë dhe sipërfaqe 8.14 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Bossus-lès-Rumigny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08073 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bossus-lès-Rumigny]]
[[en:Bossus-lès-Rumigny]]
[[fr:Bossus-lès-Rumigny]]Éteignières[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Éteignières
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89teigni%C3%A8res%20%28Ardennes%29%20%C3%89cole.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.79
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =534
|Dendësia =45
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08156
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.886388888889
|gjatësia = 4.39
|Harta_foto =
}}
'''Éteignières''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Éteignières ka një popullsi prej 534 banorë dhe sipërfaqe 11.79 km², me një dendësi prej 45 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Éteignières}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08156 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Éteignières]]
[[en:Éteignières]]
[[fr:Éteignières]]Leffincourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Leffincourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Leffincourt%20%28Ardennes%2C%20Fr%29%20l%27%C3%A9glise.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =18.02
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =181
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08250
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.386944444444
|gjatësia = 4.5463888888889
|Harta_foto =
}}
'''Leffincourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Leffincourt ka një popullsi prej 181 banorë dhe sipërfaqe 18.02 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Leffincourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08250 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Leffincourt]]
[[en:Leffincourt]]
[[fr:Leffincourt]]La Ferté-sur-Chiers[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Ferté-sur-Chiers
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20La%20Fert%C3%A9-sur-Chiers.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Fert%C3%A9%2001.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =175
|Dendësia =27
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08370
|INSEE = 08168
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.575
|gjatësia = 5.2419444444444
|Harta_foto =
}}
'''La Ferté-sur-Chiers''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Ferté-sur-Chiers ka një popullsi prej 175 banorë dhe sipërfaqe 6.41 km², me një dendësi prej 27 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Ferté-sur-Chiers}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08168 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Ferté-sur-Chiers]]
[[en:La Ferté-sur-Chiers]]
[[fr:La Ferté-sur-Chiers]]Élan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Élan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20%C3%A9lan%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Logis%20abbatial%20Elan%20Ardennes%20France.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.86
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =76
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08160
|INSEE = 08152
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.663611111111
|gjatësia = 4.7555555555556
|Harta_foto =
}}
'''Élan''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Élan ka një popullsi prej 76 banorë dhe sipërfaqe 9.86 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Élan (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08152 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Élan]]
[[en:Élan]]
[[fr:Élan]]Inaumont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Inaumont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Inaumont%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.75
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =88
|Dendësia =19
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08234
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.558888888889
|gjatësia = 4.3136111111111
|Harta_foto =
}}
'''Inaumont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Inaumont ka një popullsi prej 88 banorë dhe sipërfaqe 4.75 km², me një dendësi prej 19 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Inaumont}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08234 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Inaumont]]
[[en:Inaumont]]
[[fr:Inaumont]]Joigny-sur-Meuse[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Joigny-sur-Meuse
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Joigny-sur-Meuse%2001.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.86
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =700
|Dendësia =181
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08700
|INSEE = 08237
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.837777777778
|gjatësia = 4.7608333333333
|Harta_foto =
}}
'''Joigny-sur-Meuse''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Joigny-sur-Meuse ka një popullsi prej 700 banorë dhe sipërfaqe 3.86 km², me një dendësi prej 181 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Joigny-sur-Meuse}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08237 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Joigny-sur-Meuse]]
[[en:Joigny-sur-Meuse]]
[[fr:Joigny-sur-Meuse]]Champlin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Champlin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Champlin.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Champlin%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.9
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =77
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08100
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.84
|gjatësia = 4.3305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Champlin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Champlin ka një popullsi prej 77 banorë dhe sipërfaqe 5.9 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Champlin (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08100 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Champlin]]
[[en:Champlin]]
[[fr:Champlin]]Champlin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Champlin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Champlin.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Champlin%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.9
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =77
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08100
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.84
|gjatësia = 4.3305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Champlin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Champlin ka një popullsi prej 77 banorë dhe sipërfaqe 5.9 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Champlin (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08100 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Champlin]]
[[en:Champlin]]
[[fr:Champlin]]Champlin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Champlin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Champlin.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Champlin%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.9
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =77
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08100
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.84
|gjatësia = 4.3305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Champlin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Champlin ka një popullsi prej 77 banorë dhe sipërfaqe 5.9 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Champlin (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08100 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Champlin]]
[[en:Champlin]]
[[fr:Champlin]]Champlin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Champlin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Champlin.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Champlin%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.9
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =77
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08100
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.84
|gjatësia = 4.3305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Champlin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Champlin ka një popullsi prej 77 banorë dhe sipërfaqe 5.9 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Champlin (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08100 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Champlin]]
[[en:Champlin]]
[[fr:Champlin]]Fléville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Fléville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vue%20sur%20Fl%C3%A9ville%20dans%20la%20vall%C3%A9e%20de%20l%27Aire%2C%20depuis%20la%20colline%20de%20l%27Argonne.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.89
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =102
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08171
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.305555555556
|gjatësia = 4.9713888888889
|Harta_foto =
}}
'''Fléville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Fléville ka një popullsi prej 102 banorë dhe sipërfaqe 7.89 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Fléville}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08171 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Fléville]]
[[en:Fléville]]
[[fr:Fléville]]Jonval[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Jonval
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Jonval%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =2.53
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =87
|Dendësia =34
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08238
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.571666666667
|gjatësia = 4.665
|Harta_foto =
}}
'''Jonval''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Jonval ka një popullsi prej 87 banorë dhe sipërfaqe 2.53 km², me një dendësi prej 34 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Jonval}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08238 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Jonval]]
[[en:Jonval]]
[[fr:Jonval]]La Horgne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Horgne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Horgne%20%28Ardennes%29%20mairie%20et%20mus%C3%A9e%20des%20Spahis.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.27
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =202
|Dendësia =38
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08228
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.626944444444
|gjatësia = 4.6702777777778
|Harta_foto =
}}
'''La Horgne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Horgne ka një popullsi prej 202 banorë dhe sipërfaqe 5.27 km², me një dendësi prej 38 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Horgne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08228 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Horgne]]
[[en:La Horgne]]
[[fr:La Horgne]]Mogues[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mogues
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mogues%20%28Ardennes%29%20l%27Eglise%20Saint%20Denis%20Photo%20Francis%20Neuvens%20Site%20les%20Ardennes%20vues%20du%20sol.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.26
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =160
|Dendësia =19
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08110
|INSEE = 08291
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.651388888889
|gjatësia = 5.2791666666667
|Harta_foto =
}}
'''Mogues''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Mogues ka një popullsi prej 160 banorë dhe sipërfaqe 8.26 km², me një dendësi prej 19 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Mogues}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08291 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mogues]]
[[en:Mogues]]
[[fr:Mogues]]La Neuville-aux-Joûtes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Neuville-aux-Joûtes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20La%20Neuville-aux-Jo%C3%BBtes.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Neuville-aux-Jo%C3%BBtes%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.17
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =353
|Dendësia =27
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08380
|INSEE = 08318
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.921111111111
|gjatësia = 4.2297222222222
|Harta_foto =
}}
'''La Neuville-aux-Joûtes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Neuville-aux-Joûtes ka një popullsi prej 353 banorë dhe sipërfaqe 13.17 km², me një dendësi prej 27 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Neuville-aux-Joûtes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08318 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Neuville-aux-Joûtes]]
[[en:La Neuville-aux-Joûtes]]
[[fr:La Neuville-aux-Joûtes]]L'Échelle[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =L'Échelle
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Ecu%20L%27Echelle.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = L%27%C3%89chelle%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.96
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =128
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08149
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.800277777778
|gjatësia = 4.4736111111111
|Harta_foto =
}}
'''L'Échelle''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. L'Échelle ka një popullsi prej 128 banorë dhe sipërfaqe 9.96 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|L'Échelle}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08149 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|L'Échelle]]
[[en:L'Échelle]]
[[fr:L'Échelle]]Neuville-lez-Beaulieu[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Neuville-lez-Beaulieu
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Neuville-lez-Beaulieu.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Neuville%20aux%20Tourneurs.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =35.92
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =348
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08380
|INSEE = 08319
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.866388888889
|gjatësia = 4.3258333333333
|Harta_foto =
}}
'''Neuville-lez-Beaulieu''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Neuville-lez-Beaulieu ka një popullsi prej 348 banorë dhe sipërfaqe 35.92 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Neuville-lez-Beaulieu}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08319 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Neuville-lez-Beaulieu]]
[[en:Neuville-lez-Beaulieu]]
[[fr:Neuville-lez-Beaulieu]]Marlemont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Marlemont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Marlemont.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Marlemont%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.06
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =144
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08290
|INSEE = 08277
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.749722222222
|gjatësia = 4.3738888888889
|Harta_foto =
}}
'''Marlemont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Marlemont ka një popullsi prej 144 banorë dhe sipërfaqe 10.06 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Marlemont}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08277 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Marlemont]]
[[en:Marlemont]]
[[fr:Marlemont]]Lalobbe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Lalobbe
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Lalobbe%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.96
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =182
|Dendësia =18
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08460
|INSEE = 08243
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.669444444444
|gjatësia = 4.3766666666667
|Harta_foto =
}}
'''Lalobbe''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Lalobbe ka një popullsi prej 182 banorë dhe sipërfaqe 9.96 km², me një dendësi prej 18 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Lalobbe}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08243 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Lalobbe]]
[[en:Lalobbe]]
[[fr:Lalobbe]]Regniowez[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Regniowez
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Regniowez.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = France%2C%20Ardennes%2C%20Regniowez%20%283%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =18.27
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =398
|Dendësia =22
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08230
|INSEE = 08355
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.938055555556
|gjatësia = 4.4305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Regniowez''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Regniowez ka një popullsi prej 398 banorë dhe sipërfaqe 18.27 km², me një dendësi prej 22 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Regniowez}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08355 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Regniowez]]
[[en:Regniowez]]
[[fr:Regniowez]]Montigny-sur-Vence[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Montigny-sur-Vence
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Montigny-sur-Vence%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.24
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =215
|Dendësia =26
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08305
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.646666666667
|gjatësia = 4.6172222222222
|Harta_foto =
}}
'''Montigny-sur-Vence''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Montigny-sur-Vence ka një popullsi prej 215 banorë dhe sipërfaqe 8.24 km², me një dendësi prej 26 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Montigny-sur-Vence}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08305 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Montigny-sur-Vence]]
[[en:Montigny-sur-Vence]]
[[fr:Montigny-sur-Vence]]Gué-d'Hossus[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Gué-d'Hossus
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Gu%C3%A9-d%27Hossus%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Gu%C3%A9-d%27Hossus%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.23
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =530
|Dendësia =101
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08230
|INSEE = 08202
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.956666666667
|gjatësia = 4.5336111111111
|Harta_foto =
}}
'''Gué-d'Hossus''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Gué-d'Hossus ka një popullsi prej 530 banorë dhe sipërfaqe 5.23 km², me një dendësi prej 101 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Gué-d'Hossus}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08202 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Gué-d'Hossus]]
[[en:Gué-d'Hossus]]
[[fr:Gué-d'Hossus]]Moiry[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Moiry
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Moiry.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Moiry%20%2808%20Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.91
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =174
|Dendësia =45
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08370
|INSEE = 08293
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.591944444444
|gjatësia = 5.2766666666667
|Harta_foto =
}}
'''Moiry''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Moiry ka një popullsi prej 174 banorë dhe sipërfaqe 3.91 km², me një dendësi prej 45 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Moiry (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08293 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Moiry]]
[[en:Moiry]]
[[fr:Moiry]]Neuville-lès-This[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Neuville-lès-This
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Neuville-l%C3%A8s-This%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.74
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =368
|Dendësia =48
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08090
|INSEE = 08322
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.7425
|gjatësia = 4.5991666666667
|Harta_foto =
}}
'''Neuville-lès-This''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Neuville-lès-This ka një popullsi prej 368 banorë dhe sipërfaqe 7.74 km², me një dendësi prej 48 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Neuville-lès-This}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08322 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Neuville-lès-This]]
[[en:Neuville-lès-This]]
[[fr:Neuville-lès-This]]Marby[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Marby
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Marby.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Marby%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.35
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =62
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08273
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.829166666667
|gjatësia = 4.4294444444444
|Harta_foto =
}}
'''Marby''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Marby ka një popullsi prej 62 banorë dhe sipërfaqe 7.35 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Marby}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08273 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Marby]]
[[en:Marby]]
[[fr:Marby]]Wadelincourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Wadelincourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Wadelincourt.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Wadelincourt%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.22
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =520
|Dendësia =123
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08494
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.685277777778
|gjatësia = 4.9408333333333
|Harta_foto =
}}
'''Wadelincourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Wadelincourt ka një popullsi prej 520 banorë dhe sipërfaqe 4.22 km², me një dendësi prej 123 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Wadelincourt (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08494 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Wadelincourt]]
[[en:Wadelincourt]]
[[fr:Wadelincourt]]Wagnon[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Wagnon
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Wagnon%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Wagnon%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =15.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =112
|Dendësia =7
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08496
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.629166666667
|gjatësia = 4.4286111111111
|Harta_foto =
}}
'''Wagnon''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Wagnon ka një popullsi prej 112 banorë dhe sipërfaqe 15.28 km², me një dendësi prej 7 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Wagnon}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08496 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Wagnon]]
[[en:Wagnon]]
[[fr:Wagnon]]Saint-Pierre-à-Arnes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Pierre-à-Arnes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Pierre-%C3%A0-Arnes-FR-08-place%20de%20la%20mairie-05.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =65
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08393
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.299722222222
|gjatësia = 4.4530555555556
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Pierre-à-Arnes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Pierre-à-Arnes ka një popullsi prej 65 banorë dhe sipërfaqe 8.41 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Pierre-à-Arnes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08393 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Pierre-à-Arnes]]
[[en:Saint-Pierre-à-Arnes]]
[[fr:Saint-Pierre-à-Arnes]]Saint-Pierre-sur-Vence[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Pierre-sur-Vence
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Pierre-Sur-Vence%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Saint-Pierre%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.63
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =141
|Dendësia =30
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08395
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.693611111111
|gjatësia = 4.6736111111111
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Pierre-sur-Vence''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Pierre-sur-Vence ka një popullsi prej 141 banorë dhe sipërfaqe 4.63 km², me një dendësi prej 30 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Pierre-sur-Vence}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08395 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Pierre-sur-Vence]]
[[en:Saint-Pierre-sur-Vence]]
[[fr:Saint-Pierre-sur-Vence]]Tourteron[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Tourteron
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Tourteron.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Tourteron%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.83
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =177
|Dendësia =20
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08458
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.539166666667
|gjatësia = 4.6375
|Harta_foto =
}}
'''Tourteron''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Tourteron ka një popullsi prej 177 banorë dhe sipërfaqe 8.83 km², me një dendësi prej 20 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Tourteron}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08458 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Tourteron]]
[[en:Tourteron]]
[[fr:Tourteron]]Sommerance[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sommerance
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Sommerance%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sommerance%202%20Mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.18
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =42
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08425
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.328611111111
|gjatësia = 4.9863888888889
|Harta_foto =
}}
'''Sommerance''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sommerance ka një popullsi prej 42 banorë dhe sipërfaqe 5.18 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sommerance}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08425 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sommerance]]
[[en:Sommerance]]
[[fr:Sommerance]]Thelonne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Thelonne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Thelonne.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Thelonne%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Saint-Sixte%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.84
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =374
|Dendësia =97
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08350
|INSEE = 08445
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.651666666667
|gjatësia = 4.9438888888889
|Harta_foto =
}}
'''Thelonne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Thelonne ka një popullsi prej 374 banorë dhe sipërfaqe 3.84 km², me një dendësi prej 97 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Thelonne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08445 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Thelonne]]
[[en:Thelonne]]
[[fr:Thelonne]]Tétaigne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Tétaigne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20T%C3%A9taigne.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Tetaigne%20Ardennes%20%28Eglise%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.79
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =93
|Dendësia =16
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08110
|INSEE = 08444
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.651111111111
|gjatësia = 5.1305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Tétaigne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Tétaigne ka një popullsi prej 93 banorë dhe sipërfaqe 5.79 km², me një dendësi prej 16 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Tétaigne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08444 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Tétaigne]]
[[en:Tétaigne]]
[[fr:Tétaigne]]Vrigne-Meuse[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vrigne-Meuse
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Vrigne-Meuse.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20de%20Vrigne-Meuse.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.44
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =286
|Dendësia =64
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08350
|INSEE = 08492
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.702777777778
|gjatësia = 4.8458333333333
|Harta_foto =
}}
'''Vrigne-Meuse''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vrigne-Meuse ka një popullsi prej 286 banorë dhe sipërfaqe 4.44 km², me një dendësi prej 64 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vrigne-Meuse}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08492 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vrigne-Meuse]]
[[en:Vrigne-Meuse]]
[[fr:Vrigne-Meuse]]Saint-Marceau[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Marceau
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Saint-Marceau%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Marceau%20%2808%20Ardennes%29%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Saint-%20Martial%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.8
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =361
|Dendësia =75
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08160
|INSEE = 08388
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.709444444444
|gjatësia = 4.7208333333333
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Marceau''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Marceau ka një popullsi prej 361 banorë dhe sipërfaqe 4.8 km², me një dendësi prej 75 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Marceau (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08388 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Marceau]]
[[en:Saint-Marceau]]
[[fr:Saint-Marceau]]Vaux-lès-Mouron[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vaux-lès-Mouron
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vaux-l%C3%A8s-Mouron-FR-08-mairie-03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =2.1
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =88
|Dendësia =42
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08464
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.300277777778
|gjatësia = 4.7836111111111
|Harta_foto =
}}
'''Vaux-lès-Mouron''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vaux-lès-Mouron ka një popullsi prej 88 banorë dhe sipërfaqe 2.1 km², me një dendësi prej 42 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vaux-lès-Mouron}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08464 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vaux-lès-Mouron]]
[[en:Vaux-lès-Mouron]]
[[fr:Vaux-lès-Mouron]]Ville-sur-Retourne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Ville-sur-Retourne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Retourne%20river%20at%20Ville-sur-Retourne.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.56
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =74
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08484
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.396111111111
|gjatësia = 4.4461111111111
|Harta_foto =
}}
'''Ville-sur-Retourne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Ville-sur-Retourne ka një popullsi prej 74 banorë dhe sipërfaqe 9.56 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Ville-sur-Retourne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08484 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Ville-sur-Retourne]]
[[en:Ville-sur-Retourne]]
[[fr:Ville-sur-Retourne]]Vaux-lès-Mouzon[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vaux-lès-Mouzon
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Vaux-l%C3%A8s-Mouzon.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vaux%20les%20Mouzon%2002.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.64
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =88
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08210
|INSEE = 08466
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.607222222222
|gjatësia = 5.1297222222222
|Harta_foto =
}}
'''Vaux-lès-Mouzon''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vaux-lès-Mouzon ka një popullsi prej 88 banorë dhe sipërfaqe 7.64 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vaux-lès-Mouzon}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08466 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vaux-lès-Mouzon]]
[[en:Vaux-lès-Mouzon]]
[[fr:Vaux-lès-Mouzon]]Sauville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sauville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Sauville.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sauville-08-place%20mairie-A07.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =14.76
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =281
|Dendësia =19
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08390
|INSEE = 08405
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.555277777778
|gjatësia = 4.7933333333333
|Harta_foto =
}}
'''Sauville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sauville ka një popullsi prej 281 banorë dhe sipërfaqe 14.76 km², me një dendësi prej 19 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sauville (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08405 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sauville]]
[[en:Sauville]]
[[fr:Sauville]]Villers-sur-le-Mont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Villers-sur-le-Mont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Villers-sur-le-Mont%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.3
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =99
|Dendësia =19
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08482
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.664166666667
|gjatësia = 4.6797222222222
|Harta_foto =
}}
'''Villers-sur-le-Mont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Villers-sur-le-Mont ka një popullsi prej 99 banorë dhe sipërfaqe 5.3 km², me një dendësi prej 19 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Villers-sur-le-Mont}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08482 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Villers-sur-le-Mont]]
[[en:Villers-sur-le-Mont]]
[[fr:Villers-sur-le-Mont]]Vaux-Montreuil[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vaux-Montreuil
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vaux-Montreuil%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.35
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =110
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =147
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08467
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.576944444444
|gjatësia = 4.5630555555556
|Harta_foto =
}}
'''Vaux-Montreuil''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vaux-Montreuil ka një popullsi prej 110 banorë dhe sipërfaqe 8.35 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vaux-Montreuil}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08467 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vaux-Montreuil]]
[[en:Vaux-Montreuil]]
[[fr:Vaux-Montreuil]]Vaux-lès-Rubigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vaux-lès-Rubigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vaux-l%C3%A8s-Rubigny%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.92
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =52
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =180
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08465
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.691111111111
|gjatësia = 4.1852777777778
|Harta_foto =
}}
'''Vaux-lès-Rubigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vaux-lès-Rubigny ka një popullsi prej 52 banorë dhe sipërfaqe 3.92 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vaux-lès-Rubigny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08465 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vaux-lès-Rubigny]]
[[en:Vaux-lès-Rubigny]]
[[fr:Vaux-lès-Rubigny]]Villers-le-Tourneur[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Villers-le-Tourneur
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Villers-le-Tourneur%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.85
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =171
|Dendësia =22
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08479
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.626388888889
|gjatësia = 4.5672222222222
|Harta_foto =
}}
'''Villers-le-Tourneur''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Villers-le-Tourneur ka një popullsi prej 171 banorë dhe sipërfaqe 7.85 km², me një dendësi prej 22 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Villers-le-Tourneur}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08479 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Villers-le-Tourneur]]
[[en:Villers-le-Tourneur]]
[[fr:Villers-le-Tourneur]]Villers-le-Tilleul[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Villers-le-Tilleul
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Villers-le-Tilleul-FR-08-%C3%A9glise-06.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.61
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =241
|Dendësia =28
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08478
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.635555555556
|gjatësia = 4.7269444444444
|Harta_foto =
}}
'''Villers-le-Tilleul''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Villers-le-Tilleul ka një popullsi prej 241 banorë dhe sipërfaqe 8.61 km², me një dendësi prej 28 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Villers-le-Tilleul}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08478 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Villers-le-Tilleul]]
[[en:Villers-le-Tilleul]]
[[fr:Villers-le-Tilleul]]Sorcy-Bauthémont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sorcy-Bauthémont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sorcy-Bauth%C3%A9mont%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.14
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =146
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08428
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.537777777778
|gjatësia = 4.5361111111111
|Harta_foto =
}}
'''Sorcy-Bauthémont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sorcy-Bauthémont ka një popullsi prej 146 banorë dhe sipërfaqe 11.14 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sorcy-Bauthémont}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08428 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sorcy-Bauthémont]]
[[en:Sorcy-Bauthémont]]
[[fr:Sorcy-Bauthémont]]Villers-devant-Mouzon[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Villers-devant-Mouzon
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Villers-devant-Mouzon%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Villers-devant-Mouzon%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.53
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =91
|Dendësia =20
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08210
|INSEE = 08477
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.624166666667
|gjatësia = 5.0305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Villers-devant-Mouzon''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Villers-devant-Mouzon ka një popullsi prej 91 banorë dhe sipërfaqe 4.53 km², me një dendësi prej 20 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Villers-devant-Mouzon}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08477 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Villers-devant-Mouzon]]
[[en:Villers-devant-Mouzon]]
[[fr:Villers-devant-Mouzon]]Thugny-Trugny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Thugny-Trugny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Thugny-Trugny.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Thugny-Trugny%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =241
|Dendësia =18
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08452
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.484166666667
|gjatësia = 4.4241666666667
|Harta_foto =
}}
'''Thugny-Trugny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Thugny-Trugny ka një popullsi prej 241 banorë dhe sipërfaqe 13.41 km², me një dendësi prej 18 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Thugny-Trugny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08452 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Thugny-Trugny]]
[[en:Thugny-Trugny]]
[[fr:Thugny-Trugny]]Son[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Son
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Son%20%28Ardennes%29%20vue%20du%20village.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.03
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =92
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08426
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.581944444444
|gjatësia = 4.2761111111111
|Harta_foto =
}}
'''Son''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Son ka një popullsi prej 92 banorë dhe sipërfaqe 9.03 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Son (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08426 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Son]]
[[en:Son]]
[[fr:Son]]Seraincourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Seraincourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = S%C3%A9raincourt%20%28Ardennes%29%20Mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.2
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =256
|Dendësia =16
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08413
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.610833333333
|gjatësia = 4.2013888888889
|Harta_foto =
}}
'''Seraincourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Seraincourt ka një popullsi prej 256 banorë dhe sipërfaqe 16.2 km², me një dendësi prej 16 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Seraincourt (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08413 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Seraincourt]]
[[en:Seraincourt]]
[[fr:Seraincourt]]Neufmaison[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Neufmaison
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Neufmaison%20%28Ardennes%29%202.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.06
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =57
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08560
|INSEE = 08315
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.761388888889
|gjatësia = 4.5088888888889
|Harta_foto =
}}
'''Neufmaison''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Neufmaison ka një popullsi prej 57 banorë dhe sipërfaqe 7.06 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Neufmaison (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08315 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Neufmaison]]
[[en:Neufmaison]]
[[fr:Neufmaison]]Sy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Sy.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sy-FR-08-A-13.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.97
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =49
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08390
|INSEE = 08434
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.515555555556
|gjatësia = 4.8708333333333
|Harta_foto = http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/Map%20commune%20FR%20insee%20code%2008434.png
}}
'''Sy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sy ka një popullsi prej 49 banorë dhe sipërfaqe 7.97 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sy (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08434 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sy]]
[[en:Sy]]
[[fr:Sy]]Jandun[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Jandun
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Jandun%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.78
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =282
|Dendësia =22
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08236
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.663055555556
|gjatësia = 4.5566666666667
|Harta_foto =
}}
'''Jandun''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Jandun ka një popullsi prej 282 banorë dhe sipërfaqe 12.78 km², me një dendësi prej 22 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Jandun}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08236 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Jandun]]
[[en:Jandun]]
[[fr:Jandun]]Murtin-et-Bogny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Murtin-et-Bogny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Murtin-et-Bogny%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign%20Murtin.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.11
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =172
|Dendësia =24
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08312
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.816944444444
|gjatësia = 4.5375
|Harta_foto =
}}
'''Murtin-et-Bogny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Murtin-et-Bogny ka një popullsi prej 172 banorë dhe sipërfaqe 7.11 km², me një dendësi prej 24 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Murtin-et-Bogny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08312 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Murtin-et-Bogny]]
[[en:Murtin-et-Bogny]]
[[fr:Murtin-et-Bogny]]Raillicourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Raillicourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Raillicourt%20%2808%20Ardennes%29%20-%20%C3%89glise%20Saint-Martin%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr%20jpg.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.87
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =215
|Dendësia =31
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08352
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.651666666667
|gjatësia = 4.5861111111111
|Harta_foto =
}}
'''Raillicourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Raillicourt ka një popullsi prej 215 banorë dhe sipërfaqe 6.87 km², me një dendësi prej 31 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Raillicourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08352 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Raillicourt]]
[[en:Raillicourt]]
[[fr:Raillicourt]]Sery[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sery
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = S%C3%A9ry%20%28Ardennes%29%20mairie-%C3%A9cole.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =18.57
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =347
|Dendësia =19
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08415
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.583333333333
|gjatësia = 4.3486111111111
|Harta_foto =
}}
'''Sery''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sery ka një popullsi prej 347 banorë dhe sipërfaqe 18.57 km², me një dendësi prej 19 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sery (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08415 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sery]]
[[en:Sery]]
[[fr:Sery]]Malandry[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Malandry
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Malandry.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Malandry%201.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.87
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =84
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08370
|INSEE = 08269
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.58
|gjatësia = 5.1961111111111
|Harta_foto =
}}
'''Malandry''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Malandry ka një popullsi prej 84 banorë dhe sipërfaqe 6.87 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Malandry}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08269 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Malandry]]
[[en:Malandry]]
[[fr:Malandry]]La Sabotterie[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Sabotterie
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20La%20Sabotterie.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Sabotterie%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.64
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =85
|Dendësia =23
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08374
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.546111111111
|gjatësia = 4.6708333333333
|Harta_foto =
}}
'''La Sabotterie''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Sabotterie ka një popullsi prej 85 banorë dhe sipërfaqe 3.64 km², me një dendësi prej 23 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Sabotterie}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08374 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Sabotterie]]
[[en:La Sabotterie]]
[[fr:La Sabotterie]]Saulces-Monclin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saulces-Monclin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saulces-Monclin%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =20.23
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =716
|Dendësia =35
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08402
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.576111111111
|gjatësia = 4.4972222222222
|Harta_foto =
}}
'''Saulces-Monclin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saulces-Monclin ka një popullsi prej 716 banorë dhe sipërfaqe 20.23 km², me një dendësi prej 35 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saulces-Monclin}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08402 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saulces-Monclin]]
[[en:Saulces-Monclin]]
[[fr:Saulces-Monclin]]Taizy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Taizy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Taizy%20%2808%20Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.11
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =112
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08360
|INSEE = 08438
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.521111111111
|gjatësia = 4.2594444444444
|Harta_foto =
}}
'''Taizy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Taizy ka një popullsi prej 112 banorë dhe sipërfaqe 9.11 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Taizy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08438 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Taizy]]
[[en:Taizy]]
[[fr:Taizy]]Houldizy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Houldizy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20houldizy%20%28ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Houldizy%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise%20et%20escalier%20d%27acces.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.62
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =367
|Dendësia =79
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08090
|INSEE = 08230
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.810555555556
|gjatësia = 4.6694444444444
|Harta_foto =
}}
'''Houldizy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Houldizy ka një popullsi prej 367 banorë dhe sipërfaqe 4.62 km², me një dendësi prej 79 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Houldizy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08230 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Houldizy]]
[[en:Houldizy]]
[[fr:Houldizy]]Le Fréty[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Le Fréty
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Le%20Fr%C3%A9ty%20%28Ardennes%29%20vue%20sur%20l%27%C3%A9glise.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.09
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =62
|Dendësia =9
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08290
|INSEE = 08182
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.739166666667
|gjatësia = 4.2822222222222
|Harta_foto =
}}
'''Le Fréty''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Le Fréty ka një popullsi prej 62 banorë dhe sipërfaqe 7.09 km², me një dendësi prej 9 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Le Fréty}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08182 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Le Fréty]]
[[en:Le Fréty]]
[[fr:Le Fréty]]Launois-sur-Vence[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Launois-sur-Vence
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Launois-sur-Vence.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Launois-sur-Vence%20%28Ardennes%29%20mairie%2C%20bureau%20de%20poste.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.37
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =682
|Dendësia =51
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08248
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.653333333333
|gjatësia = 4.5377777777778
|Harta_foto =
}}
'''Launois-sur-Vence''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Launois-sur-Vence ka një popullsi prej 682 banorë dhe sipërfaqe 13.37 km², me një dendësi prej 51 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Launois-sur-Vence}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08248 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Launois-sur-Vence]]
[[en:Launois-sur-Vence]]
[[fr:Launois-sur-Vence]]Tannay[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Tannay
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Tannay%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Tannay%2C%20depuis%20la%20route%20vers%20Stonne.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =14.04
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =159
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08390
|INSEE = 08439
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.526666666667
|gjatësia = 4.8327777777778
|Harta_foto =
}}
'''Tannay''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Tannay ka një popullsi prej 159 banorë dhe sipërfaqe 14.04 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Tannay (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08439 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Tannay]]
[[en:Tannay]]
[[fr:Tannay]]Saint-Jean-aux-Bois[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Jean-aux-Bois
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Jean-aux-Bois%20%28Ardennes%29%20Mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.9
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =137
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08382
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.725
|gjatësia = 4.3066666666667
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Jean-aux-Bois''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Jean-aux-Bois ka një popullsi prej 137 banorë dhe sipërfaqe 8.9 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Jean-aux-Bois (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08382 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Jean-aux-Bois]]
[[en:Saint-Jean-aux-Bois]]
[[fr:Saint-Jean-aux-Bois]]Fligny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Fligny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Fligny%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.85
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =185
|Dendësia =27
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08380
|INSEE = 08172
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.881944444444
|gjatësia = 4.265
|Harta_foto =
}}
'''Fligny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Fligny ka një popullsi prej 185 banorë dhe sipërfaqe 6.85 km², me një dendësi prej 27 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Fligny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08172 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Fligny]]
[[en:Fligny]]
[[fr:Fligny]]Puilly-et-Charbeaux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Puilly-et-Charbeaux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Puilly-et-Charbeaux.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Puilly-Charbeaux%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Saint-S%C3%A9bastien%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =18.29
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =260
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08370
|INSEE = 08347
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.630277777778
|gjatësia = 5.2708333333333
|Harta_foto =
}}
'''Puilly-et-Charbeaux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Puilly-et-Charbeaux ka një popullsi prej 260 banorë dhe sipërfaqe 18.29 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Puilly-et-Charbeaux}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08347 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Puilly-et-Charbeaux]]
[[en:Puilly-et-Charbeaux]]
[[fr:Puilly-et-Charbeaux]]Saint-Loup-Terrier[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Loup-Terrier
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Saint-Loup-Terrier.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Loup-Terrier%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =15.3
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =170
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08387
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.576111111111
|gjatësia = 4.6158333333333
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Loup-Terrier''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Loup-Terrier ka një popullsi prej 170 banorë dhe sipërfaqe 15.3 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Loup-Terrier}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08387 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Loup-Terrier]]
[[en:Saint-Loup-Terrier]]
[[fr:Saint-Loup-Terrier]]Monthois[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Monthois
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Monthois.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Monthois%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.98
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =376
|Dendësia =31
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08303
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.311944444444
|gjatësia = 4.7086111111111
|Harta_foto =
}}
'''Monthois''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Monthois ka një popullsi prej 376 banorë dhe sipërfaqe 11.98 km², me një dendësi prej 31 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Monthois}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08303 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Monthois]]
[[en:Monthois]]
[[fr:Monthois]]Rimogne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rimogne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Rimogneblason.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Rimogne%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.77
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1431
|Dendësia =380
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =252
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08365
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://mairie-rimogne.fr
|gjerësia = 49.840277777778
|gjatësia = 4.5391666666667
|Harta_foto =
}}
'''Rimogne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rimogne ka një popullsi prej 1431 banorë dhe sipërfaqe 3.77 km², me një dendësi prej 380 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rimogne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08365 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rimogne]]
[[en:Rimogne]]
[[fr:Rimogne]]Pure[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Pure
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Pure.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Pure%205.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.5
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =632
|Dendësia =97
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08110
|INSEE = 08349
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.673055555556
|gjatësia = 5.1747222222222
|Harta_foto =
}}
'''Pure''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Pure ka një popullsi prej 632 banorë dhe sipërfaqe 6.5 km², me një dendësi prej 97 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Pure}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08349 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Pure]]
[[en:Pure]]
[[fr:Pure]]Tourcelles-Chaumont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Tourcelles-Chaumont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Tourcelles-Chaumont.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Tourcelles-Chaumont%20%2808%20Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.81
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =94
|Dendësia =20
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08455
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.401111111111
|gjatësia = 4.6036111111111
|Harta_foto =
}}
'''Tourcelles-Chaumont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Tourcelles-Chaumont ka një popullsi prej 94 banorë dhe sipërfaqe 4.81 km², me një dendësi prej 20 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Tourcelles-Chaumont}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08455 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Tourcelles-Chaumont]]
[[en:Tourcelles-Chaumont]]
[[fr:Tourcelles-Chaumont]]Saint-Quentin-le-Petit[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Quentin-le-Petit
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = VillageStQuentin.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.95
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =124
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08396
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.583611111111
|gjatësia = 4.0788888888889
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Quentin-le-Petit''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Quentin-le-Petit ka një popullsi prej 124 banorë dhe sipërfaqe 8.95 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Quentin-le-Petit}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08396 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Quentin-le-Petit]]
[[en:Saint-Quentin-le-Petit]]
[[fr:Saint-Quentin-le-Petit]]Margut[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Margut
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Margut%20route%20de%20la%20Prairie.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.53
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =778
|Dendësia =103
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08370
|INSEE = 08276
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.584166666667
|gjatësia = 5.2608333333333
|Harta_foto =
}}
'''Margut''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Margut ka një popullsi prej 778 banorë dhe sipërfaqe 7.53 km², me një dendësi prej 103 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Margut}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08276 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Margut]]
[[en:Margut]]
[[fr:Margut]]Savigny-sur-Aisne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Savigny-sur-Aisne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Savigny-sur-Aisne.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Savigny-sur-Aisne-FR-08-mairie-02.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =376
|Dendësia =36
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =101
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08406
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.359722222222
|gjatësia = 4.7272222222222
|Harta_foto =
}}
'''Savigny-sur-Aisne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Savigny-sur-Aisne ka një popullsi prej 376 banorë dhe sipërfaqe 10.41 km², me një dendësi prej 36 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Savigny-sur-Aisne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08406 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Savigny-sur-Aisne]]
[[en:Savigny-sur-Aisne]]
[[fr:Savigny-sur-Aisne]]Saint-Fergeux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Fergeux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Fergeux%20%28Ardennes%29%20Mairie-%C3%A9cole.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =25.5
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =200
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08360
|INSEE = 08380
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.563333333333
|gjatësia = 4.2127777777778
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Fergeux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Fergeux ka një popullsi prej 200 banorë dhe sipërfaqe 25.5 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Fergeux}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08380 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Fergeux]]
[[en:Saint-Fergeux]]
[[fr:Saint-Fergeux]]Suzanne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Suzanne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Suzanne%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Suzanne%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.45
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =66
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08433
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.516388888889
|gjatësia = 4.6341666666667
|Harta_foto =
}}
'''Suzanne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Suzanne ka një popullsi prej 66 banorë dhe sipërfaqe 6.45 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Suzanne (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08433 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Suzanne]]
[[en:Suzanne]]
[[fr:Suzanne]]Prez[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Prez
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Prez.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Prez%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.4
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =138
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08290
|INSEE = 08344
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.8
|gjatësia = 4.3505555555556
|Harta_foto =
}}
'''Prez''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Prez ka një popullsi prej 138 banorë dhe sipërfaqe 12.4 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Prez}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08344 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Prez]]
[[en:Prez]]
[[fr:Prez]]Signy-l'Abbaye[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Signy-l'Abbaye
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Signy-l%27Abbaye.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Signy-l%27Abbaye%20%28Ardennes%29%20une%20rue.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =62.03
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1350
|Dendësia =22
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08419
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.signy-abbaye.fr
|gjerësia = 49.6975
|gjatësia = 4.4202777777778
|Harta_foto =
}}
'''Signy-l'Abbaye''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Signy-l'Abbaye ka një popullsi prej 1350 banorë dhe sipërfaqe 62.03 km², me një dendësi prej 22 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Signy-l'Abbaye}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08419 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Signy-l'Abbaye]]
[[en:Signy-l'Abbaye]]
[[fr:Signy-l'Abbaye]]Flaignes-Havys[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Flaignes-Havys
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Flaignes-Havys%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Flaignes%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.7
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =116
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =245
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08169
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.818611111111
|gjatësia = 4.4013888888889
|Harta_foto =
}}
'''Flaignes-Havys''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Flaignes-Havys ka një popullsi prej 116 banorë dhe sipërfaqe 13.7 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Flaignes-Havys}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08169 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Flaignes-Havys]]
[[en:Flaignes-Havys]]
[[fr:Flaignes-Havys]]Faux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Faux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Faux%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =56
|Dendësia =17
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08165
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.5375
|gjatësia = 4.4991666666667
|Harta_foto =
}}
'''Faux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Faux ka një popullsi prej 56 banorë dhe sipërfaqe 3.28 km², me një dendësi prej 17 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Faux (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08165 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Faux]]
[[en:Faux]]
[[fr:Faux]]Charnois[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Charnois
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Charnois.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.61
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =83
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08600
|INSEE = 08106
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 50.107222222222
|gjatësia = 4.8291666666667
|Harta_foto =
}}
'''Charnois''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Charnois ka një popullsi prej 83 banorë dhe sipërfaqe 5.61 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Charnois}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08106 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Charnois]]
[[en:Charnois]]
[[fr:Charnois]]Imécourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Imécourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20Imecourt.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.42
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =54
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08233
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.373055555556
|gjatësia = 4.9738888888889
|Harta_foto =
}}
'''Imécourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Imécourt ka një popullsi prej 54 banorë dhe sipërfaqe 8.42 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Imécourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08233 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Imécourt]]
[[en:Imécourt]]
[[fr:Imécourt]]Doumely-Bégny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Doumely-Bégny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Doumely-B%C3%A9gny%20%28Ardennes%29%20paysage%20avec%20vue%20sur%20Doumely.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.8
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =87
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08143
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.628611111111
|gjatësia = 4.3002777777778
|Harta_foto =
}}
'''Doumely-Bégny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Doumely-Bégny ka një popullsi prej 87 banorë dhe sipërfaqe 7.8 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Doumely-Bégny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08143 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Doumely-Bégny]]
[[en:Doumely-Bégny]]
[[fr:Doumely-Bégny]]Damouzy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Damouzy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Damouzy%20%28Ardennes%29%20%C3%A9cole%20-%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.78
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =414
|Dendësia =47
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08090
|INSEE = 08137
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.798055555556
|gjatësia = 4.6758333333333
|Harta_foto =
}}
'''Damouzy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Damouzy ka një popullsi prej 414 banorë dhe sipërfaqe 8.78 km², me një dendësi prej 47 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Damouzy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08137 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Damouzy]]
[[en:Damouzy]]
[[fr:Damouzy]]Doux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Doux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Doux%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Doux%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.52
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =77
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08144
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.504722222222
|gjatësia = 4.4305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Doux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Doux ka një popullsi prej 77 banorë dhe sipërfaqe 6.52 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Doux (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08144 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Doux]]
[[en:Doux]]
[[fr:Doux]]Bouvellemont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bouvellemont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Bouvellemont.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Bouvellemont%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.31
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =96
|Dendësia =22
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08080
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.583611111111
|gjatësia = 4.6619444444444
|Harta_foto =
}}
'''Bouvellemont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Bouvellemont ka një popullsi prej 96 banorë dhe sipërfaqe 4.31 km², me një dendësi prej 22 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Bouvellemont}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08080 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bouvellemont]]
[[en:Bouvellemont]]
[[fr:Bouvellemont]]Chevières[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Chevières
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Chevi%C3%A8res-FR-08-%C3%A9glise-04.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.17
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =49
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08120
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.333055555556
|gjatësia = 4.8994444444444
|Harta_foto =
}}
'''Chevières''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Chevières ka një popullsi prej 49 banorë dhe sipërfaqe 6.17 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Chevières}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08120 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Chevières]]
[[en:Chevières]]
[[fr:Chevières]]Hannogne-Saint-Martin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Hannogne-Saint-Martin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Hannogne-Saint-Martin.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Hannogne-St.Martin%20%28Ardennes%2C%20Fr%29%20l%27%C3%A9glise.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.71
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =457
|Dendësia =97
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08160
|INSEE = 08209
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.672777777778
|gjatësia = 4.8311111111111
|Harta_foto =
}}
'''Hannogne-Saint-Martin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Hannogne-Saint-Martin ka një popullsi prej 457 banorë dhe sipërfaqe 4.71 km², me një dendësi prej 97 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Hannogne-Saint-Martin}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08209 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Hannogne-Saint-Martin]]
[[en:Hannogne-Saint-Martin]]
[[fr:Hannogne-Saint-Martin]]Hannogne-Saint-Rémy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Hannogne-Saint-Rémy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20Hannogne%20Saint%20Remy%2002.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =18.09
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =107
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08210
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.605
|gjatësia = 4.1372222222222
|Harta_foto =
}}
'''Hannogne-Saint-Rémy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Hannogne-Saint-Rémy ka një popullsi prej 107 banorë dhe sipërfaqe 18.09 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Hannogne-Saint-Rémy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08210 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Hannogne-Saint-Rémy]]
[[en:Hannogne-Saint-Rémy]]
[[fr:Hannogne-Saint-Rémy]]Haulmé[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Haulmé
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Haulm%C3%A9.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.63
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =114
|Dendësia =31
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08800
|INSEE = 08217
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.860833333333
|gjatësia = 4.7858333333333
|Harta_foto =
}}
'''Haulmé''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Haulmé ka një popullsi prej 114 banorë dhe sipërfaqe 3.63 km², me një dendësi prej 31 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Haulmé}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08217 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Haulmé]]
[[en:Haulmé]]
[[fr:Haulmé]]Cauroy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Cauroy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Cauroy%20%C3%A9glise%204878.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =17.46
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =187
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08092
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.347777777778
|gjatësia = 4.4702777777778
|Harta_foto =
}}
'''Cauroy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Cauroy ka një popullsi prej 187 banorë dhe sipërfaqe 17.46 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Cauroy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08092 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Cauroy]]
[[en:Cauroy]]
[[fr:Cauroy]]Hargnies[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Hargnies
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Hargnies%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Hargnies%20-%20%C3%89glise%20Saint-Lambert%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =42.24
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =461
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08170
|INSEE = 08214
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.hargnies08.fr/page_mairie.html
|gjerësia = 50.019166666667
|gjatësia = 4.7911111111111
|Harta_foto =
}}
'''Hargnies''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Hargnies ka një popullsi prej 461 banorë dhe sipërfaqe 42.24 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Hargnies (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08214 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Hargnies]]
[[en:Hargnies]]
[[fr:Hargnies]]Challerange[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Challerange
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Challerange.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Challerange-FR-08-mairie-03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.13
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =488
|Dendësia =44
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08097
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.310555555556
|gjatësia = 4.7452777777778
|Harta_foto =
}}
'''Challerange''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Challerange ka një popullsi prej 488 banorë dhe sipërfaqe 11.13 km², me një dendësi prej 44 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Challerange}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08097 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Challerange]]
[[en:Challerange]]
[[fr:Challerange]]Les Hautes-Rivières[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Les Hautes-Rivières
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Les%20Hautes-Rivi%C3%A8res%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = HautesRivieresRaymondBarr%C3%A9.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =31.34
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1574
|Dendësia =50
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08800
|INSEE = 08218
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.883888888889
|gjatësia = 4.8419444444444
|Harta_foto =
}}
'''Les Hautes-Rivières''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Les Hautes-Rivières ka një popullsi prej 1574 banorë dhe sipërfaqe 31.34 km², me një dendësi prej 50 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Les Hautes-Rivières}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08218 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Les Hautes-Rivières]]
[[en:Les Hautes-Rivières]]
[[fr:Les Hautes-Rivières]]Blanchefosse-et-Bay[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Blanchefosse-et-Bay
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Blanchefosse-et-Bay.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Bay%20%28depuis%20route%20de%20Blanchefosse%29%201.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =20.47
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =159
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =255
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08290
|INSEE = 08069
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.7775
|gjatësia = 4.2358333333333
|Harta_foto =
}}
'''Blanchefosse-et-Bay''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Blanchefosse-et-Bay ka një popullsi prej 159 banorë dhe sipërfaqe 20.47 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Blanchefosse-et-Bay}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08069 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Blanchefosse-et-Bay]]
[[en:Blanchefosse-et-Bay]]
[[fr:Blanchefosse-et-Bay]]Brieulles-sur-Bar[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Brieulles-sur-Bar
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Brieulles-sur-Bar.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Brieulles-08-vue%20g%C3%A9n%C3%A9rale-01.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.23
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =180
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08085
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.476944444444
|gjatësia = 4.8536111111111
|Harta_foto =
}}
'''Brieulles-sur-Bar''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Brieulles-sur-Bar ka një popullsi prej 180 banorë dhe sipërfaqe 13.23 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Brieulles-sur-Bar}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08085 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Brieulles-sur-Bar]]
[[en:Brieulles-sur-Bar]]
[[fr:Brieulles-sur-Bar]]Hauviné[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Hauviné
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Hauvin%C3%A9%20-%20le%20monument%20en%20hommage%20aux%20Morts%20pour%20la%20France%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =14.55
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =308
|Dendësia =21
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08220
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.303055555556
|gjatësia = 4.4002777777778
|Harta_foto =
}}
'''Hauviné''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Hauviné ka një popullsi prej 308 banorë dhe sipërfaqe 14.55 km², me një dendësi prej 21 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Hauviné}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08220 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Hauviné]]
[[en:Hauviné]]
[[fr:Hauviné]]La Chapelle[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Chapelle
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20La%20Chapelle%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Chapelle%20%28Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.52
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =171
|Dendësia =23
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08101
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.741388888889
|gjatësia = 5.0147222222222
|Harta_foto =
}}
'''La Chapelle''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Chapelle ka një popullsi prej 171 banorë dhe sipërfaqe 7.52 km², me një dendësi prej 23 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Chapelle (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08101 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Chapelle]]
[[en:La Chapelle]]
[[fr:La Chapelle]]Bulson[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bulson
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Ville%20fr%20Bulson.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Bulson%20%2808%20Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.47
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =134
|Dendësia =21
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08450
|INSEE = 08088
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.627777777778
|gjatësia = 4.9158333333333
|Harta_foto =
}}
'''Bulson''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Bulson ka një popullsi prej 134 banorë dhe sipërfaqe 6.47 km², me një dendësi prej 21 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Bulson}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08088 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bulson]]
[[en:Bulson]]
[[fr:Bulson]]Champigneul-sur-Vence[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Champigneul-sur-Vence
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Champigneul-sur-Vence%20%2808%20Ardennes%29%20-%20le%20Village%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.61
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =125
|Dendësia =27
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08099
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.700833333333
|gjatësia = 4.6561111111111
|Harta_foto =
}}
'''Champigneul-sur-Vence''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Champigneul-sur-Vence ka një popullsi prej 125 banorë dhe sipërfaqe 4.61 km², me një dendësi prej 27 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Champigneul-sur-Vence}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08099 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Champigneul-sur-Vence]]
[[en:Champigneul-sur-Vence]]
[[fr:Champigneul-sur-Vence]]La Besace[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Besace
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20La%20Besace.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Besace%20%2808%20Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.97
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =114
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08450
|INSEE = 08063
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.557222222222
|gjatësia = 4.9602777777778
|Harta_foto =
}}
'''La Besace''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Besace ka një popullsi prej 114 banorë dhe sipërfaqe 13.97 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Besace}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08063 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Besace]]
[[en:La Besace]]
[[fr:La Besace]]Germont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Germont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Germont.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Germont%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.77
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =46
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08186
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.436666666667
|gjatësia = 4.8763888888889
|Harta_foto =
}}
'''Germont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Germont ka një popullsi prej 46 banorë dhe sipërfaqe 4.77 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Germont}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08186 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Germont]]
[[en:Germont]]
[[fr:Germont]]Exermont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Exermont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = ExermontFrance081710.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =18.29
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =42
|Dendësia =2
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08161
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.294722222222
|gjatësia = 5.0061111111111
|Harta_foto =
}}
'''Exermont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Exermont ka një popullsi prej 42 banorë dhe sipërfaqe 18.29 km², me një dendësi prej 2 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Exermont}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08161 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Exermont]]
[[en:Exermont]]
[[fr:Exermont]]Chesnois-Auboncourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Chesnois-Auboncourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Chesnois-Auboncourt%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.71
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =177
|Dendësia =38
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08117
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.568333333333
|gjatësia = 4.5688888888889
|Harta_foto =
}}
'''Chesnois-Auboncourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Chesnois-Auboncourt ka një popullsi prej 177 banorë dhe sipërfaqe 4.71 km², me një dendësi prej 38 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Chesnois-Auboncourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08117 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Chesnois-Auboncourt]]
[[en:Chesnois-Auboncourt]]
[[fr:Chesnois-Auboncourt]]Herpy-l'Arlésienne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Herpy-l'Arlésienne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Herpy-l%27Arl%C3%A9zienne%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.64
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =201
|Dendësia =19
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08360
|INSEE = 08225
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.523055555556
|gjatësia = 4.2086111111111
|Harta_foto =
}}
'''Herpy-l'Arlésienne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Herpy-l'Arlésienne ka një popullsi prej 201 banorë dhe sipërfaqe 10.64 km², me një dendësi prej 19 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Herpy-l'Arlésienne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08225 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Herpy-l'Arlésienne]]
[[en:Herpy-l'Arlésienne]]
[[fr:Herpy-l'Arlésienne]]Boulzicourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Boulzicourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Boulzicourt%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Boulzicourt%20%28Ardennes%29%20Mairie%20et%20Poste.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.65
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =956
|Dendësia =144
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08410
|INSEE = 08076
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.694722222222
|gjatësia = 4.6958333333333
|Harta_foto =
}}
'''Boulzicourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Boulzicourt ka një popullsi prej 956 banorë dhe sipërfaqe 6.65 km², me një dendësi prej 144 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Boulzicourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08076 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Boulzicourt]]
[[en:Boulzicourt]]
[[fr:Boulzicourt]]Neuflize[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Neuflize
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Neuflize.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Neuflize%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.78
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =757
|Dendësia =55
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08314
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.411111111111
|gjatësia = 4.3047222222222
|Harta_foto =
}}
'''Neuflize''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Neuflize ka një popullsi prej 757 banorë dhe sipërfaqe 13.78 km², me një dendësi prej 55 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Neuflize}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08314 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Neuflize]]
[[en:Neuflize]]
[[fr:Neuflize]]Herbeuval[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Herbeuval
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Herbeuval%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Photo%20N%C2%B0%2011821%20Herbeuval%20l%27%20Eglise%20Saint-Michel.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.4
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =106
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08370
|INSEE = 08223
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6025
|gjatësia = 5.3391666666667
|Harta_foto = http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/Map%20commune%20FR%20insee%20code%2008223.png
}}
'''Herbeuval''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Herbeuval ka një popullsi prej 106 banorë dhe sipërfaqe 7.4 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Herbeuval}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08223 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Herbeuval]]
[[en:Herbeuval]]
[[fr:Herbeuval]]Biermes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Biermes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Biermes.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Biermes%20%2808%20Ardennes%29%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.96
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =278
|Dendësia =35
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08064
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.485833333333
|gjatësia = 4.3866666666667
|Harta_foto =
}}
'''Biermes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Biermes ka një popullsi prej 278 banorë dhe sipërfaqe 7.96 km², me një dendësi prej 35 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Biermes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08064 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Biermes]]
[[en:Biermes]]
[[fr:Biermes]]Quilly[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Quilly
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Quilly%20-%20la%20Mairie%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.49
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =85
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08351
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.407777777778
|gjatësia = 4.5991666666667
|Harta_foto =
}}
'''Quilly''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Quilly ka një popullsi prej 85 banorë dhe sipërfaqe 5.49 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Quilly (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08351 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Quilly]]
[[en:Quilly]]
[[fr:Quilly]]Osnes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Osnes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Osnes%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Osnes%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Saint-Beno%C3%AEt%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.89
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =228
|Dendësia =39
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08110
|INSEE = 08336
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.655555555556
|gjatësia = 5.1625
|Harta_foto =
}}
'''Osnes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Osnes ka një popullsi prej 228 banorë dhe sipërfaqe 5.89 km², me një dendësi prej 39 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Osnes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08336 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Osnes]]
[[en:Osnes]]
[[fr:Osnes]]Olizy-Primat[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Olizy-Primat
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = PA00078480%20%C3%A9glise%20Saint%20Pierre%20aux%20liens%20d%27Olizy%20-%20Ardennes%20-.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =21.35
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =215
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =125
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08333
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.346666666667
|gjatësia = 4.7761111111111
|Harta_foto =
}}
'''Olizy-Primat''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Olizy-Primat ka një popullsi prej 215 banorë dhe sipërfaqe 21.35 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Olizy-Primat}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08333 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Olizy-Primat]]
[[en:Olizy-Primat]]
[[fr:Olizy-Primat]]La Neuville-lès-Wasigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Neuville-lès-Wasigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Neuville-l%C3%A8s-Wasigny%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.21
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =184
|Dendësia =35
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08323
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6425
|gjatësia = 4.3591666666667
|Harta_foto =
}}
'''La Neuville-lès-Wasigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Neuville-lès-Wasigny ka një popullsi prej 184 banorë dhe sipërfaqe 5.21 km², me një dendësi prej 35 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Neuville-lès-Wasigny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08323 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Neuville-lès-Wasigny]]
[[en:La Neuville-lès-Wasigny]]
[[fr:La Neuville-lès-Wasigny]]Omicourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Omicourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Omicourt%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.36
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =40
|Dendësia =5
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08450
|INSEE = 08334
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.631388888889
|gjatësia = 4.8319444444444
|Harta_foto =
}}
'''Omicourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Omicourt ka një popullsi prej 40 banorë dhe sipërfaqe 7.36 km², me një dendësi prej 5 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Omicourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08334 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Omicourt]]
[[en:Omicourt]]
[[fr:Omicourt]]La Romagne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Romagne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20La%20Romagne%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Romagne%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.91
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =132
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08369
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.678888888889
|gjatësia = 4.315
|Harta_foto =
}}
'''La Romagne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Romagne ka një popullsi prej 132 banorë dhe sipërfaqe 9.91 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Romagne (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08369 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Romagne]]
[[en:La Romagne]]
[[fr:La Romagne]]Puiseux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Puiseux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Puiseux%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.41
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =121
|Dendësia =35
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08348
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.5925
|gjatësia = 4.5413888888889
|Harta_foto =
}}
'''Puiseux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Puiseux ka një popullsi prej 121 banorë dhe sipërfaqe 3.41 km², me një dendësi prej 35 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Puiseux (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08348 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Puiseux]]
[[en:Puiseux]]
[[fr:Puiseux]]La Neuville-à-Maire[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Neuville-à-Maire
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20La%20Neuville-%C3%A0-Maire.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = La%20Neuville-%C3%A0-Maire-FR-08-mairie%20%26%20%C3%A9glise-03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.26
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =128
|Dendësia =18
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08450
|INSEE = 08317
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.581666666667
|gjatësia = 4.8552777777778
|Harta_foto =
}}
'''La Neuville-à-Maire''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Neuville-à-Maire ka një popullsi prej 128 banorë dhe sipërfaqe 7.26 km², me një dendësi prej 18 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Neuville-à-Maire}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08317 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Neuville-à-Maire]]
[[en:La Neuville-à-Maire]]
[[fr:La Neuville-à-Maire]]Rubigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rubigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Rubigny%20%28Ardennes%29%20vue%20du%20village.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.12
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =71
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08372
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.685555555556
|gjatësia = 4.1947222222222
|Harta_foto =
}}
'''Rubigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rubigny ka një popullsi prej 71 banorë dhe sipërfaqe 5.12 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rubigny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08372 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rubigny]]
[[en:Rubigny]]
[[fr:Rubigny]]La Neuville-en-Tourne-à-Fuy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =La Neuville-en-Tourne-à-Fuy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Church%20of%20La%20Neuville-en-Tourne-%C3%A0-Fuy.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =27.34
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =569
|Dendësia =21
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =134
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08320
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.346944444444
|gjatësia = 4.3763888888889
|Harta_foto =
}}
'''La Neuville-en-Tourne-à-Fuy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. La Neuville-en-Tourne-à-Fuy ka një popullsi prej 569 banorë dhe sipërfaqe 27.34 km², me një dendësi prej 21 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|La Neuville-en-Tourne-à-Fuy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08320 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|La Neuville-en-Tourne-à-Fuy]]
[[en:La Neuville-en-Tourne-à-Fuy]]
[[fr:La Neuville-en-Tourne-à-Fuy]]Nouvion-sur-Meuse[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Nouvion-sur-Meuse
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Nouvion-sur-Meuse.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20de%20Nouvion-sur-Meuse.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.06
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =2230
|Dendësia =246
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08160
|INSEE = 08327
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.mairie-nouvionsurmeuse.fr
|gjerësia = 49.7
|gjatësia = 4.795
|Harta_foto =
}}
'''Nouvion-sur-Meuse''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Nouvion-sur-Meuse ka një popullsi prej 2230 banorë dhe sipërfaqe 9.06 km², me një dendësi prej 246 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Nouvion-sur-Meuse}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08327 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Nouvion-sur-Meuse]]
[[en:Nouvion-sur-Meuse]]
[[fr:Nouvion-sur-Meuse]]Rancennes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rancennes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Rancennes.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Rancennes%202.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.5
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =721
|Dendësia =111
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08600
|INSEE = 08353
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 50.116944444444
|gjatësia = 4.8177777777778
|Harta_foto =
}}
'''Rancennes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rancennes ka një popullsi prej 721 banorë dhe sipërfaqe 6.5 km², me një dendësi prej 111 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rancennes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08353 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rancennes]]
[[en:Rancennes]]
[[fr:Rancennes]]Noirval[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Noirval
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Noirval.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Noirval-FR-08-mairie-02.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =31
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08325
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.459444444444
|gjatësia = 4.7963888888889
|Harta_foto = http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/Map%20commune%20FR%20insee%20code%2008325.png
}}
'''Noirval''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Noirval ka një popullsi prej 31 banorë dhe sipërfaqe 5 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Noirval}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08325 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Noirval]]
[[en:Noirval]]
[[fr:Noirval]]Montigny-sur-Meuse[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Montigny-sur-Meuse
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20Saint-Lambert%20de%20Montigny%20sur%20Meuse.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.1
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =87
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08170
|INSEE = 08304
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 50.049166666667
|gjatësia = 4.7216666666667
|Harta_foto =
}}
'''Montigny-sur-Meuse''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Montigny-sur-Meuse ka një popullsi prej 87 banorë dhe sipërfaqe 8.1 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Montigny-sur-Meuse}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08304 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Montigny-sur-Meuse]]
[[en:Montigny-sur-Meuse]]
[[fr:Montigny-sur-Meuse]]Mont-Laurent[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mont-Laurent
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mont-Laurent%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign%20and%20church.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.83
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =68
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08306
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.47
|gjatësia = 4.4805555555556
|Harta_foto =
}}
'''Mont-Laurent''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Mont-Laurent ka një popullsi prej 68 banorë dhe sipërfaqe 6.83 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Mont-Laurent}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08306 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mont-Laurent]]
[[en:Mont-Laurent]]
[[fr:Mont-Laurent]]Mouron[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mouron
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mouron-FR-08-mairie-01.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.4
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =82
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08310
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.31
|gjatësia = 4.7838888888889
|Harta_foto = http://commons.wikimedia.org/wiki/Special:FilePath/Map%20commune%20FR%20insee%20code%2008310.png
}}
'''Mouron''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Mouron ka një popullsi prej 82 banorë dhe sipërfaqe 6.4 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Mouron (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08310 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mouron]]
[[en:Mouron]]
[[fr:Mouron]]Sapogne-et-Feuchères[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sapogne-et-Feuchères
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sapogne08.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.71
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =524
|Dendësia =49
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08160
|INSEE = 08400
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.66
|gjatësia = 4.7955555555556
|Harta_foto =
}}
'''Sapogne-et-Feuchères''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sapogne-et-Feuchères ka një popullsi prej 524 banorë dhe sipërfaqe 10.71 km², me një dendësi prej 49 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sapogne-et-Feuchères}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08400 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sapogne-et-Feuchères]]
[[en:Sapogne-et-Feuchères]]
[[fr:Sapogne-et-Feuchères]]Pauvres[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Pauvres
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Pauvres.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Pauvres%20%2808%20Ardennes%29%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Saint%20Timoth%C3%A9e%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =12.64
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =187
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08338
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.410833333333
|gjatësia = 4.4919444444444
|Harta_foto =
}}
'''Pauvres''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Pauvres ka një popullsi prej 187 banorë dhe sipërfaqe 12.64 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Pauvres}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08338 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Pauvres]]
[[en:Pauvres]]
[[fr:Pauvres]]Ménil-Annelles[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Ménil-Annelles
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = M%C3%A9nil-Annelles%20%2808%20Ardennes%29%20-%20l%E2%80%99%20%C3%89glise%20Saint-%20Nicolas%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.15
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =98
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08286
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.439722222222
|gjatësia = 4.4447222222222
|Harta_foto =
}}
'''Ménil-Annelles''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Ménil-Annelles ka një popullsi prej 98 banorë dhe sipërfaqe 9.15 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Ménil-Annelles}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08286 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Ménil-Annelles]]
[[en:Ménil-Annelles]]
[[fr:Ménil-Annelles]]Ménil-Lépinois[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Ménil-Lépinois
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20M%C3%A9nil-L%C3%A9pinois%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = M%C3%A9nil-L%C3%A9pinois-FR-08-mairie-05.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =18.01
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =142
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08287
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.378611111111
|gjatësia = 4.285
|Harta_foto =
}}
'''Ménil-Lépinois''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Ménil-Lépinois ka një popullsi prej 142 banorë dhe sipërfaqe 18.01 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Ménil-Lépinois}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08287 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Ménil-Lépinois]]
[[en:Ménil-Lépinois]]
[[fr:Ménil-Lépinois]]Hannappes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Hannappes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Hannappes%20%28Ardennes%29%20pont%20du%20Thon%20avec%20vue%20sur%20le%20bourg.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.45
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =151
|Dendësia =18
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08290
|INSEE = 08208
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.824166666667
|gjatësia = 4.2305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Hannappes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Hannappes ka një popullsi prej 151 banorë dhe sipërfaqe 8.45 km², me një dendësi prej 18 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Hannappes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08208 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Hannappes]]
[[en:Hannappes]]
[[fr:Hannappes]]Ham-les-Moines[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Ham-les-Moines
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Ham-les-Moines%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.12
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =388
|Dendësia =124
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08090
|INSEE = 08206
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.795277777778
|gjatësia = 4.5972222222222
|Harta_foto =
}}
'''Ham-les-Moines''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Ham-les-Moines ka një popullsi prej 388 banorë dhe sipërfaqe 3.12 km², me një dendësi prej 124 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Ham-les-Moines}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08206 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Ham-les-Moines]]
[[en:Ham-les-Moines]]
[[fr:Ham-les-Moines]]Haudrecy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Haudrecy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Haudrecy.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Haudrecy%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.36
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =285
|Dendësia =85
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08090
|INSEE = 08216
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.786666666667
|gjatësia = 4.6155555555556
|Harta_foto =
}}
'''Haudrecy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Haudrecy ka një popullsi prej 285 banorë dhe sipërfaqe 3.36 km², me një dendësi prej 85 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Haudrecy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08216 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Haudrecy]]
[[en:Haudrecy]]
[[fr:Haudrecy]]Brognon[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Brognon
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Brognon.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Brognon%20%28Ardennes%29%20vue%20du%20village.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.38
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =153
|Dendësia =21
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08380
|INSEE = 08087
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.929166666667
|gjatësia = 4.2880555555556
|Harta_foto =
}}
'''Brognon''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Brognon ka një popullsi prej 153 banorë dhe sipërfaqe 7.38 km², me një dendësi prej 21 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Brognon (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08087 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Brognon]]
[[en:Brognon]]
[[fr:Brognon]]Corny-Machéroménil[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Corny-Machéroménil
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Corny-Mach%C3%A9rom%C3%A9nil%20%28Ardennes%29%20mairie%20%C3%A0%20Corny.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.54
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =181
|Dendësia =17
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08132
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.578055555556
|gjatësia = 4.4430555555556
|Harta_foto =
}}
'''Corny-Machéroménil''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Corny-Machéroménil ka një popullsi prej 181 banorë dhe sipërfaqe 10.54 km², me një dendësi prej 17 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Corny-Machéroménil}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08132 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Corny-Machéroménil]]
[[en:Corny-Machéroménil]]
[[fr:Corny-Machéroménil]]Sommauthe[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sommauthe
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sommauthe%20-%20l%E2%80%99%C3%89glise%20Saint-Jean%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.78
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =118
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08424
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.492777777778
|gjatësia = 4.9836111111111
|Harta_foto =
}}
'''Sommauthe''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sommauthe ka një popullsi prej 118 banorë dhe sipërfaqe 9.78 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sommauthe}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08424 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sommauthe]]
[[en:Sommauthe]]
[[fr:Sommauthe]]Voncq[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Voncq
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Voncq.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Voncq%20%28Ardennes%2C%20Fr.%29%20church%20sideview.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =19.87
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =222
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08489
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.470833333333
|gjatësia = 4.665
|Harta_foto =
}}
'''Voncq''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Voncq ka një popullsi prej 222 banorë dhe sipërfaqe 19.87 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Voncq}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08489 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Voncq]]
[[en:Voncq]]
[[fr:Voncq]]Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux%20%28Ardennes%29%20mairie%20%C3%A0%20St.Lambert.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.74
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =145
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08384
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.498055555556
|gjatësia = 4.6111111111111
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux ka një popullsi prej 145 banorë dhe sipërfaqe 10.74 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08384 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux]]
[[en:Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux]]
[[fr:Saint-Lambert-et-Mont-de-Jeux]]Vaux-en-Dieulet[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vaux-en-Dieulet
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vaux-en-Dieulet%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.03
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =59
|Dendësia =5
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08463
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.482777777778
|gjatësia = 4.9925
|Harta_foto =
}}
'''Vaux-en-Dieulet''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vaux-en-Dieulet ka një popullsi prej 59 banorë dhe sipërfaqe 11.03 km², me një dendësi prej 5 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vaux-en-Dieulet}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08463 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vaux-en-Dieulet]]
[[en:Vaux-en-Dieulet]]
[[fr:Vaux-en-Dieulet]]Montgon[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Montgon
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Montgon.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Montgon-08-village-13.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =8.2
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =66
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08390
|INSEE = 08301
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.505
|gjatësia = 4.7141666666667
|Harta_foto =
}}
'''Montgon''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Montgon ka një popullsi prej 66 banorë dhe sipërfaqe 8.2 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Montgon}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08301 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Montgon]]
[[en:Montgon]]
[[fr:Montgon]]Mesmont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mesmont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mesmont%20%28Ardennes%29%20ch%C3%A2teau%20PA00132582.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.32
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =99
|Dendësia =9
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08288
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.615277777778
|gjatësia = 4.4002777777778
|Harta_foto =
}}
'''Mesmont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Mesmont ka një popullsi prej 99 banorë dhe sipërfaqe 11.32 km², me një dendësi prej 9 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Mesmont (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08288 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mesmont]]
[[en:Mesmont]]
[[fr:Mesmont]]Remaucourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Remaucourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Remaucourt%20%28Ardennes%29%20rue%20principale%20D202.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.8
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =163
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08356
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.608333333333
|gjatësia = 4.2358333333333
|Harta_foto =
}}
'''Remaucourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Remaucourt ka një popullsi prej 163 banorë dhe sipërfaqe 10.8 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Remaucourt (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08356 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Remaucourt]]
[[en:Remaucourt]]
[[fr:Remaucourt]]Tournavaux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Tournavaux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20de%20la%20ville%20de%20Tournavaux%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Tournavaux%201.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =1.55
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =197
|Dendësia =127
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08800
|INSEE = 08456
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.873055555556
|gjatësia = 4.7863888888889
|Harta_foto =
}}
'''Tournavaux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Tournavaux ka një popullsi prej 197 banorë dhe sipërfaqe 1.55 km², me një dendësi prej 127 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Tournavaux}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08456 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Tournavaux]]
[[en:Tournavaux]]
[[fr:Tournavaux]]Fromy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Fromy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Fromy.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Fromy%20%28Ardennes%29%20-%20le%20village%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.71
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =82
|Dendësia =22
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08370
|INSEE = 08184
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.597222222222
|gjatësia = 5.2505555555556
|Harta_foto =
}}
'''Fromy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Fromy ka një popullsi prej 82 banorë dhe sipërfaqe 3.71 km², me një dendësi prej 22 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Fromy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08184 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Fromy]]
[[en:Fromy]]
[[fr:Fromy]]Montcy-Notre-Dame[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Montcy-Notre-Dame
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Montcy-Notre-Dame.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20de%20Montcy-Notre-Dame.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.13
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1631
|Dendësia =266
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08090
|INSEE = 08298
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.775
|gjatësia = 4.7430555555556
|Harta_foto =
}}
'''Montcy-Notre-Dame''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Montcy-Notre-Dame ka një popullsi prej 1631 banorë dhe sipërfaqe 6.13 km², me një dendësi prej 266 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Montcy-Notre-Dame}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08298 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Montcy-Notre-Dame]]
[[en:Montcy-Notre-Dame]]
[[fr:Montcy-Notre-Dame]]Marquigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Marquigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Marquigny%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.65
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =93
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08390
|INSEE = 08278
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.551666666667
|gjatësia = 4.7072222222222
|Harta_foto =
}}
'''Marquigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Marquigny ka një popullsi prej 93 banorë dhe sipërfaqe 6.65 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Marquigny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08278 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Marquigny]]
[[en:Marquigny]]
[[fr:Marquigny]]Remilly-Aillicourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Remilly-Aillicourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Remilly-Aillicourt.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Remilly-Aillicourt%20-%20%C3%89glise%20Saint-R%C3%A9mi%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr%20jpg.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.26
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =788
|Dendësia =59
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08450
|INSEE = 08357
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.651666666667
|gjatësia = 4.9944444444444
|Harta_foto =
}}
'''Remilly-Aillicourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Remilly-Aillicourt ka një popullsi prej 788 banorë dhe sipërfaqe 13.26 km², me një dendësi prej 59 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Remilly-Aillicourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08357 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Remilly-Aillicourt]]
[[en:Remilly-Aillicourt]]
[[fr:Remilly-Aillicourt]]Renneville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Renneville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Renneville%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Renneville%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.85
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =206
|Dendësia =21
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08220
|INSEE = 08360
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://village.renneville.free.fr
|gjerësia = 49.658055555556
|gjatësia = 4.1297222222222
|Harta_foto =
}}
'''Renneville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Renneville ka një popullsi prej 206 banorë dhe sipërfaqe 9.85 km², me një dendësi prej 21 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Renneville (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08360 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Renneville]]
[[en:Renneville]]
[[fr:Renneville]]Landrichamps[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Landrichamps
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Landrichamps%201.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.72
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =138
|Dendësia =29
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08600
|INSEE = 08247
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 50.089722222222
|gjatësia = 4.8305555555556
|Harta_foto =
}}
'''Landrichamps''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Landrichamps ka një popullsi prej 138 banorë dhe sipërfaqe 4.72 km², me një dendësi prej 29 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Landrichamps}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08247 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Landrichamps]]
[[en:Landrichamps]]
[[fr:Landrichamps]]Les Grandes-Armoises[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Les Grandes-Armoises
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Les%20Grandes-Armoises.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Les%20Grandes-Armoises--Entr%C3%A9e%20du%20village.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.47
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =59
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08390
|INSEE = 08019
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.530833333333
|gjatësia = 4.8930555555556
|Harta_foto =
}}
'''Les Grandes-Armoises''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Les Grandes-Armoises ka një popullsi prej 59 banorë dhe sipërfaqe 4.47 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Les Grandes-Armoises}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08019 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Les Grandes-Armoises]]
[[en:Les Grandes-Armoises]]
[[fr:Les Grandes-Armoises]]Manre[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Manre
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Manre-FR-08-rue-03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =18.5
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =88
|Dendësia =5
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08271
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.261944444444
|gjatësia = 4.665
|Harta_foto =
}}
'''Manre''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Manre ka një popullsi prej 88 banorë dhe sipërfaqe 18.5 km², me një dendësi prej 5 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Manre}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08271 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Manre]]
[[en:Manre]]
[[fr:Manre]]Floing[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Floing
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Floing%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20%C3%A9glise%20644.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.43
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =2483
|Dendësia =334
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08174
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.villedefloing.com
|gjerësia = 49.721944444444
|gjatësia = 4.9302777777778
|Harta_foto =
}}
'''Floing''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Floing ka një popullsi prej 2483 banorë dhe sipërfaqe 7.43 km², me një dendësi prej 334 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Floing (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08174 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Floing]]
[[en:Floing]]
[[fr:Floing]]Thénorgues[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Thénorgues
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20Thenorgues.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.25
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =108
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08240
|INSEE = 08446
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.406111111111
|gjatësia = 4.9286111111111
|Harta_foto =
}}
'''Thénorgues''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Thénorgues ka një popullsi prej 108 banorë dhe sipërfaqe 9.25 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Thénorgues}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08446 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Thénorgues]]
[[en:Thénorgues]]
[[fr:Thénorgues]]Nanteuil-sur-Aisne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Nanteuil-sur-Aisne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20de%20Nanteuil%20sur%20Aisne%20Ardennes%20F%2004.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.92
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =111
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08313
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.512222222222
|gjatësia = 4.3
|Harta_foto =
}}
'''Nanteuil-sur-Aisne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Nanteuil-sur-Aisne ka një popullsi prej 111 banorë dhe sipërfaqe 7.92 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Nanteuil-sur-Aisne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08313 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Nanteuil-sur-Aisne]]
[[en:Nanteuil-sur-Aisne]]
[[fr:Nanteuil-sur-Aisne]]Montcheutin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Montcheutin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Montcheutin-FR-08-mairie-02.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.64
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =147
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08296
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.291388888889
|gjatësia = 4.8208333333333
|Harta_foto =
}}
'''Montcheutin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Montcheutin ka një popullsi prej 147 banorë dhe sipërfaqe 9.64 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Montcheutin}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08296 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Montcheutin]]
[[en:Montcheutin]]
[[fr:Montcheutin]]Mondigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mondigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mondigny%201.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.9
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =173
|Dendësia =29
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08295
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.71
|gjatësia = 4.6383333333333
|Harta_foto =
}}
'''Mondigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Mondigny ka një popullsi prej 173 banorë dhe sipërfaqe 5.9 km², me një dendësi prej 29 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Mondigny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08295 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mondigny]]
[[en:Mondigny]]
[[fr:Mondigny]]Maisoncelle-et-Villers[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Maisoncelle-et-Villers
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20Sainte-Genevi%C3%A8ve%20de%20Maisoncelle-et-Villers.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.08
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =71
|Dendësia =6
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08450
|INSEE = 08268
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.596944444444
|gjatësia = 4.9097222222222
|Harta_foto =
}}
'''Maisoncelle-et-Villers''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Maisoncelle-et-Villers ka një popullsi prej 71 banorë dhe sipërfaqe 11.08 km², me një dendësi prej 6 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Maisoncelle-et-Villers}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08268 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Maisoncelle-et-Villers]]
[[en:Maisoncelle-et-Villers]]
[[fr:Maisoncelle-et-Villers]]Mont-Saint-Martin[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mont-Saint-Martin
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mont-Saint-Martin-FR-08-mairie-13.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.95
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =76
|Dendësia =5
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08400
|INSEE = 08308
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.335555555556
|gjatësia = 4.6475
|Harta_foto =
}}
'''Mont-Saint-Martin''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Mont-Saint-Martin ka një popullsi prej 76 banorë dhe sipërfaqe 13.95 km², me një dendësi prej 5 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Mont-Saint-Martin (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08308 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mont-Saint-Martin]]
[[en:Mont-Saint-Martin]]
[[fr:Mont-Saint-Martin]]Fromelennes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Fromelennes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Fromelennes.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Fromelennes%202.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.17
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1055
|Dendësia =147
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08600
|INSEE = 08183
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 50.123333333333
|gjatësia = 4.8591666666667
|Harta_foto =
}}
'''Fromelennes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Fromelennes ka një popullsi prej 1055 banorë dhe sipërfaqe 7.17 km², me një dendësi prej 147 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Fromelennes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08183 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Fromelennes]]
[[en:Fromelennes]]
[[fr:Fromelennes]]Létanne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Létanne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20L%C3%A9tanne.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Letanne%2005.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.5
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =140
|Dendësia =19
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08210
|INSEE = 08252
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.544444444444
|gjatësia = 5.0811111111111
|Harta_foto =
}}
'''Létanne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Létanne ka një popullsi prej 140 banorë dhe sipërfaqe 7.5 km², me një dendësi prej 19 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Létanne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08252 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Létanne]]
[[en:Létanne]]
[[fr:Létanne]]Neuville-Day[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Neuville-Day
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20de%20Neuville.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.68
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =168
|Dendësia =22
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08130
|INSEE = 08321
|Kryetari = Marc Laménie
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.495555555556
|gjatësia = 4.6883333333333
|Harta_foto =
}}
'''Neuville-Day''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Neuville-Day ka një popullsi prej 168 banorë dhe sipërfaqe 7.68 km², me një dendësi prej 22 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Neuville-Day}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08321 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Neuville-Day]]
[[en:Neuville-Day]]
[[fr:Neuville-Day]]Thilay[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Thilay
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Thilay.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89glise%20Saint-Remy%2C%20Thilay-9688.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =36.04
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1066
|Dendësia =30
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08800
|INSEE = 08448
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.thilay.fr
|gjerësia = 49.872777777778
|gjatësia = 4.8072222222222
|Harta_foto =
}}
'''Thilay''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Thilay ka një popullsi prej 1066 banorë dhe sipërfaqe 36.04 km², me një dendësi prej 30 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Thilay}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08448 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Thilay]]
[[en:Thilay]]
[[fr:Thilay]]Renwez[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Renwez
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Ferri%C3%A8re-la-Grande%20%28Nord%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Lac%20des%20Vieilles%20Forges%20Les%20Mazures.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =16.18
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1728
|Dendësia =107
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08361
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare = http://www.renwez.fr/
|gjerësia = 49.839444444444
|gjatësia = 4.6022222222222
|Harta_foto =
}}
'''Renwez''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Renwez ka një popullsi prej 1728 banorë dhe sipërfaqe 16.18 km², me një dendësi prej 107 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Renwez}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08361 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Renwez]]
[[en:Renwez]]
[[fr:Renwez]]Omont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Omont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Omont.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Omont-FR-08-A06.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =17.96
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =80
|Dendësia =4
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08335
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.5975
|gjatësia = 4.7313888888889
|Harta_foto =
}}
'''Omont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Omont ka një popullsi prej 80 banorë dhe sipërfaqe 17.96 km², me një dendësi prej 4 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Omont (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08335 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Omont]]
[[en:Omont]]
[[fr:Omont]]Liart[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Liart
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Liart%20%28Ardennes%29.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Liart%20%28toits%20de%20l%27%C3%A9glise%20et%20de%20la%20mairie%29%201253.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.44
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =556
|Dendësia =41
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08290
|INSEE = 08254
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.77
|gjatësia = 4.3416666666667
|Harta_foto =
}}
'''Liart''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Liart ka një popullsi prej 556 banorë dhe sipërfaqe 13.44 km², me një dendësi prej 41 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Liart}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08254 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Liart]]
[[en:Liart]]
[[fr:Liart]]Rouvroy-sur-Audry[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Rouvroy-sur-Audry
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Rouvroy-sur-Audry.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = FR-08-Rouvroy-sur-Audry.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.15
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =586
|Dendësia =64
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08370
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.788055555556
|gjatësia = 4.4938888888889
|Harta_foto =
}}
'''Rouvroy-sur-Audry''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Rouvroy-sur-Audry ka një popullsi prej 586 banorë dhe sipërfaqe 9.15 km², me një dendësi prej 64 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Rouvroy-sur-Audry}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08370 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Rouvroy-sur-Audry]]
[[en:Rouvroy-sur-Audry]]
[[fr:Rouvroy-sur-Audry]]Saint-Loup-en-Champagne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Loup-en-Champagne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Mairie%20de%20st-Loup%20en%20Champagne.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =15.77
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =226
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08386
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.455
|gjatësia = 4.2202777777778
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Loup-en-Champagne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Loup-en-Champagne ka një popullsi prej 226 banorë dhe sipërfaqe 15.77 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Loup-en-Champagne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08386 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Loup-en-Champagne]]
[[en:Saint-Loup-en-Champagne]]
[[fr:Saint-Loup-en-Champagne]]Fagnon[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Fagnon
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Fagnon%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.98
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =327
|Dendësia =33
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08090
|INSEE = 08162
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.736388888889
|gjatësia = 4.6355555555556
|Harta_foto =
}}
'''Fagnon''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Fagnon ka një popullsi prej 327 banorë dhe sipërfaqe 9.98 km², me një dendësi prej 33 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Fagnon}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08162 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Fagnon]]
[[en:Fagnon]]
[[fr:Fagnon]]Chilly[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Chilly
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Chilly%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.89
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =150
|Dendësia =25
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08121
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.838055555556
|gjatësia = 4.4741666666667
|Harta_foto =
}}
'''Chilly''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Chilly ka një popullsi prej 150 banorë dhe sipërfaqe 5.89 km², me një dendësi prej 25 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Chilly (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08121 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Chilly]]
[[en:Chilly]]
[[fr:Chilly]]Écly[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Écly
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89cly%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise%2C%20chevet.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.36
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =188
|Dendësia =20
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08150
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.544166666667
|gjatësia = 4.2888888888889
|Harta_foto =
}}
'''Écly''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Écly ka një popullsi prej 188 banorë dhe sipërfaqe 9.36 km², me një dendësi prej 20 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Écly}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08150 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Écly]]
[[en:Écly]]
[[fr:Écly]]Estrebay[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Estrebay
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Estrebay.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Estrebay%20%28Ardennes%29%20Mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.37
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =71
|Dendësia =8
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08154
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.829444444444
|gjatësia = 4.355
|Harta_foto =
}}
'''Estrebay''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Estrebay ka një popullsi prej 71 banorë dhe sipërfaqe 9.37 km², me një dendësi prej 8 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Estrebay}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08154 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Estrebay]]
[[en:Estrebay]]
[[fr:Estrebay]]Girondelle[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Girondelle
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Girondelle%20%28Ardennes%29%20Mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.53
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =147
|Dendësia =13
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08189
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.845555555556
|gjatësia = 4.3894444444444
|Harta_foto =
}}
'''Girondelle''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Girondelle ka një popullsi prej 147 banorë dhe sipërfaqe 11.53 km², me një dendësi prej 13 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Girondelle}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08189 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Girondelle]]
[[en:Girondelle]]
[[fr:Girondelle]]Le Châtelet-sur-Sormonne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Le Châtelet-sur-Sormonne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Le%20Ch%C3%A2telet-sur-Sormonne.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Le%20Ch%C3%A2telet-sur-Sormonne%20%28Ardennes%29%20nouvelle%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.85
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =165
|Dendësia =17
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08110
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.827222222222
|gjatësia = 4.5211111111111
|Harta_foto =
}}
'''Le Châtelet-sur-Sormonne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Le Châtelet-sur-Sormonne ka një popullsi prej 165 banorë dhe sipërfaqe 9.85 km², me një dendësi prej 17 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Le Châtelet-sur-Sormonne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08110 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Le Châtelet-sur-Sormonne]]
[[en:Le Châtelet-sur-Sormonne]]
[[fr:Le Châtelet-sur-Sormonne]]Grandchamp[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Grandchamp
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Grandchamp%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =85
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =200
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08196
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.644722222222
|gjatësia = 4.4005555555556
|Harta_foto =
}}
'''Grandchamp''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Grandchamp ka një popullsi prej 85 banorë dhe sipërfaqe 7.28 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Grandchamp (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08196 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Grandchamp]]
[[en:Grandchamp]]
[[fr:Grandchamp]]Harcy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Harcy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Harcy.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Harcy%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =19.15
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =498
|Dendësia =26
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08212
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.836111111111
|gjatësia = 4.5633333333333
|Harta_foto =
}}
'''Harcy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Harcy ka një popullsi prej 498 banorë dhe sipërfaqe 19.15 km², me një dendësi prej 26 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Harcy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08212 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Harcy]]
[[en:Harcy]]
[[fr:Harcy]]Étalle[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Étalle
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20%C3%A9talle.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = %C3%89talle%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.44
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =100
|Dendësia =23
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08260
|INSEE = 08155
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.8475
|gjatësia = 4.4436111111111
|Harta_foto =
}}
'''Étalle''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Étalle ka një popullsi prej 100 banorë dhe sipërfaqe 4.44 km², me një dendësi prej 23 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Étalle (France)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08155 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Étalle]]
[[en:Étalle]]
[[fr:Étalle]]Grandham[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Grandham
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Grandham-FR-08-mairie-03.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.91
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =51
|Dendësia =9
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08250
|INSEE = 08197
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.299722222222
|gjatësia = 4.86
|Harta_foto =
}}
'''Grandham''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Grandham ka një popullsi prej 51 banorë dhe sipërfaqe 5.91 km², me një dendësi prej 9 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Grandham}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08197 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Grandham]]
[[en:Grandham]]
[[fr:Grandham]]Fleigneux[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Fleigneux
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Fleigneux.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Fleigneux%205.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =13.65
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =203
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08200
|INSEE = 08170
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.747777777778
|gjatësia = 4.9483333333333
|Harta_foto =
}}
'''Fleigneux''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Fleigneux ka një popullsi prej 203 banorë dhe sipërfaqe 13.65 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Fleigneux}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08170 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Fleigneux]]
[[en:Fleigneux]]
[[fr:Fleigneux]]Lucquy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Lucquy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Lucquy%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.07
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =599
|Dendësia =118
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08300
|INSEE = 08262
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.532777777778
|gjatësia = 4.4777777777778
|Harta_foto =
}}
'''Lucquy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Lucquy ka një popullsi prej 599 banorë dhe sipërfaqe 5.07 km², me një dendësi prej 118 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Lucquy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08262 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Lucquy]]
[[en:Lucquy]]
[[fr:Lucquy]]Justine-Herbigny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Justine-Herbigny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Justine-Herbigny%20%28Ardennes%29%20mairie%20Justine.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =11.77
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =171
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =90
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08270
|INSEE = 08240
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.5975
|gjatësia = 4.325
|Harta_foto =
}}
'''Justine-Herbigny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Justine-Herbigny ka një popullsi prej 171 banorë dhe sipërfaqe 11.77 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Justine-Herbigny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08240 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Justine-Herbigny]]
[[en:Justine-Herbigny]]
[[fr:Justine-Herbigny]]Dommery[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Dommery
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Dommery%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.66
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =185
|Dendësia =17
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08460
|INSEE = 08141
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.676111111111
|gjatësia = 4.4733333333333
|Harta_foto =
}}
'''Dommery''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Dommery ka një popullsi prej 185 banorë dhe sipërfaqe 10.66 km², me një dendësi prej 17 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Dommery}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08141 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Dommery]]
[[en:Dommery]]
[[fr:Dommery]]Saint-Clément-à-Arnes[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Clément-à-Arnes
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Saint-Cl%C3%A9ment-%C3%A0-Arnes.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint%20Cl%C3%A9ment%20%C3%A0%20Arnes%204828.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.13
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =108
|Dendësia =11
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08310
|INSEE = 08378
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.300555555556
|gjatësia = 4.4286111111111
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Clément-à-Arnes''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Clément-à-Arnes ka një popullsi prej 108 banorë dhe sipërfaqe 10.13 km², me një dendësi prej 11 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Clément-à-Arnes}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08378 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Clément-à-Arnes]]
[[en:Saint-Clément-à-Arnes]]
[[fr:Saint-Clément-à-Arnes]]Lonny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Lonny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Lonny.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Lonny%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.69
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =630
|Dendësia =134
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08260
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.815833333333
|gjatësia = 4.5875
|Harta_foto =
}}
'''Lonny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Lonny ka një popullsi prej 630 banorë dhe sipërfaqe 4.69 km², me një dendësi prej 134 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Lonny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08260 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Lonny]]
[[en:Lonny]]
[[fr:Lonny]]Vaux-Villaine[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Vaux-Villaine
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Vaux-Villaine%20%28Ardennes%29%20rue%20de%20Vilaine.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =9.96
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =199
|Dendësia =20
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08468
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.770833333333
|gjatësia = 4.4722222222222
|Harta_foto =
}}
'''Vaux-Villaine''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Vaux-Villaine ka një popullsi prej 199 banorë dhe sipërfaqe 9.96 km², me një dendësi prej 20 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Vaux-Villaine}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08468 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Vaux-Villaine]]
[[en:Vaux-Villaine]]
[[fr:Vaux-Villaine]]Touligny[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Touligny
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Touligny.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Touligny%20-%20la%20Mairie%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =7.28
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =85
|Dendësia =12
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08430
|INSEE = 08454
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.670277777778
|gjatësia = 4.6161111111111
|Harta_foto =
}}
'''Touligny''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Touligny ka një popullsi prej 85 banorë dhe sipërfaqe 7.28 km², me një dendësi prej 12 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Touligny}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08454 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Touligny]]
[[en:Touligny]]
[[fr:Touligny]]Sévigny-la-Forêt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sévigny-la-Forêt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20S%C3%A9vigny-la-For%C3%AAt.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = S%C3%A9vigny-la-For%C3%AAt%20%28Ardennes%29%20%C3%A9glise%20fa%C3%A7ade.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =26.13
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =262
|Dendësia =10
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08230
|INSEE = 08417
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.886944444444
|gjatësia = 4.4933333333333
|Harta_foto =
}}
'''Sévigny-la-Forêt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sévigny-la-Forêt ka një popullsi prej 262 banorë dhe sipërfaqe 26.13 km², me një dendësi prej 10 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sévigny-la-Forêt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08417 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sévigny-la-Forêt]]
[[en:Sévigny-la-Forêt]]
[[fr:Sévigny-la-Forêt]]Sormonne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sormonne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Sormonne%20Ardennes%20France.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =4.75
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =555
|Dendësia =117
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08429
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.810555555556
|gjatësia = 4.5663888888889
|Harta_foto =
}}
'''Sormonne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sormonne ka një popullsi prej 555 banorë dhe sipërfaqe 4.75 km², me një dendësi prej 117 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sormonne}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08429 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sormonne]]
[[en:Sormonne]]
[[fr:Sormonne]]Tarzy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Tarzy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Tarzy.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Tarzy%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.12
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =152
|Dendësia =15
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08380
|INSEE = 08440
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.870277777778
|gjatësia = 4.295
|Harta_foto =
}}
'''Tarzy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Tarzy ka një popullsi prej 152 banorë dhe sipërfaqe 10.12 km², me një dendësi prej 15 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Tarzy}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08440 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Tarzy]]
[[en:Tarzy]]
[[fr:Tarzy]]Sury[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Sury
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Eglise%20de%20Sury.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =3.31
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =97
|Dendësia =29
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08090
|INSEE = 08432
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.765833333333
|gjatësia = 4.6091666666667
|Harta_foto =
}}
'''Sury''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Sury ka një popullsi prej 97 banorë dhe sipërfaqe 3.31 km², me një dendësi prej 29 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Sury}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08432 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Sury]]
[[en:Sury]]
[[fr:Sury]]Saint-Marcel[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Saint-Marcel
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Saint-Marcel%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =10.84
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =373
|Dendësia =34
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08560
|INSEE = 08389
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.762777777778
|gjatësia = 4.5733333333333
|Harta_foto =
}}
'''Saint-Marcel''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Saint-Marcel ka një popullsi prej 373 banorë dhe sipërfaqe 10.84 km², me një dendësi prej 34 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Saint-Marcel (Ardennes)}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08389 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Saint-Marcel]]
[[en:Saint-Marcel]]
[[fr:Saint-Marcel]]Taillette[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Taillette
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20ville%20fr%20Taillette%2008.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Taillette%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =15.25
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =394
|Dendësia =26
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08230
|INSEE = 08436
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.930555555556
|gjatësia = 4.4863888888889
|Harta_foto =
}}
'''Taillette''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Taillette ka një popullsi prej 394 banorë dhe sipërfaqe 15.25 km², me një dendësi prej 26 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Taillette}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08436 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Taillette]]
[[en:Taillette]]
[[fr:Taillette]]Signy-Montlibert[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Signy-Montlibert
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Signy-Montlibert.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Signy-Montlibert%20la%20Mairie.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =6.12
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =86
|Dendësia =14
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08370
|INSEE = 08421
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.578888888889
|gjatësia = 5.3019444444444
|Harta_foto =
}}
'''Signy-Montlibert''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Signy-Montlibert ka një popullsi prej 86 banorë dhe sipërfaqe 6.12 km², me një dendësi prej 14 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Signy-Montlibert}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08421 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Signy-Montlibert]]
[[en:Signy-Montlibert]]
[[fr:Signy-Montlibert]]Prix-lès-Mézières[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Prix-lès-Mézières
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Prix-l%C3%A8s-M%C3%A9zi%C3%A8res.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Prix-l%C3%A8s-M%C3%A9zi%C3%A8res%20%28Ardennes%29%20city%20limit%20sign.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.08
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =1372
|Dendësia =270
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08000
|INSEE = 08346
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.754722222222
|gjatësia = 4.69
|Harta_foto =
}}
'''Prix-lès-Mézières''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Prix-lès-Mézières ka një popullsi prej 1372 banorë dhe sipërfaqe 5.08 km², me një dendësi prej 270 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Prix-lès-Mézières}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08346 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Prix-lès-Mézières]]
[[en:Prix-lès-Mézières]]
[[fr:Prix-lès-Mézières]]Warnécourt[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Warnécourt
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Warn%C3%A9court%20%28Ardennes%29%20vue%20du%20village.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =5.36
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =367
|Dendësia =68
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =170
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08090
|INSEE = 08498
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.732777777778
|gjatësia = 4.65
|Harta_foto =
}}
'''Warnécourt''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Warnécourt ka një popullsi prej 367 banorë dhe sipërfaqe 5.36 km², me një dendësi prej 68 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Warnécourt}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08498 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Warnécourt]]
[[en:Warnécourt]]
[[fr:Warnécourt]]Tremblois-lès-Rocroi[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Tremblois-lès-Rocroi
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto = Blason%20Tremblois-l%C3%A8s-Rocroi.svg
|Emblema_artikull =
|Pamje = Tremblois-l%C3%A8s-Rocroi%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =1.64
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =171
|Dendësia =104
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal = 08150
|INSEE = 08460
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.848055555556
|gjatësia = 4.4961111111111
|Harta_foto =
}}
'''Tremblois-lès-Rocroi''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]]. Tremblois-lès-Rocroi ka një popullsi prej 171 banorë dhe sipërfaqe 1.64 km², me një dendësi prej 104 banor/km².

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Tremblois-lès-Rocroi}}
*[https://www.insee.fr/fr/recherche/recherche-geographique?geo=COM-08460 INSEE]
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Tremblois-lès-Rocroi]]
[[en:Tremblois-lès-Rocroi]]
[[fr:Tremblois-lès-Rocroi]]Clémency[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Clémency
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.667126
|gjatësia = 5.192865
|Harta_foto =
}}
'''Clémency''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Clémency]]
[[en:Clémency]]
[[fr:Clémency]]Bairon-Mont-Dieu[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Bairon-Mont-Dieu
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Bairon-FR-08-Saint%20Brice-chapelle-03.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.533
|gjatësia = 4.7675
|Harta_foto =
}}
'''Bairon-Mont-Dieu''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Bairon-Mont-Dieu]]
[[en:Bairon-Mont-Dieu]]
[[fr:Bairon-Mont-Dieu]]Charleville[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Charleville
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Winling%20-%20CHARLEVILLE%20-%20Place%20Ducale%20%28N%C2%B02%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.772479
|gjatësia = 4.7200227
|Harta_foto =
}}
'''Charleville''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Charleville]]
[[en:Charleville]]
[[fr:Charleville]]Cheveuges-Saint-Aignan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Cheveuges-Saint-Aignan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Roseneige.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6658
|gjatësia = 4.8836
|Harta_foto =
}}
'''Cheveuges-Saint-Aignan''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Cheveuges-Saint-Aignan]]
[[en:Cheveuges-Saint-Aignan]]
[[fr:Cheveuges-Saint-Aignan]]Connage[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Connage
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Connage.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6008
|gjatësia = 4.8697
|Harta_foto =
}}
'''Connage''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Connage]]
[[en:Connage]]
[[fr:Connage]]Faux-Lucquy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Faux-Lucquy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Faux%20%28Ardennes%29%20%C3%89glise%20%282%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.5381
|gjatësia = 4.5
|Harta_foto =
}}
'''Faux-Lucquy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Faux-Lucquy]]
[[en:Faux-Lucquy]]
[[fr:Faux-Lucquy]]Fleury[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Fleury
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.488651
|gjatësia = 4.497828
|Harta_foto =
}}
'''Fleury''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Fleury]]
[[en:Fleury]]
[[fr:Fleury]]Hocmont[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Hocmont
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.677223
|gjatësia = 4.612241
|Harta_foto =
}}
'''Hocmont''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Hocmont]]
[[en:Hocmont]]
[[fr:Hocmont]]Glaire-et-Villette[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Glaire-et-Villette
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Glaire%20Ch%C3%A2teau%20de%20Villette%20-%20Photo%20Francis%20Neuvens%20lesardennesvuesdusol.fotoloft.fr%20jpg.jpg
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.7117
|gjatësia = 4.9156
|Harta_foto =
}}
'''Glaire-et-Villette''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Glaire-et-Villette]]
[[en:Glaire-et-Villette]]
[[fr:Glaire-et-Villette]]Mainbresson[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mainbresson
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje =
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.720571
|gjatësia = 4.207094
|Harta_foto =
}}
'''Mainbresson''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mainbresson]]
[[en:Mainbresson]]
[[fr:Mainbresson]]Malmy[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Malmy
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Malmy%20%28Ardennes%29%20et%20les%20crues%20de%20la%20Bar%20%28janvier%202012%29.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.6014
|gjatësia = 4.85361
|Harta_foto =
}}
'''Malmy''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{commonscat|Malmy (Ardennes)}}
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Malmy]]
[[en:Malmy]]
[[fr:Malmy]]Mohon[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Mohon
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Gaspillage%2010%20-%20MOHON%20-%20Rue%20Gambetta%20-%20Centre.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.751983
|gjatësia = 4.731511
|Harta_foto =
}}
'''Mohon''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Mohon]]
[[en:Mohon]]
[[fr:Mohon]]Montcornet-en-Ardenne[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Montcornet-en-Ardenne
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Moto =
|Flamuri_foto =
|Flamuri_artikull =
|Emblema_foto =
|Emblema_artikull =
|Pamje = Cliron%20%28Ardennes%29%20mairie.JPG
|Rajoni = [[Grand Est]]
|Departamenti = [[Ardennes]]
|Qarku =
|Kantoni =
|Ndërbashkësi =
|Sipërfaqja =
|Sipërfaqja urbane =
|Sipërfaqja metropolitane=
|Popullsia =
|Dendësia =
|Zona urbane =
|Zona metropolitane =
|Lartësia =
|Vendasit =
|Themelimi =
|Kodi Postal =
|INSEE =
|Kryetari =
|Partia =
|Faqja Zyrtare =
|gjerësia = 49.81138889
|gjatësia = 4.61416667
|Harta_foto =
}}
'''Montcornet-en-Ardenne''' është një [[Komunat e Francës|komunë]] [[Francë|franceze]], e cila ndodhet në [[Departamentet e Francës|departamentin]] [[Ardennes]] të [[Rajonet e Francës|rajonit]] [[Grand Est]].

== Referencat ==
{{reflist}}

== Lidhje të jashtme ==
{{clear}}{{Franca-cung}}
[[Kategoria:Komuna në Ardennes|Montcornet-en-Ardenne]]
[[en:Montcornet-en-Ardenne]]
[[fr:Montcornet-en-Ardenne]]Nohan[Redakto | Redakto nëpërmjet kodit]

{{Komunë në Francë
|Qyteti =Nohan
|Emri Frëngjisht =
|Lloji i vëndbanimit =Komunë
|Nofka =
|Mot